FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

scholsey
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scholsey » 25 jul 2023, 11:29

Spahic98 je napisao/la:
25 jul 2023, 11:08
Bravo Mirvicu :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Samo jedan može voditi Sarajevo!!!!!!!!!!!!!!

slika

slika
A jesi naporan jarane. Dobro, skontali smo da ga gotiviš.

Na hajr, da nam svima bude bolje.. al daj Bože.
The saddest thing in life is wasted talent.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 25 jul 2023, 11:29

Naš najveći problem kao navijača, ne kažem za sve, ali dobar dio, je taj što se “prodaju” za besplatnu ulaznicu, turu pića u okolnim birtijama Koševa i takvi će podržavati/pljuvati u zavisnosti ko ih je besplatno uveo na tekmu, nekog će častiti Mirza, nekog Husref, Dženo, Agim itd itd
A da ne govorim ako neko nekom izganja dres, šuškavac

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 25 jul 2023, 11:30

nokee je napisao/la:
25 jul 2023, 11:26
skullcrusher je napisao/la:
25 jul 2023, 11:12
morsecode je napisao/la:
25 jul 2023, 11:10
Pitarluk je bolest...

Tacno me stid kad vidim komsije, svi za jednog, a klub im pred gasenjem...
Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...
Pa Mirvić ko da namjerno radi sve da nikad nema jedinstva ovdje. Evo prvo je kiksao žestoko sa Mirzom sad ce malo manje kiksati ali opet je kiks sa Husrefom.
Poenta: Ako si vec poslije kiksa sa Mirzom htio totalno ujedinjenje i max hajc jedino ime koje ces zaobici je Husref, zato što njegovo ime 5 put jednostavno budi podjelu. Raja to shvata kao nazadak, dzaba titule koje je osvojio, jednostavno okreni se nekoj buducnosti.
Ali evo FKS iznad svih. :salut:
Problem je što si ti jedan od rijetkih koji je govorio da podržava klub a ne Mirzu i zato ide na utakmice i učlanjuje se, a sad opet kažeš da ćeš podržati a izneseš svoje mišljenje i svaka čast.
Masa je onih koji su glumili neki moral i pljuvali HZ kao ne navija se za Mirzu i Ajlu nego za FKS, a sad kao neće na utakmice zbog Husa.
A to oko podjele ja ti kažem Hase rahmetli da ustane sad bilo bi ljudi koji bi rekli šta će on

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 25 jul 2023, 11:34

Sanchez87hz je napisao/la:
donDondon je napisao/la:
25 jul 2023, 10:55
Daj Boze da grijesim,ali ovo nicemu ne vodi ako Husrefu ugovor ne bude na 6 mjeseci.
Traziti iskorak u Evropi dovoditi neke skupe igrace a pri tome stare trenere...
treba li vam veci dokaz od onog Ibre sto trenira golmane,da li ste vi vidjeli spremu golmana za dvomec sa torpedom,onda se vratis i Vidis da i Ibro ne moze objasniti ako negdje nije vidio gdje je bolje .
Sta nam Husref moze donijeti novo sto nije u prvih 15 puta donio,nesto iz Tuzle ili Igmana jel
Pola ovih dole datuma sto si napisao je Husrino,kako te onda nije sramota.
pola je ovih i od velkoskog pa ne vidim da ga zovemo nazad u ekipu,nidje veze ti prica,nit je ovaj sam igrao nit je ovaj sam osvajao.
dva dobra jedno lose,tako vidim ismirove poteze
ponovo ti trenera ne dovodi SD koji bi trebao da ocijeni koji trener moze ispuniti i iskoristiti sav potencijal sastavljene ekipe.
u ušima mi vec odjekuje kako je*e mamicu panerendi.
ja sam samo za to da se nadje neki ,moderan i mlad trener i ugovor na 3 godine i da ne mice sa tog mjesta pa makar i ne osvojili titulu sljedece dvije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 25 jul 2023, 11:35

nokee je napisao/la:
morsecode je napisao/la:
Pitarluk je bolest...

