Premijer liga BiH - aktuelno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 22:45

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
25 avg 2023, 22:02
mosarajvosa83 je napisao/la:
25 avg 2023, 21:58
visokohz je napisao/la:
25 avg 2023, 21:53
Ma proći će i njihovo i onda vraćanje u realnost prva liga rs-a
Ma nije mi to poenta,neka ostanu stalno u ligi,medjutim nek dozive ponizavanje kao sto oni rade,da im se svirne 100 faulova,da se ovakvi penali protiv njih sviraju,to ubija igrace i sve ostale u psihu.
Vjerovatno si dosta mlad pa se ne sjecas...ali podsjeticu te posto malo duze pratim ovu ligu. Borac je sva ta ponizavanja i izivljavanja vec prosao, i to puno gusnije od faulova na sredini i ofsajda. Pitaj malo starije sta su radili Cuici i slicni njemu, kako je namjestano ispadanje Borca, priznavani nepostojeci golovi itd itd.
Ima nas koji pamtimo.

Ehh kako mi je zao borca.. posto je to tako TAD bilo tako je sad normalno po tebi ovo sto se radi? Poznata mi ta konstrukcija stavova opasno, tamo nekad prije 30 godina :mrgreen: Pa jos malo nece imati smisla igrati loptu na livadama bosanskohercegovackim.
I sta misle ovi iz bojca? Ko zrinjski da ce kao prvak proci?? Pa nece jer ce se sve ovo vratiti i dungelange ce ti peticu uvaliti u prvom pretkolu, budi siguran. Samo posteno posteno i posteno moze dati rezultat! Mozes u nasoj ligi sta hoces raditi kad je u nama u sopstvenim redovima rasulo ali polahko
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 22:46

Simpatizer je napisao/la:
25 avg 2023, 22:42
25 avg 2023, 22:30
letsgofighter je napisao/la:
25 avg 2023, 22:25

Tvoj klub je zadnjih godina sve osim kluba kojem su navijaci vjerni ! psssssssss
Molicu lijepo jednu tekmu gdje ste imali od protivnika vise zutih ili vise faulova? Ja mislim da to od kad je fudbala na svijetu se nije desilo da uvijek imate manje i zutih i faulova i to drasticno
Pa evo ova veceras. Mi 18 a Sloga 10 faulova. Je l' ti gledas utakmice ili ti iz centrale narede da lupetas? :kafa:
Vracam se sa posla,rekao sam da mi neko postavi statistiku zato jer nisam upucen. Tekmu vasu sam gledao na prekide,kakva centrala kakvi bakraci.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 avg 2023, 22:47

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2023, 22:28
Kako su kladionice odmah na početku utakmice znale šta će biti. Zaključali utakmicu do desetog minuta, kad su vratili kvote, pobjeda Borca bila 1.01 i podigli granicu golova na 4.5.

Prije utakmice granica golova bila normalna, 2,5 i over se plaćao 1,70. :bow:

Biće ovo žestoka sezona
.
Nece jaro, bice titula Borca u jos jednom cirkusu zvanom PLBIH.
Ko im se pokusa isprijeciti na putu, sudije ce to rijesiti rutinski i to je to.
Mi se ovdje tjesimo (tj. lazemo sami sebe) kao ce biti bolje, postenije, regularnije - al u qrcu.
Ovdje se raja nesto lozi i nervira bezveze, trosi sebi zivce, a niko im ne moze nista u ovom kriminalu.
Mi se sad kao nesto cudimo ovome, kao da to traje od juce, a ne vec godinama :lol: pa ne moze ovako, dokad vise ovako, ima li mjere, drž nedaj :crazy: dok njih boli qrc za sve, ljudi otimaju titule i rugaju se neorganizovanim jadnicima.

Ovdje je jedini lijek da nas UEFA ponovo izbaci i banuje, sto i jest cilj Vice i njegove bande.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 avg 2023, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 22:48

25 avg 2023, 22:16
BegovicRamiz je napisao/la:
25 avg 2023, 22:16
25 avg 2023, 22:13

FK perilica zivi duze uz Mirvah, spremite se za degenjanje na gradskom !
nece vam moci pomoci ni celavi narkoman ni prasac vico
plakaces fajteru pico
wou wou wou :rol:
Realno wow
- 1 9 4 6 -

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 22:48

25 avg 2023, 22:44
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
25 avg 2023, 22:38
25 avg 2023, 22:29

Ti si dečko dobro retardirana osoba, al dooobro ! Već u 10 zadnjih postova i ja i ostali iz BL ti govorimo da ne opravdavamo ovo i da nam ovo ne treba, ti si ograničen ko balkon i samo svoju priču furaš...popucaće ti čirevi majstore ohani malo, mani se Borca, smaraš više !
Degencino potkapacitirana, opravdavas itekako cim prosipas neku demagogiju o tome sta je nekome drugom svirano i slicno. Normalan covjek, da ne kazem navijac, ili bilo koji drugi ljubitelj sporta, bi davno prestao pratiti ovaj politicki projekat koji se naziva klubom i sakrio se od stida.

