FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 31 avg 2023, 22:15

Evo jedna fotka naše momčine sa današnjeg okupljanja njegove U-19 reprezentacije, nosi broj deset normalno. :ljepota:

Inače okupljanje im je u Sloveniji i ostaju tamo do 12. septembra. U Sloveniji će igrati neki međunarodni turnir gdje će igrati i Slovenija, Kazahstan, Kirgistan, Portugal, UAE, Island i Meksiko.

Još malo ⌛

slika

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 31 avg 2023, 22:49

avalPacidoroP je napisao/la:
31 avg 2023, 20:41
Nakon jučerašnje organizacije utakmice bi svi trebali javno napisati saopštenje izvinjenja svim navijačima koji su do drugog poluvremena ulazili na stadion.
To je primarno. Uopšte mi nije bitno šta je bilo između Zajke i naše uprave.
Hiljadu navijača je jučer kasnilo na utakmicu. Je li vas imalo stid?
Dvadeset godina već idem na utakmice, cijelu Bosnu sam obišao sa ovim klubom, i po prvi put ste uspjeli napraviti cirkus od jedne obične utakmice.
Vi bi da gradite neke biletarnice..fuj !
100% !
Samo stati iza Kovacevica, vidim krenula je paljba po njemu. Da ne bi nakon para od evrope vidjeli neka stara lica u lozama ili na klupi.

Ono je jucer najveca sramota. Ali eto ima raje kazu mi krivi jbg dodjes pola sata prije utakmice i cekas da kupis kartu sat.
A i Kovacevicu je bolje da je prodavao karte nego sto je ratovao sa Zebom.

Najgora sorta ljudi su nasi bivsi proslavljeni igraci cast izuzetcima. Puni su sebe, misle da Zeljo bez njih nece postojati.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 avg 2023, 23:09

SoiBiber je napisao/la:
31 avg 2023, 22:13
Argentina je napisao/la:
31 avg 2023, 21:47
SoiBiber je napisao/la:
31 avg 2023, 21:25

Inače se ti neko relevantan koji će stavljati I brisati legende nema sta :plac:
Nije mi to cilj apsolutno, naveo sam i uporedio stvari po cinjenicama i onome sto se desilo. Cinjenice su tu:

1. Zeba igrao za kone na turnirima, bio u Zrinjskom, u Slobodi nam zabio za gubitak titule itd.

2. Katalinski, Bukal, Osim - ostali kad smo ispali u drugu ligu na celu sa Ribarom kao trenerom. Josko rekao NE. Bukal, Hadziabdic i Katalinski u ratu i nakon klub spasavali itd

Jasna je razlika.
Tebi nije legenda nekome jeste. Licna stvar a a generalno nije tako. Ovo ponasanje seljaka iz uprave nije prvi put,ponasaju se oni bahato već odavno. A svi donose odluke koga će vrijedjati I na koju će stranu stati a ne znaju pravu istinu. Ne znam samo kako ja mogu reci kriv je Zeba, kriv je Kovacevic a ne znamo uopće istinu. Baš će Zeba kojeg ako poznajes licno uvijek miran I povucen, sigurno ne bi bezveze skakao da se bije iz čista mira,nimalo logicno.. a ove papke iz uprave ne želim ni spominjati ljudi su nebitni za nas klub. Produzena ruka magacionera Vanish.
Nisam optuzio Zebu, niti mislim da je kriv, jednostavno ne znam sta se desilo i necu da komentarisem jer nisam bio tu, niti je bio neko moj da mi prense, a da mu vjerujem na rijec. Pokuvao sam samo usporedbu njega i drugih ljudi koji su doprinijeli klubu, on je za mene puno doprinjeo, ali ne kao iznad navedeni. To je sud na osnovu cinjenica i to je to.

Sto se tice Uprave, mislim da su najlosiji dio kluba i da dobro zaostaju za drugima i da moraju bolje raditi. Bolje da su dali saopstenje zasto su navijaci cekali tako duge na karte i zasto su napravili takav propust da ljude kasne sa ulaskom, a ne prepucavati se sa Igmanom.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 avg 2023, 23:12

Sto su se neki navijaci Veleza razbacali ko đubre u proljeće na drustvenim mrezama sireci mrznju :rol: ovo na forumu je mala maca.

Grdna rano pogledas im profil a ono izgleda ko zmijoglavi pastir. Kamena s ramena bumbari.

A sta kaze nasa forumska lola, Basic treba znati kakav klub vodi, ponasanje kritikuje i sto je zivahan.

