FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirza24
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirza24 » 05 jul 2023, 07:48

superior1982 je napisao/la:
04 jul 2023, 23:54
Ovdje je rješenje slijedece:
1.Mirnes,angažovati ga za spor i podržati ga maksimalno i na izborima
2.Bojkot svih utakmica RSD Sloboda Tuzla
3.Protesti
4.Finansijska pomoć Fukarama
TO JE JEDINO RIJESENJE 100% PODRSKA :bow:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jul 2023, 07:57

_dreamer_ je napisao/la:
04 jul 2023, 22:04
Vrhunac bi bio da dodju Fukare i pocnu navijati na tekmama tuzla city, to bi bio najelegantniji nacin da se popisaju po upravi. Eto vam prijedlog.
Ovo je najgluplji prijedlog od osnivanja foruma, a bilo ih je pregrst. Uz duzno postovanje tebi kao korektnom i pametnom forumasu bez ikakve mrlje, ali ne mozes ovakvo nesto napisati ni u najludjim morama. :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 05 jul 2023, 08:08

Evo jedan prijedlog,da kroz članstvo u udruženju Slobodaši (uz prijedlog da se riješe Ikine) kupimo skupštinska mjesta i postavimo naše ljude Prave Slobodaše dokazane (ima ih tu u udruženju) članstvom i donacijama možemo pojačati uticaj u radu kluba...

GameOn
Kontakt:

Post Postao/la GameOn » 05 jul 2023, 08:11

Razočaran sam ovakvim ishodom, mislim da ovo što je urađeno nije u najboljem interesu Slobode i vrijeme će to pokazati. Vrijeme koje ćemo izgubiti sa ovim budalama. S druge strane, poznavajući sve ove lešinare koji kruže oko kluba, ne mogu reći da sam nešto pretjerano iznenađen što se sve upravo ovako završilo, ali sam se naivno nadao boljem.
Nažalost, sve ovo je pokazalo i da među nama ne postoji kritična masa koja će se aktivno suprotstaviti neprijateljima Slobode, čast izuzecima kojih je premalo.
Volio bih da nisam u pravu u vezi s ovim i nadam se da će me neko demantovati nekim konkretnim aktivnostima.
Ako te aktivnosti budu išle u pravcu korištenja nekih pravnih mehanizama, da se ispita zakonitost ovakvih odluka, bojim se da su unaprijed osuđene na neuspjeh. Ne vidim da je ovdje bilo šta urađeno protivno zakonima ili Statutu. Sasvim je drugo pitanje kako nam je svima promakla ta famozna izmjena Statuta od prije nekoliko godina. Ali, valjda i to govori u prilog naše inertnosti i nepostojanja kritične mase koja bi reagovala na bilo kakav pokušaj zloupotrebe.
Uglavnom, ako se neko i odluči poduzeti neke pravne radnje, za ime Boga, ne uvlačite Mirnesa u to. Tuzla ima više nego dovoljno advokata koji su nemjerljivo stručniji, sposobniji i iskusniji od njega, a pri tome potpuno izvan politike.
Što se tiče sezone koja je pred nama, mogu samo reći da se nadam najboljem, a spremam za najgore. Uvijek ću srcem biti uz Slobodu i uvijek ću željeti da bude najbolja što može biti, ali ove ljude nemam namjeru podržavati na bilo koji način, pa ni kupovinom karte za utakmicu.
Što se tiče Azmira, bez obzira kakav je kao osoba, mislim da je njegova želja i namjera da napravi nešto u našem fudbalu potpuno iskrena, a već je pokazao da je za to sposoban. Žao mi je što neće imati priliku uraditi to sa Slobodom, a vjerujem da je svima jasno da TC nema nikakvu budućnost u tom smislu, iz očitih razloga. Na njegovom mjestu, ja bih pokušao u nekoj drugoj sredini, možda u Brčkom gdje bi sigurno bio objeručke dočekan da spasi FK Jedinstvo.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 jul 2023, 08:20

Bundoglav na čelu kluba drugi dio.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 05 jul 2023, 08:30

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 05 jul 2023, 08:31

Bojkot kako to gordo zvuci u ovoj situaciji!
BOJKOT, niko da ne kupi sezonske, niko na tekmu kome je Sloboda u ❤️,a kad zaglibe otjerat ih pred izbore akobogda
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 08:35

IbrahimAga075 je napisao/la:
05 jul 2023, 08:31
Bojkot kako to gordo zvuci u ovoj situaciji!
BOJKOT, niko da ne kupi sezonske, niko na tekmu kome je Sloboda u ❤️,a kad zaglibe otjerat ih pred izbore akobogda
Opet ce bit nekoliko ljudi koji ce ici na utakmice. Mada znam da dobra vecina sigurno nece.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jul 2023, 08:37

Evo ja predlazem, posto smi svi manje-vise saglasni sa bojkotom i podrskom Fukarama, da pocnemo skupljati pare i poguramo Fukare tako sto bismo od ovih para napravili parole i plakate i cijeli grad okupirali njima.
Mozemo se dogovoriti oko skupljanja, mogu i ja na sebe preuzeti obavezu pa licno vodji dati jer smo dobro, mozemo i MejdanTz svi dati, ako ima vremena za to i ako potvrdi sa Fukarama, jer od piskaranja ovdje nema nista.

