FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
6 buseva za Gabelu.
Nego da pobjegnemo od ovih dijagnoza.
Izbaci mi na yt ovaj derbi i gledam istok. Koliko su kone prije bile normalnije, kad su na ruševini igrali.
Nego da pobjegnemo od ovih dijagnoza.
Izbaci mi na yt ovaj derbi i gledam istok. Koliko su kone prije bile normalnije, kad su na ruševini igrali.
🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:07Hajde Bille sad nam ispricaj istinu o Jeffrey EpsteinuShategabri je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:53Znači ja sad da se registrujem sa nickom Bill Clinton, ti bi mislio da sam ja Bill?
Ko bolan misli da je pravi Ismir?

Koševo Zapad
- skullcrusher
- Kontakt:
FK Sarajevo kažnjen je sa čak 10.000 KM zbog slabe organizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava na meču Sarajeva i Posušja na stadionu Asim Ferhatović Hase.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 01 sep 2023, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A zasto se pali ?? kad znamo da cemo biti kaznjeni.
Gdje nestade gospodin Rozman? Molim vas sefe napisite nam sastav za sutra i koji je plan na terenu! Ne sekirajte se nista, ne citaju ovi iz Goska temu nikad. 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 01 sep 2023, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Minuta prosla, volim vas sve 

Hvala na iscrpnom odgovoru, nadam se da se nece oduziti, s obzirom da se ocigledno zna vec i lokacija, ne bi bilo lose je objaviti. Nazalost bez politike ne može ništa, a moc u nama navijacima je ogromna.nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:56Trenutno, nalazimo se u fazi pripreme za izgradnju novog stadiona. Tim za planiranje je već identifikovao odgovarajuću lokaciju i izradio inicijalni koncept stadiona. Međutim, precizan datum početka izgradnje zavisiće od niza faktora, uključujući odobrenja lokalnih vlasti, obezbeđenje potrebne finansijske podrške i postizanje konsenzusa sa relevantnim zainteresovanim stranama.
Naš cilj je da izgradimo stadion koji će biti moderna sportska arena, ali istovremeno i multifunkcionalan prostor koji će služiti različitim potrebama zajednice. Planiramo da stadion bude ekološki održiv, sa naprednim tehničkim mogućnostima za sportske događaje, koncerte i druge kulturne manifestacije.
U narednim mesecima ćemo se intenzivno baviti prikupljanjem sredstava, angažovanjem stručnjaka za izgradnju i koordinacijom sa lokalnim zajednicama kako bismo što pre započeli izgradnju. Takođe ćemo redovno obaveštavati javnost o napretku i očekivanim datumima.
Važno je napomenuti da je izgradnja stadiona složen proces i da ćemo se truditi da ga sprovedemo sa što manjim narušavanjem dnevne rutine naših građana. Cilj nam je da stadion postane ponos naše zajednice i pruži izvanredne sportske i kulturne doživljaje svima.
Zahvaljujemo na podršci i strpljenju dok radimo na ostvarivanju ovog uzbudljivog projekta koji će imati pozitivan uticaj na našu zajednicu i buduće generacije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto Zrinja prodje s zrijebom...Ako bod kome otkinu bice puna kapa.
Koliko sutra predvidjate rez s Goskom?
Koliko sutra predvidjate rez s Goskom?
Sta bi sa onim crnogorcem
Ko nam to na ekavici govori o stadionu? Hmmmnofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:56Trenutno, nalazimo se u fazi pripreme za izgradnju novog stadiona. Tim za planiranje je već identifikovao odgovarajuću lokaciju i izradio inicijalni koncept stadiona. Međutim, precizan datum početka izgradnje zavisiće od niza faktora, uključujući odobrenja lokalnih vlasti, obezbeđenje potrebne finansijske podrške i postizanje konsenzusa sa relevantnim zainteresovanim stranama.
Naš cilj je da izgradimo stadion koji će biti moderna sportska arena, ali istovremeno i multifunkcionalan prostor koji će služiti različitim potrebama zajednice. Planiramo da stadion bude ekološki održiv, sa naprednim tehničkim mogućnostima za sportske događaje, koncerte i druge kulturne manifestacije.
U narednim mesecima ćemo se intenzivno baviti prikupljanjem sredstava, angažovanjem stručnjaka za izgradnju i koordinacijom sa lokalnim zajednicama kako bismo što pre započeli izgradnju. Takođe ćemo redovno obaveštavati javnost o napretku i očekivanim datumima.
Važno je napomenuti da je izgradnja stadiona složen proces i da ćemo se truditi da ga sprovedemo sa što manjim narušavanjem dnevne rutine naših građana. Cilj nam je da stadion postane ponos naše zajednice i pruži izvanredne sportske i kulturne doživljaje svima.
Zahvaljujemo na podršci i strpljenju dok radimo na ostvarivanju ovog uzbudljivog projekta koji će imati pozitivan uticaj na našu zajednicu i buduće generacije.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Ako daju gol ikom od ove tri ekipe, puna kapa. Al bez obzira, ja im zelim sve najbolje i radovat cu se njihovom uspjehu (onako sportski, malko) ljudi su u grupi i svaka im cast na tome. Nama zadaca da osvojimo titulu i da budemo na njihovom mjestu u SEP iduce godine.
Sutra da drzimo tempo bar 50 min. Minimalna pobjeda po mogucnosti bez primljenog gola iz prekida, bi opravdala sva ocekivanja u ovom momentu.
SimonRozman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:06Poštovani navijači i simpatizeri,
Kak' da velim, nije baš bila laka odluka registrirati se na ovakvu vrstu platforme, al' ću reći da će ovakav način komunikacije podići naš klub na jedan novi level, samo želim da vam se zahvalim na ogromnoj podršci.
Sigurno da nakon čudnih termina utakmica smo spremni kamo idemo i ću reći naravno da želimo i igramo za pobjedu, jer ću reći tri boda su najvažnija. Šansu od prve minute će dobiti momci Lovre Rogić i Adalberto Peñaranda.

Zaboravite na jak tempo do februara i lakse ćete podnijeti sve naredne utakmice.badboy je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:19Ako daju gol ikom od ove tri ekipe, puna kapa. Al bez obzira, ja im zelim sve najbolje i radovat cu se njihovom uspjehu (onako sportski, malko) ljudi su u grupi i svaka im cast na tome. Nama zadaca da osvojimo titulu i da budemo na njihovom mjestu u SEP iduce godine.
Sutra da drzimo tempo bar 50 min. Minimalna pobjeda po mogucnosti bez primljenog gola iz prekida, bi opravdala sva ocekivanja u ovom momentu.
Trenutni maksimum i rezultat bivšeg nestručnog štaba je 30 minuta prvog pol i prvih 10 minuta u nastavku.
NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Misliš da reprezentativna pauza bar malo ne može poboljšati stanje?holyman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:25Zaboravite na jak tempo do februara i lakse ćete podnijeti sve naredne utakmice.badboy je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:19Ako daju gol ikom od ove tri ekipe, puna kapa. Al bez obzira, ja im zelim sve najbolje i radovat cu se njihovom uspjehu (onako sportski, malko) ljudi su u grupi i svaka im cast na tome. Nama zadaca da osvojimo titulu i da budemo na njihovom mjestu u SEP iduce godine.
Trenutni maksimum i rezultat bivšeg nestručnog štaba je 30 minuta prvog pol i prvih 10 minuta u nastavku.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Posejdon, Tarapi, TETRAPAK, UltraNorth, Vanja8, Velaxsa i 74 gosta.