Tacno me stid kad vidim komsije, svi za jednog, a klub im pred gasenjem...
Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...
Pa Mirvić ko da namjerno radi sve da nikad nema jedinstva ovdje. Evo prvo je kiksao žestoko sa Mirzom sad ce malo manje kiksati ali opet je kiks sa Husrefom.
Poenta: Ako si vec poslije kiksa sa Mirzom htio totalno ujedinjenje i max hajc jedino ime koje ces zaobici je Husref, zato što njegovo ime 5 put jednostavno budi podjelu. Raja to shvata kao nazadak, dzaba titule koje je osvojio, jednostavno okreni se nekoj buducnosti.
A ko ce ti lutko doci 6 dana prije pocetka prvenstva, tim sklopljen, pripreme odradjene, sezona vec pocela...Mi smo 7 trenera imali od odlaska Husrefa

Nisam ni ja nesto odusevljen sad, ali makar Husref zna kako je to osvojiti ligu, i imao je kakav takav uspijeh sa FKS...
"To je jednostavno SARAJEVO"

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jul 2023, 11:38

Nestadoše kenozoici, dođoše neki novi naraštaji 🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 25 jul 2023, 11:38

donDondon je napisao/la:
25 jul 2023, 10:55
Daj Boze da grijesim,ali ovo nicemu ne vodi ako Husrefu ugovor ne bude na 6 mjeseci.
Traziti iskorak u Evropi dovoditi neke skupe igrace a pri tome stare trenere...
treba li vam veci dokaz od onog Ibre sto trenira golmane,da li ste vi vidjeli spremu golmana za dvomec sa torpedom,onda se vratis i Vidis da i Ibro ne moze objasniti ako negdje nije vidio gdje je bolje .
Sta nam Husref moze donijeti novo sto nije u prvih 15 puta donio,nesto iz Tuzle ili Igmana jel
Ne treba nam nista novo donosit. Nek nam donese sto je prije donosio i bice odlicno.

Jeblo vas novo, kad imas provjereno.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jul 2023, 11:39

Husref je greska, znamo svi.
Sta sad? Hocemo bojkotovati?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 jul 2023, 11:39

emir79 je napisao/la:
25 jul 2023, 11:27
Evander je napisao/la:
25 jul 2023, 11:21
Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Cestitam Zrinjskom jos jednu titulu.

Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".
Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.
:clap: :clap: :clap:

Nije genijalcima problem što su se skršili milioni, a trofeja ni na mapi, ali su problem 200 hiljada najtrofejnijem treneru u historiji kluba. Tačno nas preventivno svakih pet godina treba okružiti i bombardovati. I nismo za bolje.

Nisu htjeli bojkotovati Ajlu i Mirzu jer idu zbog Sarajeva, a sad kao neće na utakmice zbog Husrefa. Hahahahahhahahahahaha pa ovo nema u Nikaragvi. Nadam se da će rezultat navijači ostati pri svome i ako krenu rezultati sa Husrefom.

Najbolji dokaz kakvi su (ne)ljudi bili protiv bojkota je ono tjeranje Mirze nakon primljenog gola od Torpeda. Do tog trenutka im je bio super.

Sjever zove!!! :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 jul 2023, 11:41

Babayaro je napisao/la:
25 jul 2023, 11:39
Nista , samo boga molit da ispadne sve dobro

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2023, 11:42

pitara je napisao/la:
25 jul 2023, 11:30
nokee je napisao/la:

Problem je što si ti jedan od rijetkih koji je govorio da podržava klub a ne Mirzu i zato ide na utakmice i učlanjuje se, a sad opet kažeš da ćeš podržati a izneseš svoje mišljenje i svaka čast.
Masa je onih koji su glumili neki moral i pljuvali HZ kao ne navija se za Mirzu i Ajlu nego za FKS, a sad kao neće na utakmice zbog Husa.
A to oko podjele ja ti kažem Hase rahmetli da ustane sad bilo bi ljudi koji bi rekli šta će on
Pokušavam samo realno da saberem 2 i 2 i iznesem svoje misljenje. Samo mi je FKS bitan, sve ostalo je prdimahovina i prolazno.
Ne ici na utakmicu jer je Husref izabran je samo po sebi idiotno, pa covjek je prvi trener lige, covjek koji nam je donio najviše trofeja kao trener itd itd. To ti dovoljno govori o nama.
Na stranu sto sam iskreno razočaran ako se vec on postavi, jednostavno i za to ima više razloga da ih ne nabrajam, skraćeno očekivao sam nekog trenera tipa Šimundze koji bi nam sigurno donio nesto novo u klub.
Ali normalno da ide majica, sal, dres i pravac Koševo Zapad, akobogda zdravlja.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 25 jul 2023, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 25 jul 2023, 11:44

