FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 28 jul 2023, 12:09

belosevic23 je napisao/la:
28 jul 2023, 11:56
Lucas je napisao/la:
28 jul 2023, 11:21
Al fakat mi je nevjerovatno da su Jašarević, Dubačkić i Kosorić izgledali kao Robertson, Matip i Van Diyk u ove njihove tri evropske utakmice naspram najboljeg lijevog beka lige Durakovića, Solde i Trake iz dvomeča protiv Torpeda.Znam koliko se ovdje ta njihova trojka ismijavala. Za Mirzu sam mislio iskreno da je bolji trener od Bašića, sam me sramota zbog toga.
Ma previše mi uzdižemo naše igrače da su neke klase, a sve je to u pet deka, samo je voljni momenat bitan, tu se pokazala razlika između nas i anamo njih
I nazvati Mirzu trenerom je uvreda.
Da on bilo šta zna, ne bi 10 godina bio na birou.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2023, 12:13

Shategabri je napisao/la:
28 jul 2023, 12:08
Svakako, Šimundža ako nije baš tražio neku bezobraznu cifru.
Musemić ako već njega ne možemo završiti.
Čačić bi završio ko i onaj što je kod komšiluka bio iz Hr.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!
Cifra koju bi Šimundža imao nije mala, ali po meni vrijedi svake marke. Ili ćeš dati čovjeku dobre pare da ti uradi odličan posao, ili ćeš biti škrt, “uštediti”, a u konačnici puno više izgubiti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2023, 12:14

Seipronto je napisao/la:
28 jul 2023, 11:47
Samozdravlje je napisao/la:
28 jul 2023, 11:29
Možemo li se ovako upitati : "Koji je trener sa strane osvojio titulu sa FKS i one 6785 "?
Jesic,Jovic,Kodro,Sabljic, Jarni,Makedonac....Jeste Marinovic onu "krnju". Glasao sam za Slovenca. Mozda griješim?
Pa kakvi su ti ovo stranci, sve domaći treneri i treneri koji nisu vodili nijednu ozbiljnu ekipu...Mi zapravo nikad ni nismo probali sa nekim kvalitetnim strancem koji ima jači CV.
U pravu si bez reputacije, možda Jesic bio. Kad mislim stranci, nisu igrali za FKS. Ako Jarni,Sabljic,Makedonac nisu stranci onda nije ni Slovenac :urnebes: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 jul 2023, 12:15

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 jul 2023, 12:13
Cifra koju bi Šimundža imao nije mala, ali po meni vrijedi svake marke. Ili ćeš dati čovjeku dobre pare da ti uradi odličan posao, ili ćeš biti škrt, “uštediti”, a u konačnici puno više izgubiti..
Tačno tako, probao si trenera koji je obećavao, ali u manjem klubu. Vidjeli smo kako je završilo.
Probao si trenera koji je dugo bez angažmana. Ono, daj igrače, sami će oni to. I to smo vidjeli, nula bodova.
Daj kad već trošiš milione plati šefa struke. Probaj i to, ostalo si vidio da ne ide.
Koševo Zapad

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 28 jul 2023, 12:15

Čataković se jos namjesta…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 jul 2023, 12:17

Nadam se da ovaj put ss.ba ne laze

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2023, 12:18

Hoćete Titulu, onda prosjek 10 k na Kosevu. Računam na 10+ protiv Želje, Zrinjskom, Borca,Listice i da prosjek bude 10.k

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 28 jul 2023, 12:18

Sve neki insajderi a niko da napise da se pravi organizacijski remont kluba dw ce pored novog trenera biti novi direktor, da cemo imati sportskog direktora (Spahic najvjerovatnije), da se mijenja vrh pr sluzbe da klub bude prisutniji i blizi navijacima sa svih strana, da cemo napokon imati sekretara kluba (najvjerovatnije Nermin Demirovic) koji ce biti zaduzen za administraciju i registraciju igraca a ne kao do sada sto je ayla iznajmljivala ljude :( da registrujemo igrace cc. itd.
Bice dobro aBd
I jos da napisem bilo koji trener da dodje nece imati slobodan izbor da radi sta mu se prohtije. Vrijeme je malo da se stegne svaka osoba da ne moze raditi sta mu je volja
F.K. SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 28 jul 2023, 12:19

