Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 22:19

H8Z7 je napisao/la:
04 avg 2023, 22:17
Čist crveni on mu daje žuti hahaha
Komedija, još se zalijeće na sudiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 04 avg 2023, 22:20

nokee je napisao/la:
04 avg 2023, 22:03

Vas Touch down ce biti zestok!
Cuj vas touch down ce biti zestok :urnebes:

Il nam zelis dobro il si glup pa ne znas sta pises kontajuci da si napisao nesto lose :urnebes: :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 22:21

RatoborniMrmot je napisao/la:
04 avg 2023, 22:20
Cuj vas touch down ce biti zestok :urnebes:
Samo kažeš ako Bog da :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 avg 2023, 22:24

Tomislav Adolf Tomić :rol:
1921

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 04 avg 2023, 22:25

nokee je napisao/la:
04 avg 2023, 22:03
Vandeta je napisao/la:
04 avg 2023, 21:39
Mislio sam da ce Siroki biti bolji ove sezone. I nadao se dobrim igrama njih i Veleza da se malo zakuha. Da imas 6 jakih utakmica u prvih 12 kola.

I dalje mislim da je Zrinjski najjaci.

Borac ce bas zapeti da uzme titulu. Imaju dobar tim ruku na srce. Ona Austrija bi nabila sve nase ekipe. A Borac imao sanse i zicere da ih prode.

Sarajevo. Ne znam sta tu napisati a da ne bude provokacija. Na papiru i na njihovom podforumu strasno izgledaju. U realnosti za sad veoma lose. Ne moze ih se jos otpisati ali ovaj trener sto je dosao nije ono sto se ocekivalo. Mnogo je boljih imena bilo u opticaju. Ali sacekajmo. Vec u Septembru ce se mnogo toga o Sarajevu moci reci.

Zeljo. Navijacki za nas najbolji. Ali skripi na par bitnih pozicija. Ne bih da ih navodim jer su momci izginuli i svi odigrali za cistu desetku. Ako Basic prenese ovo od zadnje 3-4 sedmice na ligu gdje Galic neproznatljiv, Jasarevic takodje. Krpic i Haracic zajedno sa Mekic i Amoahom (ukoliko ostanu) su u strasnoj formi. Onda tu imas igrace na koje se moze osloniti: Ovcina (da se brzo oporavi), Rustem, Biber, Dubackic, Drina. Tu su i iskusni Aco, Coca i Stila. Samo da se prenese sve ovo na domace takmicenje mislim da mozemo biti top 3. A lako i 5. ako kola krenu niz brdo pa se ne uspijemo odmoriti od ove evrope na vrijeme.

Velez. Najveca im je mana onaj coban na klupi. Finih igraca imaju. Ali nisam ubjedjen da im je trener los. Mozda me demantuje. Ali Velez ce igrati dobru sezonu da je bolji trener evropa bi bila garantovana. Ovako ostaje da se vidi.

Siroki kao sto gore rekoh vise sam ocekivao. Ali oni imaju zagarantovane bodove protiv Zelje i Sarajeva. Ja ne pamtim lagane utakmice sa njima i kad su najgori bili.
Ispade da je Basic vodio Rijeku sa dosta uspjeha, ispade da je Basic igrao grupe i to jako uspjesno, ispade da je Basic vodio najbolje klubove u Slo. A Rozman imao niz od boga pitaj koliko poraza u jednoj od najgorih ekipa u Slo Radomlju. Eto koliko ste vi realni.
Nije ovaj nas Guardiola ali sta je losiji od ovih sto su bili u opticaju? Mozda od Simundze.
Vidjecemo vas bas u prvenstvu, nafurali ste se sa Rustemovicem kao najvecim pojacanjem, al da ne bude da provociram.
Vas Touch down ce biti zestok!
Ne. Naprotiv. Izgleda da je Basic skontao s cim raspolaze. I sudeci u ove cetiri utakmice uspio iz njih izvuci najbolje. Da li je to dovoljno i da li ce to fercerati u PL BiH to je vec druga stvar. Za nas rekoh da lako mozemo i peti biti. Ali tebi je vuna zbog drugih stvari. Mozda sto je dug vec danas ispod 5 miliona. Mozda sto ce se Zeljo vec ove sezone rijesiti dugova? Mozda je Torpedo kriv. Ne znam niti me zanima. Ali sljedeci put pokusaj citati a ne pustati emocijama da te nose. Jer ce te to unistiti pogotovo ove sezone.

Vi napraviste da je sad ovaj bolji i od Simndze i od Cacica i sta ti ja znam jer su oni odbili. To sto ti imas problem razumjevanja to je druga stvar. Ja reko do Septembra ce se o vama sve znati.

