Jedno je biti nekada kritičan a drugo je pljuvati ,ismijavati ,mrziti
Ja bi volio da prva petorka Reala bude Maestro,Ata,Dzanan
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Polako, utakmica je tek počelalumani je napisao/la: ↑21 jul 2023, 11:56
Jedno je biti nekada kritičan a drugo je pljuvati ,ismijavati ,mrziti....a zaboravio si onih 10% koji prate i koji se razumiju
...
Ja bi volio da prva petorka Reala bude Maestro,Ata,Dzanan.....
Sarmica je napisao/la: ↑21 jul 2023, 17:37Polako, utakmica je tek počela![]()
Jbg ,nije napravio iskorak..Vidjelo se na E.B da protiv boljih igrača ima strahGhuraba je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:37Nazalost, Kamenjas se i zvanicno vraca u SC Derby. Ne znam iz cega ce crpiti motivaciju, buduci da je prekucao taj nivo pretprosle sezone. Jos su sad ovi Ivisici 2 godine starij, a glavni su 'projekt' kluba. Doduse, kao da sam negdje citao da ce onaj visi i mrsaviji (obicno imao manju minutazu) ici na koledz, mada se pojavio na okupljanju danas. U svakom slucaju, ovo je losa opcija za Kenana i bojim se da bi ga mogli gurnuti po strani, a i da bi mu to dodatno poljuljalo samopouzdanje. Pretpostavljam da sad ni u reprezentaciji nece imati neku minutazu, jer je objektivno peta opcija na visokim pozicijama.
Neka radi na psihi. Kasnimo stoljeće u segmentu koji je najvažniji, ne samo u sportu.lumani je napisao/la: ↑08 avg 2023, 06:31Jbg ,nije napravio iskorak..Vidjelo se na E.B da protiv boljih igrača ima strahGhuraba je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:37Nazalost, Kamenjas se i zvanicno vraca u SC Derby. Ne znam iz cega ce crpiti motivaciju, buduci da je prekucao taj nivo pretprosle sezone. Jos su sad ovi Ivisici 2 godine starij, a glavni su 'projekt' kluba. Doduse, kao da sam negdje citao da ce onaj visi i mrsaviji (obicno imao manju minutazu) ici na koledz, mada se pojavio na okupljanju danas. U svakom slucaju, ovo je losa opcija za Kenana i bojim se da bi ga mogli gurnuti po strani, a i da bi mu to dodatno poljuljalo samopouzdanje. Pretpostavljam da sad ni u reprezentaciji nece imati neku minutazu, jer je objektivno peta opcija na visokim pozicijama.Švabo ga na kucanju baci od pod ,Gobera nije smio da pogleda.....Najveća mana kod Kenana jesu kratke ruke
![]()
Pisao sam već napadali su me ,on je nešto poput Jaze,stim da je Jaza imao duge ruke ...još je mlad neka radi na igri
![]()
![]()
Joj na psihiSarmica je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:20Neka radi na psihi. Kasnimo stoljeće u segmentu koji je najvažniji, ne samo u sportu.lumani je napisao/la: ↑08 avg 2023, 06:31Jbg ,nije napravio iskorak..Vidjelo se na E.B da protiv boljih igrača ima strahGhuraba je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:37Nazalost, Kamenjas se i zvanicno vraca u SC Derby. Ne znam iz cega ce crpiti motivaciju, buduci da je prekucao taj nivo pretprosle sezone. Jos su sad ovi Ivisici 2 godine starij, a glavni su 'projekt' kluba. Doduse, kao da sam negdje citao da ce onaj visi i mrsaviji (obicno imao manju minutazu) ici na koledz, mada se pojavio na okupljanju danas. U svakom slucaju, ovo je losa opcija za Kenana i bojim se da bi ga mogli gurnuti po strani, a i da bi mu to dodatno poljuljalo samopouzdanje. Pretpostavljam da sad ni u reprezentaciji nece imati neku minutazu, jer je objektivno peta opcija na visokim pozicijama.Švabo ga na kucanju baci od pod ,Gobera nije smio da pogleda.....Najveća mana kod Kenana jesu kratke ruke
![]()
Pisao sam već napadali su me ,on je nešto poput Jaze,stim da je Jaza imao duge ruke ...još je mlad neka radi na igri
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.