NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 20 avg 2023, 13:22

bambus je napisao/la:
20 avg 2023, 13:04
Sta se palite, pametujete ko treba igrat.Dovedeni su igraci za borbu za vrh ne za ulazak.Kad to ljudi skontaju i kad skontaju PRIORITETE onda ce svima bit bolje.
Sve divno i krasno, al ovo nisu igrači ni za borbu za vrh. Nebitno na kraju krajeva, sredina tabele je ok, ali onda se pozdravimo s bajkama o vrhu tabele i prestanimo vrh spominjat.
Imamo to šta imamo i ćao, ali ne očekujte neke nerealne posjete od (+2000). Nit imamo brojnost u samom gradu, nit imamo mentalitet, nit igru da privučemo veću posjetu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 20 avg 2023, 13:26

Kud nisu izgubili da ih jos vise pljuju pa da ojacaju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 avg 2023, 13:30

AllGunsBlazing je napisao/la:
20 avg 2023, 13:18
Znaci nakon 180 minuta fudbala, imamo jednog igraca da valja? :urnebes:
Ne mogu napredovati dalje, isto da staviš igrača da cijeli život igra sa juniorima, a ne daš mu da igra sa seniorima i u većem rangu.Tako ti je i ovdje, ne može doći da pokažu individualni kvalitet da pokažu šta znaju, jer faktički svak svakom smeta.Vjerujem da bi bili puno bolji sa dva iskusna kvalitetna igrača, jer onda imaju s kim da igraju.Recimo kad igra Salcinovic, Ali je puno bolji dosta sam puta to pratio.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 avg 2023, 13:35

dinodino2019 je napisao/la:
20 avg 2023, 13:26
Kud nisu izgubili da ih jos vise pljuju pa da ojacaju
Mani se šupljih komentara.Svi mi dišmo za klub i volimo svoj klub i svi želimo sve najbolje, kad nešto valja valja treba pohvaliti, kad ne valja ne valja.Niko ne psuje igračima, niko nije spomenuo nikakvu ružnu riječ kolko sam upratio, tako da nemoj tih komentara.Ako si ti zadovoljan svime, tvoja stvar onda ćeš gledati klub u vrhu.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 20 avg 2023, 13:51

Moramo shvatiti da je ogromna razlika između ekipa u DLC i 1. FBiH. Onda bit svjesni i kvaliteta naše ekipe. Da smo utakmicu počeli s 6 u21 igrača. Ovdje više nema ekipa gdje ćemo na fizčku spremu dobiti utakmicu u zadnjih pola sata. Još kad na to dodamo očit manjak kreativnosti u veznom redu, ogroman motiv protivničke ekipe sigurno da će se ponavljati utakmice poput ove od sinoć. Nadam se da ćemo svi naučiti lekciju, kako igrači tako i navijači. Iako su gosti ukrali minimalno 10 minuta valjanjem, odugovlaćenjem i provociranjen jednostavno se nije smjelo ubaciti onoliko predmeta u teren.

Prošle godine smo isto imali loš start i kasnije smo uhvatili tempo ali da bi to sad ostvarili moramo imati Alija i Žunu u formi ili probati nešto drugo. Trenutno nam je sredina ofanzivno katastrofa.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 avg 2023, 13:55

20 avg 2023, 13:18
Znaci nakon 180 minuta fudbala, imamo jednog igraca da valja? :urnebes:
Ekipa je odlicna sa puno individualnog kvaliteta. Da bi Medjuseljac dosao do vrhunca mora igrati uz kvalitetnog i iskusnog veznjaka.

Vezni red je kljuc jedne ekipe. Dilaver zabije tri gola u 34oj godini, ne zato sto je Benzema za Masica nego zato sto iza sebe ima Delica, Kurtalica, Saida i Kalesica. Nas vezni red nije kreirao niti jednu priliku u 180 minuta i to je za uzbune. Karic, Feno i Hrelja nece rijesiti taj problem.

Problem je u dva centralna vezna gdje igraju dva prosjeka lige, a zamjene su im dva izlazna juniora.

