Pa eto vidiš da si me napao žešće nego Bayo Leipziga sinoć
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakvo bolan gašenje kluba? Mi smo duša i simbol SS.ba lige (to što odavno nismo u prvoj ligi je tema za druge emisijegeronimo je napisao/la:
@effe i @ adnane
Igramo li SS.ba ligu ili da je nekom predamo?
Nekako mi žao da se klub ugasi
Nisam stigao čitati sapunicu oko Prljavog Harija pa se nakupilo 30-ak stranica i od jučer lagano uz
Utakmica Super kupa me ne zanima ni 2% i halal bilo ako će se forma ganjati čitavu polusezonu, nek je barem dobru postavi i uganja od proljeća.
To je isto kao u školi, jer niko ne pita kako si prošao na polugodištu, nego kako si prošao na kraju godine
Takvo nešto će nam Arsenal najbolje objasniti iz prošle sezone
Sent from my Philips Smart TV.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Porazavajuci podatak. Nema kohezije veznog reda i odbrane. Odbrana nam se resetira, jucer smo primili tri a mogli smo i vise, sreca Kim spasavao u par navrata.
Ja imam osjećaj da smo jučer igrali prvo kolo kupa da bi se napatili, ako ne i izgubili od niželigaša.
Ko ce doci kao golman? Spanci nece svakako.
Ne bi me čudilo da vrate Nagelsmana ako Tuchel nastavi u ovom ritmu.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Možda smo ga potrošili prerano pa skupa izgorili.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hah covjek ga zabija kako na terenu tako i u spavacoj sobi ima se moze se ,para ne manjka nikad dosta djece kad se para ima,sto da ne i kad su osigurana za normalan zivot..Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:30Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.![]()
Nego ,porekao bih sve ono sto sam pisao u predhodnim postovima sto se Kane tice,bilo je kako je bilo,i iskreno mislio sam da je to to sto se tice i nase uprave,nakon tolikih peripetija i zavrzlama koje nam je jevrej iz totenhema priredio,ali nasi su to ipak zavrsili u stilu i doveli kapetana Engleske repke,od mene veliki aplauz i prst gore ipak smo mi bayern institicija.
Pravda za Tyson Furya
I šta na kraju imamo, pregovore s Bonom za kojeg uprava ne misli da je bolji od Sommera.
Zadnja izmjena: rikimo, dana/u 13 avg 2023, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Po njegovoj izjavi u Minhen dovodi sa sobom i brata Charliea, roditelje i suprugine roditelje, pravo famelijarno dolaze. 4o će uskoro.Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:30Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila
Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Ma vratiti samo H.Flika nista vise!Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:27Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila![]()
Pravda za Tyson Furya
Jesi to ljut ?Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:27Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila![]()
Tuchel nam se pati sa ovom mašinerijom.
Evo već dugi niz utakmica igra je lepršava i stvarno ne znam kakva će tek biti kad se novajlije uigraju i dođe još pojačanja.
Ima da rekordi padaju, imamo među nama forumaša koji pomno prate statistiku i oni su već naoštrili olovku da to sve upišu.
Qrca graha. Pogledajte presicu Tuchela poslije sinošnje utakmice.
Čovjek je razvaljen, kako će takav djelovati na ekipu koja ionako nije dobra u glavi.
Nije on kapacitet jednog Magatha ili Dauma pa da oplete sa kaznama u vidu strožijeg treninga ili jake priče.
Ima da rekordi padaju, imamo među nama forumaša koji pomno prate statistiku i oni su već naoštrili olovku da to sve upišu.
Qrca graha. Pogledajte presicu Tuchela poslije sinošnje utakmice.
Čovjek je razvaljen, kako će takav djelovati na ekipu koja ionako nije dobra u glavi.
Nije on kapacitet jednog Magatha ili Dauma pa da oplete sa kaznama u vidu strožijeg treninga ili jake priče.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nisam ljut već čovjeku ne daju mira od kada je došao. Odigrali 13 utakmica pod njim, a piše se kao da su odigrali 50. Takva hajka nije bila ni na Kovaču. Jeste kasnije opravdano, ali nisu ga pljuvali odmah u prvih 5 utakmica. Ono sinoć nema veze sa glavama i bakračima već čisto taktička nedisciplina. Niko ne misli na odbranu, svako bi da da gol. A mora se misliti i na odbranu kad ti ljudi krenu na gol iz tranzicije. Bekovi često van pozicija, stoperi. To je nedopustivo. I to da nije strog može reći samo neko ko nije pogledao treninga od čovjeka.
Kakvi su ovo indirektni napadi na moje mišljenje
Ko je odgovoran za taktičku nedisciplinu?
Zašto ne pokuša ponekad odigrati defanzivno za promjenu, bez posjeda i visokih izlazaka komplet odbrane.
Možda time iznenadi protivnika.
Predvidljivost je opaka mana. Tu te ponekad ništa ne spašava, taman da su svi igrači na top levelu.
Startnu postavu i ostalo uopšte ne komentarišem, toliko toga je jalovo da je to zanemarljiv problem.
Jeste samo 13 utakmica i jeste za sad podbacio.
To je činjenica. Vidjećemo u nastavku kako i šta.
Ja bih najradosniji bio kad bi podigao ekipu i počeli da meljemo.
I da konačno imamo trenere neki duži period. Ovo je postalo komično za otkazima i promjenama.
Ko je odgovoran za taktičku nedisciplinu?
Zašto ne pokuša ponekad odigrati defanzivno za promjenu, bez posjeda i visokih izlazaka komplet odbrane.
Možda time iznenadi protivnika.
Predvidljivost je opaka mana. Tu te ponekad ništa ne spašava, taman da su svi igrači na top levelu.
Startnu postavu i ostalo uopšte ne komentarišem, toliko toga je jalovo da je to zanemarljiv problem.
Jeste samo 13 utakmica i jeste za sad podbacio.
To je činjenica. Vidjećemo u nastavku kako i šta.
Ja bih najradosniji bio kad bi podigao ekipu i počeli da meljemo.
I da konačno imamo trenere neki duži period. Ovo je postalo komično za otkazima i promjenama.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.