Nije ni problem sto cete vi na kraju godine imati ukradenu titulu ili Europu, eto vam je jebla vas ona, nego sto cete je slaviti. Kontas? Mislim, znam da nemas kapacitet da skontas, ali eto.

Ja znam da si navikao komunicirati sa tebi slicnim imbecilima, na vasarima, ispod satora, i uz pjesme BMK, ali pokusaj da upregnes mozdane vijuge na jedan momenat i da shvatis da si sad na jednom drugom mjestu. Ti si toliko jadan i bestidan da mi je fascinantno. Mogu samo da te posmatram kao neku zivotinju u zooloskom vrtu i da ti se ibretim.
Ček ja ne mogu da slavim a ti si mogao da slaviš poklonjenu korona titulu i krađe pre toga....!?!?!?!
bahahahahahahahahahahahahahahahahhahaah mrš **** ! ustvari ti si štrumf, još gore, ti si mogao da slaviš pod Osimom pobjede ! mrš **** !
Tad je liga prekinuta na moju zalost,iskljucivo je to bilo zato jer sanse nije bilo drugacije da odete u evropu,treba samo stvari nazvat pravim imenom.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 25 avg 2023, 22:49

E da hoce skola poceti, da ovi klinci malo sjasu sa foruma.

A sad jedno pitanje, sta se desilo sa ovim portalom ozbiljno? Ovdje najmanje sporta ima u zadnja 2 mjeseca, samo starlete i wagsice prate, objavljuju kojekakve senzacionalisticke naslove, nigdje sporta . Postali ste informer. :puke:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 avg 2023, 22:53

25 avg 2023, 22:25
25 avg 2023, 22:22
Doktorinho je napisao/la:
25 avg 2023, 22:17
Musić je samo proizvod iz reda neorganizovane bagre zvanoj Bošnjaci. Podrška i čestitka za sve navijače Borca koji ovakvo suđenje ne odobravaju.
Pogledaj naš glavni forum koji nije na SS i vidjeces da i tamo osudjuju ovaj penal, ali realno i pre penala je bila ruka koja nije svirana, al to je najmanje bitno sada kada je klix napravio dva članka kao da je Sloga izgubila u polufinalu lige sampiona a meč da je obilovao sa greškama kojih je bilo 46 a ne jednom :) Borac je devastirao Slugu koja je došla na izlet u najljepši grad u BIH ! :salut:
Vama niko nije sporio da ste bolji,Jagodic ostagi na tribinama 7 igraca,svirne vam se penal,mozda bi ih uzeli i 7-0 bez penala ali pustite da se igra,sta je poenta ovog? Kako igraci iopste da vam igraju fudbal ako manji vjetar pugne pored njih svira se faul? Ajde od kad je Vico na celu nadji mi jednu tekmu da ste imali vise zutih ili vise faulova od protivnika,mozda takve tekme postoje al na slijepo bi kucu stavio da ih nema.

Fuj u svakom smislu. samo se radi to vrlo namazano, ali kad se radi bude smijurija. Pa sjeti se faulova protiv zrinjskog 30:6 omjer. Pa hajd sto daju golove kao velezu rukom, njihov igrac se javi :rol: nego sto bude utakmica ne mozes centra preci, prekidaju se napadi iz cista mira, kartoniranja pri prvom startu, izmisljanje prekrsaja oko 16 m, stvarno Ruzno za vidjeti. A mozda laik ne vidi sem ovih krupnih gresaka.
Pustite da se igra lopte, ulozite budzet rsa u bojac pa osvojite ako mozete. Ponovo ponavljam, mozete ligu na ovakav nacin osvojiti ali dalje od pretkola prvog necete. Ima neka visa sila i uvijek je bilo. Aj zdravo
- 1 9 4 6 -

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 25 avg 2023, 23:07

Nema lige u kojoj nema sudijskih gresaka, namjernih ili ne. Svugdje neki klubovi imaju protekciju u odredjenim momentima, zna svako sta je npr. Fergie time bio za Fergusonovo vrijeme. Evo i kod nas, neki je klub ostecen neki poguran, kako kad. Na primjer, dodje Kajkut, padne na glavu u 16, svira se penal, Zrinjski titula. Tu i tamo im se nije svirao neki offside, negdje im je svirano sto ne treba, negdje su se razmijenili bodovi i tako. Ne moze se ni to opravdati, naravno, ali i taj Zrinjski s takvom protekcijom je te godine morao nesto odigrati i nekoga dobiti posteno.

