FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

scholsey
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2023, 12:53

Deen je napisao/la:
22 jul 2023, 12:43
scholsey je napisao/la:
22 jul 2023, 12:26
napoleon72 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:20
Logicno da od titule nema nista, taman dosao Arteta licno. Al kup, sigurna Evropa, te stvari se moraju napast. Pa da od naredne sezone titula bude jedini cilj.
Ima šansi i za titulu - pogotovo ako Zrinjski uđe u grupe.

Dosta je kvaliteta u ekipi, a nije sad ni da je konkurencija negdje odmakla.

Hajde, molim te ih otjeraj! Upotpuni mi godišnji, živ bio!
ako Zrinjski uđe u grupe onda pogotovo nema šansi za titulu vise, oni ce vise dobit novac kroz grupe nego sto je Mirvic potrosio za par godina, pogledaj u hrvatskoj sa dinamom i zvedzom u srbiji, onaj ko prvi uđe u grupe taj ti bjezi daleko, tako da titula postaje samo san realno
Haveru, ako uđu u grupe, moraju i igrati grupe. To je 6 dodatnih utakmica u toku sedmice. U svaku od njih će ući 100% i nemaju ni blizu dovoljno širok roster da se to ne odrazi na ligašku formu.

Hipotetički, iskoristimo to, budemo prvaci, iduće godine uđemo u grupu i te pare što će oni sad dobiti se haman pa neće ni osjetiti.

Eh, ako i pored ulaska budu prvaci, velike su šanse da se desi to što ti govoriš. Uglavnom je ova sezona užasno bitna i ne smijemo sebi dozvoliti da nam neosposobna narkomanska ljiga kroji sudbinu.
The saddest thing in life is wasted talent.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 22 jul 2023, 12:53

Deen je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
napoleon72 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:20
Logicno da od titule nema nista, taman dosao Arteta licno. Al kup, sigurna Evropa, te stvari se moraju napast. Pa da od naredne sezone titula bude jedini cilj.

ako Zrinjski uđe u grupe onda pogotovo nema šansi za titulu vise, oni ce vise dobit novac kroz grupe nego sto je Mirvic potrosio za par godina, pogledaj u hrvatskoj sa dinamom i zvedzom u srbiji, onaj ko prvi uđe u grupe taj ti bjezi daleko, tako da titula postaje samo san realno
Oni ako uđu u grupe ove godine nemaju šansi da odbrane titulu, džaba im grupa i pare nemaju ekipu za oba fronta, osjeti se igranje srijeda-vikend i kod puno ozbiljnijih ekipa tako da nek oni uđu u grupu a mi se uozbiljimo i osvojimo ligu i onda dogodine putem šampiona u kvalifikacijama napadamo grupu i dodatno ojačavamo ekipu.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jul 2023, 12:54

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jul 2023, 12:51
Ljudi halalili titulu a liga nije ni pocela hahahaha
Sta vam je ba.Nek povuce 2 dobra poteza i dovede ozbiljne ljude na ta mjesta uz sjever idemo na titulu.Zadnje 2 godine su bile prelazne,ova ne smije biti i u ovoj se mora napasti titula.

Respekt Zrinjskom ali po meni nije to to vise.Igra nije ni blizu kao kod Jakirovica.Ako udju u grupe oni disati nece moci
Ismiru doslo u glavu da ce mu sezona propasti bezveze do 8.kola zbog ljudi koji nisu zasluzili niti imaju kvalitet da se istrpe.
Nista se halaliti ne treba.

Imamo itekako dobar sastav, za nasu ligu pogotovo.

Kod nas se druge stvari moraju posloziti. I sve ce biti drugacije.
- FKS -

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jul 2023, 12:57

BordoBBoja je napisao/la:
22 jul 2023, 12:44
boki86 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:42
GalileoGalilei je napisao/la:
22 jul 2023, 12:40
Sve bih dao samo da narkomančina dobije otkaz, a uz njega i Ajla. Jeste da je u nevrijeme, ali bolje ikad nego nikad. Ovoj ekipi samo dobar trener treba, vjerujte mi, nikad bolja ekipa nije bila na okupu. Ima tu mana, ali ništa što bi pravilo problem u ovakvoj ligi. Naravno, postaviti konačno stručne ljude na te pozicije.

