RSD Velež - Igrački kadar i transferi

MostarskiSin
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la MostarskiSin » 14 jun 2023, 00:37

JuzniBosanac je napisao/la:
13 jun 2023, 21:19
Kulasin je jucer potpisao za Borac ugovor na 2 godine.

@Mostarski sin-kod mene nema toga sto ima"kod vas i vasih" Kod tebe su bitni vidim"vasi" ,a kod mene-samo NASI,a nasi su FK VELEZ MOSTAR.
Ja ti ne volim ni jedne ni druge ni trece, sluze mi iskljucivo za zajebanciju jer su to sve ista **** :thumbup:

Kulasina nismo mogli nikako potpisati jer se znalo da ce produziti ugovor s Borcem, nije bilo prostora za pregovaranje. Vrlo jednostavna situacija, daju mu vecu platu, igrat ce europu i ima zagarantovano mjesto u reprezentaciji.

Inace, imamo 2 zavrsena igraca, jedan od njih je Mahmic i 2 stara igraca se otvoreno nude. Za Radovca vec svi znaju. Potpise ne mozemo jos ozvaniciti jer vecina igraca ima ugovor do polovine ili do kraja ovog mjeseca, tako da trebamo imati malo strpljenja. Valjda Mahmic nece zaje.bati kao Misic.

@mozak druze Mehmedovic je jedan od boljih mladih igraca u ligi, bez imalo pretjerivanja, koga imas boljeg od U21 igraca da je dostupan? Drugo je sto su ga u Slobodi vecinom koristili na krilu jer mu to nije prirodna pozicija, najbolje se snalazi na poziciji iza napadaca jer ima dobar dribling i sut.

Od bivsih igraca, Radovac i Cosic bi se vrlo rado vratili, nisu bezobrazni nimalo sto se plate tice. Nisam nekakav fan Cosica ali skroz solidna opcija za pristojnu platu pogotovo jer moze igrati po desnoj strani i u veznom redu. Motivisan Radovac moze puno dati ovom timu, vjerujem da Feja moze izvuci najbolje iz njega i vratiti ga u staru formu.

Guliashvili isto tako skroz dobra opcija ako ga uspiju dovesti na posudbu, dogovoriti nekako sa Sarajevom da podijelimo platu na pola i vjerujem da bi nama puno pomogao u borbi za europu.

Drago mi je cuti da Feja vise ne racuna na Cukovica za prvih 11, bit ce to isteka ugovora 31.12. i to je to. Dejanovic upitan isto tako za produzenje ugovora, nadam se da mu ga na kraju nece produziti. Ako potpisemo Radovca i Ordagica, uz ostale vezne sto imamo, nadam se i da ce Prses ostati bez novog ugovora na zimu.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 jun 2023, 00:43

Chuske je napisao/la:
14 jun 2023, 00:17
Nismo u žurbi? Izgleda ljudi nisu svjesni da je nama otislo 10-11 igraca i da trebamo dovesti isto toliko ili barem 7-8. Ti isti igraci trebaju da se uigraju, stvore neku koheziju a to sigurno nece ako ih vecina dodje 15 dana prije pocetka lige. Po meni, mi nemamo uopste vremema za gubljenje. :kafa:
Izgleda da ni ti nisi svjestan da dosta igraca ima ugovor do 30.06, prije toga ne mozes ozvaniciti potpis ako im klub nije dao slobodne papire.

Za razliku od vecine, Misic je imao ugovor do kraja maja, trebao je potpisati za nas i bio je dogovoren ali je na kraju otisao za europom i vise para, sto je skroz ok jer se zna kakvi su igraci s ovih podrucja.

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 14 jun 2023, 01:16

Inace, imamo 2 zavrsena igraca,

E vidis i Hrelja i Misic su bili"gotovi",paa....ja sam opet cuo da to NIJE jos tako sigurno.Niko sretniji od mene da bude.

Za Cukovica si za mustuluka:)Ali posto ti mene ne volis radi moga imena i svetonazora,nema mustuluka:)Ali zasluzio si ga:)

Cosic je meni zahvalan igrac,imao je uspona i padova ali Cosic zna i zabit gol.Po meni skroz ok.

Amera ne bih volio vidjeti kod nas Mislim da je nesto poput Alena Halilovica ili Svena Antonija Susica.Ono,nidje veze.Njega ni strujom promrdat ne mozes:.

Volio bih vidjeti Radovica isto ali..

