Nemoj zaboraviti da smo izgubili pola sezone ako ne i sezonu,izborom Dudica i davanja njemu otvorenih ruku u izboru igraca. Skoro niko od njegovih igraca nije ostao. Tek smo za vrijeme zimske pauze napravili restart i to je razlog zaostatka od 30 bodova. Pri tome kad smo zimus doveli igrace,imali smo problem neuigranosti. Recimo neuigrani prva protiv zrinjskog,gdje su nas uzeli s lakocom i druga poslije sa zrinjskim,gdje smo ih mi dosta lako uzeli. Isto tako i prva protiv Veleza koju smo nesretno izgubili ali po igri i nismo zasluzili vise od boda i druga,gdje smo ih pomeli kao usput.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:46Dvije su sezone iza njega je li tako?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:40i mi ne prastamo, ko prijeki sud. Koliko je vremenski covjek u klubu i sta mislis da se moglo postici za to vrijeme?Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:30Obzirom na obzir, mene samo zanima titula.
Smiješno je da ovoliko ulažeš i dovodiš nekakve igrače, a boriš se za kvalifikacije KL.
Borit cemo se mi za mnogo vise aBd.
Ok, prva preuzeo haos, ništa. No titula, no Evropa.
Druga, no titula, Evropa, KL. Ok i to.
Jest uloženo, al eto, nekakav se rezultat ostvario u prilično turbulentnoj sezoni.
Ako se ove uz ova pojačanja nećemo boriti za titulu, koja je onda svrha?
Dovodiš sve ove igrače da bi zaostajao 30 bodova za šampionom?
Evo ja se nadam da neće biti tako, ako bude, trebam gledati dugoročno?
Ko da gradimo šampionski Fergusonov United, a ne ekipu konkurentnu za titulu u jednoj od najslabijih liga u Evropi![]()
Ta neuigranost mi i sad izgleda kao najveci problem,dolaze pojacanja ali kasno. Pripreme su uveliko u toku a pojacanja nisu jos ni u Sarajevu. Sve izgleda da cemo potpuno nespremni i neuigrani izaci na Torpedo. Do utakmice je jos 15-16 dana samo !! A u Evropi nema popravnog i druge utakmice poslije dva mjeseca,kad se uigras.
Ovaj Penaranda je tip igraca kakve smo prije uglavnom dovodili,sa dna i nijedan se nije pokazao. Doduse nekog nizeg nivoa ali kad neko ima golubove u glavi,da je Messi ne valja. No,vjerujem da mu nisu dane velike pare i dug ugovor,pa neka momak pokaze moze li i hoce li. Izgubiti ne mozemo puno a dobiti se moze.