Potom, volio bih da Ismir pozove Horde i da sjednu ljudski, izglade sve i da svi zajedno krenemo u neku bolju i ljepšu priču. Ovo je sve loše i tužno, jer samo tratimo vrijeme. Horde su željne tribine, Klubu treba podrška, a Mirvić bi tim dobio veliki plus kada bi pozvao ljude i pružio ruku pomirenja.
Pa zar se ne vracaju ako ovo dvoje ode? Sta treba jos?
Ajla i mirza dobiju otkaz, horde i lravi navijaci se vracaju, ostaju i ostali izmanipulisani pravi navijaci, ti i slicni placenici gasite profile i odlazite
Za razliku od tebe dijasporac, ja cu biti na kosevu, pa ko god nas vodio, i razligu vise, ja tebi ne odgovaram, nemoj ni ti meni, "pravi" navijacu

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 22 jul 2023, 13:00

Mirva je lajkovo objavu Hordi, ajde još da ih skloni pa da se zagrijavamo za Slogu
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jul 2023, 13:01

Hajdeee je napisao/la:
22 jul 2023, 12:45
boki86 je napisao/la:
Sve bih dao samo da narkomančina dobije otkaz, a uz njega i Ajla. Jeste da je u nevrijeme, ali bolje ikad nego nikad. Ovoj ekipi samo dobar trener treba, vjerujte mi, nikad bolja ekipa nije bila na okupu. Ima tu mana, ali ništa što bi pravilo problem u ovakvoj ligi. Naravno, postaviti konačno stručne ljude na te pozicije.

Potom, volio bih da Ismir pozove Horde i da sjednu ljudski, izglade sve i da svi zajedno krenemo u neku bolju i ljepšu priču. Ovo je sve loše i tužno, jer samo tratimo vrijeme. Horde su željne tribine, Klubu treba podrška, a Mirvić bi tim dobio veliki plus kada bi pozvao ljude i pružio ruku pomirenja.
Sta tebe boli kur.c ko se i kada vraca.
I onako si prednjacio u pljuvanje hordi i podrsci ovim uhljupima. Sad si fol neki dusebriznik.
Podrska klubu, on je iznad svega. Drugo sto vi identificirate klub samo sa ajlom i mirzom, to je vas problem

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 22 jul 2023, 13:01

boki86 je napisao/la:

Da, samo to. Ja govorim općenito, volio bih da sjednu kao ljudi i sve riješe. Konačno da smo svi na istoj strani, bez ikakvih trzavica, podjela i slično. Ovdje samo par stvari treba riješiti da se krene pravim putem.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2023, 13:03

Mirza Varesanovicu kao sto si iznenada došao i dao doprinos da igramo Evropu, sad nisi uspjeo ostvariti zacrtano 3-će pretkolo, logičnom je da se povuces.
Nisam siguran da li ti je FKS pomogao da izadjes "92 iz opkoljenog Sarajeva , ako jeste onda je ostavka jedino ispravno i dostojanstveno rješenje, ako voliš FKS.
Jesmo mi Pitari čudni, možda ovi koji te najviše tjeraju, budu ti koji te žele ponovo :urnebes:
Ne bi bilo prvi put: Husref, Cala, Ušćuplic, evo sad se Kodro priželjkuje , Marinovic se hvali .....

Čestito bi bilo upravo radi Ismira Mirvica, da odstupis.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 22 jul 2023, 13:03

Samo da hoce ove klosare nogirat :pray:

Ja sam rajice uvjeren da mi sa pravim trenerom mozemo da prepisamo ovu ligu.

Povuci potez Mirvicu, i onda svi moramo stati iza ekipe, ko jedan. Sramota je citati ovo po forumu, a tek u gradu slusati sta se prica i kako se pljuju navijaci izmedju sebe. Svi mi zivimo Sarajevo :salut:
"To je jednostavno SARAJEVO"

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 jul 2023, 13:04

boki86 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:57
BordoBBoja je napisao/la:
22 jul 2023, 12:44
boki86 je napisao/la:

Ajla i mirza dobiju otkaz, horde i lravi navijaci se vracaju, ostaju i ostali izmanipulisani pravi navijaci, ti i slicni placenici gasite profile i odlazite
Za razliku od tebe dijasporac, ja cu biti na kosevu, pa ko god nas vodio, i razligu vise, ja tebi ne odgovaram, nemoj ni ti meni, "pravi" navijacu
Ti ces meni zabraniti kome cu odgovarati kome necu, kercicu narkomanski mirzin

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 22 jul 2023, 13:04

MSOZ101 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:30
https://www.transfermarkt.com/gonzalo-g ... iner/54117
Moj izbor. Vjerovatno skup, ali i isplativ.
Vise izgubljenih nego pobjeda

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jul 2023, 13:07

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 22 jul 2023, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2023, 13:09

Malo para, dobar program i realan cilj, veze naših ljudi u inostranstvu i jedan uljudan razgovor sa kolegom Čauševićem o ozbiljnosti projekta.

Rezultat je rješenje svih naših problema:

https://www.transfermarkt.de/mersad-sel ... iner/30994
The saddest thing in life is wasted talent.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 jul 2023, 13:09

scholsey je napisao/la:
22 jul 2023, 12:53
Deen je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Haveru, ako uđu u grupe, moraju i igrati grupe. To je 6 dodatnih utakmica u toku sedmice. U svaku od njih će ući 100% i nemaju ni blizu dovoljno širok roster da se to ne odrazi na ligašku formu.