Eno Fanimo slobodan igrac.Nije skup.Imam osjecaj da bi kod nas pokazao mnogo vise vec u nekom drugom klubu.Noposto Zrinjski,Sarajevo,Borac.Tamo bi krepo:)

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 14 jun 2023, 01:34

Treba vidit s Mustafom da nam iz Afrike nafta kakvih nopliza

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 jun 2023, 03:42

JuzniBosanac je napisao/la:
14 jun 2023, 01:16
Inace, imamo 2 zavrsena igraca,

E vidis i Hrelja i Misic su bili"gotovi",paa....ja sam opet cuo da to NIJE jos tako sigurno.Niko sretniji od mene da bude.

Za Cukovica si za mustuluka:)Ali posto ti mene ne volis radi moga imena i svetonazora,nema mustuluka:)Ali zasluzio si ga:)

Cosic je meni zahvalan igrac,imao je uspona i padova ali Cosic zna i zabit gol.Po meni skroz ok.

Amera ne bih volio vidjeti kod nas Mislim da je nesto poput Alena Halilovica ili Svena Antonija Susica.Ono,nidje veze.Njega ni strujom promrdat ne mozes:.

Volio bih vidjeti Radovica isto ali..

Eno Fanimo slobodan igrac.Nije skup.Imam osjecaj da bi kod nas pokazao mnogo vise vec u nekom drugom klubu.Noposto Zrinjski,Sarajevo,Borac.Tamo bi krepo:)
Ordagic ti je vec 7 dana u Mostaru, uveliko pije kafe po gradu. Ako ne potpise ugovor s nama, to nece biti zato sto on nije htio nego jer nije 100% zdrav. Potpisat ce ugovor tek nakon sto prodje detaljan pregled. Spreman i zdrav Ordagic je bolji igrac od pola nasih veznjaka, samo sto mu je zdravlje pod velikim upitnikom.

Hrelja nije bio ni blizu gotovog, premalu platu su mu ponudili i na tome je ostalo.

Fanimo ti nije bas ni jeftin, ne igra ti taj za kikiriki a ne znam koliko bi ga bilo pametno dovesti jer je maltene gotov igrac. Nakon epizode u Sarajevu, nije se vise nigdje naigrao. Daj nam momke sto ce izgarati na terenu.
Ne znam na osnovu cega si donio takav zakljucak, na kraju svega ovdje je bitan samo Velez.

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 14 jun 2023, 07:11

Ado1922 je napisao/la:
13 jun 2023, 23:30
Cernica22 je napisao/la:
13 jun 2023, 23:28
Iiii imamo prvu bombu :bow: :bow: :bow: . Sretno legendo!
Zemi10 upao u klub preko foruma

Sljedeći su doox, DzananMusa11 i JuzniBosanac :mrgreen:

Reality show

Scout možeš biti ti!

Audicije na ss.ba forumu
Ja da sam u klubu budi siguran da bi do sad imali 2 provjerena igrača u svlačionici, a ti se drži forumskih naprdjivanja :kafa:

Malo se sprdajte, neće bit tako veselo za par mjeseci.

I dobro se zakopajte i nađite moj post o "pojačanjima" Veleža na zimu :)

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 14 jun 2023, 08:31

DzananMusa11 je napisao/la:
14 jun 2023, 07:11
Ado1922 je napisao/la:
Cernica22 je napisao/la:

Reality show

Scout možeš biti ti!

Audicije na ss.ba forumu
Ja da sam u klubu budi siguran da bi do sad imali 2 provjerena igrača u svlačionici, a ti se drži forumskih naprdjivanja :kafa:

ok :thumbup:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 14 jun 2023, 09:42

JimmyPage je napisao/la:
14 jun 2023, 01:34
Treba vidit s Mustafom da nam iz Afrike nafta kakvih nopliza
Hahahahahahahahahaha, malo crno i viče, no pliz no pliz

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 14 jun 2023, 10:05

Ova uprava nema jasnu viziju šta hoće i na koji način treba da radi, a nemaju ni finansija. Prošli su imali viziju, imali pare, ali nisu imali znanje jer je ego bio ogroman uz nesposobne suradnike. Ovi sad se okružuju nekompetentnim kadrovima koji ni na koji način ne zaslužuju biti tu. Predstoji nam teška sezona uz trenera koji je više elokventan nego fudbalski inteligentan.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 jun 2023, 10:40

doox je napisao/la:
14 jun 2023, 10:05
Ova uprava nema jasnu viziju šta hoće i na koji način treba da radi, a nemaju ni finansija. Prošli su imali viziju, imali pare, ali nisu imali znanje jer je ego bio ogroman uz nesposobne suradnike. Ovi sad se okružuju nekompetentnim kadrovima koji ni na koji način ne zaslužuju biti tu. Predstoji nam teška sezona uz trenera koji je više elokventan nego fudbalski inteligentan.
Tebi druže ni Perez ne bi valjao.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 14 jun 2023, 10:40

