Meni se cini da bas ovaj pomocnik imao i onu situaciju u prosloj utakmici Veleza i Borca kad je igrac Veleza nicim izazvan uzeo loptu u ruke a on podigao nepostojeci ofsajd. Izgleda da covjek jednostavno ne zna, jer je tada ostetio Borac.worchester je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:28Zasluzena pobjeda borca kada se podvuce crta.
Velez imao svoje sanse,nije iskoristio i kraj price.
Onaj drugi go iz ofsajda borca je totalno nepotrebna situacija,isto kao i prije par godina u zadnjoj minuti kada nije sviran cist penal za velez u BL a rez tada bio 2:0. Ovako je bezveze bacena mrlja na pobjedu. Pomocnika ohladiti par utakmica zbog greske.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
I tu se priča završava što se tiče Borca.Rigoletto je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:08I to je jedina taktika. Čim ste barabara za ove će se nategnut onoliko koliko je dovoljno da te uzmu.
Sa druge strane, priča sa ovim ostalim licemjerima se nikada neće završiti. Jednostavno, njihovo selektivno kmečanje vrijeđa zdrav razum, posebno navijači Sarajeva i Veleža.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebo mater i ovo sam docekao
Navijaci zrinskog brane Velez javno
Svi znamo da im je Velez u srcu, ali da na forumu brane Velez
Velez igra 40+ stranica na forumu
Navijaci zrinskog brane Velez javno
Svi znamo da im je Velez u srcu, ali da na forumu brane Velez

Velez igra 40+ stranica na forumu

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bolje se Mujkanovicu prodat,koliko vrijedi vase dupe? Do juce vas u Boriku lesio Dodik i ostali po nalogu,bio vam krvni neprijatelj on i Laktasi,sada cutite kao kujice i lizete guzu bez obzira sto vas je lesio od batina.Zeko87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:00A koliko su Vico i Dodik platili Borcu da budete dio političke stranke, a nekada ste bili ozbiljan fudbalski klub ?
Navijači F.K.Sarajevo i Borca iz Banja Luke su u tom
vaktu pred agresiju JNA,Srba i petokolonasa na našu
Jedinu Domovinu BiH bili jedini pro Yugoslovenski
orijentirani!
Dok su navijači Sarajeva i Borca na dosta tekmi išli i
navijali zajedno i podržavali YU,dotle su neki vezali
zastave sa petokolonasima kao SDA sa HDZ
podržavali jednu stranku!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Forumas kojeg citiras nije navijac Borca. To sto on pise je opsti zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:22Borac dobio utakm.iskljucivo zahvaljujuci Suljicu.
Sudjenje prvo poluvr. odlicno.Oba zuta opravdano, ovo sto neko spomenu penal za Borac, niđe veze. Drugo poluvr. je bilo nekoliko gresaka, najveca cist faul na gruzijcu za zuti karton.
Naravno, 2.gol ofsajd ko kuca, ako je namjerna greska nevidjena glupost pomocnog jer bi svakako bio kraj.
Zasluzena pobjeda Borca uz nepotrebnu lakrdiju na kraju koja nije uticala na konacan ishod.
-
- Kontakt:
Sto posto,sudjenje na vasim utakmicama je milina,ove sudije kako imaju obraza da ostete svaki tekmu ovako mocan Borac? Bilo bi ovo jos vece lakrdija da je borac na 3 ili 4 mjestu.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:34Meni se cini da bas ovaj pomocnik imao i onu situaciju u prosloj utakmici Veleza i Borca kad je igrac Veleza nicim izazvan uzeo loptu u ruke a on podigao nepostojeci ofsajd. Izgleda da covjek jednostavno ne zna, jer je tada ostetio Borac.worchester je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:28Zasluzena pobjeda borca kada se podvuce crta.
Onaj drugi go iz ofsajda borca je totalno nepotrebna situacija,isto kao i prije par godina u zadnjoj minuti kada nije sviran cist penal za velez u BL a rez tada bio 2:0. Ovako je bezveze bacena mrlja na pobjedu. Pomocnika ohladiti par utakmica zbog greske.
Ne mogu, igra Željo!!
