Ljudino 3 0 smo izgubili.
Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hebo ja sebi kosti ako vi pet puta mene niste citirali u ovome.mnon46 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:46KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:42Ubacujes **** Dala protiv Portugala i ganjas rezultat a tokom citave sezone u jednoj od najgorih liga na svijetu dobijas ove komentare OD SVOJIH NAVIJACA:
PRIVATNA PRCIJO OD REPREZENTACIJE![]()
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:43Samo nek mladunče igra ja stadiona vidit neću dok se babini sinovi guraju. Mrtve vam yebemElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:24Taman, da ga istrosimo, izyebemo mu sve od do i da povede na kraju svoje mladunce iz kluba i da mu se ne spominje vise ime kao moguceg trenera.Objektivac1946 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:49Dal Varešanović ne bi igrao prvu postavu u Igmanu sa Ilidže.HordasDolacMalta je napisao/la: ↑08 feb 2023, 19:04Mladunce je igrac manje na terenu
Cijela ekipa trpi zbog njegamosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:34Igraj bordo dive,ko hebe narkomana i alkoholicarku i sugavo mladunceSarajevoForza je napisao/la: ↑05 mar 2023, 17:23Avram više pokazao za 10 minuta nego Dalara za 10 utakmica.belosevic23 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:24Dajte uslikajte zapisnik ako je dalara u njemu da nastavim spavat
[/quote]

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam nesto Porugal - BiH 3-0
Luxemburg- Portugal 0-6
Portugal-Liechensten 4-0
Marocco-Porugal 1-0
Portugal-Svicarska 6-1
Porugal-Urugavaj 2-0
Portugal - Ghana 3-2
Portugal Nigeria 4-0
Spanija-Portugal 1-0
Ceska-Portugal 0-4
Gore mi je sto smo u slovackoj iygubili al stas okrenut se prema luxemburgu
Ima nade nismo toliko losi koliko dusmani seru
Samo seru svakako nista drugo ni ne rade
Luxemburg- Portugal 0-6
Portugal-Liechensten 4-0
Marocco-Porugal 1-0
Portugal-Svicarska 6-1
Porugal-Urugavaj 2-0
Portugal - Ghana 3-2
Portugal Nigeria 4-0
Spanija-Portugal 1-0
Ceska-Portugal 0-4
Gore mi je sto smo u slovackoj iygubili al stas okrenut se prema luxemburgu
Ima nade nismo toliko losi koliko dusmani seru
Samo seru svakako nista drugo ni ne rade
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jun 2023, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakav obraz? Kad njega nije stid i sramota doci i voditi reprezentaciju sopstvene domovine a pri tome GLUMITI nekakvog trenera/selektora iako je pokazao kroz cijelu karijeru da nema pojma sta radizeljovolimte je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:45Ali kako njega nije stid. Ostario a obraza nema. Nakon prvi put sto nas je vodio morao je zavrsiti trenersku karijeru.
Hadzibegicu odlazi!

