Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()
Dječja prepucavanja.hurem je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:52Evo ja sam pitar i navijam za Zelju i Zrinjski da doguraju sto dalje.
Naravno da ću navijati za bh fudbal u Europi a ne protiv bh fudbala i mislim da tako razmišlja bar 90% populacije.
Ta klupska prepucavanja u Europi su debilna.
Isto kao sto je debilno prizeljkivati poraz svog tima da bi mogao samo kazati "jesam li bio u pravu za Mirzu?".
To sto ste se doveli do toga da vam je jedini fazon ismijavati drugog je vas problem.
Nekima je bitnije da ispadne drugi tim nego da njegov prodje dalje.
To je bolest. Mržnja prema drugom veća od ljubavi prema svom klubu. Otrovna srca.![]()
To bi znacilo da je u prodaju pusten stadion bez juga i pola zapada.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:27Pitanje: kako 13 050 kad onaj spiker reče da je u prodaju pušteno 10 500 ulaznica?
Jel on neinformisan ili ima dio koji se ne pušta u prodaju?
Ono, sponzori, zvanice i to?
Naravno da ima. Sponzori, zvanice, desetogodisnje ulaznice. Uglavnom, Grbavica odavno nije bila punija, zdenka krcata, dio kod sjeverozapada pun, jug i istok da ne pricam.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:27Pitanje: kako 13 050 kad onaj spiker reče da je u prodaju pušteno 10 500 ulaznica?
Pa pušteno u prodaju 12 000 karata tako da je i sa tim kartama više gledalaca nego što je govorio komentator. Kada na to dodaš desetogodišnje ulaznice + goste kluba dobiješ 13 000 gledalaca na utakmici.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:27Pitanje: kako 13 050 kad onaj spiker reče da je u prodaju pušteno 10 500 ulaznica?
Ko za koga navija to je licna stvar. Ja za Sarajevo navijam i kao navijac Sarajeva nikad mi nece bit drago kad Zeljo zabije gol ili pobjedi. To se zove fudbalsko rivalstvo i to je normalna stvar.inzomni je napisao/la: ↑14 jul 2023, 09:52Govori u svoje ime.
Vi ste histerisali citav dan sto vam Zeljo presjeca prenos od 10 minuta, pisali kako cete se nayebat mame telekomu, otkazat pretplatu (koja je to mrznja jebote), a mi smo bez ikakve pompe trpili to ukrstanje prenosa. Niko rijeci reko nije. Gledali obje tekme regularno navijali za nase.
A da ne pricam da 90% nas sto je ostalo kuci da gleda utakmice navijalo za Sarajevo i nerviralo se. Prvi ja.
To sto ste vi navijaci za ne zelit nikom, to je druga stvar.
Plus tokom Zeljine utakmice sta se sve pisalo ovdje za Zelju, a pogledaj kako je bilo obratno.
Mrznja nikako, bilo kakve gnusne uvrede i neke odvratne zelje u vezi bilo koga nikako, al navijanje protiv rivalskog kluba u evropskim utakmicama je normalno. Normalno je makar iz nekih banalnih razloga. Trebam navijat da Zeljo/Zrinjski/Borac prodju dalje, zarade vise para i samim tim sebi povecaju sanse za dovodjenjem nekog boljeg igraca? Ovo je najbanalniji primjer. Pa Bayern i PSG igraju u Ligi prvaka i citava Njemacka (osim navijaca Bayerna) navija za PSG u tom dvomecu, a citava Francuska (osim navijaca PSGa) navija za Bayern. To je rivalitet i ponavljam mrznja ne, al rivalitet da.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:29Dječja prepucavanja.hurem je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:52Evo ja sam pitar i navijam za Zelju i Zrinjski da doguraju sto dalje.
Naravno da ću navijati za bh fudbal u Europi a ne protiv bh fudbala i mislim da tako razmišlja bar 90% populacije.