Kruška mora pasti.
Mačak mora ostari bez repa.
Glavicoglavi Pavic mora odj3bati u trabantu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 05 jul 2023, 08:38

I nakon prespavane noci i dalje gorčina, jos veca, žal, ljutnja na svu oholost i na bahatost lokalnih carsijanera koji su uspjeli otjerati jedinog covjeka koji je konačno mogao vratiti klub na pravi put..
Najbolji primjer je RK Sloboda, predsjednik Ismar Sabovic, biznismen, koji se pojavio sa novcem (licnim a ne javnim) i sa idejom uspjeha.. rezultat svega Sloboda konstantno u vrhu, konstantno na zavrsnicama final four u kupu, osvojen kup, Evropa ponovo, a ove godine i napad na sampionsku titulu (bar po pojacanjima).
Podrška za Fukare i za sve naredne korake, ispostovati maksimalno svako u svojim mogućnostima..Ogaditi im dan kad su došli..

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 05 jul 2023, 08:40

GameOn je napisao/la:
05 jul 2023, 08:11
Uglavnom, ako se neko i odluči poduzeti neke pravne radnje, za ime Boga, ne uvlačite Mirnesa u to. Tuzla ima više nego dovoljno advokata koji su nemjerljivo stručniji, sposobniji i iskusniji od njega, a pri tome potpuno izvan politike.
Nakon prespavane noci i ohladjene glave, iako sam prvobitno i ja njega gledao kao opciju, mislim da si u pravu. Treba neko s boljim znanjem prava i neko ko manje fura populizam.

Nije ovdje problem ko je izabran (mislim jeste, ali ono legalno je ako te skupstina izabere), nego kako je izabran i kako je doslo do toga da sacica ljudi odlucuje o klubu koji je fakticki udruzenje gradjana.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 jul 2023, 08:41

Beduin je napisao/la:
05 jul 2023, 08:37
Evo ja predlazem, posto smi svi manje-vise saglasni sa bojkotom i podrskom Fukarama, da pocnemo skupljati pare i poguramo Fukare tako sto bismo od ovih para napravili parole i plakate i cijeli grad okupirali njima.
Mozemo se dogovoriti oko skupljanja, mogu i ja na sebe preuzeti obavezu pa licno vodji dati jer smo dobro, mozemo i MejdanTz svi dati, ako ima vremena za to i ako potvrdi sa Fukarama, jer od piskaranja ovdje nema nista.

Kruška mora pasti.
:thumbup:
Mada gorcina je jbg, nismo imali uprave pa ih nismo uspjeli izgurati. Sad ce biti jos teze jer su se dokopali fotelja ali jbg nemamo druge.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 jul 2023, 08:48

Aciiiii daj nam plan nove uprave, sigurno je temeljit, ne bi ti glasao da nije :kafa:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 jul 2023, 08:50

Ovako su prodane i uništene firme širom Bosne, kako su uhljupi privatizovali Slobodu.
Podrška Fukarama, sve pare što sam davao na članske karte, godišnje ulaznice usmjeriti ću ja njima
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 09:02

Beduin je napisao/la:
05 jul 2023, 08:37

Kruška mora pasti.
Ja sam za, viditi samo sa ostalima
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jul 2023, 09:07

Sad kad se bude formirala skupština treba ući i kroz članstvo u skupštini praviti planove i ucestvovati u realizaciji. Ako je to 1200 godišnje ok, ko plaća treba i da odlučuje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 09:16

Ili jos bolje, kad bi napravili racun u banci, pa na njega svi uplacivali pare za podrsku. Objavi se broj racuna na stranici Fukara. Vjerujem da bi i iz dijaspore pomogli makar malo. To je moje neko misljenje.

Ovako nece znati vecina ljudi koji vole klub, osim ako se po gradu ne razglasi, a i tad bi ljudi mislili da je neka muljaza. Sto se razglasi na vise mjesta, veci ce biti odziv ljudi
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 05 jul 2023, 09:31

Rimes87 je napisao/la:
05 jul 2023, 08:40
GameOn je napisao/la:
Nakon prespavane noci i ohladjene glave, iako sam prvobitno i ja njega gledao kao opciju, mislim da si u pravu. Treba neko s boljim znanjem prava i neko ko manje fura populizam.

Nije ovdje problem ko je izabran (mislim jeste, ali ono legalno je ako te skupstina izabere), nego kako je izabran i kako je doslo do toga da sacica ljudi odlucuje o klubu koji je fakticki udruzenje gradjana.
Ko je i malo imao dodira sa mirnesom (namjerno malim slovom), bilo kao čovjekom, bilo kao advokatom znao bi da on treba biti ZADNJA opcija u svemu tome, covjek koji nema advokatskog ni znanja ni iskustva, kao čovjek odron, kao političar populista čisti... Ima mladih, sposobnih advokata i takve ganjati. Ono što se sinoć desilo je dno dna i ne treba samo preći preko ovoga kao što prelazimo i puštamo mnoge stvari da nam se dešavaju u gradu. Klub nam je postao mjesto okršaja SDA struja u kantonu, žalosno ali samo će Sloboda da ispašta... :puke:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2023, 10:00

crvenocrnitz je napisao/la:
05 jul 2023, 09:31
Rimes87 je napisao/la:
05 jul 2023, 08:40
GameOn je napisao/la:

Ko je i malo imao dodira sa mirnesom (namjerno malim slovom), bilo kao čovjekom, bilo kao advokatom znao bi da on treba biti ZADNJA opcija u svemu tome, covjek koji nema advokatskog ni znanja ni iskustva, kao čovjek odron, kao političar populista čisti... Ima mladih, sposobnih advokata i takve ganjati. Ono što se sinoć desilo je dno dna i ne treba samo preći preko ovoga kao što prelazimo i puštamo mnoge stvari da nam se dešavaju u gradu. Klub nam je postao mjesto okršaja SDA struja u kantonu, žalosno ali samo će Sloboda da ispašta... :puke:
Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2023, 10:01

Krusko ce pasti ali za jedno 2 3 godine. Jos treba da se plati 1200 KM kako bi te preveslali neki kriminalci kao Aco ili Buci. A dok ne padne neka se malo izdrkava.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.