Druze emocije lika rade nikad nije imao priliku da vodi klub kao sto je Željo. Vidis da svaku sekundu koristi da uziva i prenese sve sto moze igracima da se klub vrati ko na stare staze.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 31 avg 2023, 23:37

Sad malo gledam iduće kolo i tabelu, i ukoliko mi dobijemo Veleža, nimalo nerealan scenario nije da kao 1. odemo na pauzu. Mislim da bi to odlično bilo jer bi igrači dobili dodatni motiv da nastave gristi i da bi se napokon vratili energiji i igri od Europe i Borca. I ne samo to, nego ne mogu ni zamisliti kakva bi invazija protiv GOŠK-a bila nakon pauze ako 1. budemo, ubjeđen sam da bi 10 hiljada došlo.
Da se razumijemo, niti mislim da možemo biti 1. na kraju sezone, niti se tome nadam, ali eto, barem trenutno da vratimo taj osjećaj.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2023, 23:53

Smiješno je uopšte i pričati o nekoj ostavci/smjeni Kovačevića, vidim da se na nekim mjestima to priželjkuje, valjda misle da bi njihov pulen uskočio. Moram ih razočarati, da je jedini čovjek na svijetu, taj se više ne vraća na rukovodeće funkcije u Želji.

Ako klub kaže da je Zeba izmislio, onda ću klubu vjerovati.

To i dalje ne znači da nije bilo propusta sinoć, od kupovine ulaznica do one djece što dohvaćaju lopte, to se više ne smije dešavati.

Sad je bitna samo naredna utakmica, nema zadrške, nema kočnica, nema za šta štediti igrače jer je pauza nakon ove utakmice. Odigrati muški, boriti se, pa i ako izgubimo, sve ok. Pristup kao protiv Posušja, prvog poluvremena protiv Tuzle i Igmana će nam donijeti siguran poraz. Velež je fizički spremniji od ekipa protiv kojih smo igrali do sad, tako da ne očekujem neku dominaciju posljednjih 20 minuta kao do sad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 01 sep 2023, 00:54

Ma predsjednice nabijaj ih redom na onu stvar. Dosta vise od ovih znj ekipa da nam se qrce po Grbavici. Legende kluba pogotovo neki su upravo najveca rak rana Zelje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 01 sep 2023, 02:14

SoiBiber je napisao/la:
31 avg 2023, 21:24
GIBRA je napisao/la:
31 avg 2023, 20:35
Nek ste vi poćeli tjerat...

Podrska upravi,trenerima,igracima!
Ne baljezgaj..lezi da spavas valja ujutru utovarati Vanish iz magacina..
Hulahopka pa znamo da si ti......nemoj dzabeeee

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 sep 2023, 10:25

Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.

SoiBiber
Kontakt:

Post Postao/la SoiBiber » 01 sep 2023, 10:50

Alipasino je napisao/la:
01 sep 2023, 10:25
Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.
Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivao :crazy: on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 01 sep 2023, 11:04

braco je napisao/la:
31 avg 2023, 19:15

Da, baš je odličnu sezonu odigrao. Samo je belaj to što su mu u aprilu ligamenti otišli, ne znam da li su naši spremni da prihvate taj rizik plus to što nije prošao ni pripreme i slično, dugo bi ga se čekalo.
Nisam znao da su mu ligamenti stradali...

Mislim da sa takvim igračem vrijedi rizikovati.
Neki ugovor 1+1 i ligamte u gavez zamotavat :D

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 01 sep 2023, 11:17

SoiBiber je napisao/la:
01 sep 2023, 10:50
Alipasino je napisao/la:
Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivao :crazy: on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali
Stvarno ste smiješan forum.
Sada ćete ovog opet pustiti godinu dana da piše, pa onda novi nick, pa opet novi ...
Al šta ja to pričam, pa ima ih on (oni) već u šteku na desetine

SoiBiber
Kontakt:

Post Postao/la SoiBiber » 01 sep 2023, 11:26

Valter je napisao/la:
01 sep 2023, 11:17
SoiBiber je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:
Stvarno ste smiješan forum.
Sada ćete ovog opet pustiti godinu dana da piše, pa onda novi nick, pa opet novi ...
Al šta ja to pričam, pa ima ih on (oni) već u šteku na desetine
O čemu ti baljezgas, to postoje vi I oni.? Vi ste kao neki veliki navijaci ili forum veliki navijaca. Smijesan si bolan a još nisi to shvatio?!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 sep 2023, 11:29

SoiBiber je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:
ti si retardiran, kako ti ne dosadi vise kvariti atmosferu pic.ko pitarska
FKŽ !

