Da
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeste.
Ovaj Zrinjski zreo za trpanja. Bezveze ih dižemo, do naših je sve.
Oni ako ovako nastave jedva će Evropu izboriti.
Protiv nas bi eto mogli igrati bez obojice.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Moj prijedlog bi bio neke limited edition majice, najprostije moguce, bordo majica uz neki basic natpis vezan za clanstvo (Sarajevo siamo noi npr, nesta u tom fazonu), i te majice idu samo uz clanske karte. Clanska + majica 30 KM. Ja sam siguran da bi se prodalo vise clanskih radi toga, dobijes majicu za cenera i odmah znas kad vidis lika da je nosi, znas da je clan. Ono, svi kao jedan. Zamisli na istoku 1000 ljudi u istoj majici. Ne znam, nisam marketing strucnjak al vjerujem da bi slican fazon upalio i donio profit. Klub zaradi i na majici (troskovi proizvodnje na veliko sigurno nisu veci od 5-6 maraka po majici), i na clanskoj.
1946
90ka deseti heroj Bosne
Brate dragi ljudi igraju skroz nemotivisani, ovo nije ni 30% kakvu igru mogu pruziti. Sasvim razumljivo da nisu toliko nabrijani zbog evropakih utakmica, ali oni su trenutno puno bolja ekipa kao ekipa od nas i subotu ce biti skroz druga utakmica od ove. Mozemo ih naravno dobiti ali moraju svi glavom na kopacke da se bacaju.
- belosevic23
- Kontakt:

- skullcrusher
- Kontakt:
Ne znam jel motivacija ili nesto drugo ali sigurno ne mozemo ovako los Zrinjski ocekivati na Kosevu i treba biti bas oprezan taman im pola tima ne igralo.guadalupe je napisao/la: ↑13 sep 2023, 19:48Brate dragi ljudi igraju skroz nemotivisani, ovo nije ni 30% kakvu igru mogu pruziti. Sasvim razumljivo da nisu toliko nabrijani zbog evropakih utakmica, ali oni su trenutno puno bolja ekipa kao ekipa od nas i subotu ce biti skroz druga utakmica od ove. Mozemo ih naravno dobiti ali moraju svi glavom na kopacke da se bacaju.
Sarajevo ljubavi moja...
Al sudija tare Posušje.

- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomislit sta ce bit ako ti ne kaze
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Marketinški članstvo znači puno, ali očito nema zainteresovanih. Kako iz opstina SG i Centar nema 5 hiljada članova?bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
Čudno . Ima bar 2 hiljade igrača koji su imali koristi od FKS. Članovi porodica Akademaca bi trebali biti iz moralnih razloga biti članovi FKS tipa Mustafic, Kurdic, a da ne govorim Mujakic,Djokanovic,Kova,Mihojevic.......
No bitnije od članske jeste posjeta, za sada je ok,a bit će i bolji prosjek krajem sezone. To je za eventualne sponzore mnogo bitnije.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
100 godina da Zrinjski dominira mi nećemo naučit
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921TM87, admir1946, ajdohordas, Alipasino, Amidzaa, Antikloc, Armija1987, avalPacidoroP, Beli98, bordobijeli, ErosViverosViv, Evander, Ferroviere1987, Galantni, galia95, Google [Bot], greenwood, Grk1234, Guest1945, Hamagara, HordasDolacMalta, Kockoglavi, kogmagie46, Lecler, leo1946, meecko, miguelramos, muhamedhulk, N3R3D, Napaceni87, Napapijri, nebeskasila, Pantelija, PapakIzSa, Paromlinac, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, Riziko, Rodman, spezial, StevieG8, svrakino1921, tenpenny, ultrazonfa, Vanja8 i 565 gostiju.