FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 22 jul 2023, 13:18

Ma ova bagra možda i ucjenjuje Mirvica da ih dobro isplati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 22 jul 2023, 13:20

obrijanopile je napisao/la:
22 jul 2023, 13:09
scholsey je napisao/la:
22 jul 2023, 12:53
Deen je napisao/la:
22 jul 2023, 12:43

ako Zrinjski uđe u grupe onda pogotovo nema šansi za titulu vise, oni ce vise dobit novac kroz grupe nego sto je Mirvic potrosio za par godina, pogledaj u hrvatskoj sa dinamom i zvedzom u srbiji, onaj ko prvi uđe u grupe taj ti bjezi daleko, tako da titula postaje samo san realno
Haveru, ako uđu u grupe, moraju i igrati grupe. To je 6 dodatnih utakmica u toku sedmice. U svaku od njih će ući 100% i nemaju ni blizu dovoljno širok roster da se to ne odrazi na ligašku formu.

Hipotetički, iskoristimo to, budemo prvaci, iduće godine uđemo u grupu i te pare što će oni sad dobiti se haman pa neće ni osjetiti.

Eh, ako i pored ulaska budu prvaci, velike su šanse da se desi to što ti govoriš. Uglavnom je ova sezona užasno bitna i ne smijemo sebi dozvoliti da nam neosposobna narkomanska ljiga kroji sudbinu.
Ma neka i ne udju u grupu, citirajte me na kraju sezone, mi smo prvaci. Ovo je odlična ekipa igrača, samo treba netko ko ce to posložiti. Ja pričam sa ljudima koji navijaju za zelju i većina kaze da smo mi glavni favoriti, samo ako ode Mirza. Najbolje bi bilo dovesti Topica za sportskog direktora i, ako se moze, dovesti nekog stranca za trenera. Obavezna rekonstrukcija terena u Butmiru, skloniti plastiku zbog akademije i malog Buljubasica gurati kao projekat, dečko je u ono malo vremena pokazao da zna lopte i da moze
Ima šansi jer ce im savez dodji u susret, vidit ces koliko ce utakmica biti otkazani kao prošle godine, i ljudi su ozbiljni znaju sta i kako da uradu u miru, beus ce njima sve dati sta im treba i tako dalje...
odkad je mirvic dosao sve gore rezultate, vidis da jos niko iz klub nije dao saopstenje sta i kako dalje poslje one sramote, i ti pricas nesto kao osvojit cemo ligu, i sad smo mislili da ce biti neki iskorak pa smo pali na nos, mi smo prvaci za hype, napravit cemo od durakovic i beganovic najbolje bekove i onda cemo ih otjerat jer neznaju i tako dalje u krugu, cekat cemo na viveros i peneranda dok budu spremni pa cemo se razocarat opet, nema tu nikad ozbiljnost, pogledaj ove par godine sta se sve dogodilo, mi navijaci nismo zajedno to je najgore po meni, mi smo razbijeni u 100 grupe, nema tu nikakav iskorak ni 1 % ozbiljnost, ja bi volio najvise da sarajevo bude ko dinamo, ali realnost je da nismo ni blizu toga...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jul 2023, 13:20

FCUM je napisao/la:
22 jul 2023, 13:18
Daj malo razmisli kad nešto napišeš. Čovjek sjedio sa Titom... Mogu mu samo pare vratiti
🇵🇸

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2023, 13:25

Torino je napisao/la:
22 jul 2023, 13:20
FCUM je napisao/la:
Daj malo razmisli kad nešto napišeš. Čovjek sjedio sa Titom... Mogu mu samo pare vratiti
Kojim Titom,jel Edinom?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2023, 13:27

Utakmicu sam gledao iz galerije Zapad , a otišao s kumom. Spletom okolnosti oko mene bila baš dobra raja. Četvorica momaka, teška pozitiva. Momci-ljudi od 35+ godina, oduševili se mojom člankom od 1974g, slikali je i spominjali svoje očeve malo starije od mene.
I oni iznad nas takodje divna raja. Ponjeo "zastavicu" i posto sam često u staja o i mahao njom, pitam ih da li im smetam, a oni me tapsu i govore samo uživajte. Ovaj momak do mene (1/4) mora da je mladost proveo na Sjeveru, kako pjeva ono " i grb sto kuća umjesto srca. ."
Sem rezultata (sudiji se sjetim familije sto pomjeri slobodnjak 7m), sve mi je bio divan događaj .
Kum koji drugi put gleda FKS i ne zna za koga navija, za BiH sigurno, otišao s Koševa kuci tužnije od mene, ja iskusno lexilium 3 mg popio u 19:00, inače bi ko zna sta bilo.
Ko god bio trener (nadam se ne Mirza), nagradi ću sebe po stare dane godišnjom i to onom za galeriju Zapad.
Hocu sebi da uljepša starost, jer FKS je dobar dio moje mladosti, a evo vratilo se i po stare dane. Halalite na ovom postu, morao sam. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2023, 13:32

Odo se kupati,kad izadjem aBd iz vode hocu da sport sport objavi udarni naslov.I da gore mreze.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 22 jul 2023, 13:32

mma_hz je napisao/la:
22 jul 2023, 13:25
Torino je napisao/la:
22 jul 2023, 13:20
FCUM je napisao/la:
Kojim Titom,jel Edinom?
Ma ja, Narko boss Kolumbija
🇵🇸

