AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 06 mar 2011, 19:23

Boatengu nateko' glezanj, propusta Tottenham. Vjerovatno ce Jankulovski u vezu a Antonini na LB danas je trenirao s ostatkom ekipe dobro je, al nevalja brate nevalja, Lennon ga baco isto dijete :oops:
Hajd bar se nadat da ce proradit " IbroPaRovic ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 06 mar 2011, 21:30

Gledam danas Tottenham kako se muci protiv Wolvesa, 3 komada primise
stvarno ne znam kako smo im dopustili da nas nadigraju na San Siru (1. pol)
Mozda se nesto i moglo napraviti u uzvratu ali nas povrede opet unistise...

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 mar 2011, 22:39

dr.feelgood je napisao/la:Gledam danas Tottenham kako se muci protiv Wolvesa, 3 komada primise
stvarno ne znam kako smo im dopustili da nas nadigraju na San Siru (1. pol)
Mozda se nesto i moglo napraviti u uzvratu ali nas povrede opet unistise...
Ma samo povrede i + van bommel ,cassano i urby nemaju pravo nastupa a povrijedeni igraci su ambro ,zambrota ,pirlo,boateng ,pipoo to je 8 igraca ,nada postoji ali da imamo vezni red npr. pirlo----van bommel---boateng sve bi drugacije izgledalo ,ali mislim da treba zabiti barem jedan komad .moj sastav za spurse bi bio (ako se oporave zambrota i boa)
------------------------------abi-----------------------------
abate----------nesta-------------yepes---------------zambrota
flamini-------------------silva--------------------boeteng
-------------------------robi--------------------
-----------------pato---------------ibra----------

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2011, 02:48

sad bi nam valjao Ronaldihno kada ima ovih povreda u vezi, da daje lopte ibri u ligi prvaka...ebiga trebali smo g aposlati nakon lige prvaka, ovako krpimo kraj s krajem, jer nemamo pola ekipe sto igra u ligi, zbog toga sto nemaju pravo nastupa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 11:22

Sumnjam da bi i on nesto vise uradio,barem na osnovu onoga sto je odigro u lp ove sezone...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 mar 2011, 11:23

Boateng je upitan za utakmicu....

Evo sad citam ove glupe spekulacije... Chelsea nudi 20 mil € i Drogbu za Pata !
-RIVALDO-

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 mar 2011, 11:40

Koji će sasatav Milana igrati protiv T'thama je pitanje za milion eura.. Mislim da je najvažnije da se Boateng oporavi do utakmice.
Na golu je siguran Abbiati, u obrani Nesta. Eh sad, vidim da Allegri želi Silvu za zadnjeg veznog što može proći, ali nisam siguran da Yepes može dobro odigrati, a Nesta i Silva sjajno igraju u tandemu. Ima li još ko zdrav od štopera da bi mogao igrati?
Lijevo je po meni mnogo bolje rješenje Jankulovski od Antoniolia, desno će Abate imati puno problema sa Baleom, jedna od opcija je da Abate igra desnog veznog, ali ko će na desni bok onda?
U vezi je siguran Flamini i Boateng ako bude spreman, ako ne bude onda su tek problemi- jedino tu može uskočiti Seedorf. Mislim da Robinho više može pomoći kao jocker s klupe nego u prvoj postavi.
Naprijed su sigurni Ibra i Pato. Znate li kakvo je stanje sa Pippom, ima li šanse da on zaigra?

-------------Abbiati-------------
Abate-Nesta-?????-Jankulovski
Flamini----T.Silva----Seedorf--
-------------Boateng-------------
-------Pato-----Ibrahimovoć----

