Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igman Cosica imenovao za glavnog trenera,eto ga još jedan u plejadi mladih trenera on je i najmladji 36 godina,imat ce i u svojoj ekipi igraca koji su stariji od njega 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Let me introduce you to my little friend:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Otvori svoju temu, pa vidi o kome ti piše moderator teme.riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:17Diskutujemo jer se tema zove PLBiH, a ne FK Sarajevo. Moramo pričati o vama kad ni čistačice u klubu nemate, samo vam je Mirvah u klubu ostao. Zabrinuli smo se, mi smo brizne komšije **** misa. Valjda prestanete igrst na 2 gola na treninzima evo drugu sedmicu zaredom, sad ce trener pa valjda i vi budete prava ekipa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:15Klub im danas igra revanš drugog pretkola KL, sa realnim šansama za prolaz. O čemu oni diskutuju na manje od 7 sati pred utakmicu? O FKS, naravno. Golemo![]()
![]()
Mi nismo prava ekipa, ali zato ste vi ekipčina sa preko 10 godina bez osvojenog prvenstva

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gdje je @let3 da nam prebroji postove napisane o Sarajevu? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kakve vam komplekse pravi najveći klub u Bosni i Hercegovini
Dobro reče momak iznad, to je taj strah

Dobro reče momak iznad, to je taj strah

Mi smo sadaka po vašem, vi ste milioneri, a opet imate iste rezultate kao i mi, ustvari nasi rezultati su bolji a jedva kraj s krajem spajamoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:26Otvori svoju temu, pa vidi o kome ti piše moderator teme.riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:17Diskutujemo jer se tema zove PLBiH, a ne FK Sarajevo. Moramo pričati o vama kad ni čistačice u klubu nemate, samo vam je Mirvah u klubu ostao. Zabrinuli smo se, mi smo brizne komšije **** misa. Valjda prestanete igrst na 2 gola na treninzima evo drugu sedmicu zaredom, sad ce trener pa valjda i vi budete prava ekipa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:15Klub im danas igra revanš drugog pretkola KL, sa realnim šansama za prolaz. O čemu oni diskutuju na manje od 7 sati pred utakmicu? O FKS, naravno. Golemo![]()
![]()
Mi nismo prava ekipa, ali zato ste vi ekipčina sa preko 10 godina bez osvojenog prvenstva![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Sretno Ibro majstore! 

- Shategabri
- Kontakt:
Doveli smo SD i ŠSŠ.riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:17Diskutujemo jer se tema zove PLBiH, a ne FK Sarajevo. Moramo pričati o vama kad ni čistačice u klubu nemate, samo vam je Mirvah u klubu ostao. Zabrinuli smo se, mi smo brizne komšije **** misa. Valjda prestanete igrst na 2 gola na treninzima evo drugu sedmicu zaredom, sad ce trener pa valjda i vi budete prava ekipa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:15Klub im danas igra revanš drugog pretkola KL, sa realnim šansama za prolaz. O čemu oni diskutuju na manje od 7 sati pred utakmicu? O FKS, naravno. Golemo![]()
![]()
Biće i čistačica