Ponedjeljak, 18:00h, stadion Grbavica! #NastaviNiz #IdemoPoŠestu #Baza
Ponedjeljak, 18:00h, stadion Grbavica! #NastaviNiz #IdemoPoŠestu #Baza
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Opet zbrisa lojava mitomanska pobjegulja!letsgofighter je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:15Ajde oladi degenu, ebo te Bogoljub a ti njega....smaraš ko proljev...Pitarsam je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:07Ma pusti se šupljih djeciji provokacija i kao uvreda?
To samo pokazuje tvoju lojavu zaostalost i primitivizam.
Nego daj malo konkretno o materiji!
Da li se ti slažeš sa Bogoljubom Karicem ili ne?!?
On je jedan od najvećih svetosavaca kod onih preko
Drine,sto ih ti braćom nazivaš.
![]()
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
-
- Kontakt:
Najbitnije je da vi ne kmečite selektivno, nego ste prestali skroz otkako ste posudili pare od Saveza. Tu su se lopte napuhale, Evropa osigurala, klaunovi nestali i svima sve dobro. Jedini klub čiji navijači pjevaju Saveze stidi se, a uzimaju pare od istog da se ne bore protiv suđenja.Virtu4l je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:36I tu se priča završava što se tiče Borca.
Sa druge strane, priča sa ovim ostalim licemjerima se nikada neće završiti. Jednostavno, njihovo selektivno kmečanje vrijeđa zdrav razum, posebno navijači Sarajeva i Veleža.
To ne vrijeđa zdrav razum?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ne znam da li je to bio on ali tu situaciju namjerno nisam htio spomenuti da ne bude da sad trazim neku pravdu i opravdanje za ono sinocRiquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:34Meni se cini da bas ovaj pomocnik imao i onu situaciju u prosloj utakmici Veleza i Borca kad je igrac Veleza nicim izazvan uzeo loptu u ruke a on podigao nepostojeci ofsajd. Izgleda da covjek jednostavno ne zna, jer je tada ostetio Borac.worchester je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:28Zasluzena pobjeda borca kada se podvuce crta.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta posteno lezali posteno sakrili loptu, haluciniras jutrom?killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:31Sve sam da se ne odgovori na pitanje, iskopat ce ako treba 200 postova. Posteno lezali 5min nadoknade i posteno sakrili loptu Bodulu da ne izvede kornerKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:55Nauci diskutovati, ne moraju svi znati da si provincijalac.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:52
Zadovoljni smo i veceras glupani, vama dvojici zajedno iq ne prelazi 60. Kako ne biti zadovoljan igrom u ove dvije utakmice sto pominjete kad su momci izginuli i strasno odigrali obe. Znam za vese glupe mozgove je to komplikovano da svarite kako je moguce biti zadovoljan igrom na utakmici gdje budes pokraden.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocemo li odgovarati na pitanje?
A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusurKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:16
Ma 90% navijaca Sarajeva je slicno tada razmisljalo. Tad im je Vico i savez odgovarao iako su i prije korone nagovjestavali u kojem smjeru idu (ovo sto smo veceras vidjeli), a Zelju su sahranjivali.
Sto napisa jednom Slager, suti i trpi dok ne prodje njihovo.
Vi ste marioneta FKs, istog FKs koji je malo prije tih udruzenja slavio na sav glas savez i Vicu. Pokusali su sahraniti ali ne mogu, zato sada suti i trpi.
Ali opet, ocekujem danas obavjestenje sa vase strane.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:39Forumas kojeg citiras nije navijac Borca. To sto on pise je opsti zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:22Borac dobio utakm.iskljucivo zahvaljujuci Suljicu.
Sudjenje prvo poluvr. odlicno.Oba zuta opravdano, ovo sto neko spomenu penal za Borac, niđe veze. Drugo poluvr. je bilo nekoliko gresaka, najveca cist faul na gruzijcu za zuti karton.
Naravno, 2.gol ofsajd ko kuca, ako je namjerna greska nevidjena glupost pomocnog jer bi svakako bio kraj.
Zasluzena pobjeda Borca uz nepotrebnu lakrdiju na kraju koja nije uticala na konacan ishod.

trener veleza se najbolje izrazio, gostujuci teren - DOSLOVNO!
