Ovakvi protivnici se potrefe kad osvojiš titulu i prođeš prvo pretkolo Lige prvaka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj molim te po rečenicu da mi odvajas iz posta, kasnije se neko nakaci i izmjeni se suština komentara
Tako je, kada prođeš na guzove uz mnogo sreće prvo pretkolo Lige prvakaholyman je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:03Nemoj molim te po rečenicu da mi odvajas iz posta, kasnije se neko nakaci i izmjeni se suština komentara
Inace osvajali smo je i mi, prolazili prvo pretkolo pa nam nikad u Evropskoj ligi ne dodjose automehaničari sa Farskih ostrva, Islanda grenlanda zambije sejsela itd.
Pa kada je razlika bila 0 bodova, tjerali smo onu bandu i mafioze DA NE BI DOŠLO DO OVOGA STO SI SADA NAPISAO.Mokes je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:12Precijenje Zrinjski ili lagan put do grupa
2021/22
1. Zrinjski 84
4. Sarajevo 46
38 bodova razlike![]()
2022/23
1. Zrinjski 78
2. Sarajevo 52
Skromnih 26 bodova razlike.
Ovo je samo kruna njihovog rada. Zrinjski ima sve što Sarajevo nema. Oni su tim, mi skup pojedinaca.
Ma sve se promjenilo i preokrenulo uvođenjem Konferencijske lige Zato nam ove sezone treba titula više nego išta.holyman je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:03Nemoj molim te po rečenicu da mi odvajas iz posta, kasnije se neko nakaci i izmjeni se suština komentara
Inace osvajali smo je i mi, prolazili prvo pretkolo pa nam nikad u Evropskoj ligi ne dodjose automehaničari sa Farskih ostrva, Islanda grenlanda zambije sejsela itd.
Meni se cini da smo mi početkom bojkota bili na visokom 8 mjestu i strahovali od zone ispadanja dok je Zr tada mlatio sve redom i ne sama tada nego su konstantno u vrhu vec 3 sezone dok mi tapkamo u mjestu od dolaska Vasoskog.holyman je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:18Pa kada je razlika bila 0 bodova, tjerali smo onu bandu i mafioze DA NE BI DOŠLO DO OVOGA STO SI SADA NAPISAO.Mokes je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:12Precijenje Zrinjski ili lagan put do grupa
2021/22
1. Zrinjski 84
4. Sarajevo 46
38 bodova razlike![]()
2022/23
1. Zrinjski 78
2. Sarajevo 52
Ovo je samo kruna njihovog rada. Zrinjski ima sve što Sarajevo nema. Oni su tim, mi skup pojedinaca.
Sta se desilo? Naravno ismijavanje hordi i podrška grobarima kluba.(kao i uvijek).
Kao "nece meni niko govorit hocu li ja bojkotovati", a u 99 minuta poslije yebe mrtve i tjera upravu.
90% kvazinavijaca kluba je bilo na pogrešnoj strani, sad samo kupimo plodove izdajnika i pokušavamo popraviti ono syebano zadnje 3 godine.
Jel tebi treba crtati dio po dio ili sta, njihov plasman u grupne faze je plod dugogodisnjeg uspjesnog rada sa najmanje turbulencija unutar kluba, osvojeno 6 ili 7 titula u poslednjih 10tak godina cime su sami sebi nabijali koefecijent za Evropu, u samoj Evropi u zadnje vrijeme nisu dozivljavali neke potope i slicno. Ti si se uhvatio samo njihove igre i kako kao igrom nisu zasluzili, i kazes ponavljam tu utakmicu protiv islandjana, pa normalno da cu je ponavljati jer im je ta fantasticna partija omogucila ogromnu zalihu pred revans ili ces i za to reci da je sreca i da im je uslo sve sto su opucali po golu. A da pricamo o jacini njihovog protivnika, a nas izbacuju Zarija Balti, MIlsami ili Torpedo, znaci samo se blamiramo trazeci neko "opravdanje" za njihov plasman u grupnu fazu. Volio ih neko ili ne volio neka im je sa srecom, zasluzili su, dok svi ostali smjenjuju trenere, igrace direktore oni rade jbg, a plod toga su trofeji i nastupi u Evropi, a to sto ti ocekujes od njih da igraju kao Bayern je druga prica.Amcho1 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:35Za titule im svaka čast, pogotovo za prošlu sezonu gdje su totalno izdominirali, ali o tome nije bila priča. Ulazak u grupu nije zaslužen, jer to nisu ni pokazali na terenu ni taktički ni igrački (ti ako si to vidio negdje u 6 utakmica koje su odigrali svaka ti čast), osim što ponavljaš fantastičnu jednu utakmicu protiv Islandjanja čija je vrijednost tima u rangu sa Posušjem (bez omaložavanja).Osttribine je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:01Kao sto napisah vec, broj titula poslednjih godina ti najbolje svjedoči o njihovom radu, a to kako su igrali jesu li nisu li briljirali koga boli qrac, kad je najvise trebalo briljirali su u prvoj utakmici sa islandjanima sto je bilo dovoljno za plasman u grupnu fazu najmanje Konferencijske lige. Bezveze se blamiras i minimiziraš najveći klupski uspjeh nekog kluba iz BiH poslije rata. To sto Konferencijska liga nije postojala kada smo mi igrali play offove EL ( a sto je sada automatski grupna faza KL) je naš peh.Amcho1 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 23:49
Bez namjere da omaložavam bilo čiji uspjeh, rezultat se piše i svaka čast, ali brate dragi jesi li ti gledao utakmice Zrinjskog u ovogodišnjem izletu u Europi, pa stvarno su sjevali obrisi fantastične igre pronikli iz dugogodišnjeg rada, ma derali sve redom. Ta tečnost u igri me oduševila. Treba izvući highlightse iz ovih EU utakmica da se divimo ljepoti na terenu nastaloj dugogodišnjim radom. Ma daj ba samo nemoj reći da nije splet sretnih okolnosti.