Hipotetički, iskoristimo to, budemo prvaci, iduće godine uđemo u grupu i te pare što će oni sad dobiti se haman pa neće ni osjetiti.

Eh, ako i pored ulaska budu prvaci, velike su šanse da se desi to što ti govoriš. Uglavnom je ova sezona užasno bitna i ne smijemo sebi dozvoliti da nam neosposobna narkomanska ljiga kroji sudbinu.
Ma neka i ne udju u grupu, citirajte me na kraju sezone, mi smo prvaci. Ovo je odlična ekipa igrača, samo treba netko ko ce to posložiti. Ja pričam sa ljudima koji navijaju za zelju i većina kaze da smo mi glavni favoriti, samo ako ode Mirza. Najbolje bi bilo dovesti Topica za sportskog direktora i, ako se moze, dovesti nekog stranca za trenera. Obavezna rekonstrukcija terena u Butmiru, skloniti plastiku zbog akademije i malog Buljubasica gurati kao projekat, dečko je u ono malo vremena pokazao da zna lopte i da moze
Evo i oni tebe selame!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 22 jul 2023, 13:11

H8Z7 je napisao/la:
22 jul 2023, 13:07
Covjek toliko godina a prica ko kocijass, dvije recenice ne zna sklopiti. Ovaj neka faca ili sta???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jul 2023, 13:13

boki86 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:57
Hoces ako budes pljeskao Mirzi inace idu vaspitno-popravne. Nego zna li se ko vas je ono samarao po tribinama. Ne smijes ni da komentarises sta su vam radili a kamoli da nesto skandiras.

Nas Che Guevara. Lider anti-bojkotasa. Aferim. Mnogo si jak.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 22 jul 2023, 13:15

Bolivia je napisao/la:
22 jul 2023, 12:53
Deen je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Oni ako uđu u grupe ove godine nemaju šansi da odbrane titulu, džaba im grupa i pare nemaju ekipu za oba fronta, osjeti se igranje srijeda-vikend i kod puno ozbiljnijih ekipa tako da nek oni uđu u grupu a mi se uozbiljimo i osvojimo ligu i onda dogodine putem šampiona u kvalifikacijama napadamo grupu i dodatno ojačavamo ekipu.
Ima šansi jer ce im savez dodji u susret, vidit ces koliko ce utakmica biti otkazani kao prošle godine, i ljudi su ozbiljni znaju sta i kako da uradu u miru, beus ce njima sve dati sta im treba i tako dalje...
odkad je mirvic dosao sve gore rezultate, vidis da jos niko iz klub nije dao saopstenje sta i kako dalje poslje one sramote, i ti pricas nesto kao osvojit cemo ligu, i sad smo mislili da ce biti neki iskorak pa smo pali na nos, mi smo prvaci za hype, napravit cemo od durakovic i beganovic najbolje bekove i onda cemo ih otjerat jer neznaju i tako dalje u krugu, cekat cemo na viveros i peneranda dok budu spremni pa cemo se razocarat opet, nema tu nikad ozbiljnost, pogledaj ove par godine sta se sve dogodilo, mi navijaci nismo zajedno to je najgore po meni, mi smo razbijeni u 100 grupe, nema tu nikakav iskorak ni 1 % ozbiljnost, ja bi volio najvise da sarajevo bude ko dinamo, ali realnost je da nismo ni blizu toga...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 22 jul 2023, 13:15

Nek otjera aylu i narkomana i hajc ce takav biti da nas nece ispod 8 milja doci protiv sloge.
Samo zajednistvo i ova ekipa moze do titule.

NAŠ CILJ JE AKO ODU ono dvoje debila DA IMAMO NAJJACU POSJETU OVE GODINE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 jul 2023, 13:16

Stroj1946 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:32
Mirvić neka se dohaviza. Nek dovede ljude koji se razumiju u fudbal, jer je ovo fudbalski klub a neka firma, druga je to stvar sasvim, i nek se mani žena kao direktorica i pizzdi materina. Nek sjedne sa Hordama i završi se i ta pizdarija. Dovesti normalnog trenera i titula se može napasti, ovo bh liga a ne Bundesliga. Mirvić sve to može završiti u 7 dana da je pametan.
Ljudi koji se razumiju u fudbal bi sa puno manje para napravili ekipu bolju od kona. Mi trenutno smo na njihovom nivou i nivou Veleza npr bez obzira sto vise trosimo od njih
Plus vratili bi se i navijaci koji bojkotuju

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 jul 2023, 13:18

Tek ustao, prvo se uhvatio mobitela reko udarna vijest MV više nije trener Sarajeva, kad ono ništa :facepalm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 11 gostiju.