Ma naravno, al bezveze ljudi pišu otjerao Seferovića gluposti se pisu, covjek vjerovatno i ne poznaje Hodzica i Seferovića tako da ne zavodi on red ni ti tjera nekog, nego ima tim s kojim suradjuje. A na kraju krajeva Hodzic i Seferović su smjenjeni kad i Mirza ali su ostali dok se ne nadje novi ŠSŠFCUM je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08jos bolje sto je doveo i sto ima savoje ljude. Da nema dok se upozna sa radom ostalih prodje 3 mjeseca. Ovako ljudi su uigranibordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:04Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vole kod nas ljudi da od sebe prave žrtvu, to je općepoznato i u svakoj sferi života. I Husref svojevremeno, evo nedavno i onaj Čaušević, juče Seferovic.bordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:15Ma naravno, al bezveze ljudi pišu otjerao Seferovića gluposti se pisu, covjek vjerovatno i ne poznaje Hodzica i Seferovića tako da ne zavodi on red ni ti tjera nekog, nego ima tim s kojim suradjuje. A na kraju krajeva Hodzic i Seferović su smjenjeni kad i Mirza ali su ostali dok se ne nadje novi ŠSŠFCUM je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08jos bolje sto je doveo i sto ima savoje ljude. Da nema dok se upozna sa radom ostalih prodje 3 mjeseca. Ovako ljudi su uigranibordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:04Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Alejkumu selam brat moj. Ma buraz, jest tegoba čitati neke upise u zadnje vrijeme, ali ne vidim ni nekog razloga za optimizam. Polazi se od nule po milioniti put i tako to.Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:15Samo da poselamim brata mog...MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!![]()
![]()
Edit: ne vidjeh u prvi momenat šta je brat @holy napisao. To je to ukratko.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 08 avg 2023, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kad dolazi ozbiljan trener valjda i staff vodi sa sobom, prije smo kritikovali sto nije takobordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:15Ma naravno, al bezveze ljudi pišu otjerao Seferovića gluposti se pisu, covjek vjerovatno i ne poznaje Hodzica i Seferovića tako da ne zavodi on red ni ti tjera nekog, nego ima tim s kojim suradjuje. A na kraju krajeva Hodzic i Seferović su smjenjeni kad i Mirza ali su ostali dok se ne nadje novi ŠSŠFCUM je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08jos bolje sto je doveo i sto ima savoje ljude. Da nema dok se upozna sa radom ostalih prodje 3 mjeseca. Ovako ljudi su uigranibordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:04Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bojan Jorgačević je imao finu golmansku karijeru u Belgiji, vjerujem da ce Rogić i Šahinović uz njega napredovati. Ali ovaj gol ga je obilježio za sva vremena

U cast Galiba, ja postujem sve sto ti napises...MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:24Alejkumu selam brat moj. Ma buraz, jest tegoba čitati neke upise u zadnje vrijeme, ali ne vidim ni nekog razloga za optimizam. Polazi se od nule po milioniti put i tako to.
Edit: ne vidjeh u prvi momenat šta je brat @holy napisao. To je to ukratko.