Za ovo drugo niko ne govori da mi uspješno radimo, mi smo radili katastrofalno i imali smo užasne turbulencije što ne mijenja činjenicu da je Zrinjski u grupi spletom sretnih okolnosti jer objekativno gledajući po prikazanom u Europi totalno bezveze... Poz
Po meni je igra i prikazano na terenu obris dugogodišnjeg rada ali činjenično Zrinjski u ligi i u Europi dva su svijetla različita, možda je taj dugogodišnji rad dovoljan za PLBIH, a u grupama su spletom sretnih okolnosti i to ti je tako.
Možda se po tebi blamiram ali bi volio da mi kažeš na koji način i da li sam nešto slagao? Ja ne minimaliziram ničiji uspjeh ja samo govorim onako kako jeste. Poz
Klasicni pitarluk.Ne mogu da vjerujem da ljudi ovako mogu isfrustrirani biti.Pa njih niko od nas ne voli ali treba biti realan ljudima cestitat a to kako su prosli je najmanje bitno.Dominiraju ligom evo godinama i kaze sreca.
Klasični pitarluk je uvijek uzdizanje drugoga i pljuvanje i omaložavanje svojega. Rijetko će pitar pohvaliti svoje i kada je dobro, a nerijetko će vaditi i stavljati na tapetu sve što ne valja. PozsamoSA je napisao/la: ↑18 avg 2023, 08:05Klasicni pitarluk.Ne mogu da vjerujem da ljudi ovako mogu isfrustrirani biti.Pa njih niko od nas ne voli ali treba biti realan ljudima cestitat a to kako su prosli je najmanje bitno.Dominiraju ligom evo godinama i kaze sreca.
Sve dok ne pocnemo uvazavat druge nece ni nama biti dobro ovdje se samo pljuje sve zivo nista nam ne valja
Dal odigrao sasvim korektnu utakmicu, jos smo ubili rodjene nogama. Dzeno nije odredio niti jednog izvodjaca penala tada, rekao je dogovorite se sami izmedju sebe, a onda kakva je atmosfera bila niko nije imao muda da puca isti i samo se Suljic javio da puca, pa nakon njega i Dal, imao je muda samo je fulioLucas je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:35Stavio Dala u prvih 11 koji je bio naš najgori igrač na terenu i još ga odredio da puca penal, sa teretom tih katastrofalnih 90 minuta na leđima.BordoSaga2 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:29Vala Uscuplic je u finalu razorio Dudica.treba biti realan, jbg nije htjela lopta u gol i to je to
Yebitačno, mladi napoleone! Yebitačno!napoleon72 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 08:22Ukratko, fali im mentalitet mahale, zato se rodio mentalitet pobjednika.
Ne može to minijaturni mozak @Amcho1 da skonta..Mokes je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:12Precijenje Zrinjski ili lagan put do grupa
2021/22
1. Zrinjski 84
4. Sarajevo 46
38 bodova razlike![]()
2022/23
1. Zrinjski 78
2. Sarajevo 52
Ili odlaska Musemicaharixs je napisao/la: ↑18 avg 2023, 02:38Meni se cini da smo mi početkom bojkota bili na visokom 8 mjestu i strahovali od zone ispadanja dok je Zr tada mlatio sve redom i ne sama tada nego su konstantno u vrhu vec 3 sezone dok mi tapkamo u mjestu od dolaska Vasoskog.holyman je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:18Pa kada je razlika bila 0 bodova, tjerali smo onu bandu i mafioze DA NE BI DOŠLO DO OVOGA STO SI SADA NAPISAO.Mokes je napisao/la: ↑18 avg 2023, 01:12Precijenje Zrinjski ili lagan put do grupa
2021/22
1. Zrinjski 84
4. Sarajevo 46
38 bodova razlike![]()
2022/23
1. Zrinjski 78
2. Sarajevo 52
Sta se desilo? Naravno ismijavanje hordi i podrška grobarima kluba.(kao i uvijek).
Kao "nece meni niko govorit hocu li ja bojkotovati", a u 99 minuta poslije yebe mrtve i tjera upravu.
90% kvazinavijaca kluba je bilo na pogrešnoj strani, sad samo kupimo plodove izdajnika i pokušavamo popraviti ono syebano zadnje 3 godine.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, Proximic, relativizam, Rodman, Vanja8 i 94 gosta.