BH klubovi u Europi 23/24

Taramba
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la Taramba » 19 avg 2023, 08:45

gruezi je napisao/la:
19 avg 2023, 05:55
Evo hajmo reci da zrinjski zavrsi u 4tom potu... grupa npr ferencvaros, slovan, olimpija I zrinjski se Itekako moze proci.. realno iz prvog pota uz malo srece mogao bi se iscupati bod kod kuce protiv paoka I midtylanda.. u drugom maccabi I ludogorets pored slovana, moglo bi se igrati sa njima..u trecem sve osim besiktasa I genka se moze.. kad bi kojim slucajem zavrsili u trecem potu realno protiv nordsjellanda nebi imali sanse, ostalo je pobjedivo.. apsolutna smrt bi bila grupa sa frankfurtom, villom I genkom.. ja sam misljenja da uz malo srece u zrijebu zrinjski vrlo lako moze proci grupu
Daj Bože da izvučemo grupu
sa Eintracht Frankfurtom, Aston Villom i Genkom :bow:

slika
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 19 avg 2023, 11:29

NKMramor je napisao/la:
18 avg 2023, 20:20
deantinho je napisao/la:
18 avg 2023, 20:16
E ako ih mrtvi Rumuni iznenade onda stvarno.. Doduše Italijanima LK i nije nešto simpatična,osim ako niste Mourinhova Roma...Pa postane... :)

Šta uopšte sve treba da se poklopi pa da Zrinjski bude u trećem šeširu? Meni to djeluje teško realno.
Bečki Rapid je u pitanju. Inače to je do njih, ukoliko procijene da će im Konferencijska liga biti gubitak vremena, lagano se mogu odlučiti da ispadnu namjerno, ne bi sigurno bili prva ekipa iz liga petice koja je to uradila.

Mislim da nije potrebno mnogo da se Zrinjski nađe u trećem šeširu, bar kako sam ja vidio, mnogo je utakmica na kojima uopšte nije bitan ishod, jer obje ekipe imaju ili veći ili manji koeficijent od Zrinjskog.
Moj previd.Pomislih na tim iz Bukurešta. ;)

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 avg 2023, 14:48

tabba77 je napisao/la:
18 avg 2023, 19:18
zeljovolimte je napisao/la:
18 avg 2023, 18:00
tabba77 je napisao/la:
18 avg 2023, 16:35

Ja ću sad potpisati da svaki derbi izgubimo a da titule osvajamo. Meni lično derbi utakmica kao i svaka druga. Vi ste u zadnjih desetak godina toliko srozali renome kluba da sad slavite neriješeno u derbiju, slavite treće mjesto...
Kako ti znaš da ne bi bili prvaci? Možda bi završili treći, možda odmakli deset bodova drugom ali to ŠBB KBB su priče za malu djecu.
Govorimo o jacini rostera, ekipa koja je osvojila tada ligu.
Ta vasa najjaca generacija ikada Rahmanovic-Tatar-Ahmetovic nista specijalno kad uzmes kakvih je sve rostera bilo.
E čuj ništa specijalno. Godinu dana bez poraza je sasvim dovoljan argument. Pa ona utakmica na Grbavici 0-3, znači ne da niste ošutali, niste pogledali na gol.
Haj da to kaže navijač Zrinjskog, kojem smo pobjegli 5 bodova. Vama pobjegli 20 bodova i ti kažeš ništa specijalno.
GENERALNO PRICAM O SAMPIONSKIM EKIPAMA! NE PRICAM O SAMOJ GODINI 2019 NEGO TU VASU SAMPIONSKU EKIPU POREDIM SA PROSLOGODISNJOM EKIPOM ZRINSKOG, SA EKIPOM BORCA 2020, SA EKIPOM ZELJEZNICARA 2012.

Jel ti to mozes shvatiti. Ekipa nista specijalno, nikakva "dominacija" sto govore i karijere tih igraca poslije Sarajeva.
Izuzev Vladana i Mujakica niko nista nije uradio. Cak i na tabeli odlucio promasen penal Zrinskog..

