I Mirza je uletio i cipelarili ga zajedno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo upravo Avram ispred mene čeka snimanje CT-a glave
Čovjek preksinoć sjedio na kafi sa Mariom, Mirzom i čini mi se Durakovićem...BordoSaga2 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 08:43Avramovski se nece vracati, Dal ide, Mustafic nije za prvih 11.
Drug juce kupio dres, rekli mu da u petak dodje da uradi print, nisu imali vremena juce radi guzve. Uglavnom rade natpise, samo idi poslije tekme.belosevic23 je napisao/la: ↑19 jul 2023, 10:25Pa imal u šopu da se uzme sa natpisom, da odmah zalijepim penjaranda na leđa...vidim online ih još nema u ponudi
Nije on ni navijač Veleža, nego je Radovićev neki pajdo(otuda i dolaze ove "insajderske" koje nam daje)... buraz, jaran, otac, ko će znat, znam samo da su u bliskoj vezi
Ne znas ko je veci levat, radovic koji siri stvari koje se desavaju u svlacionici, ili ovaj sto ih prenosi na forumu jer mu to dize ego. Dva levata, jednog banovat, drugog na tribine.
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Anpa, Bejker, Direktorcic, feniksptica, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, leo1946, MaroonBjelave, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, USB, Zagor i 113 gostiju.