Da
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zrinjski dosta sporo i tromo ali ne vjerujem da ce ovako protiv nas izgledati. Svi blistaju na kosevu. Posusje puno trci i pritisce njihovu zadnju liniju
Jeste.
Ovaj Zrinjski zreo za trpanja. Bezveze ih dižemo, do naših je sve.
Oni ako ovako nastave jedva će Evropu izboriti.
🇵🇸
Evidentno da im je odbrana slabija kad ne igra stoperski par Barisic/Jakovljevic...bez njega evo primaju kuci 3 gola od Zvijezde,1 od Goška i sad od Posusja.
Protiv nas bi eto mogli igrati bez obojice.
Protiv nas bi eto mogli igrati bez obojice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.
Zadnja izmjena: hlive, dana/u 13 sep 2023, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
It's better when it's live
Ima li link za zrinjski
-
- Kontakt:
Zrinjski jest izborio grupnu fazu konferencija lige al nije tesko vidjeti da su lošiji za klasu u odnosu na ono sto su igrali pod palicom Jakirevica.
Mali klubovi iz kantonalnih liga, da ne pisem o ovima koji su po drugim ligama sirom drzave imaju razne akcije clanskih karata, primjer zlatna, srebrna i slicno koje kostaju od 2 do 5 puta vise od nase godisnje clanarine pa ljudi imaju po 2000 prodatih. I onda mi trazimo dlaku u jajetu hoce ono neku pogodnost za 20 maraka. Voli Saraj’vo al jos da je nesto pa bi se uclanio. Smijesno u najmanju ruku.
- napoleon72
- Kontakt:
Jasno je da nama koji dolazimo na Kosevo na pljusku u novembru ne treba neki poseban povod za clansku, al moras proizvod priblizit ostatku populacije, onim koji dodju od jula do septembra a cim malo zapuse sjede kuci i prate na TVu. Jbg, i to su navijaci FKS i potencijalni clanovi. Mentalitet naseg naroda je takav da ljudi vole da dobiju nesta, bilo sta, gratis. Dizes stambeni kredit, ljudi ti daju neki uredjaj od 100 maraka, al daju, privuku te jer daju. Odes u restoran da pojedes za 50 maraka, ljudi od sebe donesu kolac od 2 marke, al te privuku da dodjes opet.
Moj prijedlog bi bio neke limited edition majice, najprostije moguce, bordo majica uz neki basic natpis vezan za clanstvo (Sarajevo siamo noi npr, nesta u tom fazonu), i te majice idu samo uz clanske karte. Clanska + majica 30 KM. Ja sam siguran da bi se prodalo vise clanskih radi toga, dobijes majicu za cenera i odmah znas kad vidis lika da je nosi, znas da je clan. Ono, svi kao jedan. Zamisli na istoku 1000 ljudi u istoj majici. Ne znam, nisam marketing strucnjak al vjerujem da bi slican fazon upalio i donio profit. Klub zaradi i na majici (troskovi proizvodnje na veliko sigurno nisu veci od 5-6 maraka po majici), i na clanskoj.
Moj prijedlog bi bio neke limited edition majice, najprostije moguce, bordo majica uz neki basic natpis vezan za clanstvo (Sarajevo siamo noi npr, nesta u tom fazonu), i te majice idu samo uz clanske karte. Clanska + majica 30 KM. Ja sam siguran da bi se prodalo vise clanskih radi toga, dobijes majicu za cenera i odmah znas kad vidis lika da je nosi, znas da je clan. Ono, svi kao jedan. Zamisli na istoku 1000 ljudi u istoj majici. Ne znam, nisam marketing strucnjak al vjerujem da bi slican fazon upalio i donio profit. Klub zaradi i na majici (troskovi proizvodnje na veliko sigurno nisu veci od 5-6 maraka po majici), i na clanskoj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Brate dragi ljudi igraju skroz nemotivisani, ovo nije ni 30% kakvu igru mogu pruziti. Sasvim razumljivo da nisu toliko nabrijani zbog evropakih utakmica, ali oni su trenutno puno bolja ekipa kao ekipa od nas i subotu ce biti skroz druga utakmica od ove. Mozemo ih naravno dobiti ali moraju svi glavom na kopacke da se bacaju.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 13 sep 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Boze Vukoja u Zvijezdi 09 

- skullcrusher
- Kontakt:
Ne znam jel motivacija ili nesto drugo ali sigurno ne mozemo ovako los Zrinjski ocekivati na Kosevu i treba biti bas oprezan taman im pola tima ne igralo.guadalupe je napisao/la: ↑13 sep 2023, 19:48Brate dragi ljudi igraju skroz nemotivisani, ovo nije ni 30% kakvu igru mogu pruziti. Sasvim razumljivo da nisu toliko nabrijani zbog evropakih utakmica, ali oni su trenutno puno bolja ekipa kao ekipa od nas i subotu ce biti skroz druga utakmica od ove. Mozemo ih naravno dobiti ali moraju svi glavom na kopacke da se bacaju.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Al sudija tare Posušje.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomislit sta ce bit ako ti ne kaze
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Marketinški članstvo znači puno, ali očito nema zainteresovanih. Kako iz opstina SG i Centar nema 5 hiljada članova?bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
Čudno . Ima bar 2 hiljade igrača koji su imali koristi od FKS. Članovi porodica Akademaca bi trebali biti iz moralnih razloga biti članovi FKS tipa Mustafic, Kurdic, a da ne govorim Mujakic,Djokanovic,Kova,Mihojevic.......
No bitnije od članske jeste posjeta, za sada je ok,a bit će i bolji prosjek krajem sezone. To je za eventualne sponzore mnogo bitnije.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
100 godina da Zrinjski dominira mi nećemo naučit
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Bejker, johntravolta123, mosarajvosa83, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto, Vaya i 66 gostiju.