BH klubovi u Europi 23/24
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- GoskGabela
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Toliko o Sarajevu i kur,chenju pojedinih forumasa ovdje o jačini pa ih izbaci Torpedo. PA Gošk bi s njima u dvije utakmice bio bara bara.
FKS lagano dobiva sindrom zvani Hajduk.
Naprave se dvije pobjede na pripremama, mediji sa par članaka predstave to kao atomsku ekipu pred kojom strepe europski velikani. Uprava neselektivno nabaca istrošenih i igrača u padu karijere i plati ih masno, kao da je to garant rezultata.
Kad dodaš k tome i nesposobnog trenera koji je u karijeri slučajno osvojio kup sa Olimpicom te ogroman pritisak i očekivanja javnosti dobiješ još jedan debakl bh nogometa.
Toliko smo nisko pali da nas izbacuju Maltežani i Gruzijci. Reset cijelog nogometa i mentaliteta je neophodan.
FKS lagano dobiva sindrom zvani Hajduk.
Naprave se dvije pobjede na pripremama, mediji sa par članaka predstave to kao atomsku ekipu pred kojom strepe europski velikani. Uprava neselektivno nabaca istrošenih i igrača u padu karijere i plati ih masno, kao da je to garant rezultata.
Kad dodaš k tome i nesposobnog trenera koji je u karijeri slučajno osvojio kup sa Olimpicom te ogroman pritisak i očekivanja javnosti dobiješ još jedan debakl bh nogometa.
Toliko smo nisko pali da nas izbacuju Maltežani i Gruzijci. Reset cijelog nogometa i mentaliteta je neophodan.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Ja, majke mi, mislim da Mirza ima neke slike ili video gdje Mirvic drpa sa nekim muskarcem ili gdje vuce kokain, pa ga zato ovaj ne smije smijeniti, jer ga ucijenjuje.
Drugo objasnjenje stvarno ne postoji

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mozda Mirvic nista ne odlucuje......19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:21Ja, majke mi, mislim da Mirza ima neke slike ili video gdje Mirvic drpa sa nekim muskarcem ili gdje vuce kokain, pa ga zato ovaj ne smije smijeniti, jer ga ucijenjuje.
Drugo objasnjenje stvarno ne postoji![]()
Ima nesto sigurno. Ne mogu da vjerujem da lik ulozi tolike pareu klub i nece da smijeni osobu koja je klub sjebala. Zar misli da ce mu Varesanovic donijeti neki trofej ili uspjeh? Pa sigurno pola forumasa zna vise stvari o taktici nego on.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:21Ja, majke mi, mislim da Mirza ima neke slike ili video gdje Mirvic drpa sa nekim muskarcem ili gdje vuce kokain, pa ga zato ovaj ne smije smijeniti, jer ga ucijenjuje.
Jos lik zatvara utakmicu protiv losije ekipe i vadi trojicu najboljih igraca odjednom. Prve izmjene radi u 80+ minuti, itd. Toliko losih stvari je uradio u ove dvije utakmice...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pitari, jeste li razmisljali da dovedete Faruka Hadzibegica za trenera? Rukfas bi vas preporodio, a i voli ugađati raji sto se tice igraca i sastava 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
A voli se i za muda hvatati hahahha19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:42Pitari, jeste li razmisljali da dovedete Faruka Hadzibegica za trenera? Rukfas bi vas preporodio, a i voli ugađati raji sto se tice igraca i sastava![]()
A jel ovo od jutros Mirvic ili je od prije neki video.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 jul 2023, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Hoce li se Sarajevo zaliti na odluku o zabrani gostujucih navijaca na sljedecoj evropskoj tekmi?
Kako prođe bh. Dinamo?
@Zukanovic

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Meni samo nije jasna jedna stvar.. kako više ne nauče na SVOJIM greškama iz sezone u sezonu..Pratio sam im forum nakon potpisa ovih "svemiraca" pa to je bilo po 30-40 stranica ekstaze, pisanje velikim slovima, k'o da su guzili jeniferku.. i iz godine u godinu ista priča i euforija na početku, mjesec dana iza toga pukne bruka i tjeraju čitavu tu ekipu na koju su svršavali, trenera, upravu kluba, vlasnika...
Mi i vi ko da nismo iz istog grada... znači apsolutno ništa zajedničko nemamo.
Mi i vi ko da nismo iz istog grada... znači apsolutno ništa zajedničko nemamo.
-
- Kontakt:
Sad malo prelistah Instagram profil Zrinjskog i objavu u utakmici sa Slovanom.
Koji je ono show, ne zna se ko se s kim raspravlja
Prvo Srbi i Hrvati oko Borjana, pa onda Bosnjaci i Hrvati oko zastave
ludiloooooo
Koji je ono show, ne zna se ko se s kim raspravlja

Prvo Srbi i Hrvati oko Borjana, pa onda Bosnjaci i Hrvati oko zastave

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:25Ima nesto sigurno. Ne mogu da vjerujem da lik ulozi tolike pareu klub i nece da smijeni osobu koja je klub sjebala. Zar misli da ce mu Varesanovic donijeti neki trofej ili uspjeh? Pa sigurno pola forumasa zna vise stvari o taktici nego on.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 14:21Ja, majke mi, mislim da Mirza ima neke slike ili video gdje Mirvic drpa sa nekim muskarcem ili gdje vuce kokain, pa ga zato ovaj ne smije smijeniti, jer ga ucijenjuje.
Jos lik zatvara utakmicu protiv losije ekipe i vadi trojicu najboljih igraca odjednom. Prve izmjene radi u 80+ minuti, itd. Toliko losih stvari je uradio u ove dvije utakmice...
kad je vidio od cele na protivnickoj klupi da mijenja 3-4 igraca i on se ugledao pa iskopirao. covjek jednostavno, ne zna gdje goni...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
HUUUUUUUU
Dobar dan svima
Moram vam priznati da mi je danas malo teško
Dobar dan svima
Moram vam priznati da mi je danas malo teško
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 63 gosta.