FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ode ovo sve u 3 lijepe ba. Ja sam uvijek bio za podrsku Mirvicu i sad sam. Ali on blage veze nema sta radi niti se razumije lik u fudbal. On luta bukvalno vec skoro 2 godine.
Ovo imenovanje (ako bude) Husrefa mu je neko rekao da jedino s njim mozemo osvojiti titulu, pa kao hajde i to da pokusam, kad sam sve pokusao.
Da me ebes sa Mirze na Husrefa, tobejarabi.
Od mene uvijek respekt za Musemica ali zar nije vrijeme davno bilo za nesto modernije, za neki drugi pravac..
Ovo imenovanje (ako bude) Husrefa mu je neko rekao da jedino s njim mozemo osvojiti titulu, pa kao hajde i to da pokusam, kad sam sve pokusao.
Da me ebes sa Mirze na Husrefa, tobejarabi.
Od mene uvijek respekt za Musemica ali zar nije vrijeme davno bilo za nesto modernije, za neki drugi pravac..
-
- Kontakt:
Meni je drago ako cemo birati husref je po meni najboji izbor, ja kazem svoje misljenje, ne morate se sloziti samnom, bolji je od svih do sada sto su bili !
Ako dodje dobro nam dosao, jbt nama murinjo da dodje, **** bi mu majku !
@ Galileo slazem se sa tobom

@ noke koga bi modernijeg bas me zanima, mi nikad shvatite necemo neki " vauu " iskorak napraviti da se ne lazemo, sanjati mozemo o grupnim fazama i sl

Ako dodje dobro nam dosao, jbt nama murinjo da dodje, **** bi mu majku !

@ Galileo slazem se sa tobom

@ noke koga bi modernijeg bas me zanima, mi nikad shvatite necemo neki " vauu " iskorak napraviti da se ne lazemo, sanjati mozemo o grupnim fazama i sl