Ali ovo sto Borac radi sa Vicom je nezabiljezeno. Da ti se svira sve, bas sve, svaki aut i svaki kontakt, od prve do zadnje minute, u svakoj utakmici -- to se nikad nije desavalo. Jagodic veceras izvede sedam u21 igraca, i opet ti se svira penal van 16 da ih nacnes. To nije vise ni klasicno siljenje, nego kurcenje i obesmisljavanje sporta, samim time i drzave. Sto i jeste primarni cilj, da se ne lazemo. Ali biti navijac, i radovati se takvim pobjedama, opravdavati ove stvari, to je ispod dna. I najveci sljam bi rekao "politika mi je poklopila klub, mene stid ovoga" i prestao pratiti, ili nekako pokusao da vrati taj klub. Ovo sto ovi rade je nesto sto normalan ljudski um uopste ne moze da pojmi.
1921

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 25 avg 2023, 23:13

Joj AmiĐe i priče o sramoti..ccc
slika
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 avg 2023, 23:20

25 avg 2023, 23:07
Nema lige u kojoj nema sudijskih gresaka, namjernih ili ne. Svugdje neki klubovi imaju protekciju u odredjenim momentima, zna svako sta je npr. Fergie time bio za Fergusonovo vrijeme. Evo i kod nas, neki je klub ostecen neki poguran, kako kad. Na primjer, dodje Kajkut, padne na glavu u 16, svira se penal, Zrinjski titula. Tu i tamo im se nije svirao neki offside, negdje im je svirano sto ne treba, negdje su se razmijenili bodovi i tako. Ne moze se ni to opravdati, naravno, ali i taj Zrinjski s takvom protekcijom je te godine morao nesto odigrati i nekoga dobiti posteno.

Ali ovo sto Borac radi sa Vicom je nezabiljezeno. Da ti se svira sve, bas sve, svaki aut i svaki kontakt, od prve do zadnje minute, u svakoj utakmici -- to se nikad nije desavalo. Jagodic veceras izvede sedam u21 igraca, i opet ti se svira penal van 16 da ih nacnes. To nije vise ni klasicno siljenje, nego kurcenje i obesmisljavanje sporta, samim time i drzave. Sto i jeste primarni cilj, da se ne lazemo. Ali biti navijac, i radovati se takvim pobjedama, opravdavati ove stvari, to je ispod dna. I najveci sljam bi rekao "politika mi je poklopila klub, mene stid ovoga" i prestao pratiti, ili nekako pokusao da vrati taj klub. Ovo sto ovi rade je nesto sto normalan ljudski um uopste ne moze da pojmi.
Zapravo nije, ljudi su zaboravili ili nisu gledali Modrica Maximu dok je pokojni Jelic bio ziv :urnebes: doduse nije ni bilo prenosa :mrgreen:

Dobro, tu su negdje sa lakrdijama.

Onda ti dodju farani i naguze te. Naguze te i svjeverni irci. Borac je samo jednom od rata do danas prosao pretkolo i to za vrijeme prevare zvane Korona ( sto se tice mjera i tiranije na to mislim ) protiv Sutjeske. Svi ostali nastupi u Europi su zavrsili ispadnjem odmah :mrgreen:

Kada uzmu titulu ove sezone uspjece, pored poraza u prvom pretkolu, da prodju u drugo pretkolo i izjednace najbolji Euro rezultat od rata do danas. Ljudi te naklofaju, a ti napravis najveci uspjeh u Euro takmicenjima, ko da su ekipa iz Andore :urnebes: zato ih i nema na stadinu, ko ce gledati onu lakrdiju.

Jazavci

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 23:23

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
25 avg 2023, 23:13
Joj AmiĐe i priče o sramoti..ccc
slika
Realno i Cera afera dodje kao Abramovic naspram Telgetije,dodje kao nevinasce. Ako vam je Ceric poredjenje,sitni prevarant sa ovim vasim u savezu i klubu tj predsjednik sudacke komisije koji vam je u upravi onda ok.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 avg 2023, 23:27

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2023, 22:28
Kako su kladionice odmah na početku utakmice znale šta će biti. Zaključali utakmicu do desetog minuta, kad su vratili kvote, pobjeda Borca bila 1.01 i podigli granicu golova na 4.5.