Godinu dana bez poraza u istoj se godini igralo 2 mjeseca, ne znam ni koliko kola. I taj derbi 0:3, rezultatski da ali igrom ako si gledao utakmicu, lako se moglo vise zakuhati. Pogodili precku, izasli jedan na jedan sa golmanom u oba poluvremena, kako nismo pogledali na gol? Sarajevo je iz nase tri katastrofalne reakcije dalo golove, prvi penisom, drugi bek i golman cekaju jedan drugog treci ahmetovic na 7m od gola uzima loptu nasem igracu, ubrzo nakon toga ta ista ekipa se osvetila.

Poredeci tu vasu ekipu tad sa zeljinom 2012 koja je drzala rekord do ovog zrinskog bez poraza mislim da drzimo jos bez primljenog gola ili generacijom koja je ravnopravno igrala sa Malagom i Njukastlom je smijesno.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 avg 2023, 15:18

19 avg 2023, 14:48
ili generacijom koja je ravnopravno igrala sa Malagom i Njukastlom je smijesno.
Jedini koji je nakon tekme sa Newcastleom isao na doping test (jel ono bjese Seferovic) je i pao na istom.

Ocito je da su ljudi bukvalno letjeli terenom, mada ne svojom zaslugom :mrgreen:

U prošlih deset godina UEFA u svim svojim takmičenjima na doping kontroli testirala 3.900 igrača, a samo 12 bilo ih je pozitivno na nedozvoljena sredstva. I među tih 12 bio je i jedan naš fudbaler. Sead Seferović u trećem pretkolu Lige prvaka 2003. godine, kada je Željezničar igrao sa Newcastle-om «pao» je na testu. Dobio je suspenziju igranja iz svih takmičenja u trajanju od dvije godine, pa je zbog toga odlučio okačiti kopačke o klin i prije planiranog kraja karijere.
U pravu sam, evo text iz 2008. godine...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 19 avg 2023, 15:25

kraljttbvb je napisao/la:
19 avg 2023, 15:18
ili generacijom koja je ravnopravno igrala sa Malagom i Njukastlom je smijesno.
Jedini koji je nakon tekme sa Newcastleom isao na doping test (jel ono bjese Seferovic) je i pao na istom.

Ocito je da su ljudi bukvalno letjeli terenom, mada ne svojom zaslugom :mrgreen:

U prošlih deset godina UEFA u svim svojim takmičenjima na doping kontroli testirala 3.900 igrača, a samo 12 bilo ih je pozitivno na nedozvoljena sredstva. I među tih 12 bio je i jedan naš fudbaler. Sead Seferović u trećem pretkolu Lige prvaka 2003. godine, kada je Željezničar igrao sa Newcastle-om «pao» je na testu. Dobio je suspenziju igranja iz svih takmičenja u trajanju od dvije godine, pa je zbog toga odlučio okačiti kopačke o klin i prije planiranog kraja karijere.
U pravu sam, evo text iz 2008. godine...
Necemo sad o tome 😂😂😂

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 avg 2023, 15:54

tabba77 je napisao/la:
18 avg 2023, 19:18
18 avg 2023, 18:00

Govorimo o jacini rostera, ekipa koja je osvojila tada ligu.
Ta vasa najjaca generacija ikada Rahmanovic-Tatar-Ahmetovic nista specijalno kad uzmes kakvih je sve rostera bilo.
E čuj ništa specijalno. Godinu dana bez poraza je sasvim dovoljan argument. Pa ona utakmica na Grbavici 0-3, znači ne da niste ošutali, niste pogledali na gol.
Haj da to kaže navijač Zrinjskog, kojem smo pobjegli 5 bodova. Vama pobjegli 20 bodova i ti kažeš ništa specijalno.
GENERALNO PRICAM O SAMPIONSKIM EKIPAMA! NE PRICAM O SAMOJ GODINI 2019 NEGO TU VASU SAMPIONSKU EKIPU POREDIM SA PROSLOGODISNJOM EKIPOM ZRINSKOG, SA EKIPOM BORCA 2020, SA EKIPOM ZELJEZNICARA 2012.

