BH klubovi u Europi 23/24

jasta
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la jasta » 04 avg 2023, 01:11

roccosiffredi je napisao/la:
04 avg 2023, 01:08
Niko se neće smijati kao mi Borcu kad, PONOVO, ode u drugu ligu. Jer okreće se kolo sreće :urnebes:
Otići će Vico, mora, takav zakon :rol:
Neka ih bolan kakva druga liga, da se imamo čemu smijati. Ja im Evropu želim da se i Evropa nasmije malo.

Stand up komičari naši.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 avg 2023, 01:12

Niko se neće smijati kao mi Borcu kad, PONOVO, ode u drugu ligu. Jer okreće se kolo sreće :urnebes:
Oni misle da je Vici mandat vjecan :urnebes: Ne kontaju da ce ih citava liga gaziti kad on ode radi svega ovoga. Bukvalno ce za svaku ekipu utakmice protiv Borca biti kao finale svjetskog, silovace ih se na sve nacine, od sudija pa nadalje. Ko zna, mozda on bas tad napravi taj finalni korak ka suicidu :rol:
1921

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 04 avg 2023, 01:13

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
04 avg 2023, 01:12
Oni misle da je Vici mandat vjecan :urnebes: Ne kontaju da ce ih citava liga gaziti kad on ode radi svega ovoga. Bukvalno ce za svaku ekipu utakmice protiv Borca biti kao finale svjetskog, silovace ih se na sve nacine, od sudija pa nadalje. Ko zna, mozda on bas tad napravi taj finalni korak ka suicidu :rol:
Samo ti nemoj napraviti taj korak prije mene.posto si vec na granici vidi se po upisima.vico ce te u grob otjerati. :urnebes:

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 avg 2023, 01:13

Samo da pozdravim Virtuala i ekipu.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 avg 2023, 01:17

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 01:07
Pa eto ti se nadaj da će biti tako. Mi ćemo da nece pa ćemo na kraju vidjeti ko je u pravu. A do tada, namazite vazelina i okrenite guze da vam stave Vico i Gigara :opaopa:
To se ti samo nadaj.. opet cete s Laktašima razigravat ubrzo :kafa:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 04 avg 2023, 01:18

Lešinari puše ga, Banja Luku yebem ja, "srpsku krajinu" nabijem na qarinu...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 04 avg 2023, 01:18

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 00:49
Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 avg 2023, 01:18

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 01:13
Samo ti nemoj napraviti taj korak prije mene.posto si vec na granici vidi se po upisima.vico ce te u grob otjerati. :urnebes:
Vidim da te pogodilo ovo, ali i mora. :rol: Sa tolikim kompleksima, gorcinom, mrznjom, i jadom koji izbija iz svakog tvog posta, pitanje je dana kad ces presuditi sam sebi. Zato te savjetujem prijateljski, stolicu valjda imas, a strik nije skup. Znam da ste u bankrotu, ali evo ja te castim, samo proberi: https://olx.ba/pretraga?q=konopac :thumbup:
1921

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 04 avg 2023, 01:20

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
04 avg 2023, 01:18
maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 01:13
Vidim da te pogodilo ovo, ali i mora. :rol: Sa tolikim kompleksima, gorcinom, mrznjom, i jadom koji izbija iz svakog tvog posta, pitanje je dana kad ces presuditi sam sebi. Zato te savjetujem prijateljski, stolicu valjda imas, a strik nije skup. Znam da ste u bankrotu, ali evo ja te castim, samo proberi: https://olx.ba/pretraga?q=konopac :thumbup:
drug.pripremi se na bar jos 5 godina vicine kite.i sta da ti vise kazem :mrgreen:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 avg 2023, 01:21

inace, od sljedece sezone ce biti VAR u svim pretkolima Konferencijske lige
Don't believe the hype.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 avg 2023, 05:32

maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 00:38
jasta je napisao/la:
04 avg 2023, 00:31
Tegeltija Bobi Rajović: teško je bilo nastupiti bez 4-5 najboljih pojedinaca. Osjetio se nedostatak Gigovića, Kesića, Petrovića, Bilbije i cazinskog ljepotana Kazlagića. Sada nam preostaje da ovaj ojađeni tim Austrije koji je lošiji od Urartua, predstavimo kao da su nivo Salzburga, jer kako drugačije....neka cijela evropa zna da je Kosovo Srbija, a što se tiče BiH, mi je ne volimo i najradije ne bi ni igrali zajedničku ligu, nego isključivo rs. Jedino je problem što nas niko ne bio priznao i razigravali bi sa prvakom Južne Osetije i Abhazije što se tiče međunarodnih takmičenja.
Drug nema veze sto smo ispali. Bitno je da cemo i ove sezone uz pomoc gigovica kesica petrovica bilbije i kazlagica opet izboriti evropu i mozda čak i osvojiti titulu. I sto je jos bitnije vi ćete se citavu sezonu nervirati. Pojescete se od muke. Gledati kako vas pobjedjujemo i kad dobro i kad lose igramo. Praviti kompilacije sudijskih gresaka slati u lozanu gdje će ih vico samo proslijediti u kantu za otpatke.i opet ćete se osjećati nemoćno.mi cemo opet igrati evropu i nek opet ispadnemo. Sve to vrijedi samo da se vi pojedete od muke i slusate nasa skandiranja na prijenosu uzivo.najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivota :ljepota:
Prije ce biti da ste vi zaglavili s njima u drzavi...pravoslavno-talibanski San o rusko-srpskom svetu je potopljen u ukrajini I topit ce se sve vise.. toliko dobro vam ide to sabotiranje da vam se broj bukvalno prepolovio za 30 godina.. nekad je bilo 1.4 miliona svetosavaca u bosni danas ima pola od tog broja prosjecne starosti od 50 godina... na kosovu , svetoj srpskoj zemlji vas prakticno vise nema niti ce vas ikada vise biti..kosovo je albanska drzava a oni vasi manastiri ce do 2030te biti pretvoreni u javne wc-ove ili eventualno gay-klubove.. ono malo krezube vlaske sirotinje sto je ostalo na sjeveru kosova ce iselit za bg kroz deceniju pogotovo sad kad su albanci preuzeli I to.vjeruj da se smijemo I mi vama kad gledamo kako vas siptari pisaju po tim tursko-ciganskim njuskama I kako vas pedofili spc seksualno zlostavljaju od malih nogu.. eno I madzari se nesto uskurcili na sjeveru vojvodine a u novi pazar smijete samo pod policijskom pratnjom. Na cetinje vas Pedofilije mora dolazit helikpoterom.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 04 avg 2023, 07:14

Evo morona na zornjaka, opusti zube odgrisces svoja muda.....
Offtopic
Mislim da imamo puno ozbiljniju ekipu nego prosle godine,sa jos 2 igraca bice to ekstra.
Kvrzic me odusevio,Mihajlovic katastrofa,jedva cekam da se Kulasin oporavi skroz,Makaric nespreman,Blagajic odlican.Kolumbijci nista posebno ali bar imaju brzinu i trude se u odnosu na nase manekene,mislim da su nadogradnja.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 avg 2023, 07:33

AvantiBL je napisao/la:
04 avg 2023, 01:18
maliboro je napisao/la:
04 avg 2023, 00:49
Nismo mi zaglavili mi je koristimo kao neku kurvicu. Dobra je za izje.bati ali se ne vezemo emotivno i sramota nas je kad nas vide s njom.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne je.bete vi momci nista, drugi je.be i vas i nas. Ne zavaravajte se. Niste vi Dodici i Zeljkovici. Vi ste niza kasta koja radi za 500 KM i koja sa Srbijom ima jedino to sto ima opciju da navija za sportiste iz Srbije. To zadovoljstvo vam ne moze niko uskratiti ali zato sve ostalo gospodo, Bosna i Hercegovina. Dama kojoj se udvarate otkako znate za sebe ali vas ne dozivljava pa vam sad jedino preostaje da okolo pricate da je kurvica.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 avg 2023, 08:10

Herson je napisao/la:
04 avg 2023, 00:35
Jel' Borac ikad prosao prvo kolo u Evropi?
Dobro pitanje i mene zanima :hmmmmm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 08:19

maliboro je napisao/la:
najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivota :ljepota:
Imate samo jedan mali problem, pare, šuške iliti šoldi. Budžetskim korisnicima plate kasne već treći mjesec, osim policiji naravno. Zdravstvo i prosvjeta su već u velikom problemu, banke im ne daju kredite bez obzira što su na budžetu.

