Tako je kako je nazalost nadao sam se pomaku poslije ovog sa torpedom ali nazalost samo vrtimo krugove, najbolje nam je svima kolektivno da odma spustimo ocekivanja i da ne ocekujemo nista vise od 3-4 pozicije i mozda max polufinale kupe, nazalost u rangu smo TC, ici cu na kosevo i dalje jer je to jedna navika i ljubav i tradicija, ali od pomaka na evropskoj sceni nema nista niti ce ikada biti mozda i osvojim nekad neku instant titulu ili kup mozda nekad i dodjemo do 3 pretkola ili playoffa ali to smo dostizali bez vlasnika bez ikakvih sredstava tako da pomaka nikad nece biti eventualno nazadak je moguc i to je to, nemojte se sekirat raspravljat svadjat jer mirvica zaboli k za nas navijace on vidi samo $$$ i kad skonta da od ovog nacina vodjenja nece vidjet te pare dici ce ruke i mi cemo opet krenut od 0, za husrefa samo mogu reci da je za mene trener gubitnik u evropi se pokazalo, on u ligi mozda i moze izvuci neki rezultat ali za utakmice u evropi znamo svi 5 0 8 0 i nastavice se.Lijep pozdrav svima