Valja otići i smijat se
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da sam bogdo..nikad pivu docekat. Onako radi sebe mogu i cekat da mi je donesu, al da sam znao da nam je opala bio na stadionu otiso bih dole osobno po pivu i pocastio gaDirektorcic je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:45Sram te bilo,ti radis na kokicama i kobasicama,lako je tako pogurattutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:42Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemoopalaopala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:32Samo da pitam plasticare najveće mitomane, kakvi su ono štandovi na ulazu koda ste na tržnici ? Trznicari pravi, patvorenu i isteklu robu prodavaju. Prava tržnica od majica do sira iz mijeha.
Trznicari krivotvorene robe.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel istina da ih je bilo 1000 i da su tu posjetu nazvali historijskom?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:42
Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
pisamo po vama

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Jel realno da Bašić priča o sreći? Jel realno da je reko da su se povukli naprijed? Ne treba on vruće glave pričat.
🇵🇸
Brate ti znas da sam ja objektivan i da mi nije problem pohvaliti komsijski tabor ako je nesto dobro. Momak je napredovao od psovanja familije u svakom postu, do ovog danas gdje zna cak i sliku ubaciti, a donedavno s dva kaziprsta po pola sata pisao post.napoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:46Nemoj zezat da ovaj ima IQ cak 5?joker90 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:41Iduce kolo bi vama fiorentina iz listice mogla produziti niz. Niz ko tvoji IQ poeni, 5!Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:38
Cuj ovog Bosanskog Dinama, sace vama Fiorentina iz Listice ,jos malo![]()
Merak kompjuteru![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- TurkishAirlines
To tako Jakovljevicu ako smijes, a ne ovde se kriti iza fake imena...Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:35TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33Yebena neka podrska.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:31Ja cestitam Jakovu, i treba ovim sisama mame yebavat, provociraju pa sute, ustani majstore opali ga , dobijes crveni, al ces od nas podrsku dobiti.
Kako se pjevaju pjesme pred jugom kad se izgubi, valjda igravcima to lijepo pa nastavili da gube
Znaci treba sutit onako jel ? dok ti neko mamu yebe? Eh sad ja tebi mamu al u BULJAHU
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Salu na stranu. Svi se nesto zestite,ljutite,pjenite a danasnji poraz bio upisan ,odmah na izvlacenju parova lige. Poslije Slobode ako budete imali negativan rezultat ,moze se razumjeti ljutnja i frustracija. A ovo je danas bezveze.NoDi80 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:43Ma sta sam se bolan iznenadio nisam ocekivao da cemo osutati na gol, a kamoli zabiti
Ubili nas nogama posteno
Ja govorim za jakovljevica a ti ako ga podrzavas da **** nekom majke
Nisi relevantan da pises o kulturi
Prije toga je onaj navijac usao da **** mater amoahu i da napada fizicki i to ti je ok
I fol neko provocirao
Suti sviju ti
Sto se Jakovljevica tice ,covjek je konfliktan,uvijek ima slicnih scena ,no sigurno je da mu je neko nesto rekao s klupe zeljeznicara. Vise tu krivaca ima,nije samo on. A sto se tice reakcije,pa ne smijete reagovati ionako imate los roster,jos da bude zutih i crvenih i eto klaonice protiv Slobode i Listice.
Vrijeme je da Violina preuzme malene hahahahahaha
Razlika između Želje i Sarajeva što ovi imaju pare a ovi ne a generalno oba kluba postali šprdancija.joker90 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:45A prijetio si nam Cerom, pa onda Diglisicem koji ce uloziti milione eura! HahahahahahSaurman je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:43Ovdje nije problem samo Bašić ili neki drugi trener kod nas je problem malo dublje prirode a to je uprava kluba.Od priče sa investitorima i reorganizaciji kluba nije urađeno NIŠTA samo znaju moliti i prositi od navijača da im donesu novac.Nisu u stanju poštenog sponzora dovesti u klubu a puna im usta Želje i brige o Želji.U klubu rade ljudi koji nemaju blage veze kako se vodi klub kad krenu loši rezulatati najlakše je pokazati na trenera a oni u upravi zaštićeni kao polarani medvjedi.Igrači nam odlaze džaba i niko da se počeše po glavi da kaže pa stani ljudi ne može ovako,dolaze neki panjevi opet naravno džaba koji ne bi imali mjesta u Gošku.Ove pare od Evrope će lagano rastalati između sebe i onda ide opet kuknjava i radne akcije da im navijači skupe crkavicu.Generalno loša situacija u i oko kluba nadam se boljim danima ali sa ovim ljudima u klubu bgm teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tutankamon1905