Jos to naplati 30 000 maraka mjesecno, pa to nema ni u filmovima

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Stevanovic igrao poluspica to u karijeri nije igrao(puno logicniji su bili Hamulic,Dal na toj poziciji) . Mada zalutalo je dosta igraca na spisak, po meni i on.zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:45Ima ovdje dobrih elemenata. Čak i taktički, mada je drugo poluvrijeme bilo loše u tom smislu.
Individualno, ima materijala za haos. Dedić je zvijer. Ahmethodžić je odličan. Barišić je odličan (debitant iz HNL, fantastičan zapravo). Sredina Cimirot-Amir-Pjanić je bila odlična dok su imali snage.
Hvaliti Stevanovića je nepoznavanje fudbala. U ovakvim utakmicama vidiš zašto je odigrao poluvrijeme za Sevillu i vratili ga u našu ligu.
S onakvim ponašanjem, Dal može biti sretan što je dogurao do Sarajeva. Ono je nestvarno, taman da si Džeko.
Hamulić bezveze nije dodao loptu, mada je pozitivna glad za golom.
Nema nama pomoci jednostavno selektora zainteresovanog za ovaj posao nema i nekog ko voli istinsku drzavu vise od para. Dobro je ovo..
Bosnjo nezadovoljan sam svojim privatnim zivotom pa vazda sere
Steta hamuli sto skide al eto
Idemo u zenicu sad lux poderat
Steta hamuli sto skide al eto
Idemo u zenicu sad lux poderat
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jun 2023, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Pensioner26
- Kontakt:
Nama mislili 4 dat.
-
- Kontakt:
Bosna se voli i kad gubi i kad gubi
-
- Kontakt:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakve ba nade...nikakve vizije igre, nikakve realne zelje da se nesto napravi. Igraju k'o da je trening jbt. Dokaz da selektor pojma nema o svom poslu su ove izmjene... Barisic uz Dedica najbolji, u veznom redu jedini Hadziahmetovic nesto pokusavao dok Cimirota nema na mapi a o Pjanicevim pokusajima dodavanja je suvisno pisati. Pjanooo ne zna ni gdje je lopta kako su mu zatvorili ljetnu bastu.. Ide li Pjano u Saudiju, može li se tamo restoran otvoriti. U kojem je filmu ovaj Spaho koji prenosi a BHT. Prije tekme prica o nekim preckama i stativama od prije 15 godina. A kad smo primili go o tome da smo imali 2-3 sanse. Ne zna covjek bi li se smijao ili plakao. Pocetak utakmice slabo odigrano preparing se, nesmiju napred onda polovinom prvog poluvremena dobro odigrano pa stali na kraju prvog cekaju pauzu pa primiše gol. Vidi se da su umorni I cekaju odmor!! Previse se igra unazad, treba to stisnuti, neko je napisao da nam nesto malo fali, e upravo to nam fali, da ne igramo autobusa, Hrvati igraju hrabro fudbal, bez straha, ovi nasi kao isprepadani pijetlovi, a ne zmajevi. Da sam Bilbija nikad vise se ne bih odazvao u repku. Jedini covjek koji zna dati gol,je Bilbija a onaj bogalj Hadzinesto uvidi nekakve Hamuljice,Tahirovice,livadice. Fuj. Kad se ukaže iznenadna šansa pa pogodiš Space shuttle , kad se Hamuliću ukaže iznenadna šansa pa sebičan i gađa direktno u golmana samo da je dodao desno mat pozicija bila ,,kad balvan na golu mirno stoji kod dva gola , kad Saničanin standardno igra grijač klupe u Partizanu , kad Pjanić dodaje igračima Portugala i kad imaš amatera za selektora ne može se ništa bolje protiv jednog Portugala .
Samo Sloboda | COYG
Hadžibegić je obična neznalica i poltron koji je došao da prodaje igrače preko repke.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Previsok poraz, a ovo je realnost, jer nema dovoljno kvaliteta. A Dzeko i Hamulic da je dao loptu mogli smo lagano zabiti dva.
Barisic je bio osvjezenje.
Barisic je bio osvjezenje.
Barisisc je bio odlican, i onda ga lik vadi iz igre, pa koji klinac jbt, postavis zadnju liniju ok, i onda je ujebes, zbog cega, pa ovaj lik ne zna gdje udara jbt.zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:45Ima ovdje dobrih elemenata. Čak i taktički, mada je drugo poluvrijeme bilo loše u tom smislu.
Individualno, ima materijala za haos. Dedić je zvijer. Ahmethodžić je odličan. Barišić je odličan (debitant iz HNL, fantastičan zapravo). Sredina Cimirot-Amir-Pjanić je bila odlična dok su imali snage.
Hvaliti Stevanovića je nepoznavanje fudbala. U ovakvim utakmicama vidiš zašto je odigrao poluvrijeme za Sevillu i vratili ga u našu ligu.
S onakvim ponašanjem, Dal može biti sretan što je dogurao do Sarajeva. Ono je nestvarno, taman da si Džeko.
Hamulić bezveze nije dodao loptu, mada je pozitivna glad za golom.
Ovo jeste stvaranje neke nove generacije, i ima tu materijala da stvoris nesto, ali sa ovim izmjenama ugasio je ekipu jbt, i pokazao svo svoje znanje.
Faruk nije ni za prve lige federacije.
Muharem brat
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sad kad smo se nahebali majke Rukfašu,Saničaninu,Dalu,Hamuli zbog šuta i ostalima..treba pokušati kako naši kažu napraviti analizu.Šta nam je trebalo za bod ili pobjedu
-da pogodimo našu jedinu šansu
-da odbrana bukvalno ne napravi niti jednu grešku
-da Šeha skine tri četri nemoguće lopte
-da se oni okliznu u odsutnom trenutku
-da njihovi ziceri završe na stativi
Realno su svemirski brod za nas...još 5 da ih odigramo izgubili bi sve pet..pa nas trenira i ne znam ni ja ko ..
-da pogodimo našu jedinu šansu
-da odbrana bukvalno ne napravi niti jednu grešku
-da Šeha skine tri četri nemoguće lopte
-da se oni okliznu u odsutnom trenutku
-da njihovi ziceri završe na stativi
Realno su svemirski brod za nas...još 5 da ih odigramo izgubili bi sve pet..pa nas trenira i ne znam ni ja ko ..
Daj ba chap ne seri allaha to
Eto bas od svih vezni cimirot je najbolje odigrao
Samo serete nesto cimi za pjanica allah i za hadziahmetovica ovaj mec prekuco
Problem je sto sto 90% prvih 11 niko ne smije sutat nit ko planira prema golu da ide
Eto bas od svih vezni cimirot je najbolje odigrao
Samo serete nesto cimi za pjanica allah i za hadziahmetovica ovaj mec prekuco
Problem je sto sto 90% prvih 11 niko ne smije sutat nit ko planira prema golu da ide
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jun 2023, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nama je Euro pobjegao protiv mrtve Slovačke.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
hhaha Gazibegovic bolji
DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:47Hebo ja sebi kosti ako vi pet puta mene niste citirali u ovome.mnon46 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:46KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:42Ubacujes **** Dala protiv Portugala i ganjas rezultat a tokom citave sezone u jednoj od najgorih liga na svijetu dobijas ove komentare OD SVOJIH NAVIJACA:
PRIVATNA PRCIJO OD REPREZENTACIJE![]()

[/quote]
Postali kao krpelji, isto kao da ti sad možeš reći neki pojedinac je dobro odigrao, pa Dal ****. Ušao, uklopio se sa ostalima. I da, i bez ostalih je **** igrač.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Haj ovaj zadnji ali covjek ti glavom zabije gol 1,79 visina po tm-ulegenda reala je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:46Mi bi ovakvu sansu peljali namjestali see, dok Bruno to ufati iz prve pa sta bude i gol
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, nebeskasila i 36 gostiju.