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ne treba biti ni bolesni optimista, ali ovdje pojedini forumasi konstantno traze iglu u plastu sijena.
Jbt, psuju Mirvicu sto je covjek svojim parama nakon prijateljske otisao u SA na koncert, neki lik napisao da smo presli s konja na magarca zbog tog sto je Rozman izbacio Seferovica (lik nas tim nije spremio ni za utakmice na male). Sta je sljedece? Nekom se nece svidjeti stucne od Renana pa ce traziti da ga otjeraju…
Nije problem kritikovat, ali hajmo malo smislenije kritikovat/diskutovat.
Jbt, psuju Mirvicu sto je covjek svojim parama nakon prijateljske otisao u SA na koncert, neki lik napisao da smo presli s konja na magarca zbog tog sto je Rozman izbacio Seferovica (lik nas tim nije spremio ni za utakmice na male). Sta je sljedece? Nekom se nece svidjeti stucne od Renana pa ce traziti da ga otjeraju…
Nije problem kritikovat, ali hajmo malo smislenije kritikovat/diskutovat.
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:40+1Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:49Opet toxic na temi![]()
![]()
Dokle, ljudi?
Ovi nisu ni sjeli na klupu, već je sve haos.
I kaže što nam je ovako...pa gledaj nas, iz sivog u crno.
Yeb'te se ba vise!
da je vidjeti neki kontinuitet u nama, navijacima prvo, nego iz dana u dan se mijenja raspolozenje, odnos i stav prema ekipi. Zene u pmsu? Jesmo li se dogovorili kako cemo? Jesmo...
sto crnjaciti, nesrecu prizivati? Eto ne valja onaj, ne valja ovaj. Ne znamo vise od 70% igraca lige (za ovog vidica nismo culi do ovih golova) i nasi eto losi, a ti isti sto dovedemo budu neki anonimusi koji u goskovima, leotarima poderu a mi se divimo, wow dovedi ga odmah. I kad najzad dodje ista prica.. Losi ce biti jer mi izgleda, jedva cekamo da dodjemo na Kosevo i da nam neka Zlj ekipa zavuce u 90oj da bi mi ovdje imali sto ludje i kreativnije izljeve bijesa i napade panike pricajuci kako nista ne valja, ubleha onaj ovaj. Hajmo i u toj "patnji" biti nasmijani, vedri, spremni za podrsku makar iako mozda onih 11 ne zna gdje goni. Misli dobro da bi bilo dobro.
I cudimo se komentarima na zvanicnoj..
hajmo se okrenuti mobilizaciji za utakmicu, eto petka iza coska, opet da postavljamo standarde![]()
![]()
Pa bilo je mijenjaj Ajlu, mijenjaj Mirzu, eto promijenjeni, šta je sad koje p materine?!
Dosadno šta li, pa da se crnjacima ubije vrijeme do utakmice.
Ne može ba, šta očekujete kad mijenjamo trenere i igrače ko čarape, dođe 10, ode 10, i hoćemo titulu, hoćemo Evropu, kako?!!
Pustiti ljude da rade, ovo što sad imamo nije ekipa, ovo je random skupina igrača.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Podrška i samo podrška.
Novi stručni štab je odličan i vjerujem da će im samo duže vremena trebati da implementiraju sve zamisli. U potpunosti ćemo ideje Simona vidjeti tek kad prođemo zimske pripreme sa novim kondicionim, i dovede par igrača koji mu trebaju.
Novi stručni štab je odličan i vjerujem da će im samo duže vremena trebati da implementiraju sve zamisli. U potpunosti ćemo ideje Simona vidjeti tek kad prođemo zimske pripreme sa novim kondicionim, i dovede par igrača koji mu trebaju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jest, samo na polusezoni moramo biti ili prvi ili u dohvatljivom zaostatku za prvim (vjerovatno Zrinjskim, jer ako bilo ko osim njih na polusezoni bude ispred nas, onda nek se klub ugasi, a Rožman podere diplomu). Ove sezone, sa ovim ulaganjima i kadrom, sve osim duple krune je neuspjeh tektonskih razmjera, ali eto i sama titula bi nas zadovoljila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:19Podrška i samo podrška.
Samo tjerati nase podobne i nesposobne uhljebe, ovdje treba zapadni nacin rada i takav mentalitet da se usadi. Slovenci su svakako zapad za nas
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma teško da može iko odmaći, jedino da neko ludi niz bude imao, a baš teško da to neko uspije.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:24Jest, samo na polusezoni moramo biti ili prvi ili u dohvatljivom zaostatku za prvim (vjerovatno Zrinjskim, jer ako bilo ko osim njih na polusezoni bude ispred nas, onda nek se klub ugasi, a Rožman podere diplomu). Ove sezone, sa ovim ulaganjima i kadrom, sve osim duple krune je neuspjeh tektonskih razmjera, ali eto i sama titula bi nas zadovoljila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:19Podrška i samo podrška.
Zrinjski je u grupama 99%, što znači da moramo iskoristiti to i da bodovno odmaknemo od njih do proljeća. Ako mi budemo “pravi”, ostat ćemo samo Borac i mi u borbi za trofeje, eventualno iz pozadine će kone čekati priliku da iskoriste kiks vodećih.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Da nije Spaha Husref jbt

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
podrska zajednistvoo.. ako ne bude titule gasi klubLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:24Jest, samo na polusezoni moramo biti ili prvi ili u dohvatljivom zaostatku za prvim (vjerovatno Zrinjskim, jer ako bilo ko osim njih na polusezoni bude ispred nas, onda nek se klub ugasi, a Rožman podere diplomu). Ove sezone, sa ovim ulaganjima i kadrom, sve osim duple krune je neuspjeh tektonskih razmjera, ali eto i sama titula bi nas zadovoljila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:19Podrška i samo podrška.

- 1 9 4 6 -
- Osttribine
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:13
A što je najgore ljudi pljuju negativce, rekao bi covjek da smo uzeli duplu, da smo u playoffu sad pa se nista ne smije prigovoriti.
A ovamo 85 transferau 2 godine, 7 trenera, bez titule, evropu jedva izborio, u kupu od čelika ispadaš, u Evropi od nekakvog torpeda prvo pretkolo, u ligi prvo kolo te sloga izyeba
Nemaju ljudi uslova za optimizam i treba svakog razumjeti.
Al fkt, rezultati nikakvi, a najplacenija ekipa sa vjerovatno i najboljom logistickom podrskom, karantini i odlazak dan prije utakmice, a izbace te amateri iz trece lige u Kupu, par rezultatskih ponizenja u ligi, ispadanje od ovih gruzijaca, zatim za vrijeme MIrvica bog sami zna i koliko je igraca dovedeno, otjerano, koliko trenera, ocito lik ovo ne zna, pa evo i nedavni odlasci Lugušića i onog Čauševića su dokaz da se što šta u klubu ne zna, Lugušić izmedju redova rekao da je ovaj nacin rada amaterski, sto na kraju rezultati i potvrdjuju, ali jok treba glavu zabiti u pijesak i govoriti hajmo biti pozitivni i ne smijes progovoriti protiv Mirvica jer cemo se eto ugasiti ako ode. A otici ce jednog dana, ali u kakvom ce stanju ostaviti klub vidjecemo.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], Konzerva, Varijantas8 i 52 gosta.