Jel ti to mozes shvatiti. Ekipa nista specijalno, nikakva "dominacija" sto govore i karijere tih igraca poslije Sarajeva.
Izuzev Vladana i Mujakica niko nista nije uradio. Cak i na tabeli odlucio promasen penal Zrinskog..

Godinu dana bez poraza u istoj se godini igralo 2 mjeseca, ne znam ni koliko kola. I taj derbi 0:3, rezultatski da ali igrom ako si gledao utakmicu, lako se moglo vise zakuhati. Pogodili precku, izasli jedan na jedan sa golmanom u oba poluvremena, kako nismo pogledali na gol? Sarajevo je iz nase tri katastrofalne reakcije dalo golove, prvi penisom, drugi bek i golman cekaju jedan drugog treci ahmetovic na 7m od gola uzima loptu nasem igracu, ubrzo nakon toga ta ista ekipa se osvetila.

Poredeci tu vasu ekipu tad sa zeljinom 2012 koja je drzala rekord do ovog zrinskog bez poraza mislim da drzimo jos bez primljenog gola ili generacijom koja je ravnopravno igrala sa Malagom i Njukastlom je smijesno.
Ma upravu si sve. Vi ste najjači i kad primate golove nikad nije zasluga protivnika nego vaša greška. :wave:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 avg 2023, 18:38

Mokes je napisao/la:
19 avg 2023, 02:13
NKMramor je napisao/la:
18 avg 2023, 20:20
deantinho je napisao/la:
18 avg 2023, 20:16
E ako ih mrtvi Rumuni iznenade onda stvarno.. Doduše Italijanima LK i nije nešto simpatična,osim ako niste Mourinhova Roma...Pa postane... :)

Šta uopšte sve treba da se poklopi pa da Zrinjski bude u trećem šeširu? Meni to djeluje teško realno.
Bečki Rapid je u pitanju. Inače to je do njih, ukoliko procijene da će im Konferencijska liga biti gubitak vremena, lagano se mogu odlučiti da ispadnu namjerno, ne bi sigurno bili prva ekipa iz liga petice koja je to uradila.

Mislim da nije potrebno mnogo da se Zrinjski nađe u trećem šeširu, bar kako sam ja vidio, mnogo je utakmica na kojima uopšte nije bitan ishod, jer obje ekipe imaju ili veći ili manji koeficijent od Zrinjskog.
Već sam pisao
Mokes je napisao/la:
18 avg 2023, 01:52
Malo računam šta je sve potrebno da bi Zrinjski bio POT3 u ECL. U EL bi sigurno bili POT4 (mogu biti POT3, ali to je u domenu teorije samo).

Sigurno imaju bolji koeficijent od pobjednika duela Struga Breiðablik. Pored ovoga treba im još 7 timova.

Iz EL to su:

Čukarički
Lugano
Hacken
KI
Aris

Iz ECL:
Balkani
Farul
Partizani
Dnipro1
Sepsi
Tobol
Hibernian
Adana
Brann
Hearts
Nordsjælland
Celje

Onako na prvu, vrlo je moguće.
S tim što sam napravio previd s parom Hacken-Aberdeen, oba tima imaju manji koeficijent od Zrinjskog, tako da treba 6 poklapanja. Po meni, dobre šanse za POT3. Uvijek bude iznenađenja.
Po meni je nekako izgledno da će sve ove nabrojane iz EL ispasti (ili u najgorem slučaju četiri u slučaju da Klaksvik ili Aris iznenade), tako da će oni čekati ishod dvije ili tri utakmice u KL, imaju veoma dobru šansu da se nađu u trećem šeširu.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 19 avg 2023, 18:47

Rendulić kaže da je Željo službeno čestitao Zrinjskom za ulazak u grupnu fazu Europe.

