Inače okupljanje im je u Sloveniji i ostaju tamo do 12. septembra. U Sloveniji će igrati neki međunarodni turnir gdje će igrati i Slovenija, Kazahstan, Kirgistan, Portugal, UAE, Island i Meksiko.
Još malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
100% !avalPacidoroP je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:41Nakon jučerašnje organizacije utakmice bi svi trebali javno napisati saopštenje izvinjenja svim navijačima koji su do drugog poluvremena ulazili na stadion.
To je primarno. Uopšte mi nije bitno šta je bilo između Zajke i naše uprave.
Hiljadu navijača je jučer kasnilo na utakmicu. Je li vas imalo stid?
Dvadeset godina već idem na utakmice, cijelu Bosnu sam obišao sa ovim klubom, i po prvi put ste uspjeli napraviti cirkus od jedne obične utakmice.
Vi bi da gradite neke biletarnice..fuj !
Nisam optuzio Zebu, niti mislim da je kriv, jednostavno ne znam sta se desilo i necu da komentarisem jer nisam bio tu, niti je bio neko moj da mi prense, a da mu vjerujem na rijec. Pokuvao sam samo usporedbu njega i drugih ljudi koji su doprinijeli klubu, on je za mene puno doprinjeo, ali ne kao iznad navedeni. To je sud na osnovu cinjenica i to je to.SoiBiber je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:13Tebi nije legenda nekome jeste. Licna stvar a a generalno nije tako. Ovo ponasanje seljaka iz uprave nije prvi put,ponasaju se oni bahato već odavno. A svi donose odluke koga će vrijedjati I na koju će stranu stati a ne znaju pravu istinu. Ne znam samo kako ja mogu reci kriv je Zeba, kriv je Kovacevic a ne znamo uopće istinu. Baš će Zeba kojeg ako poznajes licno uvijek miran I povucen, sigurno ne bi bezveze skakao da se bije iz čista mira,nimalo logicno.. a ove papke iz uprave ne želim ni spominjati ljudi su nebitni za nas klub. Produzena ruka magacionera Vanish.Argentina je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:47Nije mi to cilj apsolutno, naveo sam i uporedio stvari po cinjenicama i onome sto se desilo. Cinjenice su tu:
1. Zeba igrao za kone na turnirima, bio u Zrinjskom, u Slobodi nam zabio za gubitak titule itd.
2. Katalinski, Bukal, Osim - ostali kad smo ispali u drugu ligu na celu sa Ribarom kao trenerom. Josko rekao NE. Bukal, Hadziabdic i Katalinski u ratu i nakon klub spasavali itd
Jasna je razlika.
Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivaoAlipasino je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:25Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.
Nisam znao da su mu ligamenti stradali...
Stvarno ste smiješan forum.SoiBiber je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:50Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivaoAlipasino je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:25Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali
O čemu ti baljezgas, to postoje vi I oni.? Vi ste kao neki veliki navijaci ili forum veliki navijaca. Smijesan si bolan a još nisi to shvatio?!Valter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:17Stvarno ste smiješan forum.SoiBiber je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:50Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivaoAlipasino je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:25Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali
Sada ćete ovog opet pustiti godinu dana da piše, pa onda novi nick, pa opet novi ...
Al šta ja to pričam, pa ima ih on (oni) već u šteku na desetine
ti si retardiran, kako ti ne dosadi vise kvariti atmosferu pic.ko pitarskaSoiBiber je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:50Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivaoAlipasino je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:25Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali
Djevojko idi kuhaj, spremaj rucak, dorucak,mani se više corava posla po portalima I forumima.TeaM87 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:29ti si retardiran, kako ti ne dosadi vise kvariti atmosferu pic.ko pitarskaSoiBiber je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:50Pa šta je Krpic radio nego ti ga uvaljivaoAlipasino je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:25Koje ba legende kluba.Bekric nam ga zavali uže nam titulu,Zeba isti za Slobodu i ono mi neka legenda.Legenda je Krpic koji gine za Zelju i Galić i ostali koji igraju za nikakve pare ali nisu izdali klub.A najmanje su dobili.E to su legende.Legenda je Muftic koji voli Zelju i koji je bio na Jugu i ceko svoju sansu i trpio nepravdu.Mi smo legende koji smo kad nas je bilo 300 protiv Leotara bili uz klub.on je legenda a ovaj nije joj joj cirkusa. Tacno se vide obrisi magacionera Vanish I ostalih preparata. Ista škola. Vracamo se u period kad smo sve rastjerali
ti si ba bolestan lik
Dobro, stvarno me bila uhvatila huja taj dan i svašta mi je prošlo kroz glavu. Hajd sad, jbg, desilo se, ne smije više nikad. Neka požure s tom biletarnicom, tim prije jer se najavljuje izgradnja juga, pa nećeš sad biletarnicu praviti godinu dana. Nije lansirna rampa za Space x .zeljovolimte je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:49100% !avalPacidoroP je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:41Nakon jučerašnje organizacije utakmice bi svi trebali javno napisati saopštenje izvinjenja svim navijačima koji su do drugog poluvremena ulazili na stadion.
To je primarno. Uopšte mi nije bitno šta je bilo između Zajke i naše uprave.
Hiljadu navijača je jučer kasnilo na utakmicu. Je li vas imalo stid?
Dvadeset godina već idem na utakmice, cijelu Bosnu sam obišao sa ovim klubom, i po prvi put ste uspjeli napraviti cirkus od jedne obične utakmice.
Vi bi da gradite neke biletarnice..fuj !
Samo stati iza Kovacevica, vidim krenula je paljba po njemu. Da ne bi nakon para od evrope vidjeli neka stara lica u lozama ili na klupi.
Ono je jucer najveca sramota. Ali eto ima raje kazu mi krivi jbg dodjes pola sata prije utakmice i cekas da kupis kartu sat.
A i Kovacevicu je bolje da je prodavao karte nego sto je ratovao sa Zebom.
Najgora sorta ljudi su nasi bivsi proslavljeni igraci cast izuzetcima. Puni su sebe, misle da Zeljo bez njih nece postojati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.