Prije utakmice granica golova bila normalna, 2,5 i over se plaćao 1,70. :bow:

Biće ovo žestoka sezona.
:crazy:

Strašno majke mi, nisam gledao kvote, čuj 1.01 :tokralju: :rol:

Al opet, ko se zadnji smije najslađe se smije. Kako ćemo samo s guštom ispratiti ovu kriminalno političku prćiju u propast i gašenje za koju godinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 25 avg 2023, 23:29

Kad je pokrenuta inicijativa 4R i borba protiv saveza svi se razbježaše.
Vico malo priprijeti,osta Hasić sam bez podrške.
Vico smaknu Hasića lagano niko ni slova podrške čovjeku.
Vico sad dobio krila vidi niko mu ništa ne može i da sa svima može kako on hoće.
Iduće godine izbori,ide mandat na 4 godine još.
I sad neko čuđenje i ibret.
Tražili smo svi zajedno sad ćemo gledati.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 avg 2023, 23:30

25 avg 2023, 21:11
Јесу ? ' " " "?"...
I na njihovim forumima se ljudi ibrete, eto dokle je doslo :rol:

Edit: Izgleda ss ne podnosi cirilicu :urnebes: uglavnom, nije ni njima nista jasno.
Јесу ? ' " " "?"...

:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2023, 23:34

Sto je najsmjesnije,Dodikovi ljudi i Dodik su bubrege odvaljivali Lesinarima koji su bili zestoko protiv istog kako sve steli Igokei i Laktasima itd sad odjednom Dodo zajaho Borac i svima ok.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 25 avg 2023, 23:37

Espiritosanto je napisao/la:
25 avg 2023, 23:29
Kad je pokrenuta inicijativa 4R i borba protiv saveza svi se razbježaše.
Vico malo priprijeti,osta Hasić sam bez podrške.
Vico smaknu Hasića lagano niko ni slova podrške čovjeku.
Vico sad dobio krila vidi niko mu ništa ne može i da sa svima može kako on hoće.
Iduće godine izbori,ide mandat na 4 godine još.
I sad neko čuđenje i ibret.
Tražili smo svi zajedno sad ćemo gledati.
Kada su madjari Zeljeznicaru ukrali titulu, slavilo se, doslovno.

Kada se dodjelila Korona titula, isto se slavilo, nek nismo mi. Sad treba da ratujemo uz pitare koji su nam najveci dusmani. Sarajevo nam je jednom ukralo titulu kada su namjestili pola lige da je uzmu Benko & co a ne Odina djeca. Benko zvani ofsajd. Celiku ofsajde sviralo na njihovoj polovini. Dino Selimovic, Punac i Ibrak,,tandem :mrgreen:

Tada je sve bilo normalno, jel ?

Usput da priupitam kontra pitanje - kome je Zeljeznicar ukrao titulu jer vidim da se malo malo Osim i ta prica potegne ?

Nek jasu ovi, jahali su i pitari, madjari jasu ofavno, al sebi skacu u usta sa ovim ofirazama, hem tjeraju publiku, hem ce ih bas naguziti u Europi.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 25 avg 2023, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2023, 23:37

bodi123 je napisao/la:
25 avg 2023, 23:27
Ovo je 16-i minut pa je porasla,
slika
Ma sve je bilo jasno kad su srednju granicu golova podigli na 4,5. Znači trpalo se momački.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2023, 23:38

Jeste dosadni sa tom inicijativom 4R. Totalna glupost sa kojom se ništa ne bi moglo uraditi.
Zato je propala jer nije bilo šanse da se napravi bilo šta za poboljšanje fudbala u BiH ili neke smjene u savezu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 avg 2023, 23:40

slika

Lik ladno metar ispred 16-erca, ali Music nekako tu vidi penal :tokralju:

Kakva sprdnja od lige :rol:

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 avg 2023, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2023, 23:37
bodi123 je napisao/la:
25 avg 2023, 23:27
Ovo je 16-i minut pa je porasla,
slika
Ma sve je bilo jasno kad su srednju granicu golova podigli na 4,5. Znači trpalo se momački.
Da, jedna od naštimanijih utakmica u zadnje vrijeme. Očekivano je bilo sa dolaskom Tegeltije da će se ovakve stvari dešavati. Većina kladionica je reagovala na vrijeme, ali bilo je uplata.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, rishovski i 42 gosta.