Komedija, još se zalijeće na sudiju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Samo kažeš ako Bog da

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne. Naprotiv. Izgleda da je Basic skontao s cim raspolaze. I sudeci u ove cetiri utakmice uspio iz njih izvuci najbolje. Da li je to dovoljno i da li ce to fercerati u PL BiH to je vec druga stvar. Za nas rekoh da lako mozemo i peti biti. Ali tebi je vuna zbog drugih stvari. Mozda sto je dug vec danas ispod 5 miliona. Mozda sto ce se Zeljo vec ove sezone rijesiti dugova? Mozda je Torpedo kriv. Ne znam niti me zanima. Ali sljedeci put pokusaj citati a ne pustati emocijama da te nose. Jer ce te to unistiti pogotovo ove sezone.nokee je napisao/la: ↑04 avg 2023, 22:03Ispade da je Basic vodio Rijeku sa dosta uspjeha, ispade da je Basic igrao grupe i to jako uspjesno, ispade da je Basic vodio najbolje klubove u Slo. A Rozman imao niz od boga pitaj koliko poraza u jednoj od najgorih ekipa u Slo Radomlju. Eto koliko ste vi realni.Vandeta je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:39Mislio sam da ce Siroki biti bolji ove sezone. I nadao se dobrim igrama njih i Veleza da se malo zakuha. Da imas 6 jakih utakmica u prvih 12 kola.
I dalje mislim da je Zrinjski najjaci.
Borac ce bas zapeti da uzme titulu. Imaju dobar tim ruku na srce. Ona Austrija bi nabila sve nase ekipe. A Borac imao sanse i zicere da ih prode.
Sarajevo. Ne znam sta tu napisati a da ne bude provokacija. Na papiru i na njihovom podforumu strasno izgledaju. U realnosti za sad veoma lose. Ne moze ih se jos otpisati ali ovaj trener sto je dosao nije ono sto se ocekivalo. Mnogo je boljih imena bilo u opticaju. Ali sacekajmo. Vec u Septembru ce se mnogo toga o Sarajevu moci reci.
Zeljo. Navijacki za nas najbolji. Ali skripi na par bitnih pozicija. Ne bih da ih navodim jer su momci izginuli i svi odigrali za cistu desetku. Ako Basic prenese ovo od zadnje 3-4 sedmice na ligu gdje Galic neproznatljiv, Jasarevic takodje. Krpic i Haracic zajedno sa Mekic i Amoahom (ukoliko ostanu) su u strasnoj formi. Onda tu imas igrace na koje se moze osloniti: Ovcina (da se brzo oporavi), Rustem, Biber, Dubackic, Drina. Tu su i iskusni Aco, Coca i Stila. Samo da se prenese sve ovo na domace takmicenje mislim da mozemo biti top 3. A lako i 5. ako kola krenu niz brdo pa se ne uspijemo odmoriti od ove evrope na vrijeme.
Velez. Najveca im je mana onaj coban na klupi. Finih igraca imaju. Ali nisam ubjedjen da im je trener los. Mozda me demantuje. Ali Velez ce igrati dobru sezonu da je bolji trener evropa bi bila garantovana. Ovako ostaje da se vidi.
Siroki kao sto gore rekoh vise sam ocekivao. Ali oni imaju zagarantovane bodove protiv Zelje i Sarajeva. Ja ne pamtim lagane utakmice sa njima i kad su najgori bili.
Nije ovaj nas Guardiola ali sta je losiji od ovih sto su bili u opticaju? Mozda od Simundze.
Vidjecemo vas bas u prvenstvu, nafurali ste se sa Rustemovicem kao najvecim pojacanjem, al da ne bude da provociram.
Vas Touch down ce biti zestok!
Vi napraviste da je sad ovaj bolji i od Simndze i od Cacica i sta ti ja znam jer su oni odbili. To sto ti imas problem razumjevanja to je druga stvar. Ja reko do Septembra ce se o vama sve znati.
O nama se zna sta imamo i sa cime raspolazemo. Vi imate 4 macka u vreci za sad.
Stvarno ne razumijem ovo odgađanje utakmica a ispali Borac i Željezničar.
Da su prošli dalje, ok.
Ali ako su ispali, prolongiraj utakmicu za jedan dan, odnosno za ponedjeljak, pa ako treba i utorak i doviđenja.
Da su prošli dalje, ok.
Ali ako su ispali, prolongiraj utakmicu za jedan dan, odnosno za ponedjeljak, pa ako treba i utorak i doviđenja.
Imam osjećaj da je dušmanima baš krivo što nije na klupu Sarajeva sjeo Husref pa da imaju materijala za zafrkavanje. Ovako došao, mlad, uspješan, prije svega stručan trener. U interesu svih nas je da imamo stabilne klubove, igrački jake, tako samo možemo krenuti naprijed i praviti neku sportsku priču. A da mene Pitara raduje ako se Željo ugasi, to je niđe veze. Iskreno želim da se Čelik što prije vrati i Sloboda. Nigdje mi nije jače gostovanje od Bilinog Polja.
Jedino kome želim svakom zlo na ovom svijetu su oni koji žele da ja kao Bošnjak nestanem, koji ne priznaju državu od koje hljeb jedu. E ti da Bog da se raspali. Pa ko se nađe u opisu, šta ću mu ja.
Jedino kome želim svakom zlo na ovom svijetu su oni koji žele da ja kao Bošnjak nestanem, koji ne priznaju državu od koje hljeb jedu. E ti da Bog da se raspali. Pa ko se nađe u opisu, šta ću mu ja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nismo čekali dugo od prvog kola je krenulo

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Pomocnog pogodise
ovaj bandic **** odvratno prepao se, onaj ga igrac Pos hvata rukama on ni zuti da mu zvizne.
Auuu kakav javašluk.