Isto kao sto je debilno prizeljkivati poraz svog tima da bi mogao samo kazati "jesam li bio u pravu za Mirzu?".
To sto ste se doveli do toga da vam je jedini fazon ismijavati drugog je vas problem.
To je bolest. Mržnja prema drugom veća od ljubavi prema svom klubu. Otrovna srca.![]()
Treba to nekad prerasti.
Rivalitet da.
Mržnja ne.
Mržnja je teška i ružna riječ.
Nekog mrziti znači da mu želiš sve najgore, pa i da umre, pogine ili šta već.
Koliko tih što kažu da mrze žele da pogine neko od Željinih igrača, navijača?
Oni koji na to odgovore potvrdno, treba da se zabrinu.
Vidjet cemo u uzvratu sto ces se vratitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 03:48Mislim da ti je radioaktivnost pojela i to malo mozdanih celija sto posjedujes. Za pocetak, nema spleta okolnosti nego il imas muda i boris se do kraja il ih nemas i predas se ko zadnji jazavac.rishovski je napisao/la: ↑14 jul 2023, 03:13Ovo nije povratak,nego splet sretnih okolnosti... Kad se zavrsi uzvratna utakmica opet ce biti po Cocaliću,treneru,sudiji... kako pojma nemaju...Samo se kod nas slavi remi sa bjeloruskom ekipom i to na domaćem terenu u prvoj utakmici..a nista rijesio nisi...![]()
Zeljeznicar vodjen Basicem DRUGI put u DESET utakmica se vraca u zadnjih 10 minuta regularnog dijela + sudijska nadoknada pri cemu svoje protivnike, na papiru jace, nabije u njihovih 16 metara, dva gola dajemo za iziednacenje u 90+ , to nije sreca mazlume nego muda, zelja i volja, a Bogme ima nesto i do trenera, njegovih izmjena i promjena formacije. Ima malo vise al da ti sada ne objasnjavam, sprzicu ti mozak bespotrebno, a opet me neces shvatiti.
Da ne pricam kako je ovaj mentalni sklop nasih igraca kvalitet vise sa za nasu ligu gdje nema previse ekipa kvalitete Dinamo Minska koji je, gledajuci protivnike nasih predstavnika u prvom pretkolu, najjaca ekipa od svih navedenih. To neces razumjeti pa da ne duzim.
Razligu sad i bavi se Federacijom, za pocetak. Onda moras da budes prvi, plasiras se u PL BiH, izboris Europu, a onda se na Euro tekmi vratis sa 0:2 u zadnjih 10 minuta. Nije to bas lako, radioaktivni mazlume.
Pijacaru, tanka je linija izmedju uspjeha i katastrofe, evo na primjer pogledaj sezonu Zrinjskog vodjenim Zizovicem koji ih zamal unisti, a onda dodje Jakirevic i sta se desilo odnosno sta se i dalje desava. Mada gledajuci mentalni sklop mostarskih jazavaca vama bi opet bilo draze da titulu uzme Zrinjski nego Zeljeznicar, vec vidjenoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 06:52"Amaterski smo klub u svakom smislu, doslovno opstajemo a sanjamo rezultate.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 03:58Neces vjerovati al fakat imamo nekoliko formacija, pijacaruMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()
![]()
Sokantno, zar ne. Mozes li to procesuirati, shvatiti. Sumnjam, pijacarski mozak je podesen na vaganje, vracanje kusura i kako zajebati neopreznu musteriju.
ps. Feja je bolji dok vam opet ne sprzi pola ekipe forsiranjem i ocito losim i neadekvatnim trenaznim procesom![]()
![]()
Aposolutni ne rad i to dugogodisnji je rezultat svega ovoga.
Mi cemo nastaviti da opstajemo i strepimo sta ce biti sutra, kuburit cemo u ovoj ligi i boriti se za mjestu u europi i to maksimum ovog kluba trenutno."