Koševo Zapad
Boga mi, da mi moj klub igra ovako vaznu utakmicu danas, ne bi mi na pamet pao nit Zeljeznicar, nit bilo koji drugi klub. Razmisljao bih o formaciji, mozemo li proci, kakav ce sastav bit, uzivao bih u tome. Oni danima, danima raspravljaju o tome kako ce nas Mirvic ugasit, koji je najbolji trener za nas itd, itd. Idite uzivajte, lozite se, hajcajte raju, pratite svoj klub, pa od sutra cemo se zajebavat. Tacno neznate ni uzivat bez nas, a kao zelite da se ugasimo. Pa mi da se ugasimo, vi bi za pola godine isto, ne bi znali sta bi od sebe tad.
since 1973
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ko te to slagao da imate iste rezultate kao mi? Nabroji mi uspjehe vašeg kluba i broj trofeja u posljednjih 5 god, a ja ću ti nabrojati našeg. Evo, prvi krećem!riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:29Mi smo sadaka po vašem, vi ste milioneri, a opet imate iste rezultate kao i mi, ustvari nasi rezultati su bolji a jedva kraj s krajem spajamoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:26Otvori svoju temu, pa vidi o kome ti piše moderator teme.riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:17
Diskutujemo jer se tema zove PLBiH, a ne FK Sarajevo. Moramo pričati o vama kad ni čistačice u klubu nemate, samo vam je Mirvah u klubu ostao. Zabrinuli smo se, mi smo brizne komšije **** misa. Valjda prestanete igrst na 2 gola na treninzima evo drugu sedmicu zaredom, sad ce trener pa valjda i vi budete prava ekipa.![]()
Mi nismo prava ekipa, ali zato ste vi ekipčina sa preko 10 godina bez osvojenog prvenstva![]()
To vam je najbolnija tacka, hiljadu put veci budžet imate, a gdje ste vi a hdje mi hehe. Joj kad Mirvah digne rukice, vidjet cemo kukanja Boze ti dragi…….
- Osvajači lige za sezonu 2018/19
- Osvajači kupa za sezonu 2018/19
- Osvajači lige za sezonu 2019/20
- Osvajači lige za sezonu 2020/21
- Treće pretkolo EL i u egal utakmici ispadanje od BATE Borisova
- Play off EL i ispadanje od mnogo jačeg Celtica golom razlike, a da su uveli KL tu godinu, a ne godinu kasnije, FKS bi bilo prvi klub iz BiH koji je ušao u grupnu fazu UEFA takmičenja.
Znam da živite za dan da investitori odu iz kluba, ali nećete to dočekati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dan te **** romane lik pise objasnjavajuci zasto ko pise o Sarajevu. Nisam te vidio da si slicno pisao kad ste ovdje svi kolektivno nas slali u zemlju ismijavajuci i provocirajuci svaki korak i los potez a pogotovo navijaci fks. Nisi tad glumio neku moralu kako oni pisu samo o Zelji 24/7 i dali je koga strah ili nije.
Zamisli ja se upetljam u vasu diskusiju sa navijacima Zrinjskog. Pa bilo bi me stid da na taj nivo dodjem jer prije svega shvatam sta je gradski rivalitet a drugo boli me **** za vas.
Ali jos jedan dokaz vaseg a pogotovo tvog podanickog mentaliteta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne može on to nikad shvatiti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:37Zamisli ja se upetljam u vasu diskusiju sa navijacima Zrinjskog. Pa bilo bi me stid da na taj nivo dodjem jer prije svega shvatam sta je gradski rivalitet a drugo boli me **** za vas.
Ali jos jedan dokaz vaseg a pogotovo tvog podanickog mentaliteta.
Pravi podanici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo majstorePitarsam je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:00Ma ne znam otkud im to da se pokušavaju sprdati sa Mostarcima- navijačima Veleza.
Pa oni su prije rata sa svojom brojnošću i nekim navijačkim stvarima izmislili navijanje za njih.Pojeli ih na finalu Kupa u BG.
Došlo ih organizirano skoro 2 puta vise.Svi u crvenim majicama na zapadnoj tribini Marakane.Ovi novokomponovani 40g.kasnije kopiraju.
Došlo nekoliko hiljada na Kosevo 1980 u čuvenoj tekmi
(1:0) pred 40 000.Sjeli na starom Kosevu na jugo -zapadu od vrha prema dnu.Kad si počeli talase ili klanjanje praviti uz
“Vahideeee,Vahideee,”mi se svi zijanili.
Prvi su uveli ono poznato kad bi Velež korner izvodio:
“Evooo gaaaa”!
Jedino su Mostarci išli u broju od vise hiljada na gostovanje u Split.
Najebali za vrijeme rata isto kao i mi u Sarajevu.Ostali bez stadiona
Još im sada poslije rata valja živjet gledajući se sa susjedima preko nišana.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Da ne kazete da vas komsije ne paze, evo konkurs za direktora FKS, pa saljite CV-ove:
https://posao.klix.ba/oglasi/general-ma ... ource=Klix
Samo pozurite, nas Hulahopka dobri se vec prijavio sa 4 razlicita identiteta.
https://posao.klix.ba/oglasi/general-ma ... ource=Klix
Samo pozurite, nas Hulahopka dobri se vec prijavio sa 4 razlicita identiteta.
1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cuj oni ostali bez stadiona

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrimReaper
- Kontakt:
Naravno da ne. Imas sada 13 miliona duga + imate toliko igraca na ogromnim ciframa plata, ako dovede a ne vjeruje da hoce taj novi stab i tu ti je problem, nakupi se to brzo tako da 20 miliona duga uopce nije daleka cifra a jos manje da nije izvodljiva.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:11Čuj ostaje sa 20 miliona duga...kojom logikom?GrimReaper je napisao/la: ↑03 avg 2023, 03:42Ja rekao jutros ako Mirvah nadje kako da vrati ulozeno do kraja godine zatvaranje pipe koja unosi pare, lagano pakovanje, zena,djeca i crta. FKS ostaje sa cca. 20 milki duga #SrecnoiBerictno #Propaladoneba
Mirvić dođe u klub i kaže isplatite mi mojih 20 miliona i ja idem.
I fino pljunu mu lovu, račun u minus, jel to to?!
Nekad je bolje ništa ne napisati nego pisati gluposti koje veze s vezom nemaju.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Izvini gospodine iz Sarajeva ali Borac je šampion 2020/2021GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:36A ko te to slagao da imate iste rezultate kao mi? Nabroji mi uspjehe vašeg kluba i broj trofeja u posljednjih 5 god, a ja ću ti nabrojati našeg. Evo, prvi krećem!riGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:29Mi smo sadaka po vašem, vi ste milioneri, a opet imate iste rezultate kao i mi, ustvari nasi rezultati su bolji a jedva kraj s krajem spajamoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:26
Otvori svoju temu, pa vidi o kome ti piše moderator teme.
To vam je najbolnija tacka, hiljadu put veci budžet imate, a gdje ste vi a hdje mi hehe. Joj kad Mirvah digne rukice, vidjet cemo kukanja Boze ti dragi…….
- Osvajači lige za sezonu 2018/19
- Osvajači kupa za sezonu 2018/19
- Osvajači lige za sezonu 2019/20
- Osvajači lige za sezonu 2020/21
- Treće pretkolo EL i u egal utakmici ispadanje od BATE Borisova
- Play off EL i ispadanje od mnogo jačeg Celtica golom razlike, a da su uveli KL tu godinu, a ne godinu kasnije, FKS bi bilo prvi klub iz BiH koji je ušao u grupnu fazu UEFA takmičenja.
Znam da živite za dan da investitori odu iz kluba, ali nećete to dočekati.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Trenutno korisnika/ca: Balorda, HyperOS, mma_hz, MostarReds22 i 37 gostiju.