Pa eto vidiš da si me napao žešće nego Bayo Leipziga sinoć

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa eto vidiš da si me napao žešće nego Bayo Leipziga sinoć
Kakvo bolan gašenje kluba? Mi smo duša i simbol SS.ba lige (to što odavno nismo u prvoj ligi je tema za druge emisijegeronimo je napisao/la:
@effe i @ adnane
Igramo li SS.ba ligu ili da je nekom predamo?
Nekako mi žao da se klub ugasi
Ne bi me čudilo da vrate Nagelsmana ako Tuchel nastavi u ovom ritmu.
Hah covjek ga zabija kako na terenu tako i u spavacoj sobi ima se moze se ,para ne manjka nikad dosta djece kad se para ima,sto da ne i kad su osigurana za normalan zivot..Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:30Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Možda smo ga potrošili prerano pa skupa izgorili.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.![]()
Po njegovoj izjavi u Minhen dovodi sa sobom i brata Charliea, roditelje i suprugine roditelje, pravo famelijarno dolaze. 4o će uskoro.Centre forward je napisao/la: ↑13 avg 2023, 20:30Ma kakvo vraćanje. Nema od toga ništa, bar ne u bližoj budućnosti.
Možda smo ga potrošili prerano pa skupa izgorili.
Nisam ni znao da Hary ima dvije djevojčice i sina. Koliko sam ja skont'o i četvrto je na putu.![]()
Ma vratiti samo H.Flika nista vise!Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:27Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila![]()
Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Jesi to ljut ?Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2023, 21:27Joj propagande za Naggija, pa i SDA bi im pozavidila![]()
Ajd što harden i coelho, ali počeli i ovi ostali. Da nisam gledao gotovo svaku utakmicu dok je bio na klupi, možda bi mi i mogli prodati priču da je bio na nivou Heynckesa ili Hitzfelda. A ono stvarnost da su se osramotili protiv Villareala, Gladbach ih ubio 5:0 u kupu, moglo biti 10:0 najmanje. A druga sezona, patnja živa, Dortmund Bayu pretekao u ligi. Opet gubili od kojekakve buranije tipa Augsburg, Frankfurt, Bochum. Piše se kao da bi osvojio šta da je ostao, a ono ispali bi iz Lige Prvaka, a vrlo vjerovatno i iz kupa. Oborio milion negativnih rekorda, igra nam bila nikakva većinu vremena u drugom dijelu sezone.
Ma nisam ljut već čovjeku ne daju mira od kada je došao. Odigrali 13 utakmica pod njim, a piše se kao da su odigrali 50. Takva hajka nije bila ni na Kovaču. Jeste kasnije opravdano, ali nisu ga pljuvali odmah u prvih 5 utakmica. Ono sinoć nema veze sa glavama i bakračima već čisto taktička nedisciplina. Niko ne misli na odbranu, svako bi da da gol. A mora se misliti i na odbranu kad ti ljudi krenu na gol iz tranzicije. Bekovi često van pozicija, stoperi. To je nedopustivo. I to da nije strog može reći samo neko ko nije pogledao treninga od čovjeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.