Trojka vam nije Bakir da digne kredit svaki put kad je baja iz Laktaša u problemu, Federacija vas ovaj put neće spašavati.

Tako da se neće sretno živjeti do kraja života. :ljepota:

Znaš onu čuvenu, srbuj makar slamu jeo, e kod vas će bukvalno biti tako. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 04 avg 2023, 08:25

Igrao Borac, odmah se aktivirala krezuba sirotinja da se takmiči u epitetima. 10 KM u džepu i mama plaća internet.

Borac je 5x jači u odnosu na prošlu sezonu, imamo puno bržu ekipu i imamo širinu koja nam je falila. Mi i Zrinjski bi trebali biti mrtva trka do kraja za titulu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 avg 2023, 08:31

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
04 avg 2023, 08:25
Igrao Borac, odmah se aktivirala krezuba sirotinja da se takmiči u epitetima. 10 KM u džepu i mama plaća internet.

Borac je 5x jači u odnosu na prošlu sezonu, imamo puno bržu ekipu i imamo širinu koja nam je falila. Mi i Zrinjski bi trebali biti mrtva trka do kraja za titulu.
Materijala ima, onaj Kolumbijac bi mogao biti pojačanje, međutim nije još potpuno spreman.

Doduše nemate napadača.

I onaj mali stoper je diskutabilan.

Svakako ste kandidat za titulu.

Nadam se da ćemo vam to osporiti.
Koševo Zapad

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 avg 2023, 08:34

Gigović, Bilbija, Petrović i Njegomirović, udarni kvartet FK Borac. Biće sitni vez, sakriče loptu protivnicima.
Bukvalno :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2023, 08:38

04 avg 2023, 08:34
Gigović, Bilbija, Petrović i Njegomirović, udarni kvartet FK Borac. Biće sitni vez, sakriče loptu protivnicima.
Bukvalno :kafa:
I Cazinski ljepotan Kazlagic je jedan od bitni kotačića u ekipi

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 04 avg 2023, 08:38

Virtu4l je napisao/la:
04 avg 2023, 08:19
maliboro je napisao/la:
najjace je od svega sto je možete ništa, zaglavili ste s nama u drzavi mi vas bojkotujemo i sabotiramo gdje i kako stignemo i smijemo vam se u facu. I tako su zivjeli sretno do kraja zivota :ljepota:
Imate samo jedan mali problem, pare, šuške iliti šoldi. Budžetskim korisnicima plate kasne već treći mjesec, osim policiji naravno. Zdravstvo i prosvjeta su već u velikom problemu, banke im ne daju kredite bez obzira što su na budžetu.

Trojka vam nije Bakir da digne kredit svaki put kad je baja iz Laktaša u problemu, Federacija vas ovaj put neće spašavati.

Tako da se neće sretno živjeti do kraja života. :ljepota:

Znaš onu čuvenu, srbuj makar slamu jeo, e kod vas će bukvalno biti tako. :kafa:
Alo revizor, gdje si se ti naslušao tih gluposti, a da, u komentarima na klixu :lolno: :lolno: :lolno: ja ti za primjer radim u zdravstvu i ne kasni mi plata niti jedan mjesec, ne znam odkud vama te info o kašnjenju 3 mjeseca !? gasite nas već 15 godina, proglašavate bankrot svakih 10 dana, Dodika hapsite svaki dan...realnost je sasvim drugačija i to vas boli, RS nikad neće bankrotirati a Borac osvaja titulu ove godine ! :salut: da se osvrnem na utakmicu, Vranješ nas je koštao možda i prolaza dalje, al jbg....sve u svemu, Borac doooosta bolja ekipa nego prošle godine iako nam fali 5 igrača standardnih u rosteru
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 26 gostiju.