Hvala Želji, gospodski potez 💙
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 avg 2023, 22:37

Izgubili sve u grupi po 5:0 ako Bog da. :thumbup:

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 19 avg 2023, 23:24

Nije ni to problem i po 7-0,mi smo svoje uradili,sad se školovat za dalje pa ćemo vidit šta i kako.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 avg 2023, 02:28

GradKamena2 je napisao/la:
19 avg 2023, 23:24
Nije ni to problem i po 7-0,mi smo svoje uradili,sad se školovat za dalje pa ćemo vidit šta i kako.
Ne mogu nikako ove debile sto prenose licne frustracije, politicke, vjerske i svake druge na svaku ubogu temu.
Zrinjskom treba cestitati, ti momci igraju pod BiH zastavom i dizu rejting PL,sami sebi i svima ostalima.
Svaki uspjeh garantuje laksi put kako njima tako i mozda nekom drugom klubu. Od srca puno srece i da prodjete grupe.
Mozda nece biti lako ali svjesni su i igraci nije to PL ima da ginu za svaku loptu. Jednu pobjedu i mozda jedan remi Zrinjski ce sigurno imat u Konferenciji.
Hajde da ispratimo lazne svabe prvo :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 avg 2023, 10:45

ZutiFKS je napisao/la:
20 avg 2023, 10:19
Naši u play offu LP :bih: :ljepota:
slika
Senči nije tu zbog privatnih obaveza.
arelinho je napisao/la:
Eto ga :kafa:
Gigovic :ljepota:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 20 avg 2023, 11:08

Vandeta je napisao/la:
18 avg 2023, 16:14
Ne znam jesam li cestitao Zrinjskom... ali znam da im se nisam zahvalio. Pa bih iskoristio ovu priliku da im se za hvalim na boli koju su nanijeli navijacima FK Sarajeva. Sa uzitkom sam jutros uz kafu citao njihovo jadikovanje. Nisam imao vremena ranije da saranem koju. Ali koja plac partija na njihovoj temi. Nekima cak dolazi iz zicegu u glavu da su mrtvi prosjek. Da ih Tan ne sljivi ni 1%. Da su bitni kao Zahiragic u Kantonalnoj vladi kada su prijateljske sa klubovima koje drzi isti vlasnik u pitanju.

Neki su cak skontal i da ih Mrivah koristi ali ne smiju na glas reci jer ako ode zna se vec scenario.

Ali nevjerovatno je koliko ih je pogodio ovaj uspjeh Zrinjskog. Nevjerovatna ljubomora. Nevjerovatna gnjev. Ali merak je to citati. Tri forumasa su im realni i cestitaju. Ostali 33 sve sami pacenici koji svakim drugim postom pokusavaju minimizirati uspjeh Zrinjskog. Kao lagani protivnici. Pa sta je to Torpedo? Neka nogometna sila? Igrali godinama grupne faze? Eto Zrinjskom se poklopilo a njima nije. Eto Zrinjski imao srece oni nisu. Sta da su dobili Austriju u izvlacenju kao Borac. I da su odigrali onako muski kao Borac? Pa znajuci njih oni bi digli spomenik nekome. Ljudi pripremne utakmice proslavili i napravili od toga klupski uspjeh. A ovamo minimizira se ulazak Zrinjskog u grupnu fazu.

Da stvar bude jos smijesnija. Najjaci su poslije prijateljskih utakmica. Kad dobiju neku jacu ekipu onda su im juznoamerikanci strasna pojacanja. Kad portiv Stupcanice iz nepostojeceg penala izvuku 1:1 onda rezultat nije bitan. Bitno je da novi trener isproba formacije. A kako mi je drago samo procitati Mortema i Jokera na njihovoj temi. A ima i onih koji tiho govore ovim plasmanom u grupe Zrinjskog njima se otvara laksi put do titule. Ali tiho to kazu jednom kratkom recenicom da ih ko ne bi citirao. A ostali ne smiju vise ni spomenuti titulu. Jer od 4 utakmice koje su odigrali ne znaju ni sami koja je gora. A tek treba na megdan Borcu, Velezu, Sirokom, Zelji, Zrinjskom.