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 24 jul 2023, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ma i ja sam hebavo sve husrefu nakon onih blamaza protiv osima ali nakon toga su svi treneri bili sve gori i gori tako da cu sutiti i istrpiti ga...
Vise me zanima zna li se sta za Ajlu?
Vise me zanima zna li se sta za Ajlu?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Poslije Husrefa, treba šansu dati Dženisu Čosiću. Poslije njega, vidjeti gdje su i šta rade Almir Hurtić, Čala, Uščuplić, te Jović. Ukoliko to ne upali, ostajemo na dva jokera u vidu Vasoskog i Dudića.
Džaba i pare, marketing, Adidas, kad neko nema pojma o materiji. Ne do bog da neko od naših klubova imaju uslove kao mi, satrali bi nas za sezonu.
Džaba i pare, marketing, Adidas, kad neko nema pojma o materiji. Ne do bog da neko od naših klubova imaju uslove kao mi, satrali bi nas za sezonu.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 24 jul 2023, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
@mortemhz
Kakav iskorak u evropi brate moj. Ne mozemo u top 4 u najgoroj ligi Evrope i ispadamo od likova koji sa fizike pobjegnu i izbace nas iz kupa, trebam li mozda Gruzijce spomenuti... Ovaj je sa ekipom napadao i atalantu i seltik.
Nisam ni ja za njegov izbor ali je definitivno od ponudjenih najbolje rjesenje, gade mi se hrv/Srb navikani propali antitreneri.
A ovi sto se pitaju koliko je zadnji put uzeo kad su ga sutnuli, uzeo je oko 200k ali bih volio da ovaj put bude visemilionski ugovor, pa da uzme milion kad ga pomisle otjerati.
@zip spavas li mirno
Kakav iskorak u evropi brate moj. Ne mozemo u top 4 u najgoroj ligi Evrope i ispadamo od likova koji sa fizike pobjegnu i izbace nas iz kupa, trebam li mozda Gruzijce spomenuti... Ovaj je sa ekipom napadao i atalantu i seltik.
Nisam ni ja za njegov izbor ali je definitivno od ponudjenih najbolje rjesenje, gade mi se hrv/Srb navikani propali antitreneri.
A ovi sto se pitaju koliko je zadnji put uzeo kad su ga sutnuli, uzeo je oko 200k ali bih volio da ovaj put bude visemilionski ugovor, pa da uzme milion kad ga pomisle otjerati.
@zip spavas li mirno
NEMA NAZAD
2023., a mi s Mirze na Husrefa. Nek me neko probudi ako sanjam 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ako su dogovorili sa Igmanom a jesu to je to onda
Ismir koliko god da mu kaze platu danas on ce pristati
To ce vise bit neka haverska kafa i upoznavanje.Zavrsena stvar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve si rekao, topGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:15Kako ste vi skućenih pogleda tito dragi.. Evo dođe Husref po šesti put nazad, uzme ligu, dobiješ instant rezultat i naredne godine ga šutneš? Šta si dobio, jedan trofej, a to što se ćeš se raspasti naredne sezone opet i što ćeš opet tražiti trenera, blamirati se u Evropi, eventualno neki sukob u svlačionici, to ništa jel?
Nas i naš mentalitet je najbolje opisao Kodro u podcastu. Kakvi mi i duže staze, planovi, sistemi i slično, mi smo samo za mahale i seljačkog pristupa.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nista dok usrivoje boga ne opsuje
Vrhunac njegove taktike
Vrhunac njegove taktike
Ma Husref je najbolji izbor u momentu kad ti treba a trener 5 dana prije prvog kola i kad neka ostvarena imena neće ni pomisliti da dođu u ovom trenutku.
Evo imali smo priliku da vidimo ove sa nekim modernim pristupom i dugoročnim planovima od Vasoskog, Dudića, Sablića i sličnih pa nas popišaše svi. Gledali smo i Mirzonija koji ne psuje igračima i održava atmosferu u svlačionici pa je sve i jedan igrač radio šta je želio i vidjeli smo gdje nas je to dovelo.
Ja samo ne znam što se pljuje Husref a svšava se na neke Akrapoviće i Zekiće i priziva se Sablić kojeg je Ljubić nabio u 16 metara?
A to kakav smo mentalitet ne treba ni spominjati, mi bi sad Haseta rahmetli da ustane popljuvali.
Samo jedva čekam ako je istina da vidim kako će se ponašati ovi što su u zadnjih par mjeseci podržavali grupu i njen stav protiv uprave, a kad je ta ista grupa stala na stranu Husa protiv Sabre kurave i deblje i kamenje su na momke bacali.
Husrefe daj nam još jedan "kratkoročni" uspjeh od ovih dugoročnih smo popunili ormare nemamo gdje više titule da redamo
Evo imali smo priliku da vidimo ove sa nekim modernim pristupom i dugoročnim planovima od Vasoskog, Dudića, Sablića i sličnih pa nas popišaše svi. Gledali smo i Mirzonija koji ne psuje igračima i održava atmosferu u svlačionici pa je sve i jedan igrač radio šta je želio i vidjeli smo gdje nas je to dovelo.
Ja samo ne znam što se pljuje Husref a svšava se na neke Akrapoviće i Zekiće i priziva se Sablić kojeg je Ljubić nabio u 16 metara?
A to kakav smo mentalitet ne treba ni spominjati, mi bi sad Haseta rahmetli da ustane popljuvali.
Samo jedva čekam ako je istina da vidim kako će se ponašati ovi što su u zadnjih par mjeseci podržavali grupu i njen stav protiv uprave, a kad je ta ista grupa stala na stranu Husa protiv Sabre kurave i deblje i kamenje su na momke bacali.
Husrefe daj nam još jedan "kratkoročni" uspjeh od ovih dugoročnih smo popunili ormare nemamo gdje više titule da redamo
Iz provjerenih izvora sam načuo da je Husref odbio Sarajevo. Navodno pročitao post @Zukanovic(a) što je rekao da neće više pisati na forumu dok je on trener i rekao da je to ipak prevelik udarac za fudbalski klub Sarajevo! 

Nema trenera sa vecim kreditom kod mene. Napisao sam vec da mislim da nemamo ekipu po njegovoj mjeri, nece se on sa Penom naguravat i na Viverosa galamit, ali, da ga citiram, sta je tu je

tjerat cu ga ako budemo u donjem dijelu tabele, ko sto bih i svakog drugog. necu ga sigurno tjerati ko sto su ga debili otjerali prosli put, kao aktuelnog osvajaca duple krune i u vrhu tabele sa utakmicom manje.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Pisao sam da smo mi toksična sredina, evo ako dođe Husref opet trećina neće biti za njega i neće na utakmice ići. Mi smo čudan narod, treba klub postaviti 3 kandidata i raspisati referendum , pa koji kandidat bude imao najviše glasova neka bude trener. J.bem ja nas. 