Few moments later: zeljo sampion, basic zvani tablet bolji od Mourinha, prolazimo lagano
Veliki, veliki Željezničar.Širom Evrope jučer je odigrano 29 utakmica, Grbavica daleko najposjećenija
Stadion Grbavica u Sarajevu na utakmici 1. pretkola Konferencijske lige između Željezničara i Dinamo Minska bio je najposjećenijih od svih mečeva koji su odigrani jučer u Evropi.
Na Grbavici je prema zvaničnim podacima prisustvovalo 13.050 navijača, što je ubjedljivo više od svih drugih stadiona na kojima su se jučer igrale evropske utakmice.
Evo sad si ti poletio pred rudu misleci da sam ja nepismen, cisto informativno ovo je pisao navijac Zeljeznicara, ja kopirao i zalijepio, kretenu glupi jazavicarskiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 12:17Pise se nerad, jedan rijec, pijacaru nepismeniMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 06:52"Amaterski smo klub u svakom smislu, doslovno opstajemo a sanjamo rezultate.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 03:58
Neces vjerovati al fakat imamo nekoliko formacija, pijacaru![]()
Sokantno, zar ne. Mozes li to procesuirati, shvatiti. Sumnjam, pijacarski mozak je podesen na vaganje, vracanje kusura i kako zajebati neopreznu musteriju.
ps. Feja je bolji dok vam opet ne sprzi pola ekipe forsiranjem i ocito losim i neadekvatnim trenaznim procesom![]()
![]()
Aposolutni ne rad i to dugogodisnji je rezultat svega ovoga.
Mi cemo nastaviti da opstajemo i strepimo sta ce biti sutra, kuburit cemo u ovoj ligi i boriti se za mjestu u europi i to maksimum ovog kluba trenutno."
Few moments later: zeljo sampion, basic zvani tablet bolji od Mourinha, prolazimo lagano![]()
Arvid je napisao/la: ↑14 jul 2023, 12:37Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()
![]()
Ma sve ok, sve je to individualno, samo kažem da se svako zapita - da li stvarno mrzi nekog što navija za Želju?Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 12:07Mrznja nikako, bilo kakve gnusne uvrede i neke odvratne zelje u vezi bilo koga nikako, al navijanje protiv rivalskog kluba u evropskim utakmicama je normalno. Normalno je makar iz nekih banalnih razloga. Trebam navijat da Zeljo/Zrinjski/Borac prodju dalje, zarade vise para i samim tim sebi povecaju sanse za dovodjenjem nekog boljeg igraca? Ovo je najbanalniji primjer. Pa Bayern i PSG igraju u Ligi prvaka i citava Njemacka (osim navijaca Bayerna) navija za PSG u tom dvomecu, a citava Francuska (osim navijaca PSGa) navija za Bayern. To je rivalitet i ponavljam mrznja ne, al rivalitet da.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:29Dječja prepucavanja.hurem je napisao/la: ↑14 jul 2023, 10:52Evo ja sam pitar i navijam za Zelju i Zrinjski da doguraju sto dalje.
Treba to nekad prerasti.
Rivalitet da.
Mržnja ne.
Mržnja je teška i ružna riječ.
Nekog mrziti znači da mu želiš sve najgore, pa i da umre, pogine ili šta već.
Koliko tih što kažu da mrze žele da pogine neko od Željinih igrača, navijača?
Oni koji na to odgovore potvrdno, treba da se zabrinu.
OK, hajd sad zamisli da navijam za Natron i odgovori mi čisto fudbalski.
killafrommanilla je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:02OK, hajd sad zamisli da navijam za Natron i odgovori mi čisto fudbalski.
Koje su to formacije promijenjene sinoć? Osim što je ulaskom Haračića umjesto Štilića krenulo bunarenje. Ostale 4 izmjene su bile pozicija za poziciju. Pa eto, kad je nešto već smiješno zbog nafaka gola u 91, volio bih da objasniš koje formacije su igrane. Ja nešto nisam uspio upratiti, kao ni kolega gore da je išta Bašić mijenjao formacijski
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 27 gostiju.