Ma svi bi mi voljeli da tu nije ni Ajla ni Mirza.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jun 2023, 16:07Ma meni je zao sto je grupa kompletna izmanipulisana. Nije mi zao ovih par pojedinaca ovdje sto smradaju oni su nebitni. Ali komentar amypitar ti je za cistu 10. hvala, isto mislimo.amypitar je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:24Ma ko **** vise njih I njihov bojkot.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jun 2023, 13:08
Sad ce te cuvari foruma napast sto branis Upravu, ti stvarno ne pazis![]()
Bojkot kakav u drzavi nikad nije zabiljezen.
Imamo organizovan klub,redovne plate, dobra pojacanja,finansije,sve funkcionise na najvecem mogucem nivou.Doši smo u situaciju da na prozivci gledamo jel predstavljanje trebalo biti ovako ili onako,jer nemamo vise apsolutno ama bas zamjeriti.Eto I kamp se radi na Butmiru.
Neko daje lovu, a neko zeli da mu namece kako I sta da radi,a 30 godina na birou.Ceka nana da mu umre ,da dobije svoju sobu.
Dok.je bojkota ja se ne brinem za buducnost kluba![]()
Volio bi licno da su oni problem ove trzavica,ali na zalost nisu.
Sto neko vec napisa,nisu nam smetali Selimovic,Ibrakovic I kompanija koja je klub dovela do bankrota,ali su bili siroke ruke pa svi bili zadovoljni.Tek kad je doslo pet do dvanest ,kad se vec I javno pisalo o problemima u klubu ,pocelo je to prozivanje i ostavke.Ni blizu ovom danasnjem bojkotu.
Najbolji primjer nam.je Blekic kako to funkcionise,i kako da pridobijes naklonost navijaca.
Mirvic je opet puka suprotnost od svih gore navedenih I tu je kvaka problema.
Dolaskom Mirvica i zavrtanjem pipe ,tjeranjem nekih ljudi iz kluba pocinje haos, pocinje hajka, i na jedanput Mirvic postaje Mirvah, kockar, perac novca,i sta sve ne.
I pored toga sto se iz aviona vidjelo da dolaskom Mirvica klub se dize kao iz feniksa, da se pravi neka organizacija,da se klub finansijski stabilizuje,u zraku se osjetila netrpeljivost od strane pojedinaca i huskanje navijaca,.sto traje do dan danas.
Ne znam na sta ce sve ovo izaci,all se bojim da ce klub najvise ispastati.