@Celicni je odlicno objasnio koliko znaci kada imas Horu ili Isakovica, onda uz njih i Vardo izgleda odlicno. To nama na sredini jos fali, jer u odbrani i napadu to imamo.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 20 avg 2023, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 20 avg 2023, 13:57

Vardu u vezu ako nije ozbiljnije povrijedjen
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 20 avg 2023, 14:01

Celicni je napisao/la:
20 avg 2023, 13:20
aeroms33 je napisao/la:
20 avg 2023, 13:10
Celicni je napisao/la:
20 avg 2023, 12:08

Eto učestvuj.De druže malo budi realan, ne piše pomozi.ba nego N.K. Čelik.
Pa druze treba naplacivati komentare. Svi bi da seru po igracima i treneru a marke ne ucestvuju. Lako je pipkat po tastaturi.
Druže šta ti pišeš al ono realno.Pa šta hoćeš da ti se narod organizuje i odvaja od plate da bi ti doveo pojačanja ili davao premije i pored toga plaćali kartu za utakmicu i bili članovi i još 12. igrač, čelični zid....daj bogati nemoj više.Nemoj mi te kokuzne priče, eto učestvuj hajde prvi ti pola plate odma u klub, može i svi ćemo za tobom.Ej bože dragi. :bow:
Druze bukvalno shvacas. Kazem ako hoces pozrvovanost moras momcima premiju dati za ekstra napor.
Lako je na tastaturi srat,ovaj nevalja ovaj vako,ovaj nako.
Od mene milja sko ima jos cetvorica po milju i dadnemo premiju za igraca koji ulozi ekstra napor i napravi potez pdluke na sljedecoj ili nekoj itakmici. Budi mangup a ne psovat igracima

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 20 avg 2023, 14:10

Iduću utakmicu ja bi Isakovica sa Masicem u napad i udri samo ubacuj loptu
Povesti i Isakovica vratit na stopera jbgg tako moraš igrat na jedan gol tako je ta liga ha ja

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2023, 14:18

Truhlo je napisao/la:
20 avg 2023, 13:55
Problem je u dva centralna vezna gdje igraju dva prosjeka lige, a zamjene su im dva izlazna juniora.
Samo sto se ja ne bih slozio da su prosjek, vec trenutno tako igraju.

Sto nije Sabic bio dobar sa Isakovicem? Nije samo ni do njih.
Celik!3,2,2.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 20 avg 2023, 14:21

20 avg 2023, 12:45
Svi koji bi da "rizikuju" treba da znaju da je u igri reprogram. Zakasni jedan mjesec i sta onda? A vodite se pretpostavkom da ce "navijaci" to prepoznati i podrzati, a sta ako se ne uklopi taj igrac? Sta ako navijaci ne podrze? I sta mi dobijamo? Necemo biti 8., bicemo 3.? To kao razlika?

@truhlo dakle vezni red u pet deka u odnosu na sad, imenima naravno. Salkic nije bio na nivou u DLCu, ali je imao jednu stvar koja je cinila razliku, a to je dribling. To je valjda Zuna trebao raditi, ali nazalost nije. Mahir radi svoj posao, zavezati ga za odbranu i nek udara, ali nam je tranzicija lopte uzasna. Treba se sjetiti i losih utakmica gdje su igrali i Arezina i Salkic. Nije to bas sve bilo idealno.
Mnogo bas pametujes i kritikujes momke ovde koji su nezadovoljni uglavnom nezalqganjem i slicno.
A da razlika izmwdzu 3 i 8 mjesta je 300 000 maraka u parama od zapada.
Pametnim dosta

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 avg 2023, 14:25

aeroms33 je napisao/la:
20 avg 2023, 14:01
Celicni je napisao/la:
20 avg 2023, 13:20
aeroms33 je napisao/la:
20 avg 2023, 13:10

