SRETAN ROĐENDAN, MOMKU OD KONJICA.

PAMETNICE KAD ĆEŠ U SARAJEVO, MISLIM NA FAKULTET ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:22Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
Ovako bas kao baustela plus ovaj dio atletske nista ni s cim
Mislim da smo tad kasnili sa isplatom poreskih dugova ili nije bio potpisan reprogram, pa je to otežavalo situaciju kod registracijehazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:25100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:11Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Pa cekas kraj roka da vidis mozes li sta cvaknuti.
Sta znaci na vrijeme dovoditi,a ne u posljednji cas.
Mnogo smo napredovali u mnogim segmentima
Dobro si,lik nas vodi iz tunela ccchazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:25100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:11Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Ma znam da je neki keš bio u pitanju sad za šta tačno, ne znam. Ja generalno slabo pratim ko je ko i ko je kome, mene zanima šta se na terenu dešava.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:31Mislim da smo tad kasnili sa isplatom poreskih dugova ili nije bio potpisan reprogram, pa je to otežavalo situaciju kod registracijehazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:25100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:11Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
Planirano je i bit ce, ako se nesto drasticno ne promjeni. Razlog zasto jos to nije uradjeno - planiraju se neki radovi na stadionu gdje mašine i materijal ulaze na taj dio, pa da se ne bi ostetio ili stalno skidao i stavljao zato se čeka navodno taj zavrsetak tih radova.Objektivac1946 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:30TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:22Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
Ovako bas kao baustela plus ovaj dio atletske nista ni s cimNešto slično kao ovo od mtela što je bilo za vrijeme korone,samo logično sa našim motivima ili u bordo boji.
Sad koliko je ovo izvodljivo ako može neko stručniji dan nam objasni![]()
Jeste, samo pise Alberto u Cometu, a svugdje do sad sam vidjao AdalbertoElCartel11 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:56Juce ona stranica na Fb piše, da je Penaranda registrovan. Ako neko moze provjeriti Comet da vidi je li tacno?
Ama ja brate,ovaj fazon nesto. Ne moze jednostavnije,samo jos nas grb koji ce se ujedno vidjeti sa Igmana i ljepotaObjektivac1946 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:30TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:22Ma samo da bace neku bordo prostirku povezu to na krajevima i sasvim druga slika momentalno. Kao sto Real ima pokrivenu cijelu tribinu u plavo fino zategnuto i super.
Ovako bas kao baustela plus ovaj dio atletske nista ni s cim
Nešto slično kao ovo od mtela što je bilo za vrijeme korone,samo logično sa našim motivima ili u bordo boji.
Sad koliko je ovo izvodljivo ako može neko stručniji dan nam objasni![]()
Da ne griješim dušu, zbilja se primjeti napredak u dosta stvari, nastojim uvijek da pohvalim kad nešto valja. Redovno me zadnjih dana zove raja iz drugih gradova koji nikada nisu bili na utakmici Sarajeva i govore da im uzmem karte za četvrtak i raspituju se za dresove kad će se počet' prodavat', pitaju gdje se može "zagrijat" prije tekme itd. a ja ne znam kako da im objasnim da vjerovatno neću na utakmicu iako živim 3 minute od C3 .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:35Dobro si,lik nas vodi iz tunela ccchazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:25100% brate, kad se sjetim samo da nas je Sablić polusezonu iz tunela vodio neki me stid latentni uhvati Bože sačuvaj...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:11Kad se sjetim prije peglacine mjesecima da se neko registruje,da ima pravo nastupa,brze se krava oteli..
I kad stavis na jednu stranu sve te pozitivne stvari koje nam se desavaju,gdje smo prije bili,i koliko sad licimo na ozbiljan klub,i na drugu stranu ove dvije glave oko kojih se sve vrti itd itd…
Ne znam,ali nekako mislim kako god okrenes morali bi biti zadovoljni
I ja bi naravno stavio Mustafića na desetku, ali to bi bilo nemoguce i da nam je prije tri dana stigao Bruno Fernandes i stekao pravo nastupa za danas. To ce biti Dalovo mjesto u narednoj sezoni i s tim se moramo polako pomiriti.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:35Mustafica bih stavio u prvih 45', a potom Dal , tad je najjači. Nema alibija mora se proći nekadašnji imenjak![]()
Mensečini da će se @hazarder nošen emocijama već večeras početi zagrijavati za idući četvrtak.hazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 13:07Da ne griješim dušu, zbilja se primjeti napredak u dosta stvari, nastojim uvijek da pohvalim kad nešto valja. Redovno me zadnjih dana zove raja iz drugih gradova koji nikada nisu bili na utakmici Sarajeva i govore da im uzmem karte za četvrtak i raspituju se za dresove kad će se počet' prodavat', pitaju gdje se može "zagrijat" prije tekme itd. a ja ne znam kako da im objasnim da vjerovatno neću na utakmicu iako živim 3 minute od C3 .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:35Dobro si,lik nas vodi iz tunela ccc
I kad stavis na jednu stranu sve te pozitivne stvari koje nam se desavaju,gdje smo prije bili,i koliko sad licimo na ozbiljan klub,i na drugu stranu ove dvije glave oko kojih se sve vrti itd itd…
Istok je moja tribina, al' odluku grupe podržavam i nadam se skorijem rješenju od kojeg će svi da imaju koristi, a pogotovo mi koji pola godine nismo kročili na Koševo, pa da zagrmimo svi kolektivno.![]()
PS. Nabijem na qrac telecom ublehaše i uhljebe za ovu krađu, dragi IPTV
Auuu, maksuz otpozdrav drugom velikom Pitaru i najdražem mi analitičaru.scholsey je napisao/la: ↑13 jul 2023, 13:29Mensečini da će se @hazarder nošen emocijama već večeras početi zagrijavati za idući četvrtak.hazarder je napisao/la: ↑13 jul 2023, 13:07Da ne griješim dušu, zbilja se primjeti napredak u dosta stvari, nastojim uvijek da pohvalim kad nešto valja. Redovno me zadnjih dana zove raja iz drugih gradova koji nikada nisu bili na utakmici Sarajeva i govore da im uzmem karte za četvrtak i raspituju se za dresove kad će se počet' prodavat', pitaju gdje se može "zagrijat" prije tekme itd. a ja ne znam kako da im objasnim da vjerovatno neću na utakmicu iako živim 3 minute od C3 .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 jul 2023, 12:35
Dobro si,lik nas vodi iz tunela ccc
Istok je moja tribina, al' odluku grupe podržavam i nadam se skorijem rješenju od kojeg će svi da imaju koristi, a pogotovo mi koji pola godine nismo kročili na Koševo, pa da zagrmimo svi kolektivno.![]()
PS. Nabijem na qrac telecom ublehaše i uhljebe za ovu krađu, dragi IPTV![]()
Maksuz pozdrav velikom Pitaru!![]()
P.S. I ja nabijem na qrc ove varalice iz telecoma, zbog kojih pošten narod mora kršiti zakon. 0:2 večeras hladno![]()
Trenutno korisnika/ca: Dobar, napoleon72, Pena, samoFKS i 42 gosta.