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 jul 2023, 13:34

Tatamata1946 je napisao/la:
22 jul 2023, 13:16
Stroj1946 je napisao/la:
22 jul 2023, 12:32
Mirvić neka se dohaviza. Nek dovede ljude koji se razumiju u fudbal, jer je ovo fudbalski klub a neka firma, druga je to stvar sasvim, i nek se mani žena kao direktorica i pizzdi materina. Nek sjedne sa Hordama i završi se i ta pizdarija. Dovesti normalnog trenera i titula se može napasti, ovo bh liga a ne Bundesliga. Mirvić sve to može završiti u 7 dana da je pametan.
Ljudi koji se razumiju u fudbal bi sa puno manje para napravili ekipu bolju od kona. Mi trenutno smo na njihovom nivou i nivou Veleza npr bez obzira sto vise trosimo od njih
Plus vratili bi se i navijaci koji bojkotuju
Izvini, ali nemoj se provaljivati. Nekada je bolje nista napisati nego napisati i pokazati da ne znaš ništa onome sto pises
Evo i oni tebe selame!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 22 jul 2023, 13:36

Samozdravlje je napisao/la:
22 jul 2023, 13:27
Utakmicu sam gledao iz galerije Zapad , a otišao s kumom. Spletom okolnosti oko mene bila baš dobra raja. Četvorica momaka, teška pozitiva. Momci-ljudi od 35+ godina, oduševili se mojom člankom od 1974g, slikali je i spominjali svoje očeve malo starije od mene.
I oni iznad nas takodje divna raja. Ponjeo "zastavicu" i posto sam često u staja o i mahao njom, pitam ih da li im smetam, a oni me tapsu i govore samo uživajte. Ovaj momak do mene (1/4) mora da je mladost proveo na Sjeveru, kako pjeva ono " i grb sto kuća umjesto srca. ."
Sem rezultata (sudiji se sjetim familije sto pomjeri slobodnjak 7m), sve mi je bio divan događaj .
Kum koji drugi put gleda FKS i ne zna za koga navija, za BiH sigurno, otišao s Koševa kuci tužnije od mene, ja iskusno lexilium 3 mg popio u 19:00, inače bi ko zna sta bilo.
Ko god bio trener (nadam se ne Mirza), nagradi ću sebe po stare dane godišnjom i to onom za galeriju Zapad.
Hocu sebi da uljepša starost, jer FKS je dobar dio moje mladosti, a evo vratilo se i po stare dane. Halalite na ovom postu, morao sam. :bih:
:clap: :clap: :clap:
Evo i oni tebe selame!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 22 jul 2023, 13:37

2 dana nisam ulazio vidim dosta ste se raspisali, pa halalite ako je vec neko pisao, nisam upucen.
Jucer je navodno trebao biti / je bio sastanak Mirvica sa Ajlom i Mirzom, zna li se ishod i je li potvrdjeno da je bio sastanak.

Sto se tice stava Hordi, do prije revansa je bilo da samo Ajla mora da ide kako bi se prekinuo bojkot a da Mirza moze ostati uz javno izvninjenje, ne znam je li se sad i to promijenilo poslije ove blamaze, jedino rjesenje je da u paketu odu, nista polovicno.
90!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jul 2023, 13:43

Iz dva razlicita izvora, odvojena, potvrda da idu oboje.

E sada, kada se desi to. Samo jako i pametno. Svi ko jedan (osim ovih sendvicara, najekstremnijih. Oni u cosak dok se ne poprave).
- FKS -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 jul 2023, 13:45

Mirza ostavku daje 99% tačno.
Ova kuya svakako planira da ide jer je obećala.

Mrš što prije iz kluba i da se počnemo spremat za ligu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jul 2023, 13:46

Hajdeee je napisao/la:
22 jul 2023, 13:43

E sada, kada se desi to. Samo jako i pametno. Svi ko jedan (osim ovih sendvicara, najekstremnijih. Oni u cosak dok se ne poprave).
:pray: :pray:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 jul 2023, 13:46

Hajdeee je napisao/la:

:pray: :pray:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 jul 2023, 13:46

Cim odu, masovno idemo svi uclaniti se ko moze, kupiti nesto iz fan shopa i na svaki moguci nacin podrzati klub, ali KADA ODU.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 jul 2023, 13:47

hajde daj zvanicno da odmah odletim do fan shopa da se uclanim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 22 jul 2023, 13:49

Hajdeee je napisao/la:

Hajde :pray:
90!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jul 2023, 13:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jul 2023, 10:38
Volio bi vidjeti Topića u klubu. Baš sam sinoć odgledao podcast njegov kod Makija. Čovjek je bez dlake na jeziku, brutalno iskren o čemu god ga pitaš.
Jedino me strah da bi mu ovi iz saveza brzo lupili suspenziju, jer ih sve redom proziva :mrgreen:
Proziva sad kad nema sta izgubiti, daj ti njemu dobru platu i duzi, stabilan ugovor pa ces vidjeti kako ce poceti paziti sta prica.
To oko Topica je sve stvar nadanja i vjerovanja...nema on neko iskustvo i rad iza sebe pa da se mogu neka ocekivanja realna postaviti.
Ne vidim kako bi on uopste mogao funkcionisati kod nas pored Ismira i agencija s kojima posluje.
Dok je ovako mi nekog normalnog trenera jednom bar da ubodemo i vise ti ne treba niti ima smisla neke SD ganjati. Sa ovakvom politikom je ta pozicija suvisna.
You are someone else I am still right here

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 22 jul 2023, 13:51

Cora1946 je napisao/la:
22 jul 2023, 13:49
Hajdeee je napisao/la:

Hajde :pray:
Idu oboje 👍
Eh sada svi kao jedan ako Bog da 💪💪💪

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 jul 2023, 13:53

@Kimun
Dje si keru??

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Uvijeknapravojstrani i 46 gostiju.