Koji Jašarević i Galić? Ljudi nestali nakon bljeska u Evropi i vratili se u standardni mod. Isto se može reći i za Mekića, bljesak u Evropi i protiv Borca i onda gašenje. Mi na dva gostovanja nismo uputili šut prema golu, igra gora od Edisove najgore.Raonffa je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:29Nemoj Virto svega ti, nemoj.
Kod Edisa su igrali Štilić, Santos i ponekad Hodžić. I to nisu igrali jer je Edis znao nego su igrali jer su kvalitet za ovu ligu. Na primjeru Krpića, Jašarevića i Mekića smo vidjeli koliko Edis ne zna, a Bašić zna izvući nešto iz tih igrača.
Mogu se tu još dodati Amoah i Galić koji su pod Bašićem mnogo korisniji u polju, ponekad i Haračić.
Sad je eto Bašić kriv što pravi izmjene i što ne igra uvijek sa istih 11 igrača (ako ih i ima toliko normalnih) svaki meč, e yebiga stvarno.
Odigrali tri dobra poluvremena u pet utakmica, dva protiv Borca i jedno protiv Igmana. Tuzla nas pritisnula sa igračem manje, Posušje nas odučilo od fudbala.
Ja Bašića neću tjerati jer nisam tjerao nijednog prije njega, ali kritikovati ga hoću. Naravno da mislim da je čovjek zavaljen sa ovakvom ekipom, ali on je umnogome pomogao ovim lošim predstavama. Zašto izvodiš Rustema i Mekića? Kakvi su to fudbaleri koji ne mogu izvući još 15 minuta utakmice, posebno jer je naredna utakmica za 14 dana.