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 02 okt 2023, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Znaci on je mjerodavan,cim mediji napisu lakrdija ili strucniji ljudi,9nda ovdje pocnu sarajevski mediji protiv velicanstvene igre Bojca,od sad nam je Ibrulj jedini mjerodavan,ex fudbaleri ili sadasnji nisuSuvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:39Forumas kojeg citiras nije navijac Borca. To sto on pise je opsti zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:22Borac dobio utakm.iskljucivo zahvaljujuci Suljicu.
-
- Kontakt:
Niste uopste bitni,cutite kao i do sad i famflajte ga dobro,niste bitni uopste. Zanimljivo i kad ste kao imali prije razloge niste glas pustili protiv sudjenja i prije Vice kad ste kukali,osnovni razlog je jer ucestvujete u svemu ovome kao i za vrijeme Amawa,obicna podguzna muva savezova.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:43Sta posteno lezali posteno sakrili loptu, haluciniras jutrom?killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:31Sve sam da se ne odgovori na pitanje, iskopat ce ako treba 200 postova. Posteno lezali 5min nadoknade i posteno sakrili loptu Bodulu da ne izvede kornerKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:55
Nauci diskutovati, ne moraju svi znati da si provincijalac.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusur
Vi ste marioneta FKs, istog FKs koji je malo prije tih udruzenja slavio na sav glas savez i Vicu. Pokusali su sahraniti ali ne mogu, zato sada suti i trpi.
Nešto slično sam i sam napisao sinoć. Pobjeda nije upitna, ali lakrdija potpuno nepotrebna.Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:39Forumas kojeg citiras nije navijac Borca. To sto on pise je opsti zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:22Borac dobio utakm.iskljucivo zahvaljujuci Suljicu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mogao je i Orecu ranije dati zuti karton, takodje faul nad Lukicem u prvom na 16. mozda je mogao svirati. Za kornere je ispravna odluka, sad kako je donesena.al je ispravna.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.Riquelme je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:22Borac dobio utakm.iskljucivo zahvaljujuci Suljicu.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
In Abdulmalik Al-Jaber we trust tonight!! Rođen u Medini, prošao u-19 i ostale mlađe selekcije Saudijske Arabije! Ako je iko predodređen da prekine ovaj crni niz i sruši Lišticu, to je ovaj dečko!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Opet preskačeš najbitnije. Kako neprijatelji Saveza a pare posuđujete u istih? Kako borci za pravdu i regularnost a uzimate pare od onih protiv kojih se borite i koji su vam kao "uzeli titulu" zajedno sa FKS?KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:43Sta posteno lezali posteno sakrili loptu, haluciniras jutrom?killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:31Sve sam da se ne odgovori na pitanje, iskopat ce ako treba 200 postova. Posteno lezali 5min nadoknade i posteno sakrili loptu Bodulu da ne izvede kornerKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:55
Nauci diskutovati, ne moraju svi znati da si provincijalac.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusur
Niste ležali nadoknadu kompletnu? Nije Bodul tražio 30s loptu od djeteta koje mu je nije dalo? Citirao si mene gdje sam ja napisao FAIR PLAY aludirajući na to, a ti si to povezao sa sudijama i komentarisanjem suđenja?
Dokad ćeš selektivno odgovarati i preskakati najbitnije pitanje?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ibrulj je sigurno mjerodavniji od tebe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:44Znaci on je mjerodavan,cim mediji napisu lakrdija ili strucniji ljudi,9nda ovdje pocnu sarajevski mediji protiv velicanstvene igre Bojca,od sad nam je Ibrulj jedini mjerodavan,ex fudbaleri ili sadasnji nisuSuvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:39Forumas kojeg citiras nije navijac Borca. To sto on pise je opsti zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:31
Ono kad se sudare glavama dva igraca Borca oa svira faul ili milion takvih situacija,necemo bit cicije pa i to gledat,nek si spomenuo jedan faul koji je objavljen. Kornere sto svira nakon sugestije igraca ili sto svirne korner kad ga nema i to sta ima veze. Evo i ovaj kaze zasluzena pobjeda haha svaka ppbjeda vam je toliko zasluzena da treneri ekipa koje dobijete uopste nece da pricaju.
Koji bivsi igraci, Nedo Turkovic i slicni sa 2 razreda osnovne?