- Kontakt:
700 ih bilo u vrapcicima sinoc i oko 300 veceras pod bijelim brijegom. Jedino tako se moze doci do te brojke 1000KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:49Jel istina da ih je bilo 1000 i da su tu posjetu nazvali historijskom?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:42
Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemo
Ma sad ce milioni iz amerike, iz dva puta salje goleme cifre.Saurman je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:51Razlika između Želje i Sarajeva što ovi imaju pare a ovi ne a generalno oba kluba postali šprdancija.joker90 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:45A prijetio si nam Cerom, pa onda Diglisicem koji ce uloziti milione eura! HahahahahahSaurman je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:43Ovdje nije problem samo Bašić ili neki drugi trener kod nas je problem malo dublje prirode a to je uprava kluba.Od priče sa investitorima i reorganizaciji kluba nije urađeno NIŠTA samo znaju moliti i prositi od navijača da im donesu novac.Nisu u stanju poštenog sponzora dovesti u klubu a puna im usta Želje i brige o Želji.U klubu rade ljudi koji nemaju blage veze kako se vodi klub kad krenu loši rezulatati najlakše je pokazati na trenera a oni u upravi zaštićeni kao polarani medvjedi.Igrači nam odlaze džaba i niko da se počeše po glavi da kaže pa stani ljudi ne može ovako,dolaze neki panjevi opet naravno džaba koji ne bi imali mjesta u Gošku.Ove pare od Evrope će lagano rastalati između sebe i onda ide opet kuknjava i radne akcije da im navijači skupe crkavicu.Generalno loša situacija u i oko kluba nadam se boljim danima ali sa ovim ljudima u klubu bgm teško.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slobo četalj smrdljivi, bolje bi mu bilo da se nekad okupa.
I jel kod 1-1 jedan od navijača židovskog tima ušao u teren i krenuo prema klupi Željezničara? Kakva seljadija, fuj.
I jel kod 1-1 jedan od navijača židovskog tima ušao u teren i krenuo prema klupi Željezničara? Kakva seljadija, fuj.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Sve sam mogao vjerovat al da ljudi toliko vole pijacu u vrapcicima to nisam. Otišli nekad noću kao sto obično rade, uzeli mjere štandova i iste napravili na stadionu. Mislio sam da se neko zaebae, al ljudi su tržnicu otvorili na stadionu imaš roge za ajvara, patlidžana, sir, suho meso vjerovatno petkom kad budu tekme biće i ribe.
Od sad svi u nabavku na tržnicu stadion pod B.B.
Pa kakvi su to lopovi čak su patvorili i štandove iz vrapcica i prebacili ih vamo.
Od sad svi u nabavku na tržnicu stadion pod B.B.
Pa kakvi su to lopovi čak su patvorili i štandove iz vrapcica i prebacili ih vamo.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 24 sep 2023, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jesi li ti predsjednik udruge "HO Merhamet Mostar"?opalaopala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:40Sad je valjda ljudima jasno zašto ova romina Jakovljević ne smije dalje od Teca i novog trznog, tu smo ograničili na prostor od par kilometara i keru nije dozvoljeno dalje da se kreće. Kolko je godina u Mostaru nije dalje od Rondoa pomakao, a kolko smo merhametli i Porfirija ugostimo al onaj debil ne smije!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Što je ovo izrezo ss ba zadnji odgovor Bašića na pitanje o psovkama Jakovljevića

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Meraak1921
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:50To tako Jakovljevicu ako smijes, a ne ovde se kriti iza fake imena...Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:35TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33
Yebena neka podrska.
Kako se pjevaju pjesme pred jugom kad se izgubi, valjda igravcima to lijepo pa nastavili da gube
Znaci treba sutit onako jel ? dok ti neko mamu yebe? Eh sad ja tebi mamu al u BULJAHU
Molim?

- TurkishAirlines
Eno opet Zeljo-sponzor-investitor vol 1157892
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, Beli98, Bing [Bot], Burberry46, bvsic, gh0stHZ, Giuseppe1, Hajdeee, jurisicduska, Napapijri, perodeformero, rishovski, Rodman, SamoDaKazeem, TETRAPAK, worchester i 103 gosta.