O nama se zna sta imamo i sa cime raspolazemo. Vi imate 4 macka u vreci za sad.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 avg 2023, 22:39

Stvarno ne razumijem ovo odgađanje utakmica a ispali Borac i Željezničar.
Da su prošli dalje, ok.
Ali ako su ispali, prolongiraj utakmicu za jedan dan, odnosno za ponedjeljak, pa ako treba i utorak i doviđenja.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 avg 2023, 22:42

Imam osjećaj da je dušmanima baš krivo što nije na klupu Sarajeva sjeo Husref pa da imaju materijala za zafrkavanje. Ovako došao, mlad, uspješan, prije svega stručan trener. U interesu svih nas je da imamo stabilne klubove, igrački jake, tako samo možemo krenuti naprijed i praviti neku sportsku priču. A da mene Pitara raduje ako se Željo ugasi, to je niđe veze. Iskreno želim da se Čelik što prije vrati i Sloboda. Nigdje mi nije jače gostovanje od Bilinog Polja.

Jedino kome želim svakom zlo na ovom svijetu su oni koji žele da ja kao Bošnjak nestanem, koji ne priznaju državu od koje hljeb jedu. E ti da Bog da se raspali. Pa ko se nađe u opisu, šta ću mu ja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 avg 2023, 22:42

Virtu4l je napisao/la:
04 avg 2023, 22:19
H8Z7 je napisao/la:
04 avg 2023, 22:17
Čist crveni on mu daje žuti hahaha
Komedija, još se zalijeće na sudiju.
Nismo čekali dugo od prvog kola je krenulo :opaopa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 avg 2023, 22:45

Da li je normalan ovaj Bandic, ovdje je morao dati kartone.
1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 avg 2023, 22:48

Pomocnog pogodise :rol: ovaj bandic **** odvratno prepao se, onaj ga igrac Pos hvata rukama on ni zuti da mu zvizne.
Auuu kakav javašluk.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2023, 22:53

Široki pobijedi ni kriv ni dužan. Posušje mnogo bolje, a mogli su i bez ovog penala na kraju.

Bandić očajan, Široki je trebao dobiti crveni, igrači se sprdaju sa njim, unose mu se.
Voli te tvoje Sarajevo.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 04 avg 2023, 22:55

Naravno da nece ni pisnuti kada je ostetio posusje drasticno. Diskutabilne situacije kad nije svirao penale za posusje i ista stvar kada je sudio penal za siroki

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 avg 2023, 22:59

Kontaju sudije, hajde vratićemo Posušju na Koševu slj kolo...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 04 avg 2023, 23:02

Sacekaj dok dodju ako budemo igrali kao protiv sloge, tesko cemo mi do tri boda #samokazem# ;)
04.10.2009 !

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 04 avg 2023, 23:02

Jako loše suđenje. Bandić nije niti u jednom trenutku kontrolirao događaje na travnjaku.
Posušje će ove sezone imati dosta solidnu ekipu, mislim da će biti sredina tablice, bez grčevite borbe za opstanak.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2023, 23:08

Meni je ono na 0-0 isto za penala bilo,ako je ovo onda je i ono trebao.

Dobro nije bilo neko tendiciozno sudjenje da gura kao jedne cijelo vrijeme da drugim neda igrati,ali ovih nekih situacija jeste pogrešnih imao .

On hoce da ima utisak nekog sudije sa autoritetom ali palo mu je tu sve kad mu se onaj unio onako nakog onog kartona,ono je odmah za drugog zutog bilo,sam start je bio svakako na granici crvenog.

Mislim da ce ova filijala Hajduka i pored loše utakmice ipak bolja biti nego prošlogodisnji Široki,napad je opasan mada ovu prvu utakmicu su više u bloku stajali,Chinedu baš jako i robusno djeluje ovako na prvu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 04 avg 2023, 23:10

I onda se fol cudimo sto nas nema u Europi, a gledaj sudjenja.

Vico nam je bas **** mater sa ovim lakrdijama od sudjenja i to ce se obiti svima o glavu, cak i Zrinjskom.

Inace, gledam velikana iz Platonove, jak velikan cak su jednom uspjeli da prodju pretkolo :urnebes: i to protiv Sutjeske za vrijeme prevare zvane korona ( zbog mjera i totalitarizma koji su se provodili nad govedima ) u sezoni u kojoj sigurno ne bi izborili Europu da se odigrala do kraja protiv ekipe koja je ispala od predstavnika Andore :urnebes: :urnebes:

Onda se Vico slavio, sad suti i kusaj ono sta si trazio i slavuo. Posteno.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 avg 2023, 23:32

Espiritosanto je napisao/la:
04 avg 2023, 18:10
Rigoletto je napisao/la:
04 avg 2023, 17:06
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
04 avg 2023, 17:00

Nisam previse upucen u desavanja ali je li pijacar neki nacionalisticki slur?
Bože sačuvaj, nipošto. Isključivo zbog položaja njihovog stadiona.
Rigi a koliko je pijaca udaljena od stadiona Bijeli Brijeg?
Ili ti ako ti je draže tržnica ?
To je druga stvar. Meni je ovo pijaĆari simpatično i ja to ne planiram prestati koristiti jer vidim da vam smeta, a nema nikakve negativne konotacije.

Ontopic: zasto se toliko pljuje po jusufbegovicu ovdje na forumu i zasto ga se naziva cobanom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 05 avg 2023, 02:00

Posušje
Juzna tribina

slika
Sjeverna tribina

slika

2sb1996
Kontakt:

Post Postao/la 2sb1996 » 05 avg 2023, 02:31

Sve ostalo je za zaborava…

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.