FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 25 jul 2023, 12:50

Evo nickova za Husrefa :tokralju:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 jul 2023, 12:52

Istinasamo123 je napisao/la:
25 jul 2023, 12:02
:kafa:
mirzatele je napisao/la:
25 jul 2023, 12:00
Jos traju pregovori. Zateže plačko oko dužine ugovore i odštete u slučaju raskida..
:bow: :clap: :clap:
Ovi samo lazu kad nemaju sta napisati.
Jel te fudo ucio hebo te on
Pjenite na forumu i sto dalje od Koseva
Je.bem prvo tebe u usta skrbava lazove. Prvi sam reko da je ajla bivsa nadji post. Napusao sam posle, da su se dogovorili posle na "maskiranu poziciju a la Celavac" da bi se horde vratile. Svi znamo kome Husref najvise odgovara i ko je protest pravio kad je zadnji put dobio otkaz.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2023, 12:55

Husrefe pobogu si neka te tu gdje jesi
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 25 jul 2023, 12:57

Zeko87 je napisao/la:
25 jul 2023, 11:47
Husref je prošle godine igrao možda i najljepši nogomet u ligi, dobio nas, dobio Želju, egal sa Zrinjskim, na pljačku izgubio u BL itd. AKo će mu Ćosić biti ass, jako dobar pomoćni trener. SA Husrefom očekujem napad na titulu ali ne neki iskorak u budućnosti. Idealan scenarij titula i borba za grupe KL. Minimum mora biti borba za DK, sve ispod toga 31.5.2024 tražiti drugog trenera.

Husref je naš najtrofejniji trener, Igman opstao u ligi zahvaljujući njemu, trenutno nema boljeg na raspolaganju. Sasvim logičan izbor. Svi koji opet pljuju po klubu i Mirviću najbolje bi bilo da traže drugi klub za kojeg će navijati.
U sustini najvise posla i obavlja Dzenis Cosic, zato ga Husref i uvijek i svugdje voda za sobom. Stvarno momak nije los i perfekcionista je. Samo sto sam cuo provjereno da Cosic nece doci ovaj put s njim. Nadam se da ce promijeniti odluku. A istina je da su pregovori poceli jos sinoc oko 18h.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 jul 2023, 12:57

kengur je napisao/la:
25 jul 2023, 12:36
scholsey je napisao/la:
25 jul 2023, 12:18
kengur je napisao/la:
25 jul 2023, 12:12

Moje misljenje od rijeci do rijeci. Ako mora domaci i ne moze bolje, Husref je OK.
Mozda uzmemo i titulu ali ja bi radije nesto novo a bez titule.

Retoricko pitanje, zasto se ne moze bar u Akademiju sada dovesti stranac da nam ustroji sistem i da za par godina dobijemo juniore sa modernim pogledima na fudbal i zivot prije svega, kojima marka nece biti vaznija od zivota. To ce svakako uzeti nekoliko godina da se razvije i poreda.

Umjesto macka u vreci i dovednja stranaca, da imas 5-6 svoje djece godisnje kojima znas sve u bobu kako disu, sta su im prednosti, sta nedostaci i na cemu dalje raditi. Znas kako ce reagovati na kriticne situacije i ......
Doveli su njega @kengur

https://www.transfermarkt.de/armin-caus ... iner/43761

Nije stranac, ali gledajući karijeru i klubove kao da jeste. Mada bi sigurno bilo bolje da je i trener prvog tima na sličnom nivou pa da se akademci brže integriraju.

No, kao što naš novi/stari trener voli reći - šta je, tu je. :D
Mislim da sam cuo da su nekog tako doveli ali poslije svih nedavnih stvari nisam vise siguran. Nije se dalje valjda ni spominjao. Onda super. Nama je to bitnije nego ova sezona, a naravno da bi bilo odlicno da su na slicnim talasnim duzinama. Ali onda steta nece biti prevelika za ovaj "izbor", iako svaka godina koja prodje je velika.

Husrefu svaka cast kao igracu i treneru i ima moj respekt ali bilo je vrijeme za nesto novo. A psovke i galama je starinski fol. Pa Milan Ribar je vristao na komsije i tukao ih megafonom po glavi kad su jedinu vrijednu i postenu titulu uzeli. O Bosi Tanjevicu da ne pricam. Ali u ta vremena se to prihvatalo kao njihove karakterne specificnosti (ters) a nije se plakalo i bilo osjetljivo. Zato se sada i noge briju valjda da brze trce na krilu.
Istog sam mišljenja. Husrefa stvarno poštujem (prije svega zbog rahmetli Vahidina) i nisam nezadovoljan njegovim izborom. Realno je još uvijek vjerovatno najbolji trener lige.

Samo mi se to ne poklapa s onim što Mirvić najavljuje.

Mislim da je bilo vrijeme da planiramo i donesemo odluku na duže staze. Prešišana je dreka i huja što kažeš, sad djeca na laptopu naprave bolje analize nego dosta profesionalnih trenera.