SoiBiber
Kontakt:

Post Postao/la SoiBiber » 01 sep 2023, 11:36

TeaM87 je napisao/la:
01 sep 2023, 11:29
SoiBiber je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:
Djevojko idi kuhaj, spremaj rucak, dorucak,mani se više corava posla po portalima I forumima.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 sep 2023, 11:37

SoiBiber je napisao/la:
01 sep 2023, 11:36
TeaM87 je napisao/la:
SoiBiber je napisao/la:

Djevojko idi kuhaj, spremaj rucak, dorucak,mani se više corava posla po portalima I forumima.
ti si ba bolestan lik
FKŽ !

SoiBiber
Kontakt:

Post Postao/la SoiBiber » 01 sep 2023, 11:39

TeaM87 je napisao/la:
01 sep 2023, 11:37
SoiBiber je napisao/la:
01 sep 2023, 11:36
TeaM87 je napisao/la:

ti si ba bolestan lik

Pa šta ti imaš s tim sto sam bolestan. Rekoh ti djevojko imaš pametnija posla valjda u zivotu od portala I foruma.?

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 01 sep 2023, 11:42

zeljovolimte je napisao/la:
31 avg 2023, 22:49
avalPacidoroP je napisao/la:
31 avg 2023, 20:41
Nakon jučerašnje organizacije utakmice bi svi trebali javno napisati saopštenje izvinjenja svim navijačima koji su do drugog poluvremena ulazili na stadion.
To je primarno. Uopšte mi nije bitno šta je bilo između Zajke i naše uprave.
Hiljadu navijača je jučer kasnilo na utakmicu. Je li vas imalo stid?
Dvadeset godina već idem na utakmice, cijelu Bosnu sam obišao sa ovim klubom, i po prvi put ste uspjeli napraviti cirkus od jedne obične utakmice.
Vi bi da gradite neke biletarnice..fuj !
100% !
Samo stati iza Kovacevica, vidim krenula je paljba po njemu. Da ne bi nakon para od evrope vidjeli neka stara lica u lozama ili na klupi.

Ono je jucer najveca sramota. Ali eto ima raje kazu mi krivi jbg dodjes pola sata prije utakmice i cekas da kupis kartu sat.
A i Kovacevicu je bolje da je prodavao karte nego sto je ratovao sa Zebom.

Najgora sorta ljudi su nasi bivsi proslavljeni igraci cast izuzetcima. Puni su sebe, misle da Zeljo bez njih nece postojati.
Dobro, stvarno me bila uhvatila huja taj dan i svašta mi je prošlo kroz glavu. Hajd sad, jbg, desilo se, ne smije više nikad. Neka požure s tom biletarnicom, tim prije jer se najavljuje izgradnja juga, pa nećeš sad biletarnicu praviti godinu dana. Nije lansirna rampa za Space x .
Očekuješ posletu u kontinuitetu od 7, 8 K pa naviše, naravno da će se stvarati gužva. Nismo mi neki sad seljački klub da na tekme dolazi par stotina il milja ljudi u vrh glave. Više navijača, više prodajnih mjesta. Da ne govorim o potrebi on-line prodaje karata.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 01 sep 2023, 11:42

Kada ćemo mi shvatiti da naši bivši igrači imaju pravo postić gol i igrat za klub u kojem zarađuju platu? Pa i na posudbu da ga pošalješ šta treba da fuli prazan gol ako primi loptu?

Drugo je kad za nas igraju preko one stvari pa se u drugom klubu u utakmici protiv nas pretvore u čelavog Ronalda u primeu. Bekrić je zabio gol u Krupi, to što su ostali bili za **** i izgubili titulu nije do njega.

Titule su bacale neke **** koje je neko doveo da nose plavi dres za dobre pare i brukaju ga, a od Bekrića smo imali doprinos za neke ranije osvojene titule. Ako treba nešto Bekriću zamjerit, koliko onda treba zamjerit onim **** koje su igrale onako kako su igrale?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 sep 2023, 11:45

Ma nema ono od srijede veze ni sa Željom ni sa Igmanom, ono je licni animozitet Zebe prema trenutnim ljudima u klubu jer su otjerali Raifa (sa razlogom). ****, razumijem ja i Zebu, neces gotiviti naravno lika koji ti je brata ostavio bez posla, ali isto tako i ne treba praviti scene koje su se pravile.

Bilo proslo, idemo dalje
FKŽ !

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 44 gosta.