-
- Kontakt:
Grob te **** nas izbace sad mogu reci donekle i zasluzeno gruzijci, pa prije kukesi, zeta itd, sta da ocekujemo mi, kakav iskorak .....
Jos mi pure moramo jesti, i svi ostali u PL
Jos mi pure moramo jesti, i svi ostali u PL
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Skontao mirvic nacin kako stoku sa one koride protiv torpeda da rastjera.
Nije se ni njemu svidjela atmosfera sada je oriznao greske i izabrao pravu stranu
Formuskoj ergeli pritisak skocio na 200
Retard ovaj bordoboja sada ce umjesto 25 postova dnevno 450 da ih pise i da jede svoja muda botovska retardirana.
Nije se ni njemu svidjela atmosfera sada je oriznao greske i izabrao pravu stranu
Formuskoj ergeli pritisak skocio na 200
Retard ovaj bordoboja sada ce umjesto 25 postova dnevno 450 da ih pise i da jede svoja muda botovska retardirana.
Ako pišete po čitav dan o Gonzalo Garcia i slična nemoguća imena,onda morate biti razočarani.
A realnost je da je Husref naša najbolja opcija.
Mirvic nije Abramovic da može dovoditi neke mlade dokazane trenere poput Garcie.
A Simudža nije nikakav mega trener šta god da neki napišu.
On voli Sarajevo pravi je hordaš Husref Musemic je jedan od nas!
A realnost je da je Husref naša najbolja opcija.
Mirvic nije Abramovic da može dovoditi neke mlade dokazane trenere poput Garcie.
A Simudža nije nikakav mega trener šta god da neki napišu.
On voli Sarajevo pravi je hordaš Husref Musemic je jedan od nas!
Kakav si ti kloc, baš pravi navijač plavih!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne možemo jer nemamo sistem i jer dovodimo polu-debile poput Mirze. Nije on jedini, ne znam da li smo ikad doveli trenera koji ima neko normalno iskustvo vani i koji je nešto uradio. Ja mislim da nismo i to je velika sramota. Možda bi i imali veče šanse za nekim uspjehom kad bi doveli dokazane profesionalce.holyman je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:18@mortemhz
@zip spavas li mirno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da bi napravio iskorak u Evropi moras prvo napraviti iskorak u nasoj ligi. A zna se ko je tu tata mata.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:09Slažem se sa tobom i ima on par dobrih strana ali jednostavno ne možemo očekivati europski napredak sa njim. Od Željezničara smo primili 8 komada u 2 utakmice kad nas je on vodio a bili smo egal na papiru, ako ne i jači. Ne moram spominjati blamiranje po Europi.Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:59I ti moderni treneri više? Ko su? Polovnjaci iz Hrvatske?MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:55Kao što sam pisao i prije, Husref je top trener za jednu polusezonu, baš se treba dosta stvari poklopiti da on izgura sezonu.
Njegova najveća vrlina je uvijek bio autoritet ali jednostavno ne vidim neki napredak na europskom planu kad je on u pitanju.
Više sam za modernije trenere koji imaju nekog iskustva vani.
Osvoji par puta ligu, otvorit će ti se put jendom za grupu KL. Realno Husref je tata za ovu ligu i sviđa mi se što zagalami na igrača. Bolje i on nego neki tamo balansero.
Ima tim, poznaje ligu, titulu zna osvojit. Bujrum Husrefe obraduj nas duplom krunom.
Moderni treneri su osobe poput Jakirovića. Sve zavisi ko je tebi u kombinaciji oko trenera i kakve su ti mogućnosti. Ako ćeš gledati domaće trenere onda je on dokazano dobar ali ako imaš budžet za nekog jačeg onda tu ide npr. Šimundža. Husref jeste top za ovu ligu ali nama treba neko bolji sa modernijim shvatanjima ako hoćemo iskorak u Europi.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
To da nas niko neće okačite mačku o rep.
Kad izvališ keš, plan i program, ciljeve kluba i prioritete, svaki iole ozbiljniji trener će doći.
Samo je pitanje nas, da li želimo imati plan, ciljeve i prioritete i da li želimo izvaliti keš.
Ovo drugo nam očigledno nije problem, samo što izvaljujemo na pogrešne izbore.
Ako će se umjesto Mirze dovoditi neki Karačić, Vasoski i ostale pizde materine onda neka Husrefa. Bar znaš da ćeš biti u kombinaciji za titulu do zadnjeg kola.
Iskorake u Evropi svakako nećemo nikad ni ostvariti, na to treba i zaboravit.
Kad izvališ keš, plan i program, ciljeve kluba i prioritete, svaki iole ozbiljniji trener će doći.
Samo je pitanje nas, da li želimo imati plan, ciljeve i prioritete i da li želimo izvaliti keš.
Ovo drugo nam očigledno nije problem, samo što izvaljujemo na pogrešne izbore.
Ako će se umjesto Mirze dovoditi neki Karačić, Vasoski i ostale pizde materine onda neka Husrefa. Bar znaš da ćeš biti u kombinaciji za titulu do zadnjeg kola.
Iskorake u Evropi svakako nećemo nikad ni ostvariti, na to treba i zaboravit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.