Tako da samo jos jednom zahvalim Zrinjskom na popravljanju raspolozenje hehehehe. I naravno cestitke i da sto bolje odigrate u u grupama a sto da ne i da udjete i u EL.
Zrinjski zadnjih godina prolazi klubove protiv kojih je favorit dok Sarajevo ispada i tu prestaje prica o sretnom zdrijebu .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2023, 09:52

Antipolitika3 je napisao/la:
20 avg 2023, 11:08
Zrinjski zadnjih godina prolazi klubove protiv kojih je favorit dok Sarajevo ispada i tu prestaje prica o sretnom zdrijebu .
Zrinjski je danas trebao po drugi put biti u grupnoj fazi jer ono protiv Slovana prošle sezone se dešava jednom u sto godina, ali eto, ponovo ćemo se vratiti na priču o mentalitetu i kako se vazda od gotovog pravi veresija, na klupskom, reprezentativnom i svakom drugom nivou.

Jeste žrijeb bio povoljan, pa šta? Valjda si zato prvak da bi dobio povoljan žrijeb.

Pitarima su se srušili snovi, jer su oni samoproglašeni najbolji klub u evropskim takmičenjima i u njihovim glavama dominira misao da će oni biti prvi klub u grupama, da ih to sleduje. E pa neće i to je završena priča.

Uspjeh Zrinjskog nas ostale treba natjerati da budemo bolji i da ih jurimo, tako da ne vidim ništa loše u tome. Sa strane rivaliteta mi je krivo, naravno, ali da sad minimiziram uspjeh mostaraca, ne pada mi napamet. Niko nama ostalima nije kriv što se nismo organizovali na vrijeme i što smo dozvolili Zrinjskom da uspostavi ovakvu dominaciju, a najmanje je kriv Sarajevu koje je imalo najbolju moguću startnu poziciju i još prije pet godina su trebali biti ono što je Zrinjski danas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 22 avg 2023, 10:38

Men ko pitaru je pravo teško pao ulazak Zrinjskog u grupe, toliko da sam gledao utakmice haman ko da navijam za njih :D U svakom slučaju, da Bog da prošli grupu i kad god Sarajevo ne bude prvak, neka Zrinjskog.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 avg 2023, 11:03

zaostrog je napisao/la:
22 avg 2023, 10:38
Men ko pitaru je pravo teško pao ulazak Zrinjskog u grupe, toliko da sam gledao utakmice haman ko da navijam za njih :D U svakom slučaju, da Bog da prošli grupu i kad god Sarajevo ne bude prvak, neka Zrinjskog.
Ti si Pitar kao sto sam ja navijac Radnika iz Surdulice :lol:

Nevezano za ovo sto si napisao dole, vjeruj mi da sam samo procitao prvu recenicu i odlucio replicirati. A ovim dole si dokazao da nisam ni trebao citati dalje. Malo je da ne kazem jadno predstavljati se kao navijac nekog drugog kluba da bi mogao u superlativu pricati o svom :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 avg 2023, 11:49

Vandeta je napisao/la:
18 avg 2023, 16:14
Ne znam jesam li cestitao Zrinjskom... ali znam da im se nisam zahvalio. Pa bih iskoristio ovu priliku da im se za hvalim na boli koju su nanijeli navijacima FK Sarajeva. Sa uzitkom sam jutros uz kafu citao njihovo jadikovanje. Nisam imao vremena ranije da saranem koju. Ali koja plac partija na njihovoj temi. Nekima cak dolazi iz zicegu u glavu da su mrtvi prosjek. Da ih Tan ne sljivi ni 1%. Da su bitni kao Zahiragic u Kantonalnoj vladi kada su prijateljske sa klubovima koje drzi isti vlasnik u pitanju.