To je, ja mislim najbolja formacija za Milan na WHL.. I sretno u srijedu ;)

edit: pardon nije antonioli nego antonini.. lakmus lingus :mrgreen:
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 07 mar 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 14:10

spielführer_21 je napisao/la:Koji će sasatav Milana igrati protiv T'thama je pitanje za milion eura.. Mislim da je najvažnije da se Boateng oporavi do utakmice.
Na golu je siguran Abbiati, u obrani Nesta. Eh sad, vidim da Allegri želi Silvu za zadnjeg veznog što može proći, ali nisam siguran da Yepes može dobro odigrati, a Nesta i Silva sjajno igraju u tandemu. Ima li još ko zdrav od štopera da bi mogao igrati?
Lijevo je po meni mnogo bolje rješenje Jankulovski od Antoniolia, desno će Abate imati puno problema sa Baleom, jedna od opcija je da Abate igra desnog veznog, ali ko će na desni bok onda?
U vezi je siguran Flamini i Boateng ako bude spreman, ako ne bude onda su tek problemi- jedino tu može uskočiti Seedorf. Mislim da Robinho više može pomoći kao jocker s klupe nego u prvoj postavi.
Naprijed su sigurni Ibra i Pato. Znate li kakvo je stanje sa Pippom, ima li šanse da on zaigra?

Ja vjerujem da necemo imati problema na bokovima ... i Da Boateng nije spreman a i da bude spreman sto je 90% nemoguce nebi igrao jer Allegri je takav da nevjeruje igracima koji nisu 100% spremni ... Formacija ti je onakva kakva ce biti samo sto umjesto Boatenga ce igrati Robinho ;)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 07 mar 2011, 14:40

robovi88 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Koji će sasatav Milana igrati protiv T'thama je pitanje za milion eura.. Mislim da je najvažnije da se Boateng oporavi do utakmice.

Ja vjerujem da necemo imati problema na bokovima ... i Da Boateng nije spreman a i da bude spreman sto je 90% nemoguce nebi igrao jer Allegri je takav da nevjeruje igracima koji nisu 100% spremni ... Formacija ti je onakva kakva ce biti samo sto umjesto Boatenga ce igrati Robinho ;)
Ja bih se slozio sa tim da Sokratis igra odbranu, jer on je mlad, a brzi je od Yepesa a i bolji je po svemu ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 07 mar 2011, 14:53

Milan vice-president Adriano Galliani has confirmed that Kevin-Prince Boateng will miss Milan's trip to London to face Tottenham in the Champions League, and hopes Alexander Merkel will be handed his chance on the big stage as the Ghanaian's replacement.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 15:14

Nakon sto je juce bio Boatengu, danas je Rodjendan jos jednom nasem LAVU - Mathieu Flaminiju 8-)

Sretan 27. rodjendan i da ostavis srce na terenu u Cetvrtak, kao sto si i dosad.Zelim da ti to bude najbolja utakmica u Zivotu ! slika

slika

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 07 mar 2011, 15:38

milan je prvi u Italiji i cini se da ima jaku ekipu al nije to bas tako.LP nije ni slicna itlijanskoj ligi i to je dokazao totenham na san siru....Dokazat ce to opet i u Londonu tako sto ce vas i tamo dobiti jer milan ima preslab vezni red i ne uspijevaju adekvatno uposliti brahimovica,pata ili robinja..
Milanov vezni red je defanzivno orijentisan i necete uspjeti zabit gol totenhamu jer vam napad ostaje prakticno odsjecen...Jedina sansa za gol milana je prekid ali i ako slucajno prodjete to ce biti nezasluzeno i danak vasem iskustvu
Ove sezone nemate snagu da ista postignete u LP mada ce te vjerovatno osvojiti skudeto....
Recept za bolji milan:
2 kvalitetna vezna igraca(2 kreativaca a ne snagatora)
odbrana nije losa al moglo bi to jos malo bolje
i potreban je golman svjetske klase a ne da brani neki drugorazredni golman
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 07 mar 2011, 15:46

eurofighter typhoon je napisao/la:milan je prvi u Italiji i cini se da ima jaku ekipu al nije to bas tako.LP nije ni slicna itlijanskoj ligi i to je dokazao totenham na san siru....Dokazat ce to opet i u Londonu tako sto ce vas i tamo dobiti jer milan ima preslab vezni red i ne uspijevaju adekvatno uposliti brahimovica,pata ili robinja..
Milanov vezni red je defanzivno orijentisan i necete uspjeti zabit gol totenhamu jer vam napad ostaje prakticno odsjecen...Jedina sansa za gol milana je prekid ali i ako slucajno prodjete to ce biti nezasluzeno i danak vasem iskustvu
Ove sezone nemate snagu da ista postignete u LP mada ce te vjerovatno osvojiti skudeto....
Recept za bolji milan:
2 kvalitetna vezna igraca(2 kreativaca a ne snagatora)
odbrana nije losa al moglo bi to jos malo bolje
i potreban je golman svjetske klase a ne da brani neki drugorazredni golman
Ako onda odbranu treba pojačati, ja stvarno neznam, pa Nesta i Silva su najbolji tandem brate .. ;)

