jesi ti prirodno glup Ili
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
milion eura godisnje u Sarajevu da neko moze imati?? Druze na cemu si ti?Semper je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:07Problem kod Mirvica je sto stvarno covjek ima love i spreman je da to ulozi ali pravi igraci ne zele da dodju u nasu ligu. Evo recimo Mirvic moze dati igracima po milion eura godisnje ali nema igraca koji vrijede tu lovu, na ovim juznoamerikancima se prevario jer je recimo Viverios toliko dogovorio.

-
- Kontakt:
Gledaj ovog plavog trola,smecara haha troluje ovdje lafo o Sarajevu da se ljudi prime. Ovo vam je olava fekalija tako da ne gubite vrijemeSemper je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:59Sarajevu odgovaraju ovi rezultati Zrinjskog jer ce vjerovatno Sarajevo biti nosioc u prvom pretkolu LP. To znaci skoro sigurnu CL i svako kolo po 40 000 ljudi na Koševu a u takvoj atmosferi ni proljece nije daleko jer je Mirvic obecao uloziti 10 miliona u ekipu ako se izbori CL.
-
- Kontakt:
Kakav on i Zeljo, mi ga mrskamo s teme svaki dani, ali dzaba
Lik je trolcina

1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam njemu lično zabranio da piše na našoj temi jer je trolao sa željinim glupostima i neistinama. On nije naš navijač već vaš bez obzira na taj post.
Samo što misli da je zanimljiv nekome.
Samo što misli da je zanimljiv nekome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne znam za koga navija, ali za nas ne 100%. Lik redovno upadne na temu sa najumobolnijim izmisljotinama. Mozda ne vidis postove jer ih moderatori obrisu, ali frajer je trolcina samo takva.
1921
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Naravno da je njihov navijač. Pogledaš mu postove kad je tek počeo pisati i sve ti je jasno. To što je u međuvremenu puk'o, to je već druga stvar.
Nije mi jasno, zar stvarno neko misli da je zanimljivo ovo što radi. Hajde kad ljudi trolaju, pa ti stvarno bude simpatično, ali ovo je na nivou dvanaestogodišnjeg djeteta, bez imalo pretjerivanja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vaš navijač 100 posto, pa pogledaš mu prve postove i vidiš sam. Kažem ti da je na našoj temi pisao o tvom klubu i izmišljao neke gluposti i za to je dobio zabranu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:19Ne znam za koga navija, ali za nas ne 100%. Lik redovno upadne na temu sa najumobolnijim izmisljotinama. Mozda ne vidis postove jer ih moderatori obrisu, ali frajer je trolcina samo takva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
polampaj ga
-1905-
FC United Of Manchester !
https://ok.ru/video/6508085054152
Ovdje se čuje ton i osjeti atmosfera, koja je bila fantastična. Bravo Zrinja, bravo Ultrasi, navijači i simpatizeri.
Ovdje se čuje ton i osjeti atmosfera, koja je bila fantastična. Bravo Zrinja, bravo Ultrasi, navijači i simpatizeri.
-
- Kontakt:
Trazio te ja, nigdje teTruba1905burazeru je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:39Javi seDirektorcic je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:01Eto mene gdje steTruba1905burazeru je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:44
Dođi na pivu ima za sve …uživaj u životu ne zamaraj se glupostima !
![]()
![]()
![]()

Kad citas komentari u toku utakmice vidis da dosta ljudi nemaju obraz, pun su mrznje, i od fudbalu pojma neznaju. Sudit u toku utakmice je nerealno, kad sudija odsvira kraj onda sudi. Sad su ponos drzave, a kad su gubili 0-3 ljudi se ismijavali kao sramota je, nemoze meda zrinjski, nisu zasluzili biti tu i tako dalje. Ne volim zrinjski ali ljudi su najozbiljna ekipa u bh ligi. Ovo sto imaju oni, mogu ostali sanjati.
- Shategabri
- Kontakt:
Da su samo anonimni forumaši nego su se i pojedini mediji blamirali sa naslovima tipa Alkmaar završio Zrinjski za poluvrijeme i slične gluposti.Bordotim je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:48Kad citas komentari u toku utakmice vidis da dosta ljudi nemaju obraz, pun su mrznje, i od fudbalu pojma neznaju. Sudit u toku utakmice je nerealno, kad sudija odsvira kraj onda sudi. Sad su ponos drzave, a kad su gubili 0-3 ljudi se ismijavali kao sramota je, nemoze meda zrinjski, nisu zasluzili biti tu i tako dalje. Ne volim zrinjski ali ljudi su najozbiljna ekipa u bh ligi. Ovo sto imaju oni, mogu ostali sanjati.
Ima li danas iko obraza i odgovornosti za gluposti koje škraba?
Tačno, ja sam i ranije govorio, ljudi dižu letvicu, naše je da ih stignemo/nadmašimo.
I u tome nema ništa loše, zdrava kompeticija, volio bih da moja ekipa bude sutra ta koja postavlja standarde i nadam se da ćemo raditi u tom smjeru.
Koševo Zapad
Sada su na redu engleski saveznici da predstave fašističku prčiju 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- tutankamon1905
- Kontakt:
70'zrinjamo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:01https://ok.ru/video/6508085054152
Gradski stadion Mostar is absolutely rocking at the moment..
71'
It might be now even louder, could this be threee threeeeee, it iiiiiiiissssss
mission impossible is accomplished..remarkable story, remarkable comeback

- Antipolitika3
- Kontakt:
Slag na pjenu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:2470'zrinjamo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:01https://ok.ru/video/6508085054152
71'
mission impossible is accomplished..remarkable story, remarkable comeback![]()
![]()
Zvonimir Kozulj igrac kola Uefa Konf. lige

Cijeli svijet je upoznao HŠK Zrinjski Mostar

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
-Uhhh, nešto me ovaj ćir hebe!
-Da nije zbog ovog vremena, vidiš kako se naoblaćilo!?
-Da nije zbog ovog vremena, vidiš kako se naoblaćilo!?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Da. Bravo komentator.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:2470'zrinjamo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:01https://ok.ru/video/6508085054152
71'
mission impossible is accomplished..remarkable story, remarkable comeback![]()
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup