Dovoljan je napisao/la: ↑04 okt 2023, 15:08
zeljovolimte je napisao/la: ↑04 okt 2023, 15:04
Dovoljan je napisao/la: ↑04 okt 2023, 15:01
E jeweebooo ti kosti babine u mezaru
Zasto druze??
Pa jesam li ja pravio gifove Ivici Osima, Odovic tenkista???
Jesam li ja Batka spominjao?
Ismijavamo li mi Djildu, Mirzu?
Spominjemo li svako malo reintegracije?
Ko kome ovdje kaci nacionalne predznake malo smo hrvati, malo srbi, cesi, sta vec nismo?
To vi radite ovdje godinama..
Od koga to svo zlo pocinje ispraceno smajli picketinama?
Kao prvo
Ko ismijava djildu ili mirzu?
To za nacionalne predznake i slično prvi ja radim iz zajebancija i jer me boli k
Kao drugo
Ne možeš uzeti ova piskaranja po forumu i portalima kao relevantno stanje na terenu
Kao treće
Zna se dobro sta su vaši sa juga pjevali kad je momak jedan teško povrijedjen od strane jednog vašeg već sada rahmetlije, zatim sta su radili za Vedrana ista ta ekipa
E to je ono što se može uzet kao relevantno a i ne mora jer je prošlo dosta godina od tog
Tako da ne seri
Ja pisem o onom na forumu sto se desava.
Nemoj da vam postove trazim. Imate covjeka koji vam pise sa cetri akaunta. Skoro svaki dan pise o rahmetli Djildi dok ostali tapsu.
Pogibje Mirze i Mehmeda se u 5 dnaa spomrne sa vase strane. Kao i sav ovaj jad koji kruzi forumom sa vase strane dolazi 90% toga.
Nacionalni predznak za fudbalski klub? Pojedinima su komunisti, srpsko-hrvatska propagana mozak popile. Kakav bolan FK moze imati nacionalni predznak. Osim kod cetnika i ustasa nigdje to ne postoji.
Boli li te **** za Batka? Znas li ti kakve je on zlocine pravio po Grbavici? Procitajte nesto, imate internet nemojte da vas edukuje forum i pitarsam.
Sta su radili za Vedrana?
Koliko je parola sa juga upuceno Vedranu, koliko je puta skandirano? Kako vas nije stid? Jel ikad taj momak spomenut na ovom forumu na nacin koji su spomenuti Mirza i drugi?
Rekao sam neki dan jos jednom. Nemojte o postenju molim vas.