Babayaro je napisao/la:
Ko god bio trener, uprava, direktor, predsjednik, mi smo na Kosevu, iz ljubavi, jer bez Sarajeva se ne moze. Velika razlika u razmisljanju i ljubavi prema klubu.
Zadnja izmjena: MarkViduka, dana/u 25 jul 2023, 11:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakvi navijači, takav i klub !!

darkmanx
Kontakt:

Post Postao/la darkmanx » 25 jul 2023, 11:44

Husrefe sretno i pripazi malo na jezik (ako mislis dobro i sebi i Sarajevu), ipak sad u ekipi imas igrace kao sto su Vrancic, Balta..., a oni sigurno nece dozvoliti neke psovke familije i slicno. Moras shvatiti da kao trener/uposlenik FK Sarajevo ti predstavljas ponos ovog grada!
A sto se tice igrackog kadra, ne vjerujem da si ikada u karijeri ima jaci igracki kadar, bukvalno bi i bez trenera trebali biti u borbi za prvaka.
A sto se pojedinaca s foruma tice, ili nisu navijaci Sarajeva ili svoje frustracije pokusavaju lijeciti tako sto pljuju sve vezano za Sarajevo. Najvise bi voljeli da ovo s Mirvicem i Tanom propadne i da se vratimo u "doba virsli". Zapamtite, ako Mirvic ode, poslije njega niko ozbiljan nece doci, prezivljavat cemo od sadake, kao ovaj manji gradski klub.
Zato, pustite Mirvica da radi svoj posao (ulaze svoj novac kako misli da treba) i dajte mu vremena, nista ne moze preko noci.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jul 2023, 11:46

MarkViduka je napisao/la:
25 jul 2023, 11:44
Babayaro je napisao/la:
Ko god bio trener, uprava, direktor, predsjednik, mi smo na Kosevu. Velika razlika u razmisljanju i ljubavi prema klubu.
Apsolutno, to je i bila poenta mog posta.
Ali me je metar isfrustriranih cibuljicara prozivao do unazda par dana jer sam radio bas to.

Ja sam svoje 4 clanske kupio u januaru, kao i svake godine.
Zadnja izmjena: Babayaro, dana/u 25 jul 2023, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 jul 2023, 11:47

Husref je prošle godine igrao možda i najljepši nogomet u ligi, dobio nas, dobio Želju, egal sa Zrinjskim, na pljačku izgubio u BL itd. AKo će mu Ćosić biti ass, jako dobar pomoćni trener. SA Husrefom očekujem napad na titulu ali ne neki iskorak u budućnosti. Idealan scenarij titula i borba za grupe KL. Minimum mora biti borba za DK, sve ispod toga 31.5.2024 tražiti drugog trenera.

Husref je naš najtrofejniji trener, Igman opstao u ligi zahvaljujući njemu, trenutno nema boljeg na raspolaganju. Sasvim logičan izbor. Svi koji opet pljuju po klubu i Mirviću najbolje bi bilo da traže drugi klub za kojeg će navijati.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2023, 11:48

morsecode je napisao/la:
25 jul 2023, 11:35
nokee je napisao/la:

A ko ce ti lutko doci 6 dana prije pocetka prvenstva, tim sklopljen, pripreme odradjene, sezona vec pocela...Mi smo 7 trenera imali od odlaska Husrefa