NajvecaRadosti je napisao/la:
28 jul 2023, 12:05
Seipronto je napisao/la:
28 jul 2023, 11:22
Zvanično je spalo na četvoricu:

Šimundža
Čačić
El Maestro
Musemić

Uprava trenutno razmatra uslove koje je svaki od navedenih postavio pa ce odlučiti ko ce sjesti na klupu vec danas...
Po meni
Simundza-daleko daleko najbolja opcija,ali i najskuplja.Trener na duge staze.Koliko para toliko muzike,ako planiramo nesto ozbiljno on mora biti novi sef.
Cacic-prestar i ne bi ga volio ni u ludilu.Covjeku pitanje vremena kad ce riknuti sta treba da mi padne pored aut linije u sred utakmice.70 godina jbt led
Nestor-Budala klasicna i to ne treba ni uzimati u obzir.Nesto ala Lalatovic
Musemic-Ako propadne Simundza nemamo drugog izbora.On je opet neka sigurica i ugovor na godina+godina.Imao bi trenera koji ce se sigurno boriti za titulu ali trener kojeg ces izvjesno morati promjeniti za godinu dana

Nemamo mi vremena da nesto puno detaljisemo i birkamo,prekosutra igramo prvu utakmicu.Nije to samo postavi trenera i eto,doci ce ti trener koji nije prosao pripreme i vrlo vjerovatno ne zna puno o ekipi.Trebat ce vremena da se navikne i uigra ko god dodje.Prema tome nadam se vec danas nesto zvanicno.Da ima mjesec dana do lige pa hajd ali u ovom momentu ovi komentari "gdje vam se zuri" su glupost.Volio bi kad bi danas imenovali bilo koga da moze u nedelju pogledati utakmicu
Potpis sve!

Ante nije skuplji od ovog rekreativaca iz Venecuele, to bi bila kapitalna investicija.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 28 jul 2023, 12:19

Seipronto je napisao/la:
28 jul 2023, 11:22
Zvanično je spalo na četvoricu:

Šimundža
Čačić
El Maestro
Musemić

Uprava trenutno razmatra uslove koje je svaki od navedenih postavio pa ce odlučiti ko ce sjesti na klupu vec danas...
Upao je.Tomić jutros tu, da se vidi njegova konstrukcija. Došao istom linijom, kao i El Maestro, a podržava forum tu liniju. :D

Čačić ništa. Rekao bih Husref najbliži.
A po čemu bi Šimundža i mogao tražiti neku veliku cifru. U Sloveniji nije imao više nego Dudić i Varešanović, ne daju Slovenci velike cifre, nit ih imaju. Ludogrets, možda, ali i to je maksimalno 30 hiljada €. Što je opet dosta manje u odnosu na našeg najplaćenijeg, a ne puno više od nekog prosjeka stranaca koji su tu klubu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 jul 2023, 12:20

Zukanovic je napisao/la:
28 jul 2023, 12:17
Nadam se da ovaj put ss.ba ne laze
Od ove trojice, Šimundža, pa 3 000 000 praznih mjesta pa ova dvojica.
Šta kažu, bio trener Dinama i Hajduka :roll:
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 jul 2023, 12:21

kupujes bicikl. jedan je 200 KM, drugi 700 KM. Zao ti drugi platiti - puno ti! Za 6 mjeseci te prvi izadje sa popravcima, dijelovima kao ovaj drugi, puno bolji i kvalitetniji. Da ne pricamo da ostajes bez bicikla dok je na popravci, trazis alternativne prevoze itd itd.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 jul 2023, 12:21

NisamInSajder je napisao/la:
28 jul 2023, 12:19
[
A po čemu bi Šimundža i mogao tražiti neku veliku cifru. U Sloveniji nije imao više nego Dudić i Varešanović, ne daju Slovenci velike cifre, nit ih imaju. Ludogrets, možda, ali i to je maksimalno 30 hiljada €. Što je opet dosta manje u odnosu na našeg najplaćenijeg, a ne puno više od nekog prosjeka stranaca koji su tu klubu.
Da, al kojeg si trenera toliko plaćao?
Dosad niti jednog.

