FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
montolivo18
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskusni 27-godišnji vezni fudbaler Marko Pervan neće nositi dres tuzlanske Slobode u narednoj sezoni.montolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:35Lakše se dišeDamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:34Ode Pervan u Makedoniju ili Albanijumontolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:30Nadam se samo da neće ostati Pervan,Maksimović i Bekić.![]()
Pervanu, koji je u Slobodu stigao početkom drugom dijela sezone, istekao je ugovor sa tuzlanskim klubom i u narednoj sezoni će najvjerovatnije igrati van granica naše zemlje.
Naime, kako SportSport.ba saznaje 27-godišnji vezni fudbaler na svom stolu ima ponude iz Sjeverne Makedonije i Crne Gore, a u narednim danima će donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru.
Ispravka, Crna Gora
Uglavnom ode
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
simonknows
- Kontakt:
I Maksa ide 99,99%.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Ne znam cija je ideja bila da dovede tog igraca u Slobodu, promasaj veliki. Nije se sastavio s loptom kako treba.DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:34Ode Pervan u Makedoniju ili Albanijumontolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:30Nadam se samo da neće ostati Pervan,Maksimović i Bekić.
I tuzlanska zvona zvone da pozdrave šampione
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Izgleda ipak sutra odluka..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
slobodaiztuzle
- Kontakt:
Kako god, sve igrače osim omladinaca bih se riješio. Hvala Bukviću, Maksimoviću i sličnima ali hvala lijepo i doviđenja.
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Sutra je zvanicna odluka, al to je to, ako Bog da.

- ASD
- Kontakt:
Volio bih kad bi se kako dogovorila kakva posudba za Mehmedovića i Kapetanovića u neki klub Premijer lige.
Mislim da Sloboda više gubi kad bi ovdje ostali jer je tempo dosta slabiji. Potencijalno se mogu uzeti pare na njima.
Mislim da Sloboda više gubi kad bi ovdje ostali jer je tempo dosta slabiji. Potencijalno se mogu uzeti pare na njima.
-
montolivo18
- Kontakt:
Mislim da bi Kapetanoviću valjala jedna sezona u Prvoj ligi FBIH. Mlad je i zelen, treba mu vremna da sazri. Samo da ne uradi istu grešku kao Hodžić, koji je otišao u Španiju pa se vratio nakon jedne sezone u PL. Što se tiče Mehmedovića, bilo bi idealno da može otići u HNL.
Azmir nastavlja gdje je stao sa Slobodom,SLOGA SH će biti razvojni kluba za mlađe igrače koji će se razvijati za Slobodu koja će biti izlog za prodaju te iste igrače, Azmir i njegov sin već imaju agenciju...
SISTEM ZDRAVKA MAMIĆA I SINA (LOKOMOTIVA,DINAMO)I DALJE SE ZNA...
A vi možete biti vagon ,jer Lokomotiva teško možete biti...Hazre je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42Bice te sigurno novi Dinamo nema sta, svaka castEdin1982 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:39Azmir nastavlja gdje je stao sa Slobodom,SLOGA SH će biti razvojni kluba za mlađe igrače koji će se razvijati za Slobodu koja će biti izlog za prodaju te iste igrače, Azmir i njegov sin već imaju agenciju...
SISTEM ZDRAVKA MAMIĆA I SINA (LOKOMOTIVA,DINAMO)I DALJE SE ZNA...![]()
prvo skoci pa reci hop. Kad vec spominjes Mamice obratiti paznju kako au dosli do toga i svaka sličnost prestajeEdin1982 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:39Azmir nastavlja gdje je stao sa Slobodom,SLOGA SH će biti razvojni kluba za mlađe igrače koji će se razvijati za Slobodu koja će biti izlog za prodaju te iste igrače, Azmir i njegov sin već imaju agenciju...
& $ ?
Azmir Husić korak bliže povratku u FK Sloboda
22.06.2023. / 20:33
Fudbalski klub Sloboda danas je trebao dobiti mandatara novog Upravnog odbora, trebao je to biti Azmir Husić, no na kraju dana sa Tušnja nije bilo bijelog dima.
No, to ne znači da Husić neće biti izabran za predsjednika tuzlanskog premijerligaša.
Kako saznaje Faktor on je korak bliže ovoj funkciji, a sve bi trebalo biti finalizirano sutra.
A zašto danas nije potvrđen Husićev povratak u Slobodu? Kako saznajemo zapelo je oko Skupštine, odnosno oko toga ko će i kako popuniti najviši organ tuzlanskog premijerligaša. No, problem nije nerješiv i već sutra bi mogao biti postignut kompromis.
Prvi i osnovni zadatak Azmira Husića bit će da Slobodu ekspresno vrati u Premijer ligu BiH.
22.06.2023. / 20:33
Fudbalski klub Sloboda danas je trebao dobiti mandatara novog Upravnog odbora, trebao je to biti Azmir Husić, no na kraju dana sa Tušnja nije bilo bijelog dima.
No, to ne znači da Husić neće biti izabran za predsjednika tuzlanskog premijerligaša.
Kako saznaje Faktor on je korak bliže ovoj funkciji, a sve bi trebalo biti finalizirano sutra.
A zašto danas nije potvrđen Husićev povratak u Slobodu? Kako saznajemo zapelo je oko Skupštine, odnosno oko toga ko će i kako popuniti najviši organ tuzlanskog premijerligaša. No, problem nije nerješiv i već sutra bi mogao biti postignut kompromis.
Prvi i osnovni zadatak Azmira Husića bit će da Slobodu ekspresno vrati u Premijer ligu BiH.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Sunderland
- Kontakt:
Ček ček mora da sam popio na trenutak vidim tuzlac prati ovu temu 
Sloboda je moja nacija
I Hazre nasSunderland je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:32Ček ček mora da sam popio na trenutak vidim tuzlac prati ovu temu![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vracaju se Mehidic, Ordagic i tuzlac 
-
Sunderland
- Kontakt:
Hazre je brat kao i Balja, ali tuzlac čekaj stani pljuvao klub i sve i sada prati temu tog klubafukara87 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:35I Hazre nasSunderland je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:32Ček ček mora da sam popio na trenutak vidim tuzlac prati ovu temu![]()
![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
desperados
- Kontakt:
Dobrodosao @tuzlac aka @sloboda72 

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, schalke i 13 gostiju.