Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Iskusni 27-godišnji vezni fudbaler Marko Pervan neće nositi dres tuzlanske Slobode u narednoj sezoni.montolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:35Lakše se dišeDamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:34Ode Pervan u Makedoniju ili Albanijumontolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:30Nadam se samo da neće ostati Pervan,Maksimović i Bekić.![]()
Ne znam cija je ideja bila da dovede tog igraca u Slobodu, promasaj veliki. Nije se sastavio s loptom kako treba.DamirT je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:34Ode Pervan u Makedoniju ili Albanijumontolivo18 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:30Nadam se samo da neće ostati Pervan,Maksimović i Bekić.
Mislim da bi Kapetanoviću valjala jedna sezona u Prvoj ligi FBIH. Mlad je i zelen, treba mu vremna da sazri. Samo da ne uradi istu grešku kao Hodžić, koji je otišao u Španiju pa se vratio nakon jedne sezone u PL. Što se tiče Mehmedovića, bilo bi idealno da može otići u HNL.
A vi možete biti vagon ,jer Lokomotiva teško možete biti...Hazre je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42Bice te sigurno novi Dinamo nema sta, svaka castEdin1982 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:39Azmir nastavlja gdje je stao sa Slobodom,SLOGA SH će biti razvojni kluba za mlađe igrače koji će se razvijati za Slobodu koja će biti izlog za prodaju te iste igrače, Azmir i njegov sin već imaju agenciju...
SISTEM ZDRAVKA MAMIĆA I SINA (LOKOMOTIVA,DINAMO)I DALJE SE ZNA...![]()
prvo skoci pa reci hop. Kad vec spominjes Mamice obratiti paznju kako au dosli do toga i svaka sličnost prestajeEdin1982 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:39Azmir nastavlja gdje je stao sa Slobodom,SLOGA SH će biti razvojni kluba za mlađe igrače koji će se razvijati za Slobodu koja će biti izlog za prodaju te iste igrače, Azmir i njegov sin već imaju agenciju...
SISTEM ZDRAVKA MAMIĆA I SINA (LOKOMOTIVA,DINAMO)I DALJE SE ZNA...
I Hazre nasSunderland je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:32Ček ček mora da sam popio na trenutak vidim tuzlac prati ovu temu![]()
Hazre je brat kao i Balja, ali tuzlac čekaj stani pljuvao klub i sve i sada prati temu tog klubafukara87 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:35I Hazre nasSunderland je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:32Ček ček mora da sam popio na trenutak vidim tuzlac prati ovu temu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.