Kad se iz te perspektive gleda, on bi sigurno bio najplaćeniji trener lige dosad.
Sumnjam da će Mirvić ići preko 15 k eura.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 jul 2023, 12:24

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
28 jul 2023, 12:21
kupujes bicikl. jedan je 200 KM, drugi 700 KM. Zao ti drugi platiti - puno ti! Za 6 mjeseci te prvi izadje sa popravcima, dijelovima kao ovaj drugi, puno bolji i kvalitetniji. Da ne pricamo da ostajes bez bicikla dok je na popravci, trazis alternativne prevoze itd itd.
Jest, zato raja voza aute od 3-5 k, a ne 40 k :D

Servisiraš ti i jedno i drugo.

Ovdje se jednostavno radi o uloženo-dobijeno.
To sa bajkom bi bio dobar primjer da si platio dobro biciklo, a dao levatu da ga vozi, pa ti on napravio štetu i džabe si ga onda toliko platio, a moraš platiti i popravak.
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2023, 12:24

FCUM je napisao/la:
28 jul 2023, 11:55
Samozdravlje je napisao/la:
28 jul 2023, 11:51
Prvi preduvjet za Titulu jeste da budemo najposjeceniji stadion u drzavi. Obzirom da vrijede sezonske iz prošle sezone,a bio je dobar hajc s Dudicem i "pojacanjima". Bez ~ 10 hiljada Pitara teško ćemo do Titule.
dudic da nije otisao u prokletu zenicu imao bi 10 bodova vise
Apsolutno istina, a sada to imamo (Koševo ) i imamo jači roster. Imamo i Mirvica "stalno prisutnog". Imamo dobre preduvjete, samo velika posjeta i jedinstvo u svim segmentima Kluba. Trener ??? Enigmu treba riješiti Ismir.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 jul 2023, 12:25

senad82 je napisao/la:
28 jul 2023, 12:18
Sve neki insajderi a niko da napise da se pravi organizacijski remont kluba dw ce pored novog trenera biti novi direktor, da cemo imati sportskog direktora (Spahic najvjerovatnije), da se mijenja vrh pr sluzbe da klub bude prisutniji i blizi navijacima sa svih strana, da cemo napokon imati sekretara kluba (najvjerovatnije Nermin Demirovic) koji ce biti zaduzen za administraciju i registraciju igraca a ne kao do sada sto je ayla iznajmljivala ljude :( da registrujemo igrace cc. itd.
Bice dobro aBd
I jos da napisem bilo koji trener da dodje nece imati slobodan izbor da radi sta mu se prohtije. Vrijeme je malo da se stegne svaka osoba da ne moze raditi sta mu je volja
lijepo zboris
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 28 jul 2023, 12:25

[
Dosad niti jednog.

Kad se iz te perspektive gleda, on bi sigurno bio najplaćeniji trener lige dosad.
Hajde molim te pojasni zašto :facepalm:
Valjda mu je rekao da je i trener bitan i da igrači ne igraju sami :yawn:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 jul 2023, 12:26

Na kraju nama Kodro i Musemic selektor :kafa:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 28 jul 2023, 12:27

[
Dosad niti jednog.

Jedna od rijetki liga si gdje se isplati imati trenera koji zarađuje više od bilo kojeg igrača. Nešto kao što je bio Bjelica u Osijeku.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 28 jul 2023, 12:28

Hvala zalizanom smradu, hvala kuraveli čija majka nije pi.čku rodila i hvala svima koji su ih tapšali po ramenu i podržavali jer se osjećam k'o go.vno kad god pomislim na FK Sarajevo, a to je jako često.

Jesu li živi Kenani, yebem im od do?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bordobijeli, bvsic, hazarder, NazorUso, riki46 i 56 gostiju.