I Mirza je uletio i cipelarili ga zajedno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najjaci klip
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Penaranda zabio hattrick na treningu, pa nek neko samo kaže da je flop.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nikad poraz, samo lekcija.
More lažova i kvarnjaka se nakotilo na ovoj temi. Širi se negativa, najgnusnije psovke pa čak i otvorene laži samo da se napakosti i naškodi klubu.
Da je samo jedan ili dva slučaja ne bi mi bilo čudno, ali ovakva masovnost u ovakvom trenutku sigurno nije slučajna. Postoji neki širi plan i/ili (finansijski) interes. Vrijeme će pokazati.
Da je samo jedan ili dva slučaja ne bi mi bilo čudno, ali ovakva masovnost u ovakvom trenutku sigurno nije slučajna. Postoji neki širi plan i/ili (finansijski) interes. Vrijeme će pokazati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo upravo Avram ispred mene čeka snimanje CT-a glave
-
dlakavijazavac
- Kontakt:
Čovjek preksinoć sjedio na kafi sa Mariom, Mirzom i čini mi se Durakovićem...BordoSaga2 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:43Avramovski se nece vracati, Dal ide, Mustafic nije za prvih 11.
- belosevic23
- Kontakt:
Pa imal u šopu da se uzme sa natpisom, da odmah zalijepim penjaranda na leđa...vidim online ih još nema u ponudi
- skullcrusher
- Kontakt:
Za ovakve lazne insajdere mora biti ban. Namjerno ovo rade namjerno znaci. Ban odmah cim se ispostavi da je laz. Dosta evo mjesecima lazovi ovdje pisu a usrani portali prenose nije se ovo jednom desilo, debili.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ne moze se kartom za zapad otic na istok jel de?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- napoleon72
- Kontakt:
Drug juce kupio dres, rekli mu da u petak dodje da uradi print, nisu imali vremena juce radi guzve. Uglavnom rade natpise, samo idi poslije tekme.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:25Pa imal u šopu da se uzme sa natpisom, da odmah zalijepim penjaranda na leđa...vidim online ih još nema u ponudi
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kakvi smo sa kartama 
Nije on ni navijač Veleža, nego je Radovićev neki pajdo(otuda i dolaze ove "insajderske" koje nam daje)... buraz, jaran, otac, ko će znat, znam samo da su u bliskoj vezi
Sutra ako Slaviša pređe u Borac, navijat će za Borac
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znas ko je veci levat, radovic koji siri stvari koje se desavaju u svlacionici, ili ovaj sto ih prenosi na forumu jer mu to dize ego. Dva levata, jednog banovat, drugog na tribine.
Eno sad i ovo smeta, nemoj o Dalu, nemoj o bojkotu, nemoj o Ajli, Mirzi, dresovima, nemoj nagađat ko će igrat u četvrtak, šta hoćete? O čemu hoćete?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 18 gostiju.