Auuu kakav javašluk.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Široki pobijedi ni kriv ni dužan. Posušje mnogo bolje, a mogli su i bez ovog penala na kraju.
Bandić očajan, Široki je trebao dobiti crveni, igrači se sprdaju sa njim, unose mu se.
Bandić očajan, Široki je trebao dobiti crveni, igrači se sprdaju sa njim, unose mu se.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Naravno da nece ni pisnuti kada je ostetio posusje drasticno. Diskutabilne situacije kad nije svirao penale za posusje i ista stvar kada je sudio penal za siroki
Kontaju sudije, hajde vratićemo Posušju na Koševu slj kolo...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Sacekaj dok dodju ako budemo igrali kao protiv sloge, tesko cemo mi do tri boda #samokazem# 

04.10.2009 !
Jako loše suđenje. Bandić nije niti u jednom trenutku kontrolirao događaje na travnjaku.
Posušje će ove sezone imati dosta solidnu ekipu, mislim da će biti sredina tablice, bez grčevite borbe za opstanak.
Posušje će ove sezone imati dosta solidnu ekipu, mislim da će biti sredina tablice, bez grčevite borbe za opstanak.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Meni je ono na 0-0 isto za penala bilo,ako je ovo onda je i ono trebao.
Dobro nije bilo neko tendiciozno sudjenje da gura kao jedne cijelo vrijeme da drugim neda igrati,ali ovih nekih situacija jeste pogrešnih imao .
On hoce da ima utisak nekog sudije sa autoritetom ali palo mu je tu sve kad mu se onaj unio onako nakog onog kartona,ono je odmah za drugog zutog bilo,sam start je bio svakako na granici crvenog.
Mislim da ce ova filijala Hajduka i pored loše utakmice ipak bolja biti nego prošlogodisnji Široki,napad je opasan mada ovu prvu utakmicu su više u bloku stajali,Chinedu baš jako i robusno djeluje ovako na prvu.
Dobro nije bilo neko tendiciozno sudjenje da gura kao jedne cijelo vrijeme da drugim neda igrati,ali ovih nekih situacija jeste pogrešnih imao .
On hoce da ima utisak nekog sudije sa autoritetom ali palo mu je tu sve kad mu se onaj unio onako nakog onog kartona,ono je odmah za drugog zutog bilo,sam start je bio svakako na granici crvenog.
Mislim da ce ova filijala Hajduka i pored loše utakmice ipak bolja biti nego prošlogodisnji Široki,napad je opasan mada ovu prvu utakmicu su više u bloku stajali,Chinedu baš jako i robusno djeluje ovako na prvu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
I onda se fol cudimo sto nas nema u Europi, a gledaj sudjenja.
Vico nam je bas **** mater sa ovim lakrdijama od sudjenja i to ce se obiti svima o glavu, cak i Zrinjskom.
Inace, gledam velikana iz Platonove, jak velikan cak su jednom uspjeli da prodju pretkolo
i to protiv Sutjeske za vrijeme prevare zvane korona ( zbog mjera i totalitarizma koji su se provodili nad govedima ) u sezoni u kojoj sigurno ne bi izborili Europu da se odigrala do kraja protiv ekipe koja je ispala od predstavnika Andore
Onda se Vico slavio, sad suti i kusaj ono sta si trazio i slavuo. Posteno.
Vico nam je bas **** mater sa ovim lakrdijama od sudjenja i to ce se obiti svima o glavu, cak i Zrinjskom.
Inace, gledam velikana iz Platonove, jak velikan cak su jednom uspjeli da prodju pretkolo

Onda se Vico slavio, sad suti i kusaj ono sta si trazio i slavuo. Posteno.
To je druga stvar. Meni je ovo pijaĆari simpatično i ja to ne planiram prestati koristiti jer vidim da vam smeta, a nema nikakve negativne konotacije.Espiritosanto je napisao/la: ↑04 avg 2023, 18:10Rigi a koliko je pijaca udaljena od stadiona Bijeli Brijeg?Rigoletto je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:06Bože sačuvaj, nipošto. Isključivo zbog položaja njihovog stadiona.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:00
Nisam previse upucen u desavanja ali je li pijacar neki nacionalisticki slur?
Ili ti ako ti je draže tržnica ?
Ontopic: zasto se toliko pljuje po jusufbegovicu ovdje na forumu i zasto ga se naziva cobanom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sve ostalo je za zaborava…
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Kaunas, TheNoblesMo, Turo, xinxee i 48 gostiju.