Kome ne da pozicije pa nije drzsvna firma.... Istupit ce ona...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kome ne da pozicije pa nije drzsvna firma.... Istupit ce ona...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zamislite saopštenje Hordi sutra u kojem se kaže da je Ajla bivša, Mirvić njima dao čast da objave, sve bi gorilo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahahaha pa sta se ona tu pita, on ako hoce ona ce da leti iste sekunde, pitanje je da li to on zeli ...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
E hajmo sad sa realnim opcijama
Dragan Jovic slobodan
Od nasih bivsih igraca, trenerskim poslom se malo ozbiljnije bave Vule trivunovic I Dzenan Hosic
Ima li jos opcija?
Edit: Dzeno uscuplic
Dragan Jovic slobodan
Od nasih bivsih igraca, trenerskim poslom se malo ozbiljnije bave Vule trivunovic I Dzenan Hosic
Ima li jos opcija?
Edit: Dzeno uscuplic
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 23 jul 2023, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj vise tebra Bgt dosta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo kazem Sta izgleda realno trenutno.
Nadam se da mozemo bolje
FKS❤️1946
Željko Kopić
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kakav je ovaj Kopic?
Kad god se spomene Ljubic sjetim se ovog brata
Slozio 20 cevapa i 5 piva prije utakmice i izasao da igra.
Na kraju im je on i presudio, njega je Dervisagic nadskocio kod gola, ovaj se nije mogao odrazit
Da je bio kakav mrsaviji i zilaviji hladno bi pokupio loptu

Sablic samo da nije onoliko eksperimentisao sa
formacijama puno bi vise bodova skupio, taman 2-3 utakmice zaredamo fino upisemo pobjede i on promijeni formaciju i katastrofa. Nije uopste imao igrace za takve poduhvate
90!
Hosica su otjerali iz Goška, Goražda i Zvijezde 09, taj ne moze biti pomocni trener u Akademiji. Nek se drži svoje škole fudbala iz Hrasnice.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Marko Nikolić je jako čudan lik, ima mozak, ali i misli da je trener za bar sredinu klubova liga petica. No, samo iz Rusije se povezuje. Uglavnom, pare su kod njega.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 07:45Je li im još uvijek Marko Nikolić skup, s obzirom da eto kao imamo para i da nam ove skuplje akvizicije protiv Gruzijaca ili presjediše na klupi ili nisu nikako u zapisniku bili.
Gonzalo Garcia bi bio vrhunsko rješenje. Mlad, fura fin i atraktivan nogomet, zna izbaciti i razviti igrače, mnoge poboljša i pronađe im pravu ulogu. Istra je baš dobra bila prošle sezone. No, koliko znam, on bi mogao u Alavesu neku funkciju dobiti. Ali njega bi sigurno vrijedilo. Ima jednu manu, slično kao i Sablić dosta šeta po sistemima, pa to vjerovatno publici ne bi odgovaralo, nema standardnih šablonskih 4231.
Željko Kopić je dobar trener, ima finu priču, fino znanje, forsira trojicu pozadi.
Uglavnom, neka fina se imena kao i svaki put spominju, vidjet ćemo na kome će završiti.
Vijest dana je svakako Ajla Alimanović koja je izgubila spor protiv Damira Kasuma.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Deen je napisao/la: ↑23 jul 2023, 09:46Stalno se vrtimo u krugu, bio Musa brz dobar i onda greska pa nevalja psovalo se i onda tjeraj ga, dodje Renan pa valja i onda nevalja spor nesto, dodje durakovic i beganovic pravi se hype dobre bekove i onda psovanje nevalja ni oni, delac neka nije dosao mi imamo rogic top golman, poslje jedne utakmice psovanje nevalja ni on daj nam šahinovića dobar pa onda budu penale a nevalja ni on, tako ce biti i za viveros i penaranda isto, vrancicu ce se isto kad tad psovati jer spor i tako dalje, i jos ljudi slavu poraz od torpeda jer eto mirza je dobiju nogu, a mi sto smo se opet brukali i sto nam pada koeficijent nema veze, bitno je mirvic daje pare a odkad je on dosao non stop gresaka pravi i sportski ne uspijeh do sad, ali nesmi se kritikovati jer on daje pare, pa ko je stavio mirzu i onu ajlu? Znalo se odmah da neznaju ali sta ces mirvic zna valjda sta radi.....
