Ili husref simundza
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref je morao ostati trener, svi koji su došli poslije njega bili su loši.
- Shategabri
- Kontakt:
Isplatio bi se, treba gledati šta dobijaš dugoročno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:50Hajde daj nam Šimundžu, neka potpiše na tri godine i da se da čovjeku vremena da skroji sve po svom. Ne znam zašto, ali toliko sam siguran da bi s njim dobru priču napravili. Mlad trener, moderan, a već ima dosta iskustva na svojoj strani, sa 51 godinom već ima šest osvojenih trofeja.
Hajde jednom ubodite kako treba..![]()
Koševo Zapad

Hajde Ante, naš si tip

Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 26 jul 2023, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav crni Gonzalo Garcia, ne zna se gdje gori bio u Twenteu ili Istri, svi mu buše ekipu... Realno Ante Šimundža je jedini stručnjak za kojeg se može sa sigurnošću reći da bi napravio čudo od nas, i btw bio bi najveći trener koji je kročio u Premijer ligu u historiji.
Koliko je pouzdano to sto pises?
Pišete o Simundzi ko da je Nenad Bjelica.
90 % navijača nije znalo ko je on prije 7 dana, a kamoli da su gledali utakmicu nekog njegovog tima.
Novi Vasoski.
90 % navijača nije znalo ko je on prije 7 dana, a kamoli da su gledali utakmicu nekog njegovog tima.
Novi Vasoski.
Nemojte mi buditi lazne nade, pa da se poslije jos vise razocaram.
Ionako mi je trebalo dva dana da Husrefa prihvatim kao neibjeznog, sad ovo
Je li sigurno da Husref ipak nije zavrsen?
Ionako mi je trebalo dva dana da Husrefa prihvatim kao neibjeznog, sad ovo

Je li sigurno da Husref ipak nije zavrsen?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde Ante ko Boga te molim dođi 
Čovjeku dati ugovor na 3 godine, ko god pomisli da mu otkaz dadne, treba ga na crnu listu kluba staviti.
HAJDE ANTEEE

Čovjeku dati ugovor na 3 godine, ko god pomisli da mu otkaz dadne, treba ga na crnu listu kluba staviti.
HAJDE ANTEEE

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znači ima se za platu liku koji vjerovatno neće nikad ni zaigrat' za Sarajevo al' se na treneru mora cigančit.
Daj amidža da se utalimo ako ništa, ne mora se na more ove godine.

Daj amidža da se utalimo ako ništa, ne mora se na more ove godine.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Doći cu kupiti člansku svaki mjesec, a oni nek je nekome poklone kad dođe dres kupiti, samo da Ante potpiše

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako možeš u istu rečenicu stavit Vasoskog koji je vodio samo juniore amatere u Makedoniji prije nas i Šimundžu koji je vodio Maribor, Ludogorec, Muru sa svima uzeo trofeje i harao po europskim takmičenjima.
Ima li ko podatak koliko je ante prije zaradjivao u klubovima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja vjerujem da trazi bas masne pare al sigurno negdje manje nego Penaranda msm ne znam nagađam.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Osvojio je i Vasoski makedonsku ligu sa Vardarom, srećom za Ludogorec dali su otkaz Simundzi u martu pa je gospodin Petev uspio osvojiti ligu.
Ajde ba, hebote te Usref vise, jel ti clan rodbine? Trener koji dalje od Tuzle nije mogao dogurati. Prosle godine, u ligi ostao jer ga je hebeni Varesanovic pustio da dobije zadnju utakmicu. Prije toga, u Tuzla City-u raspad sistema. Ako zelis da te Zeljo opet busi u derbijima, onda nam treba ovaj Amawow ahbab.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 jul 2023, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve veze Husref ima sa tim što se ovdje piše o Simundzi ko da je Nenad Bjelica?Evander je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:12Ajde ba, hebote te Usref vise, jel ti clan rodbine? Trenem koji dalje od Tuzle nije mogao dogurati. Prosle godine, u ligi ostao jer ga je hebeni Varesanovic pustio da dobije zadnju utakmicu. Prije toga, u Tuzla City-u raspad sistema. Ako zelis da te Zeljo opet busi u derbijima, onda nam treba ovah Amawow ahbab.
Treba biti realan malo. Covjek je igrao grupu konferencije sa Murom sto je ogroman uspjeh plus osvojio ligu sa njima. Sa Mariborom izborio grupnu fazu lige prvaka i 2 lige osvojio. Ne treba sve pljuvati i ja sam za Husrefa ali u slucaju da necemo dovesti nekog trenera koji je klasa iznad lige.Spahic98 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:10Osvojio je i Vasoski makedonsku ligu sa Vardarom, srećom za Ludogorec dali su otkaz Simundzi u martu pa je gospodin Petev uspio osvojiti ligu.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Vanja8 i 17 gostiju.