KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:00
killafrommanilla je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:48
KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:43
Sta posteno lezali posteno sakrili loptu, haluciniras jutrom?
Vi ste marioneta FKs, istog FKs koji je malo prije tih udruzenja slavio na sav glas savez i Vicu. Pokusali su sahraniti ali ne mogu, zato sada suti i trpi.
Ali opet, ocekujem danas obavjestenje sa vase strane.
Opet preskačeš najbitnije. Kako neprijatelji Saveza a pare posuđujete u istih? Kako borci za pravdu i regularnost a uzimate pare od onih protiv kojih se borite i koji su vam kao "uzeli titulu" zajedno sa FKS?
Niste ležali nadoknadu kompletnu? Nije Bodul tražio 30s loptu od djeteta koje mu je nije dalo? Citirao si mene gdje sam ja napisao FAIR PLAY aludirajući na to, a ti si to povezao sa sudijama i komentarisanjem suđenja?
Dokad ćeš selektivno odgovarati i preskakati najbitnije pitanje?
Jeste ciganski su zadrzavali loptu ali zasuzeno pobjedili i vi ste ovdje ispisali 10ak stranica zajedno sa navijacma FKS o toj situaciji i sudijama. Ovo gore su vasi komentari poslije nase utakmice sa Igmanom.
A sada uporedi, evo konkretno tvoj komentara protiv FKS gdje su vas brutalno pokrali za penal i crveni karton.
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 avg 2023, 23:10
Ocekivao sam potpuno drugaciju utakmicu
ali mi ovaj poraz i nije toliko bolan s obzirom da ste jos u svom 16
Ovakvi ste izdresirani pod povodcem i u savezu. Kad vam nesto gazda kaze tako cete i uraditi. I ne znam kako da ti drugacije objasnim, nacrtam, da sa vama takvim nikad u bilo kakva udruzenja i da tu nije bitan savez nego preposteni Bosnjo koji se dize samo kada ima interes. Savez nama dao pozajmicu, drugima titulu i kup pa vidi ko je bolje prosao.
Isto kao sto sinoc poraz s kojim je trener
zadovoljan, a i ja s njim, i takodjer nije toliko bolan jer smo par puta presingom s igracem manje natjerali Borac da ne zna gdje je. Na Kosevu sam isto bio zadovoljan igrom, i znas i ti dobro da sam na to mislio.
Je li sad jasniji malo taj termin "nije bolan toliko" i "zadovoljni smo" i pored poraza?
Sad ti meni odgovori... Opet si preskocio. Samo odgovori konkretno, vi ste pokradeni, izmaltretirani, sahranjeni i uzeli ste opet pare od takvih?
Je li problem ogroman odgovoriti na to? Znaci ja tebi ne govorim da si sluga saveza, podanik, slicno iako je DJELOM to dokazano, nema potrebe, samo cu te ovo pitati i samim tim sto preskaces i nastavljas da nekom drugom lijepis SVOJE etikete, pokazuje ko je zapravo podanik
Uzaludan ti je spin bez odgovora na konkretno pitanje. Objasnio sam ti 27 puta sta je Velez sve izgubio jer nije gledao samo sebe u borbi protiv Saveza. necu se ponavljati. A znas i ti to dobro, nego si vrlo, vrlo pokvaren.
Opet, konkretno: Evo s nama ovakvim kao necete u Udruzenja,
zasto pare od saveza kad su vam oni prekinuli sezonu, ukrali vam titulu, sahranili vas i sl. sto si pisao ranije? S njima je OK imati tal? Znaci godinu dana nakon kosmicke nepravde, vi ste pokucali na vrata Saveza i trazili pare.
Mozemo li vas onda etiketirati kao nekoga kome nije u interesu da se bori protiv sudjenja? Mozes li mi predociti neki drugi vid borbe Zeljeznicara osim kmecavine o klaunima i izbusenim loptama? Ne izjednacavaj titulu i kup i pozajmicu, jer se pozajmica desila
godinu dana nakon poklonjene titule FKS. A i to znamo da je zbog Borca bilo, da ste vi prvi bili, isto bi liga prekinuta bila