Mirvic je za mene najveci krivac, Mirvic ako ne bude znao sta hoce, moze da trosi novac ali nece biti uspijeh jer nemas plan i viziju neku, vidis sta se desava u chelsea kad nemas ni glavu ni rep, kako da nam sarajevo igra, sve je to do neki individualni kvalitet, nema timska igra, a naravno ljudima odgovara da trosi pare, jer nemoraju oni a mogu da se hvalu da smo kupili viveros i penaranda, a kad ce oni biti spremni i hoceli to biti sve dobro nije bitno, samo nek trosi novac to je najbitnije.., mi smo za 2-3 godine doveli 33 igraca a napustili su nas 40, zaista neznamo sta hocemo i stalno se u krug vrtimo i neznamo da ucimo iz greske ( zeta, zaria, milsami, kukesi, dinamo brest i sad torpedo to vise nije slucajnost) bez neki plan i kontinuitet tesko da ces bilo sta uspijeti, mozes imati 100 miliona ali kad nemas sportski uspijeh onda nesto nije uredu, pa sarajevo je i prije mirvica imalo uspijeha, sjetimo se genk, spartak trnava, levski sofia i tako dalje, tako da nije sve u novcu.
Čini mi se da malo previše uprostavas stvari. Gosp. Mirvic sigurno nije ocekivao da će biti lahko voditi FKS, ali vjerujem da je bio svjestan toga. Sad je vjerojatno shvatio da mu ulizice tipa Sabrina,Hadzic i slični samo prave probleme. Prvo Sabre na bio nogom, potom i celavca ,taldziju Hadzica, ali tek poslije upropastene polusezone. Bolje ikad nego nikad.
Normalno je to na Balkanu, da čovjek iz potpuno drugog biznisa i drugačijeg "poslovnog okruzenja" padne na slatkorjecivost prefrigrani dzeparosi.
Shvatio je greške i pomoću stručnih ljudi izvan baru s tine odradio dobra dva prelazna roka I sad imamo ponajbolji roster igrača u BiH. Najvažnije je da je od Kluba udaljio kvazi menadžere i čuvenu "sarajevsku mahalu". Ako i s traje u udaljavanju navedenih pred FKS je lijepa budućnost, aBd. Mislim da je većina navijača toga svjesna, a to potvrđuje i 20k ljudi na Kosevu.
Beganovic,Durakovic uz Mulalica i Radovic su odlične opcije na bekove kim pozicijama, Soldo i Rogic možda i nisu za prvih 11, ali dolaze iz jače lige i nisu "ublehe". Uz dobrog trenera i SD, nikako od bivših legendi moglo bi na dobro.
Nisam za Hadzibegica iz 1000 razloga, ali evo samo dva:
- Mahala bi na velika vrata ušla u Klub i to u najgorem obliku, jer bi Faruk koristeći Ismirove pare glumio facu po gradu
- Ništa sem šuplje priče nije pomogao FKS
Po meni bi mogao u Klub da kupi dio upravljačkih prava od Ismira i da onda svojim qrcem gloginje mlati.
Mislim da je gospodin Ismir Mirvic malo veći mangup, nego sto misli većina. Po meni izdrzao je najteže i da će biti puno spremniji na podvale sjecikesa.
Nadam se da se opredjelio za maraton , a ne za sprint. Sigurno jeste za maraton, jer u septembru su već dvije godine kako je tu. Nek mjenjaju uposlenike po svom nahođenju, a tako i čini.
Neophodna mu je iskrena podrška navijača, naročito finansijska svakog navijača u skladu sa mogućnostima, ne toliko radi novca, nego da zna da nije sam.Pokazali smo se malo protiv Torpeda, unatoč bojkotu. Naravno podrška navijača sa Sjevera je ono zlata vrijedno. Bit ćemo ponosni na FKS, aBd i mi budemo iskreno odani boljitku Kluba.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, keli, kogmagie46, mire971, N3R3D, nedimmmm1337, Rule_hz, skoJaa i 75 gostiju.