A jesi naporan jarane. Dobro, skontali smo da ga gotiviš.
Na hajr, da nam svima bude bolje.. al daj Bože.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A jesi naporan jarane. Dobro, skontali smo da ga gotiviš.
Problem je što si ti jedan od rijetkih koji je govorio da podržava klub a ne Mirzu i zato ide na utakmice i učlanjuje se, a sad opet kažeš da ćeš podržati a izneseš svoje mišljenje i svaka čast.nokee je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:26Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:12Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Pa Mirvić ko da namjerno radi sve da nikad nema jedinstva ovdje. Evo prvo je kiksao žestoko sa Mirzom sad ce malo manje kiksati ali opet je kiks sa Husrefom.
Poenta: Ako si vec poslije kiksa sa Mirzom htio totalno ujedinjenje i max hajc jedino ime koje ces zaobici je Husref, zato što njegovo ime 5 put jednostavno budi podjelu. Raja to shvata kao nazadak, dzaba titule koje je osvojio, jednostavno okreni se nekoj buducnosti.
Ali evo FKS iznad svih.![]()
pola je ovih i od velkoskog pa ne vidim da ga zovemo nazad u ekipu,nidje veze ti prica,nit je ovaj sam igrao nit je ovaj sam osvajao.Sanchez87hz je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:10Pola ovih dole datuma sto si napisao je Husrino,kako te onda nije sramota.donDondon je napisao/la: ↑25 jul 2023, 10:55Daj Boze da grijesim,ali ovo nicemu ne vodi ako Husrefu ugovor ne bude na 6 mjeseci.
Traziti iskorak u Evropi dovoditi neke skupe igrace a pri tome stare trenere...
treba li vam veci dokaz od onog Ibre sto trenira golmane,da li ste vi vidjeli spremu golmana za dvomec sa torpedom,onda se vratis i Vidis da i Ibro ne moze objasniti ako negdje nije vidio gdje je bolje .
Sta nam Husref moze donijeti novo sto nije u prvih 15 puta donio,nesto iz Tuzle ili Igmana jel
A ko ce ti lutko doci 6 dana prije pocetka prvenstva, tim sklopljen, pripreme odradjene, sezona vec pocela...Mi smo 7 trenera imali od odlaska Husrefanokee je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:26Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:12Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Pa Mirvić ko da namjerno radi sve da nikad nema jedinstva ovdje. Evo prvo je kiksao žestoko sa Mirzom sad ce malo manje kiksati ali opet je kiks sa Husrefom.
Poenta: Ako si vec poslije kiksa sa Mirzom htio totalno ujedinjenje i max hajc jedino ime koje ces zaobici je Husref, zato što njegovo ime 5 put jednostavno budi podjelu. Raja to shvata kao nazadak, dzaba titule koje je osvojio, jednostavno okreni se nekoj buducnosti.
Ne treba nam nista novo donosit. Nek nam donese sto je prije donosio i bice odlicno.donDondon je napisao/la: ↑25 jul 2023, 10:55Daj Boze da grijesim,ali ovo nicemu ne vodi ako Husrefu ugovor ne bude na 6 mjeseci.
Traziti iskorak u Evropi dovoditi neke skupe igrace a pri tome stare trenere...
treba li vam veci dokaz od onog Ibre sto trenira golmane,da li ste vi vidjeli spremu golmana za dvomec sa torpedom,onda se vratis i Vidis da i Ibro ne moze objasniti ako negdje nije vidio gdje je bolje .
Sta nam Husref moze donijeti novo sto nije u prvih 15 puta donio,nesto iz Tuzle ili Igmana jel
emir79 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:27Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.Evander je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:21Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Cestitam Zrinjskom jos jednu titulu.
Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".
Pokušavam samo realno da saberem 2 i 2 i iznesem svoje misljenje. Samo mi je FKS bitan, sve ostalo je prdimahovina i prolazno.pitara je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:30Problem je što si ti jedan od rijetkih koji je govorio da podržava klub a ne Mirzu i zato ide na utakmice i učlanjuje se, a sad opet kažeš da ćeš podržati a izneseš svoje mišljenje i svaka čast.nokee je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:26Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:12
Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Masa je onih koji su glumili neki moral i pljuvali HZ kao ne navija se za Mirzu i Ajlu nego za FKS, a sad kao neće na utakmice zbog Husa.
A to oko podjele ja ti kažem Hase rahmetli da ustane sad bilo bi ljudi koji bi rekli šta će on
Ko god bio trener, uprava, direktor, predsjednik, mi smo na Kosevu, iz ljubavi, jer bez Sarajeva se ne moze. Velika razlika u razmisljanju i ljubavi prema klubu.
Apsolutno, to je i bila poenta mog posta.MarkViduka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:44Ko god bio trener, uprava, direktor, predsjednik, mi smo na Kosevu. Velika razlika u razmisljanju i ljubavi prema klubu.
Zašto nebi došao? Misliš stvarno da je to razlog zašto se ide na Husrefa? Pa evo skim su to kao pokušali da se dogovore? 2 dana pokušavali i kao neće niko daj Husrefa?morsecode je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:35A ko ce ti lutko doci 6 dana prije pocetka prvenstva, tim sklopljen, pripreme odradjene, sezona vec pocela...Mi smo 7 trenera imali od odlaska Husrefanokee je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:26Postavi se Husref za trenera i vi ste ocekivali da ce kod svih navijaca, simpatizera izazvati oduševljenje? Nece biti bojkota ok, ja prvi cu dati podrsku kao sto bi dao i da smo Klopa doveli,m ali...skullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:12
Ja o tome napisa pa ispadam najgori. Dosta pljuvanja i negative, od sad svi zajedno pa makar i u kantonalnoj.
Nisam ni ja nesto odusevljen sad, ali makar Husref zna kako je to osvojiti ligu, i imao je kakav takav uspijeh sa FKS...
Ispao bi on veći pakaš da mu nije s(l)inčina u timu. Ovako za njegovo dobro je otišao kako je otišao.robertkosar je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:42Da upravu si jer Mirza ispade gospodin nehtjede uzeti pare od kluba. A Kesoljub je plakao za parama **** njemu za klub.
Orde zla su bojkotovale klub zato sto nije Kesoljub ustolicen odmah za sefa srtuke prije Mirze. MIRZA I AJLA su koletaralna steta u svemu ovome. Ako ovaj zvezdas u dusi bude trener mene koseevo nece vidjet sigurno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi koji se kače za taj argument para...koliko vas je što vam je to bitnije od titule?Miljacka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:39emir79 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:27Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.Evander je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:21Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".![]()
![]()
![]()
Nije genijalcima problem što su se skršili milioni, a trofeja ni na mapi, ali su problem 200 hiljada najtrofejnijem treneru u historiji kluba. Tačno nas preventivno svakih pet godina treba okružiti i bombardovati. I nismo za bolje.
Nisu htjeli bojkotovati Ajlu i Mirzu jer idu zbog Sarajeva, a sad kao neće na utakmice zbog Husrefa. Hahahahahhahahahahaha pa ovo nema u Nikaragvi. Nadam se da će rezultat navijači ostati pri svome i ako krenu rezultati sa Husrefom.
Najbolji dokaz kakvi su (ne)ljudi bili protiv bojkota je ono tjeranje Mirze nakon primljenog gola od Torpeda. Do tog trenutka im je bio super.
Sjever zove!!!![]()
Jesil isao na utakmice dok je bio Mirza?Evander je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:21Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, Pitaristok, Rajvosa4ever, Vanja8 i 78 gostiju.