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 07 mar 2011, 15:57

EVO NEKOLIKO SLIKA SA JUČERAŠNJEG TRENINGA

slika
STRRASER I DIDAC VILA, A U POZADINI ZAMBROTTA :?
slika
ODUAMADI I YEPES U JEDNOJ OD AKCIJA
slika
LENGROTTAGLIE I ROBINHO I U POZADINI ALLEGRI :D

I KAO ŠTO MOŽEMO USTANOVITI, ZAMBROTTA CE BITI SPREMAN PROTIV TOOTENHAMA
JUHUUUUU :lol:

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 07 mar 2011, 16:19

dobro to, al fali vam jedan vrhunski bek.
Bayen-Lahm
Inter-Maicon
Barca-Alves
Milan-????
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 16:27

eurofighter typhoon je napisao/la:dobro to, al fali vam jedan vrhunski bek.
Bayen-Lahm
Inter-Maicon
Barca-Alves
Milan-????
Jooj eto ti nas uci sta nama fali a sta ne fali, navijam za ovaj klub 20 godina i ti meni ovdje poso pametovat ko nam fali, pricas nesto za odbranu a neznas da je ta odbrana primila najmanje golova u Seriji A i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !

Pricas nesto za vezni red a neznas da smo ostali na samo 3 klasicna vezna igraca, mora nam Silva igrat DMF ... Pito bi te ja druze da su tu svi (Pirlo,Ambrosini,Gattuso,Boateng,Bommel,Emanuelson) ostaje nam samo Slowdorf,Flamini (Merkel i Strasser iz Primavere)

i umjesto da se brines za svoj rastavljeni' Bayern kako ce protiv Razigranog' Intera, ti ovdje doso prosipat pamet ko i sta nam fali ...

Ako su celnici doveli 3 igraca koja nemaju pravo nastupa u LP to znaci da su se okrenuli SERIJI A ... a o LP nagodinu ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 mar 2011, 17:22

robovi88 je napisao/la: i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
:mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 07 mar 2011, 17:26

Jooj eto ti nas uci sta nama fali a sta ne fali, navijam za ovaj klub 20 godina i ti meni ovdje poso pametovat ko nam fali, pricas nesto za odbranu a neznas da je ta odbrana primila najmanje golova u Seriji A
u Seriji A-a vecc sam rekao da to nije ni slicno LP a to vem je i totenham dokazao---pazi-totenham
i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
malo budi realan-ljudi dobro igraju al mogu da budu tek 3 il 4 stoperski tandem u evropi

subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
Zadnja izmjena: eurofighter typhoon, dana/u 07 mar 2011, 19:12, ukupno mijenjano 8 puta.
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 mar 2011, 17:30

eurofighter typhoon je napisao/la:
i malo budi realan-ljudi dobro igraju al mogu da budu tek 3 il 4 stoperski tandem u evropi

subotic-humels
piqe-puyol
vidic-ferdinand
T.silva-Nesta
Čuj ovo subotic i humels najjači stoperski par u evropi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( budi i ti malo realan ;) )
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 mar 2011, 17:52

jacky09 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: i da su T.Silva i Nesta najbolji stoperski tandem na svijetu !
:mrgreen:
vjerujem da si zadnju utakmicu Milana gledao na BHT protiv Tottenhama, iako Nesta i Silva nisu igrali zajedno na stoperskim pozicijama, vec je igrao Yepes stopera a Silva krpio' vezni red ... Brate pogledaj malo ove zadnje utakmice Milan 3:0 Napoli i Juventus 0 :1 Milan .... govorilo se da Milan nista nece moci protiv njih a naprotiv smo ih dobili uz To da ove 2 ekipe nisu imale niti jedan opasan sut prema golu ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.