Hajd bar se nadat da ce proradit " IbroPaRovic ?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma samo povrede i + van bommel ,cassano i urby nemaju pravo nastupa a povrijedeni igraci su ambro ,zambrota ,pirlo,boateng ,pipoo to je 8 igraca ,nada postoji ali da imamo vezni red npr. pirlo----van bommel---boateng sve bi drugacije izgledalo ,ali mislim da treba zabiti barem jedan komad .moj sastav za spurse bi bio (ako se oporave zambrota i boa)dr.feelgood je napisao/la:Gledam danas Tottenham kako se muci protiv Wolvesa, 3 komada primise
stvarno ne znam kako smo im dopustili da nas nadigraju na San Siru (1. pol)
Mozda se nesto i moglo napraviti u uzvratu ali nas povrede opet unistise...
Ja vjerujem da necemo imati problema na bokovima ... i Da Boateng nije spreman a i da bude spreman sto je 90% nemoguce nebi igrao jer Allegri je takav da nevjeruje igracima koji nisu 100% spremni ... Formacija ti je onakva kakva ce biti samo sto umjesto Boatenga ce igrati Robinhospielführer_21 je napisao/la:Koji će sasatav Milana igrati protiv T'thama je pitanje za milion eura.. Mislim da je najvažnije da se Boateng oporavi do utakmice.
Na golu je siguran Abbiati, u obrani Nesta. Eh sad, vidim da Allegri želi Silvu za zadnjeg veznog što može proći, ali nisam siguran da Yepes može dobro odigrati, a Nesta i Silva sjajno igraju u tandemu. Ima li još ko zdrav od štopera da bi mogao igrati?
Lijevo je po meni mnogo bolje rješenje Jankulovski od Antoniolia, desno će Abate imati puno problema sa Baleom, jedna od opcija je da Abate igra desnog veznog, ali ko će na desni bok onda?
U vezi je siguran Flamini i Boateng ako bude spreman, ako ne bude onda su tek problemi- jedino tu može uskočiti Seedorf. Mislim da Robinho više može pomoći kao jocker s klupe nego u prvoj postavi.
Naprijed su sigurni Ibra i Pato. Znate li kakvo je stanje sa Pippom, ima li šanse da on zaigra?
-------------Abbiati-------------
Abate-Nesta-?????-Jankulovski
Flamini----T.Silva----Seedorf--
-------------Boateng-------------
-------Pato-----Ibrahimovoć----
To je, ja mislim najbolja formacija za Milan na WHL.. I sretno u srijedu
Ja bih se slozio sa tim da Sokratis igra odbranu, jer on je mlad, a brzi je od Yepesa a i bolji je po svemu ...robovi88 je napisao/la:Ja vjerujem da necemo imati problema na bokovima ... i Da Boateng nije spreman a i da bude spreman sto je 90% nemoguce nebi igrao jer Allegri je takav da nevjeruje igracima koji nisu 100% spremni ... Formacija ti je onakva kakva ce biti samo sto umjesto Boatenga ce igrati Robinhospielführer_21 je napisao/la:Koji će sasatav Milana igrati protiv T'thama je pitanje za milion eura.. Mislim da je najvažnije da se Boateng oporavi do utakmice.
Na golu je siguran Abbiati, u obrani Nesta. Eh sad, vidim da Allegri želi Silvu za zadnjeg veznog što može proći, ali nisam siguran da Yepes može dobro odigrati, a Nesta i Silva sjajno igraju u tandemu. Ima li još ko zdrav od štopera da bi mogao igrati?
Lijevo je po meni mnogo bolje rješenje Jankulovski od Antoniolia, desno će Abate imati puno problema sa Baleom, jedna od opcija je da Abate igra desnog veznog, ali ko će na desni bok onda?
U vezi je siguran Flamini i Boateng ako bude spreman, ako ne bude onda su tek problemi- jedino tu može uskočiti Seedorf. Mislim da Robinho više može pomoći kao jocker s klupe nego u prvoj postavi.
Naprijed su sigurni Ibra i Pato. Znate li kakvo je stanje sa Pippom, ima li šanse da on zaigra?
-------------Abbiati-------------
Abate-Nesta-?????-Jankulovski
Flamini----T.Silva----Seedorf--
-------------Boateng-------------
-------Pato-----Ibrahimovoć----
To je, ja mislim najbolja formacija za Milan na WHL.. I sretno u srijedu
Ako onda odbranu treba pojačati, ja stvarno neznam, pa Nesta i Silva su najbolji tandem brate ..eurofighter typhoon je napisao/la:milan je prvi u Italiji i cini se da ima jaku ekipu al nije to bas tako.LP nije ni slicna itlijanskoj ligi i to je dokazao totenham na san siru....Dokazat ce to opet i u Londonu tako sto ce vas i tamo dobiti jer milan ima preslab vezni red i ne uspijevaju adekvatno uposliti brahimovica,pata ili robinja..
Milanov vezni red je defanzivno orijentisan i necete uspjeti zabit gol totenhamu jer vam napad ostaje prakticno odsjecen...Jedina sansa za gol milana je prekid ali i ako slucajno prodjete to ce biti nezasluzeno i danak vasem iskustvu
Ove sezone nemate snagu da ista postignete u LP mada ce te vjerovatno osvojiti skudeto....
Recept za bolji milan:
2 kvalitetna vezna igraca(2 kreativaca a ne snagatora)
odbrana nije losa al moglo bi to jos malo bolje
i potreban je golman svjetske klase a ne da brani neki drugorazredni golman
Jooj eto ti nas uci sta nama fali a sta ne fali, navijam za ovaj klub 20 godina i ti meni ovdje poso pametovat ko nam fali, pricas nesto za odbranu a neznas da je ta odbrana primila najmanje golova u Seriji A i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !eurofighter typhoon je napisao/la:dobro to, al fali vam jedan vrhunski bek.
Bayen-Lahm
Inter-Maicon
Barca-Alves
Milan-????
robovi88 je napisao/la: i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
Čuj ovo subotic i humels najjači stoperski par u evropieurofighter typhoon je napisao/la:
i malo budi realan-ljudi dobro igraju al mogu da budu tek 3 il 4 stoperski tandem u evropi
subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
vjerujem da si zadnju utakmicu Milana gledao na BHT protiv Tottenhama, iako Nesta i Silva nisu igrali zajedno na stoperskim pozicijama, vec je igrao Yepes stopera a Silva krpio' vezni red ... Brate pogledaj malo ove zadnje utakmice Milan 3:0 Napoli i Juventus 0 :1 Milan .... govorilo se da Milan nista nece moci protiv njih a naprotiv smo ih dobili uz To da ove 2 ekipe nisu imale niti jedan opasan sut prema golujacky09 je napisao/la:robovi88 je napisao/la: i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.