Pa druze treba naplacivati komentare. Svi bi da seru po igracima i treneru a marke ne ucestvuju. Lako je pipkat po tastaturi.
Druže šta ti pišeš al ono realno.Pa šta hoćeš da ti se narod organizuje i odvaja od plate da bi ti doveo pojačanja ili davao premije i pored toga plaćali kartu za utakmicu i bili članovi i još 12. igrač, čelični zid....daj bogati nemoj više.Nemoj mi te kokuzne priče, eto učestvuj hajde prvi ti pola plate odma u klub, može i svi ćemo za tobom.Ej bože dragi. :bow:
Druze bukvalno shvacas. Kazem ako hoces pozrvovanost moras momcima premiju dati za ekstra napor.
Lako je na tastaturi srat,ovaj nevalja ovaj vako,ovaj nako.
Od mene milja sko ima jos cetvorica po milju i dadnemo premiju za igraca koji ulozi ekstra napor i napravi potez pdluke na sljedecoj ili nekoj itakmici. Budi mangup a ne psovat igracima
Nijedan nije opsovao igracu ovde nista, zato kazem tebi ko i dini mani te se ti komentara i trpanja ljudima u usta da je neko psovao jer to prelazi svaku granicu.Igrači će imati maximalnu podršku od mene i od svih nas.Ljudi imaju oči i vide ko kolko može, gdje smo šta smo, a ovo se vec vidilo protiv Rudara.I ti ako vjerujes, dobro po tebe očekuj vrh i pun stadion.Ja ti mišljenje neću mijenjati, ali nemoj nam trpati u usta neke psovke i da neko pljuje po igračima.Za tebe ako je kritika,eventualno neki savjet i gledanje kako bi se najlakše riješio problem jednak tome kao i psovka i pljuvanje onda uzmi i objesi se.
Ostalo neću ni komentarisat,eto odnesite te hiljade što sakupite u klub.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2023, 15:19

convict35 je napisao/la:
20 avg 2023, 14:21
20 avg 2023, 12:45
Svi koji bi da "rizikuju" treba da znaju da je u igri reprogram. Zakasni jedan mjesec i sta onda? A vodite se pretpostavkom da ce "navijaci" to prepoznati i podrzati, a sta ako se ne uklopi taj igrac? Sta ako navijaci ne podrze? I sta mi dobijamo? Necemo biti 8., bicemo 3.? To kao razlika?

@truhlo dakle vezni red u pet deka u odnosu na sad, imenima naravno. Salkic nije bio na nivou u DLCu, ali je imao jednu stvar koja je cinila razliku, a to je dribling. To je valjda Zuna trebao raditi, ali nazalost nije. Mahir radi svoj posao, zavezati ga za odbranu i nek udara, ali nam je tranzicija lopte uzasna. Treba se sjetiti i losih utakmica gdje su igrali i Arezina i Salkic. Nije to bas sve bilo idealno.
Mnogo bas pametujes i kritikujes momke ovde koji su nezadovoljni uglavnom nezalqganjem i slicno.
A da razlika izmwdzu 3 i 8 mjesta je 300 000 maraka u parama od zapada.
Pametnim dosta
Da si Bogdom pametan pa pomognes u klubu. Ovako samo seres i bubas napamet. Cuj 300 000 :urnebes:
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2023, 15:21

180 minuta fudbala i ljudi vide? Pa mi onda imamo vrhunske trenere kad obicni covjek nakon 180 minuta moze vidjeti ko valja. I to 180 minuta gdje nismo izgubili, nismo izgledali losije, ali ni bolje. I 180 minuta viseg ranga da ne zaboravimo.

Da, serete previse.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2023, 15:23

Za one kojima ne vrijedi dati 7 KM za ovu igru:

slika
Celik!3,2,2.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 avg 2023, 15:42

Vala ruzno vas citat ,svi pisete i ubjedjujete druge bas da ste vi upravu..
Sinoc sam komentariso utakmicu lose i jbga a bice bolje u to sam ubijedjen i da ce mo bit medju prvih 5 ekipa a iako ne budemo boze moj ..
Cini mi se ae sto nemamo igrace spremne za velike domete niste se ni vi spremili za sezonu psihicki,sve je receno prioriteti znaci treba ljude ubijedjivat u prioritete a ne kukat fali veznjak fali ovo fali ono.Bice to bolje i.kad se Hrelja vrati pa malo.Karic malo Fenan i pokusat malo sta uigrat mozda promijenit sta i jednostavno moramo se adaptirat na ovu ligu ,ovdje imas doktorskih ekipa za ovu ligu .Pa nama su sinoc na grcevima ukrali 15 minuta ...
Idemo dalje, i bice bolje u Kakanj po pobjedu..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 avg 2023, 15:52

dinodino2019 je napisao/la:
20 avg 2023, 12:51
One seljacine sto su ubacivali predmete i gadjali protivnicku klupu dobro treba nauciti pameti kakva malogradjanstina i rohanluk sjeme im j....
Da smo vodili dva, tri : nula, ne bi niko ubacivo. Uglavnom nemoj se brinut, ti sto su ubacivali vjerovatno dozadugo nece doci na utakmicu..

