FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2023, 12:27

Nirton je napisao/la:
13 jul 2023, 09:22
Ide danas: ,,Oliveira zabio forumašu @Nirton za rođendan".
Gazi bordo Dive!

SRETAN ROĐENDAN, MOMKU OD KONJICA. :bih:
PAMETNICE KAD ĆEŠ U SARAJEVO, MISLIM NA FAKULTET ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 13 jul 2023, 12:29

Bit ce zanimljiva utakmica, da je mladunce na poziciji na kojoj nam je najbolji igrac, a to je klupa, dao bih ruku u vatru da bi bilo glat 0-3, ovako bit ce zeznuto

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 13 jul 2023, 12:30

TrofejiSuTu je napisao/la:
13 jul 2023, 12:22
Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
Ovako bas kao baustela plus ovaj dio atletske nista ni s cim

slika
Nešto slično kao ovo od mtela što je bilo za vrijeme korone,samo logično sa našim motivima ili u bordo boji.
Sad koliko je ovo izvodljivo ako može neko stručniji dan nam objasni :D
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 13 jul 2023, 12:31

hazarder je napisao/la:
13 jul 2023, 12:25
13 jul 2023, 12:11
Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Pa cekas kraj roka da vidis mozes li sta cvaknuti.
Sta znaci na vrijeme dovoditi,a ne u posljednji cas.

Mnogo smo napredovali u mnogim segmentima
100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...
Mislim da smo tad kasnili sa isplatom poreskih dugova ili nije bio potpisan reprogram, pa je to otežavalo situaciju kod registracije

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 12:35

hazarder je napisao/la:
Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..

100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...
Dobro si,lik nas vodi iz tunela ccc
I kad stavis na jednu stranu sve te pozitivne stvari koje nam se desavaju,gdje smo prije bili,i koliko sad licimo na ozbiljan klub,i na drugu stranu ove dvije glave oko kojih se sve vrti itd itd…
Ne znam,ali nekako mislim kako god okrenes morali bi biti zadovoljni
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2023, 12:35

Mustafica bih stavio u prvih 45', a potom Dal , tad je najjači. Nema alibija mora se proći nekadašnji imenjak :urnebes:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jul 2023, 12:36

belosevic23 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:31
hazarder je napisao/la:

Mislim da smo tad kasnili sa isplatom poreskih dugova ili nije bio potpisan reprogram, pa je to otežavalo situaciju kod registracije
Ma znam da je neki keš bio u pitanju sad za šta tačno, ne znam. Ja generalno slabo pratim ko je ko i ko je kome, mene zanima šta se na terenu dešava.
Idemo večeras rano povest pa da ne moram duplu za pritisak pit. :mrgreen:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2023, 12:41

Šta je ovo malo gostiju, valjda poslije Ikindije navale bez izuvanja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2023, 12:56

Juce ona stranica na Fb piše, da je Penaranda registrovan. Ako neko moze provjeriti Comet da vidi je li tacno?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 jul 2023, 12:56

Objektivac1946 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:30
Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
slika
Nešto slično kao ovo od mtela što je bilo za vrijeme korone,samo logično sa našim motivima ili u bordo boji.
Planirano je i bit ce, ako se nesto drasticno ne promjeni. Razlog zasto jos to nije uradjeno - planiraju se neki radovi na stadionu gdje mašine i materijal ulaze na taj dio, pa da se ne bi ostetio ili stalno skidao i stavljao zato se čeka navodno taj zavrsetak tih radova.

Zrinjski je stavio umjetnu iza golova, a ostatak asfaltirao. Vidjet cemo koje ce konacno rjesenje kod nas biti

I ovaj stadion gdje veceras igramo ima takva slicna rjesenja, to ce sigurno najvise promjeniti dosadasnji izgled stadiona
slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 jul 2023, 12:58

ElCartel11 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:56
Juce ona stranica na Fb piše, da je Penaranda registrovan. Ako neko moze provjeriti Comet da vidi je li tacno?
Jeste, samo pise Alberto u Cometu, a svugdje do sad sam vidjao Adalberto
Preimenovali ga nasi :mrgreen:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 12:59

Objektivac1946 je napisao/la:
13 jul 2023, 12:30

slika
Ama ja brate,ovaj fazon nesto. Ne moze jednostavnije,samo jos nas grb koji ce se ujedno vidjeti sa Igmana i ljepota

Nije to tako ni jeftino,ali nije vala Mirvicu to neka lova,mislim za njega smijesno
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jul 2023, 13:07

13 jul 2023, 12:35
hazarder je napisao/la:

