Ja ti ne volim ni jedne ni druge ni trece, sluze mi iskljucivo za zajebanciju jer su to sve ista ****JuzniBosanac je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:19Kulasin je jucer potpisao za Borac ugovor na 2 godine.
@Mostarski sin-kod mene nema toga sto ima"kod vas i vasih" Kod tebe su bitni vidim"vasi" ,a kod mene-samo NASI,a nasi su FK VELEZ MOSTAR.

Kulasina nismo mogli nikako potpisati jer se znalo da ce produziti ugovor s Borcem, nije bilo prostora za pregovaranje. Vrlo jednostavna situacija, daju mu vecu platu, igrat ce europu i ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji.
Inace, imamo 2 zavrsena igraca, jedan od njih je Mahmic i 2 stara igraca se otvoreno nude. Za Radovca vec svi znaju. Potpise ne mozemo jos ozvaniciti jer vecina igraca ima ugovor do polovine ili do kraja ovog mjeseca, tako da trebamo imati malo strpljenja. Valjda Mahmic nece zaje.bati kao Misic.
@mozak druze Mehmedovic je jedan od boljih mladih igraca u ligi, bez imalo pretjerivanja, koga imas boljeg od U21 igraca da je dostupan? Drugo je sto su ga u Slobodi vecinom koristili na krilu jer mu to nije prirodna pozicija, najbolje se snalazi na poziciji iza napadaca jer ima dobar dribling i sut.
Od bivsih igraca, Radovac i Cosic bi se vrlo rado vratili, nisu bezobrazni nimalo sto se plate tice. Nisam nekakav fan Cosica ali skroz solidna opcija za pristojnu platu pogotovo jer moze igrati po desnoj strani i u veznom redu. Motivisan Radovac moze puno dati ovom timu, vjerujem da Feja moze izvuci najbolje iz njega i vratiti ga u staru formu.
Guliashvili isto tako skroz dobra opcija ako ga uspiju dovesti na posudbu, dogovoriti nekako sa Sarajevom da podijelimo platu na pola i vjerujem da bi nama puno pomogao u borbi za europu.
Drago mi je cuti da Feja vise ne racuna na Cukovica za prvih 11, bit ce to isteka ugovora 31.12. i to je to. Dejanovic upitan isto tako za produzenje ugovora, nadam se da mu ga na kraju nece produziti. Ako potpisemo Radovca i Ordagica, uz ostale vezne sto imamo, nadam se i da ce Prses ostati bez novog ugovora na zimu.