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 avg 2023, 16:13

BatistutA19 je napisao/la:
20 avg 2023, 15:42
Vala ruzno vas citat ,svi pisete i ubjedjujete druge bas da ste vi upravu..
Sinoc sam komentariso utakmicu lose i jbga a bice bolje u to sam ubijedjen i da ce mo bit medju prvih 5 ekipa a iako ne budemo boze moj ..
Cini mi se ae sto nemamo igrace spremne za velike domete niste se ni vi spremili za sezonu psihicki,sve je receno prioriteti znaci treba ljude ubijedjivat u prioritete a ne kukat fali veznjak fali ovo fali ono.Bice to bolje i.kad se Hrelja vrati pa malo.Karic malo Fenan i pokusat malo sta uigrat mozda promijenit sta i jednostavno moramo se adaptirat na ovu ligu ,ovdje imas doktorskih ekipa za ovu ligu .Pa nama su sinoc na grcevima ukrali 15 minuta ...
Idemo dalje, i bice bolje u Kakanj po pobjedu..
Bati dragi, sve ti govori kad spominjes i oslanjaš se na Karića koji nije cijelu sezonu nista pokazao niti igrao i na igrace kojima ce 40 godina, na Salčinovića i ranjenog Isakovica i onda kažeš malo šta uigrati.Umjesto da im tražimo zamjenu mi još računamo na njih i to da budu kičmaSudija je 10 minuta produžio i korektno, a spominjati grčeve je smiješno kad za 90 minuta nismo apsolutno ništa pokazali.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 20 avg 2023, 16:29

flash84 je napisao/la:
20 avg 2023, 11:06
[Nismo realni sekunde! U gradu u kojem sam živio a koji ima oko 30 000 stanovnika i jednog treceligasa, u ligi malo bolje kvalitete od naše postoji 14 velikih terena za treniranje. Tri pripadaju trećeligašu, ostalo je od lokalnih klubova.

Sad treba shvatiti koliko klubova ima u Zenici, koliko kategorija svaki od njih i koliko terena za treniranje?

To je samo jedan segment. Možemo uzet i neku od općina u TK i koliko neke osrednje općine imaju klubova, terena i sl.

Ovo je sve problem kod nas. Godinama se lažemo da imamo najbolju infrastrukturu a to se sve svelo na jedan dobar stadion za naše uslove.

Da bi proizvodili igrače treba infrastruktura, da bi doveli trenere trebaju bolji uslovi….

Uz sve ovo milionski dugovi, blokiran račun, opstrukcije grada i položaj Zenice kao regionalnog centra ZDK sveden na nivo selendre.

Previše je tu stvari koje ne stimaju. Onda imaš ekipu u UO koja radi volonterski i to tek nakon sto završe vlastite obaveze.

Kada klub s navijačima napravi akciju čišćenja jednom u godini dana koliko se onda pojavi simpatizera da učestvuju u istoj?

Zato kad ljudi počnu da seru ne valja ovo, ne valja ono… a da pri tome kurcem ne žele ni jednom godišnje učestvovali u nekoj aktivnosti bude previše.

I da, igra jučer nije bila dobra, fali nam veznjak pod hitno ali isto tako nije nam ni ekipa toliki odrom pa da se spominje borba za opstanak. Koliko ekipa u našoj ligi ima igrace tipa jednog Durme, Horica, Masica, Hrelje, Karica?

Alija, Karaalica, Durmisa i ekipu treba podržat i kad su loši i na njima je da se dokažu da li mogu ili ne igrati ozbiljan fudbal. To su naša djeca, bili su tu kad je bilo najteže i kad se igralo za minimalne plate.

Jedino sto mogu zamjeriti igračima jeste kad ne pokažu želju za pobjedom na terenu. Jucer sam jedino tu želju vidio kod Sivca, Durme i Isakovica, ostali nisu bili na nivou.

Ali tu je Duvnjak da ih zamijeni i da pokaže da svako s kurcoboljom prema igri moze lako da preseli na klupu.
Bravo, slazem se.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 20 avg 2023, 16:40

Posto si maloum da te malo vratim u osnovnu boria se zq vrh tabele NE ZA PRVO I ULAZAK U PL nego vrh i derbi navijaci njih 3000 ×7 km× 15 kola i bar 2 kupa ti ne cirka 300 000 maraka uzmi digitron nije sramota

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.