I kad stavis na jednu stranu sve te pozitivne stvari koje nam se desavaju,gdje smo prije bili,i koliko sad licimo na ozbiljan klub,i na drugu stranu ove dvije glave oko kojih se sve vrti itd itd…
Da ne griješim dušu, zbilja se primjeti napredak u dosta stvari, nastojim uvijek da pohvalim kad nešto valja. Redovno me zadnjih dana zove raja iz drugih gradova koji nikada nisu bili na utakmici Sarajeva i govore da im uzmem karte za četvrtak i raspituju se za dresove kad će se počet' prodavat', pitaju gdje se može "zagrijat" prije tekme itd. a ja ne znam kako da im objasnim da vjerovatno neću na utakmicu iako živim 3 minute od C3 .
Istok je moja tribina, al' odluku grupe podržavam i nadam se skorijem rješenju od kojeg će svi da imaju koristi, a pogotovo mi koji pola godine nismo kročili na Koševo, pa da zagrmimo svi kolektivno. :salut:

PS. Nabijem na qrac telecom ublehaše i uhljebe za ovu krađu, dragi IPTV

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jul 2023, 13:11

Sretno veceras i obradujte nas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 13 jul 2023, 13:12

Samozdravlje je napisao/la:
Mustafica bih stavio u prvih 45', a potom Dal , tad je najjači. Nema alibija mora se proći nekadašnji imenjak :urnebes:
I ja bi naravno stavio Mustafića na desetku, ali to bi bilo nemoguce i da nam je prije tri dana stigao Bruno Fernandes i stekao pravo nastupa za danas. To ce biti Dalovo mjesto u narednoj sezoni i s tim se moramo polako pomiriti.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 jul 2023, 13:29

hazarder je napisao/la:
13 jul 2023, 13:07
hazarder je napisao/la:

Da ne griješim dušu, zbilja se primjeti napredak u dosta stvari, nastojim uvijek da pohvalim kad nešto valja. Redovno me zadnjih dana zove raja iz drugih gradova koji nikada nisu bili na utakmici Sarajeva i govore da im uzmem karte za četvrtak i raspituju se za dresove kad će se počet' prodavat', pitaju gdje se može "zagrijat" prije tekme itd. a ja ne znam kako da im objasnim da vjerovatno neću na utakmicu iako živim 3 minute od C3 .
Istok je moja tribina, al' odluku grupe podržavam i nadam se skorijem rješenju od kojeg će svi da imaju koristi, a pogotovo mi koji pola godine nismo kročili na Koševo, pa da zagrmimo svi kolektivno. :salut:

Mensečini da će se @hazarder nošen emocijama već večeras početi zagrijavati za idući četvrtak. :D

Maksuz pozdrav velikom Pitaru! :salut:

P.S. I ja nabijem na qrc ove varalice iz telecoma, zbog kojih pošten narod mora kršiti zakon. 0:2 večeras hladno :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 13 jul 2023, 13:33

Mozda nisam upratio a vec se pisalo, ali koji je fazon ove crno bijele trenerke i majice za trening? Neko je isto spominjao da dres ima neke stvari koje nisu vezane nikako za Saraj? Moze li neko malo pojasniti?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jul 2023, 13:34

scholsey je napisao/la:
13 jul 2023, 13:29
hazarder je napisao/la:
13 jul 2023, 13:07

Mensečini da će se @hazarder nošen emocijama već večeras početi zagrijavati za idući četvrtak. :D

Maksuz pozdrav velikom Pitaru! :salut:

P.S. I ja nabijem na qrc ove varalice iz telecoma, zbog kojih pošten narod mora kršiti zakon. 0:2 večeras hladno :kafa:
Auuu, maksuz otpozdrav drugom velikom Pitaru i najdražem mi analitičaru.
Zvanično u 12 i 15 sam počeo sa zagrijavanjem pa ako te put nanese u staru mahalu, bujrum na 'ladno Laško i grah od jučer.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 13 jul 2023, 13:39

Ne odobravam nikakve ispade,verbalne nasrtaje na klub ili grupu,ili bilo kakav oblik omalovazavanja,pljuvanja,degradiranja ili sta god slicno tome. Cak sta vise osudjujem i ne smatram dobronamjernim,ko god to bio,da li je to bilo u afektu,itd
Jednostavno ne mozes to uraditi,pa i ako uradis ne trebaju ti godine da se dohavizas i skontas da se trebas izviniti,i to bas tada kad si opet u poziciji da zasjednes i da te klub afirmise kao stratega kao sto te je afirmisao birvaktile kao igraca i dao ti hljeb u ruke osigurao egzistenciju i sve sto ide uz to…
Hocu da kazem pored svega toga meni nekako teze pada taj nepotizam,pa da mi je sto puta sin ne stavljaj ga po automatizmu,ili daj mu da igra kad to zahtijeva momenat,taktika,protivnik itd…
Ubaci ga s klupa ako je korist veca,pa ako je mag neka rijesi tekmu,sto mu opet podize cijenu i priliku da se unovci.

Nije vrijeme znam da se opet o tome danas raspreda ali izgleda da nama ne moze dan proci bez tih utega koje nosimo svi redom htjeli to ili ne

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 13 jul 2023, 13:41

Brace tamo ima ko da je udaljeno 200 a ne 3000 km :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, johntravolta123, Pitar6785, skoJaa i 51 gost.