Nisam ni ja nesto odusevljen sad, ali makar Husref zna kako je to osvojiti ligu, i imao je kakav takav uspijeh sa FKS...
Zašto nebi došao? Misliš stvarno da je to razlog zašto se ide na Husrefa? Pa evo skim su to kao pokušali da se dogovore? 2 dana pokušavali i kao neće niko daj Husrefa? :wtf:
Imas 6 dana do početka, poslije prve utakmice 14 dana pauze jer ce odgoditi, 3 sedmice dovoljno za neko upoznavanje s ekipom i početak implementacije zamisli novog trenera.
Svakako bolji trenutak je sad nego 10 kolo i zaostatak 15 bodova, ko ce te onda? (ne kazem da ce Husref napraviti zaostatak nego o tajmingu za novi ss)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 25 jul 2023, 11:50

robertkosar je napisao/la:
25 jul 2023, 11:42
FCUM je napisao/la:
25 jul 2023, 10:44
ovdje ljudi vise mrze husrefa nego mirzu i ajlu zajedno
Da upravu si jer Mirza ispade gospodin nehtjede uzeti pare od kluba. A Kesoljub je plakao za parama **** njemu za klub.
Orde zla su bojkotovale klub zato sto nije Kesoljub ustolicen odmah za sefa srtuke prije Mirze. MIRZA I AJLA su koletaralna steta u svemu ovome. Ako ovaj zvezdas u dusi bude trener mene koseevo nece vidjet sigurno :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Ispao bi on veći pakaš da mu nije s(l)inčina u timu. Ovako za njegovo dobro je otišao kako je otišao.

Sve dok imamo podjele među nama, poturanje nogu od tzv navijača kojima je bitniji pojedinac od kluba, nikad mi nećemo napraviti ništa ni u našoj ligi. O nekom iskoraku možemo samo sanjati. Ja nikako ne mogu da svarim da ima dobar dio ljudi koji podržavaju klub samo ako je njihov miljenik na klupi, terenu, administraciji.
Neovisno o tome da li je Husref, Mirza, Vasoski, Dudić ili neko drugi, klub treba podršku svih nas, NE POJEDINAC, KLUB !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2023, 11:51

Miljacka je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
25 jul 2023, 11:27
Evander je napisao/la:
Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.

Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".
Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.
:clap: :clap: :clap:

Nije genijalcima problem što su se skršili milioni, a trofeja ni na mapi, ali su problem 200 hiljada najtrofejnijem treneru u historiji kluba. Tačno nas preventivno svakih pet godina treba okružiti i bombardovati. I nismo za bolje.

Nisu htjeli bojkotovati Ajlu i Mirzu jer idu zbog Sarajeva, a sad kao neće na utakmice zbog Husrefa. Hahahahahhahahahahaha pa ovo nema u Nikaragvi. Nadam se da će rezultat navijači ostati pri svome i ako krenu rezultati sa Husrefom.

Najbolji dokaz kakvi su (ne)ljudi bili protiv bojkota je ono tjeranje Mirze nakon primljenog gola od Torpeda. Do tog trenutka im je bio super.

Sjever zove!!! :bih:
Ovi koji se kače za taj argument para...koliko vas je što vam je to bitnije od titule?
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jul 2023, 11:51

a na forumu nistaaa novoooo, da osvojimo ligu prvaka 5 godina zaredom i 6 ne, to bi ista atmosfera bila. Jednostavno, ne davati znacaj.
tobejarabi normalno da cu doci na stadion da je dabic psiholog..

Da se nadovezem i na temu mirza i podrska odnosno tjeranje na prosloj utakmici - Vidis kako pogresno shvatanje, nije raja mirzu bodrila i gotivila nego je gledala sta ce ekipa napraviti i dok je tim bio dobar sutili smo, dolazili i bodrili koliko se moglo dok vas nije bilo najfanaticnijih. Mirza ni najmanje vazan, vazno je Sarajevo. Cim mirza nije uspio dobio je misljenje stadiona istog momenta. Sta tu ima nejasno?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Jalson
Kontakt:

Post Postao/la Jalson » 25 jul 2023, 11:55

Evander je napisao/la:

Jesil isao na utakmice dok je bio Mirza?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, bordobijeli, Dave, Google Adsense [Bot], Rajvosa4ever, Vanja8 i 69 gostiju.