Neki su cak skontal i da ih Mrivah koristi ali ne smiju na glas reci jer ako ode zna se vec scenario.

Ali nevjerovatno je koliko ih je pogodio ovaj uspjeh Zrinjskog. Nevjerovatna ljubomora. Nevjerovatna gnjev. Ali merak je to citati. Tri forumasa su im realni i cestitaju. Ostali 33 sve sami pacenici koji svakim drugim postom pokusavaju minimizirati uspjeh Zrinjskog. Kao lagani protivnici. Pa sta je to Torpedo? Neka nogometna sila? Igrali godinama grupne faze? Eto Zrinjskom se poklopilo a njima nije. Eto Zrinjski imao srece oni nisu. Sta da su dobili Austriju u izvlacenju kao Borac. I da su odigrali onako muski kao Borac? Pa znajuci njih oni bi digli spomenik nekome. Ljudi pripremne utakmice proslavili i napravili od toga klupski uspjeh. A ovamo minimizira se ulazak Zrinjskog u grupnu fazu.

Da stvar bude jos smijesnija. Najjaci su poslije prijateljskih utakmica. Kad dobiju neku jacu ekipu onda su im juznoamerikanci strasna pojacanja. Kad portiv Stupcanice iz nepostojeceg penala izvuku 1:1 onda rezultat nije bitan. Bitno je da novi trener isproba formacije. A kako mi je drago samo procitati Mortema i Jokera na njihovoj temi. A ima i onih koji tiho govore ovim plasmanom u grupe Zrinjskog njima se otvara laksi put do titule. Ali tiho to kazu jednom kratkom recenicom da ih ko ne bi citirao. A ostali ne smiju vise ni spomenuti titulu. Jer od 4 utakmice koje su odigrali ne znaju ni sami koja je gora. A tek treba na megdan Borcu, Velezu, Sirokom, Zelji, Zrinjskom.

Tako da samo jos jednom zahvalim Zrinjskom na popravljanju raspolozenje hehehehe. I naravno cestitke i da sto bolje odigrate u u grupama a sto da ne i da udjete i u EL.
Biće da si ti malo ljubomoran na nas, pa da je ta kafa s užitkom postala gorka kad si skonto neke stvari.

Tako je, generaliziraj. Isto je da li nešto misli 5 forumaša i svi navijači.

Borac dobio Austriju ili neke Farane, isti ishod. Muški se potukli i ispali. Jah.

Šta fali Stupčanici? Ne tako davno ste ih ismijavali, pa vas ljudi odyebali i za prijateljsku.

Bitno da ste vi razvalili Posušje. 0 (nula) šuteva prvo poluvijeme. Za to ipak treba umjeće ;)

Bavi se bolan malo sobom i svojim klubom.

Nemoj biti tetkica mahaluša u plišanom ogrtaču i viklerima što sa lončićem kafe viri preko tarabe komšiji.
Koševo Zapad

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 avg 2023, 21:21

slika

Nedostaju mi ove dvije nakarade da komentiraju nase klubove u europi?
Ima li sanse da ovaj komunisticki patuljak i plavi transvestit odrade jednu utakmicu nekad u buducnosti? Vrh novinarstva na Face tv.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2023, 21:24

22 avg 2023, 21:21
Ima li sanse da ovaj komunisticki patuljak i plavi transvestit odrade jednu utakmicu nekad u buducnosti? Vrh novinarstva na Face tv.
Ovaj džanki me i u snu proganja, kad je Face TV uzela prijenose ovih pretkvalifikacija za OI u košarci samo sam se molio da on ne prenosi utakmice. Čak mi je i Pločo za njega Edin Avdić.

Toliko istorijskih snimaka je upropašteno njegovim kreštanjem. Fuj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 avg 2023, 22:05

22 avg 2023, 21:21
slika

Bjezi tamo, samo nam jos oni fale :rol:
Dovoljan je Ploco na kosarci bio nedavno :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, jurisicduska, perodeformero i 21 gost.