Virtu4l je napisao/la: ↑04 avg 2023, 08:19
maliboro je napisao/la: ↑04 avg 2023, 00:38
najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivota
Imate samo jedan mali problem, pare,
šuške iliti
šoldi. Budžetskim korisnicima plate kasne već treći mjesec, osim policiji naravno. Zdravstvo i prosvjeta su već u velikom problemu, banke im ne daju kredite bez obzira što su na budžetu.
Trojka vam nije Bakir da digne kredit svaki put kad je baja iz Laktaša u problemu, Federacija vas ovaj put neće spašavati.
Tako da se neće sretno živjeti do kraja života.
Alo revizor, gdje si se ti naslušao tih gluposti, a da, u komentarima na klixu

ja ti za primjer radim u zdravstvu i ne kasni mi plata niti jedan mjesec, ne znam odkud vama te info o kašnjenju 3 mjeseca !? gasite nas već 15 godina, proglašavate bankrot svakih 10 dana, Dodika hapsite svaki dan...realnost je sasvim drugačija i to vas boli, RS nikad neće bankrotirati a Borac osvaja titulu ove godine !

da se osvrnem na utakmicu, Vranješ nas je koštao možda i prolaza dalje, al jbg....sve u svemu, Borac doooosta bolja ekipa nego prošle godine iako nam fali 5 igrača standardnih u rosteru