Prvo skoči pa reci hop. Nije to daleko od istine al neka dok se kompletira transfer rok pa da vidimo na šta će to ličiti. Obično se žurilo sa tim prelascima, vidićemo šta će biti ove godine. Možda imaju neku viziju, nadam se.
Mada je teško sa malim budžetom, inflacija čini svoje, kakvo je vrijeme došlo i prosječnog igrača više ne možeš dovesti za neke sitne pare. A eto gradi se ta tribina pa ajde i to je valjda neko opravdanje

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 jun 2023, 10:56

DzananMusa11 je napisao/la:
14 jun 2023, 07:11
Ado1922 je napisao/la:
Cernica22 je napisao/la:

Reality show

Scout možeš biti ti!

Audicije na ss.ba forumu

Cekaj samo da te Kadra demantuje

@zemi javi se

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 jun 2023, 10:58

Lično se nadam da ćemo potpisati Tatara, jer je on mnogo bolja opcija od Fanima ili Mehmedovića npr.
Tatar se nije snašao u Borcu ali je on kvalitetan igrač sigurno. Fanimo će više sjediti nego igrati a Mehmedović je dobar samo zbog U21 pravila.
Ako Mahmića potpišemo, onda nam Mehmedović ne treba.
Radovac-Ordagić, mislim da bi snjima imali najjači vezni red u ligi.
Onaj gruzijac iz Sarajeva mi se ne sviđa, a mislim da on nije u planovima svakako.
Povratak Ćosića, ne znam šta bih rekao. Imao je strašnu rolu kod nas, a zadnju sezonu kod nas izgledao neprepoznatljivo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 jun 2023, 11:02

Haskić
Tatar - Anđušić - ?
Radovac - Ordagić
? - Mahmić - Ante - ?
Hadžikić
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 jun 2023, 11:04

Treba dovesti one crnce iz Hamruna

Sta su nam radili :crazy:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 14 jun 2023, 11:06

doox je napisao/la:

Potpisujem svaku riječ i slažem se na 1000%. To je to. Prava dijagnoza našeg kluba.

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 14 jun 2023, 11:18

doox je napisao/la:
Bravo, niko ne valja. Pretpostavljam da imaš neko rješenje

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 jun 2023, 11:26

djemba je napisao/la:
12 jun 2023, 23:53
Sutra bi nam trebala doci dva nova igraća jedan mlad budućnost, drugi oporavak karjere, ali vrjedi pokušati nije bezobrazan (nije se spominjao do sada 😆).

Bit ce ovo napeto do kraja. Ako budemo igracima davali kao Hrelji 3000 neceno nikog dovest.
:problem:

:thumbup:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 14 jun 2023, 11:40

Ja stvarno ne kontam šta će nam Ordagić pored Halilovića, Pršeša, Šikala i da ih ne nabrajam. Ok ako je u planu dovesti Radovca, ali sve preko toga je nagomilavanje igrača na istoj poziciji.
Šta je sa rezervnim napadačem, lijevim bočnim pošto se ne računa ozbiljno na Ćukovića. Zatim krilni igrači, jedino ako ćemo opet gurati Anđušića i Vehabovića na neprirodne pozicije

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 jun 2023, 11:50

JimmyPage je napisao/la:
14 jun 2023, 11:40
Ja stvarno ne kontam šta će nam Ordagić pored Halilovića, Pršeša, Šikala i da ih ne nabrajam. Ok ako je u planu dovesti Radovca, ali sve preko toga je nagomilavanje igrača na istoj poziciji.
Šta je sa rezervnim napadačem, lijevim bočnim pošto se ne računa ozbiljno na Ćukovića. Zatim krilni igrači, jedino ako ćemo opet gurati Anđušića i Vehabovića na neprirodne pozicije
Možda jer od tih nabrojanih ne možeš sastaviti jednog igrača da valja. Pa loš vezni red nas je uz povrede koštao Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.