Dabogda se i ti i ja zajebali u procjeni pa da Husref napravi revoluciju, ali mensečini da je mrka kapa.
The saddest thing in life is wasted talent.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 jul 2023, 12:58

kengur je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
25 jul 2023, 11:00
Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.

Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.

U glavnom, ako zaista on dolazi, sretno mu a i nama sa njim.
Moje misljenje od rijeci do rijeci. Ako mora domaci i ne moze bolje, Husref je OK.

Retoricko pitanje, zasto se ne moze bar u Akademiju sada dovesti stranac da nam ustroji sistem i da za par godina dobijemo juniore sa modernim pogledima na fudbal i zivot prije svega, kojima marka nece biti vaznija od zivota. To ce svakako uzeti nekoliko godina da se razvije i poreda.

Umjesto macka u vreci i dovednja stranaca, da imas 5-6 svoje djece godisnje kojima znas sve u bobu kako disu, sta su im prednosti, sta nedostaci i na cemu dalje raditi. Znas kako ce reagovati na kriticne situacije i ......
Pa imali smo Cioffija drug, pa ga.ovdje proglasili ublehom. Kae sta ce Zabar, da mu nije brata ne bi nikad bio trener, zatvorio nam skolu fudbala, onaj debil dijete slikao pred zatvorenim kapijama stadiona i to kacio na fb stranicu. Nismo mi nista ni zasluzili vjeruj mi. Bio je prije par godina Brdaric onaj u konkurenciji. Mozda frajer ne bi nista uradio, ne znam, al je ovdje razapet jer je trazio dronove da snima treninge. Kae sta ce dronas, nek nosi dronove u Bayern a ne nama. Pa Kodro USB sa.instrukcijama svakom igracu dao, kae nek on to u Barseloni prosipa, ovdje ih tjeraj na Igman nek trce. Nismo mi zdrava sredina ni za kakav napredak. Zato nam je Husref domet i u 2023. godini.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 25 jul 2023, 12:58

Miljacka je napisao/la:
25 jul 2023, 11:39
emir79 je napisao/la:
25 jul 2023, 11:27
Evander je napisao/la:
25 jul 2023, 11:21
Sretno vam sa Kesoljubom, do neke slijedece prilike. Sramota u sta se ovaj klub pretvorio. Kad istekne clanska, ne pada mi na pamet obnoviti je, a jos manje da idem na stadion.
Cestitam Zrinjskom jos jednu titulu.

Usrefe, sad se ugradi 200 000KM, koje ces na zimu uzeti i rastaliti se sa "navijacima".
Sramota je u šta se klub pretvorio poslije Husrefa. Promijenili 100 kojekakvih mladih perspektivnih trenera. Ispišava nas ko stigne, na stotine i stotine hiljada potrošili u transfere, a mi se s mjesta pomakli nismo. Dali smo mi dosad milione, a ne tih pišljivih 200.000, koji vam služi kao jedini argument.
:clap: :clap: :clap:

Nije genijalcima problem što su se skršili milioni, a trofeja ni na mapi, ali su problem 200 hiljada najtrofejnijem treneru u historiji kluba. Tačno nas preventivno svakih pet godina treba okružiti i bombardovati. I nismo za bolje.

Nisu htjeli bojkotovati Ajlu i Mirzu jer idu zbog Sarajeva, a sad kao neće na utakmice zbog Husrefa. Hahahahahhahahahahaha pa ovo nema u Nikaragvi. Nadam se da će rezultat navijači ostati pri svome i ako krenu rezultati sa Husrefom.

Najbolji dokaz kakvi su (ne)ljudi bili protiv bojkota je ono tjeranje Mirze nakon primljenog gola od Torpeda. Do tog trenutka im je bio super.

Sjever zove!!! :bih:
:clap:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 jul 2023, 13:05

napoleon72 je napisao/la:
25 jul 2023, 12:58
kengur je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.

Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.

Pa imali smo Cioffija drug, pa ga.ovdje proglasili ublehom. Kae sta ce Zabar, da mu nije brata ne bi nikad bio trener, zatvorio nam skolu fudbala, onaj debil dijete slikao pred zatvorenim kapijama stadiona i to kacio na fb stranicu. Nismo mi nista ni zasluzili vjeruj mi. Bio je prije par godina Brdaric onaj u konkurenciji. Mozda frajer ne bi nista uradio, ne znam, al je ovdje razapet jer je trazio dronove da snima treninge. Kae sta ce dronas, nek nosi dronove u Bayern a ne nama. Pa Kodro USB sa.instrukcijama svakom igracu dao, kae nek on to u Barseloni prosipa, ovdje ih tjeraj na Igman nek trce. Nismo mi zdrava sredina ni za kakav napredak. Zato nam je Husref domet i u 2023. godini.
:salut: opisa Napoleon 85% stanovništva u 9 rečenica, svaka čast brate :thumbup:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2023, 13:05

napoleon72 je napisao/la:
25 jul 2023, 12:58
kengur je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Normalno da nismo zasluzili, pogan teza. Pola ih ovdje piskara iz licnih interesa, pola lijeci licne frustracije. Evo najgori dusman nebi stavio sliku na avatar kao ti recimo, a deklarises se da volis nas klub. Vrlo upitno! Ovime ne branim Mirvića, luta on počesto i meni se masu poteza ne svidja ali na najgori mogući način takvim slikama omalovažavati sve što on radi ili pokušava bar, za tvoj klub, je fuj.
Jednako ovim idiotima koji psuju i laju na Husrefa.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2023, 13:15

@Mortem kakav si mi

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 jul 2023, 13:15

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 jul 2023, 12:20
Rahma je napisao/la:
25 jul 2023, 12:16
Dajte Calu prije kesoljuba, ako se vec trazi neko privremeno rjesenje.
:ljepota: :ljepota: covjek kojeg je stativa dijelila od ulaska u grupe. Tad nije bilo prenosa iz rumunije, katastrofa...
pa onda drugi mandat izuzetno dobro igrali, mislim da smo imali niz od 10 utakmica, ako se ne varam, bez poraza.
stvarno jedan veliki gospodin, ekipa radi u miru i tisini a kida i leti, bori se.

ali ako je vec Husref izbor nek ostane vjecan ko Ferguson ebem ga ja.
Ne bez poraza, nego 8 uzastopnih pobjeda. Sve od Celika do Sirokog smo pobjedjivali.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jul 2023, 13:19

Au u šta se forum pretvori Allaha mi :rol: :rol:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 25 jul 2023, 13:19

Taman da pokaze Husref kako se titula uzima, ocigledno ovi kerovi se i ne sjecaju kako je to. Idemo Husrefeeeee

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 25 jul 2023, 13:20

TrofejiSuTu je napisao/la:
25 jul 2023, 12:19

Kakva je razlika izmedju Mirze i Husrefa u fudbalskom smislu?
Jedan je najtrofejniji trener u historiji naseg kluba. Drugi 10 godina nije mogao naci posao ni u drugoj ligi.

Zasto ja uopste odgovaram na ovako glupa pitanja
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2023, 13:20

mnon46 je napisao/la:
25 jul 2023, 13:19
Pretvori?
Samo se zamjene strane.
I piči dalje :D

U principu uvijek neko brani, drugi napada i ojha.
Vozi miško.

Navijači Ajli, Mirzi, Husrefa su dibidus sorta.
Koševo Zapad

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jul 2023, 13:22

Shategabri je napisao/la:
25 jul 2023, 13:20
mnon46 je napisao/la:
Pretvori?
Samo se zamjene strane.

Vozi miško.

Boga mi brate ne bi ovako do prije 7 dana, plus što se nakoti nekih nickova...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 25 jul 2023, 13:23

mnon46 je napisao/la:
Pretvori?
Samo se zamjene strane.

Vozi miško.

Ovi bi kao da napadaju i omalovazavaju sve u klubu, a ovi im kao ne daju. :rol: I tako svaki dan po cijeli dan... Djeca se nekad druzila, igrala i svadjala na licu mjesta, a danas se vrijedjaju po forumima :kafa:
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 25 jul 2023, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 25 jul 2023, 13:25

scholsey je napisao/la:
25 jul 2023, 12:57

Mislim da je bilo vrijeme da planiramo i donesemo odluku na duže staze.

Nije da nismo pokusali
imali smo, Marinovica, Sablica, Vasoskog, Dudica kao te neke mladje trenere koji bi trebali ostati na duze staze

pa se svi redom pokazalo kao kur.cine

Daj onda nesto sto provjereno radi.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jul 2023, 13:25

Ne znam sto se Cala spominje kad je on davno prestao baviti se trenerskim poslom

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2023, 13:26

mnon46 je napisao/la:
25 jul 2023, 13:22
mnon46 je napisao/la:
Pretvori?
Samo se zamjene strane.

Vozi miško.

Boga mi brate ne bi ovako do prije 7 dana, plus što se nakoti nekih nickova...
Pa sad se pojača, ovako u prelaznim fazama.
Koji dan i imaš staru situaciju, jedni napadaju drugi brane idole.
Zutti je napisao/la:
25 jul 2023, 13:23

Ovi bi kao da napadaju i omalovazavaju sve u klubu, a ovi kao brane sve u klubu. :rol: I tako svaki dan po cijeli dan... Djeca se nekad druzila, igrala i svadjala na licu mjesta, a danas se vrijedjaju po forumima :kafa:
Ma cirkus, zato su igrališta prazna.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Haksss, Oerde, Rajvosa4ever, Rodman, Semper, TETRAPAK i 77 gostiju.